Rose Thompson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Rose Thompson

Bericht van Rose Thompson op do nov 08 2018, 14:18

by any name a
would smell as sweet
rose

Rose Thompson
17y/o - 6th year - Quidditch captain Hufflepuff
Uiterlijk Rose is een lang, slank meisje dat sterker is dan ze eruitziet. Ze heeft opvallend asgrijs haar en bruine ogen. Ze draagt ook een neuspiercing. (Faceclaim Kimmy Schram)

Innerlijk Rose is iemand met een zeer groot rechtvaardigheidsgevoel. Zij wil dat wie fouten maakt gestraft word en dat niemand zonder reden gestraft wordt en ze is ook bereid om daarvoor te vechten. Ze heeft pit. Rose is ook iemand die niet met zich of met haar vrienden laat sollen. Ze is zeer vriendelijk en hartelijk - maar waag het niet om haar of haar vrienden pijn te doen. Over het algemeen is Rose zeer vrolijk en open, iemand die zomaar op mensen afstapt omdat ze er eenzaam uitzien, iemand die ervoor zal zorgen dat iedereen zich goed voelt in de groep. Ze is competitief ingesteld en verliest niet graag, al zal ze haar verlies altijd met rechte rug aanvaarden. Rose is ook iemand die haar eigen emoties en welzijn zal achterstellen voor dat van haar vrienden en de mensen om wie ze geeft. Anderen gaan altijd eerst - tenminste, zolang die anderen de goeden zijn. Zodra je aan haar slechte kant staat mag je het vergeten.

Achtergrond Rose is de jongste van vier kinderen. Ze heeft drie oudere broers; vandaar haar competitieve en beschermende karakter. Ze is gewend om te moeten vechten voor wat ze wou en ze is het gewend om mee te doen met de ruige spelletjes van haar broers. Haar ouders zijn twee vriendelijke wizards die het echter financieel niet altijd makkelijk hadden. Ze moesten hard werken om hun kinderen eten te geven en hebben daardoor regelmatig zelf zonder eten moeten gaan. Rose kijkt op naar hen en vandaar ook die drang om de ander voor haar te plaatsen, om ervoor te zorgen dat iedereen het goed heeft voor ze naar zichzelf kijkt.
tag @ name


Rose Thompson
Quidditch Captain Hufflepuff
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
65

Posts :
80

Name :
Bunny


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17
Species: Wizard


Quidditch Captain Hufflepuff

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Rose Thompson

Bericht van Lev Nekrasov op do nov 08 2018, 14:45

Geaccepteerd!
Welcome to Hufflepuff!Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
Lev Nekrasov
Defence Against the Dark Arts Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
133

Posts :
225

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: 27 years old
Species: Wizard


Defence Against the Dark Arts Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum