Het is nu ma jan 21 2019, 07:24

Game related

 • Game related

 • Character Introduction


  Hier worden de introductie topics van de karakters geplaatst. Dit is een verplicht onderdeel en deze moeten worden geaccepteerd door een Teamlid voor je mag beginnen met RPG'en.

  74 TOPICS
  141 POSTS
  Keiron Derwyn
  vr jan 18 2019, 22:17
  Nyx Xiaoyu Laatste bericht bekijken
 • Plotting


  De RPG zijn gang laten gaan is leuk, maar soms is het leuker om een klein verhaallijntje rond jou karakter te creëren. Daar heb je natuurlijk andere mensen voor nodig! Hier mogen verhaallijntjes opgezet worden, familieleden gezocht worden, en meer. Eigenlijk alles wat jij zoekt voor je karakter kun je hier zoeken, behalve een love interest. De algemene, grote verhaallijnen komen hier ook te staan.

  18 TOPICS
  126 POSTS
  Ϟ Open Topics
  di jan 15 2019, 21:50
  Craig Stone Laatste bericht bekijken
 • RPG Training


  In de RPG training kun je oefenen voor je de echte RPG in gaat. Dit is bijvoorbeeld handig voor mensen die nieuw zijn in de RPG-wereld. Andere leden kunnen hier tips geven en nieuwelingen op weg helpen. Dingen die hier gebeuren tellen niet mee in de echte RPG!

  0 TOPICS
  0 POSTS

 • Dump


  Dit is de plek waar je van alles kunt dumpen. Denk hierbij aan kaders, topics, avatars en alles wat je nog meer kwijt wilt. Het is toegestaan om meerdere dump topics aan te maken, maar houd het wel zo gelimiteerd mogelijk.

  11 TOPICS
  41 POSTS
  the grass is gre...
  vr jan 11 2019, 11:43
  Persephone Ichor Laatste bericht bekijken
 • Mededeling & Sticky
Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum


Gebruikers op dit forum: Geen