Sunny afternoons

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Re: Sunny afternoons

Bericht van Líviya Duval op vr nov 30 2018, 08:12

Happiness can be found even in the darkest of times


"Pas op voor de Nifflers" waren miss Ichor haar volgende woorden geweest. Nifflers, ze zagen er zo schattig uit, maar hadden de sluwheid van een kat en de hebberigheid van een ekster. En eenmaal in het bezit van hun glinsterende schatten konden ze deze bewaken als een slapende draak. Het waren vreemde, maar bijzondere wezens. Liv knikte terwijl ze de ring die ze van haar vader had gekregen van haar vinger haalde en diep in de zakken van haar gewaad verstopte. Hopend dat ze het juweel niet in de gaten zouden krijgen.

Zodra de deur zich voor haar opende en miss Ichor naar binnen stapte twijfelde ze kort. Hagrids huis was normaal gesproken off limits voor studenten, maar met een leraar erbij kon het misschien toch geen kwaad? Voorzichtig stapte ze dan ook naar binnen en liet haar ogen over de meubels glijden. Alles leek nog zo perfect erbij te staan.  Alsof hij elk moment weer binnen kon stappen... en ze had het niet erg gevonden hem te ontmoeten. Al snel gleden Liv haar ogen naar de theepot die miss Ichor vast had, en gaf ze haar antwoord. Nadenkend over haar tweede antwoord op de leraar haar volgende vraag. Ik denk dat vogels voornamelijk op het menu staan.. niet zeker zijnd over haar antwoord probeert ze dan ook oogcontact te maken met haar leraar, maar al snel gingen haar ogen weer richting de theepot op tafel waar Miss Ichor richting wees "Stop je ze hierin, dan passen ze zich hiernaar aan." "U bedoelt dat...?" zonder haar zin af te maken kantelde ze haar blik iets en stapte ze voorzichtig dichterbij. Hier moet een Occamy in zitten? Wat verwonderd ging haar blik weer terug naar de leraar om weer terug te kijken naar de theepot.. Maar hoe dan..'YOU MADE FLOWERS GROW IN MY LUNGS'
Líviya Duval
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
14

Posts :
43

Name :
M


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sunny afternoons

Bericht van Persephone Ichor op ma jan 14 2019, 12:43

Met een kleine grijns keek ze de student aan nadat ze de vraag had gesteld, wetend dat ze er zeker iets van wist. ”Ik denk dat voornamelijk vogels op het menu staan…” Persephone knikte om aan te geven dat ze het correcte antwoord had gegeven en voegde er nog wat aan toe. ”Ze eten inderdaad vogels, maar er staan ook insecten, ratten en zo nu en dan een aap op het menu. Dat komt doordat ze in the Far East wonen en India.” Legde ze uit terwijl ze door een grote kist begon te rommelen. Toen ze had gevonden wat ze zocht ging ze terug naar de leerling en legde wat op de tafel naast de theepot. ”Een occamy,” vervolgde ze en gebaarde naar wat ze op de tafel had gelegd ”zal wanneer deze eieren heeft hier erg beschermend over zijn en de schaal is gemaakt van het meest zuivere en zachtste zilver.” Haar vingers sloten zich weer om de schaal en hield deze uit naar Líviya om deze aan haar te geven zodat ze het beter kon bekijken. Ze opende haar mond om weer verder te gaan met haar verhaal, maar werd al snel onderbroken door een niffler die op de tafel probeerde te klimmen en grinnikte zachtjes terwijl ze knikte op haar vraag. ”Inderdaad” ze had de occamy in de zomervakantie gevonden twee jaar geleden en sinds dien gebruikte ze hem soms in de lessen of, net zoals nu, wanneer leerlingen meer vragen hadden over de creatures waar ze misschien ooit van gehoord of over gelezen hadden. Natuurlijk zat hij niet altijd in een theepot, maar op dat moment was dat de makkelijkste manier om hem mee te nemen naar de lokalen (en om ervoor te zorgen dat hij de hut van Hagrid niet sloopte). ”Zoals ik al had verteld passen ze zich aan aan de ruimte die te gebruiken is wat in dit geval dus niet veel is, maar op het moment dat ik hem nu bijvoorbeeld in een vissenkom zou zetten groeit hij tot de lengte die mogelijk is hierin.” Ondertussen gebaarde de vrouw zoals gewoonlijk weer met haar handen terwijl ze sprak en een glimlach zat bijna vastgeplakt op haar gezicht.

BY MITZIremember me as the girl that overwaters the plans


because I never know when to stop giving
Persephone Ichor
Care of Magical Creatures Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
115

Posts :
187

Name :
celyn


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 22
Species: Wizard


Care of Magical Creatures Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 2 Vorige  1, 2

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum