clocks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

clocks

Bericht van Persephone Ichor op za nov 10 2018, 14:38

remember me
as the girl that overwaters plants
because I don't know when to stop giving


Zoals gewoonlijk liep Persephone met een boek door de gangen en haar wand in haar haren. Met haar korte, gehaaste passen liep ze naar de hogwarts grounds. De temperatuur begon zeker te dalen, maar met een sjaal en een warme trui was het nog steeds te doen in het zonnetje. Tot aan haar neus had ze haar gezicht in haar sjaal gedrukt en gaapte een keer. Ze was tot laat bezig geweest met het voorbereiden van haar lessen in de library en zag er nu dan waarschijnlijk ook niet uit, niet dat dat haar iets interesseerde. Ze had andere dingen om zich zorgen over te maken in plaats van de wallen die misschien onder haar ogen zaten.

Al snel was ze van buiten weer naar binnen gelopen toen ze een halfuur buiten gezeten had. Het was niet erg lang maar genoeg om een frisse neus te halen en even te genieten van het zonnetje. Ze had het boek op haar bureau gelegd in haar lokaal en was onderweg. Naar waar wist ze niet precies maar ze wilde gewoon rondlopen en haar benen strekken. Nee, een langere tijd zitten zonder iets te doen kon ze zeker niet en vond ze verschrikkelijk saai.

Ze speelde met een dun armbandje om haar pols en keek hiernaar toen ze door de gangen wandelde, niet doorhebbend dat ze bijna tegen een student aanliep die in haar richting liep. "Sorry," excuseerde ze zich snel toen ze haar schouder tegen iemand aan voelde komen en keek op naar de persoon.


[ + Vasily Tsoi ]

@Tag
#idk WORDS
NO NOTES
❤️ CREDIT TO ARIAremember me as the girl that overwaters the plans

because I never know when to stop giving
Persephone Ichor
Care of Magical Creatures Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
106

Posts :
174

Name :
celyn


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 22
Species: Wizard


Care of Magical Creatures Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum