Sarff Thompson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Sarff Thompson

Bericht van Sarff Thompson op ma nov 12 2018, 16:09

Sarff Thompson17y/o | 6th year | Slytherin headgirl
GENERAL
Full Name Sarff Thompson
Sarff betekend slang in het Engels en Welsh. Deze naam is afgeleid van de naam die haar biologische ouders haar hadden gegeven, en draagt dan ook ongeveer dezelfde betekenis. Aangezien ze nooit echt een normaal meisje is geweest, namelijk erg opstandig en eigenaardig, past de naam haar ook goed.
Thompson is een familienaam die zijn herkomst vindt in Scotland en Engeland. Met verschillende schrijfwijzen die allemaal "Zoon van Thom" betekenen. Een alternatieve oorsprong kan geografisch zijn, er bestaat namelijk een plek met de naam Thompson.

Name at Birth Aomi Kobayashi
Ao 蒼 betekend "blauw", wat de opvallende kleur van Sarff's ogen is. Deze hebben een helderblauwe en scherpe kleur, wat haar blik fel maakt zoals die bij sommige reptielen dan ook te zien is.
Mi 巳 , verwijst naar de Slang, de zesde van de twaalf aardse takken.
Kobayashi is een veel voorkomende Japanse achternaam. Die geschreven wordt als 小林 en "klein bos" betekend. Door gebruik te maken van twee woorden. Klein [kanji]小 en bos of woud [hayashi]林. De naam kon verwijzen naar de regio waar de eigenaar toebehoorde.

Aliases Mi, Snake Girl
Gender Vrouwelijk
Age 17 jaar
Birthday 21 augustus
Place of Birth Ebetsu 江別市, [Ebetsu-shi], Hokkaido, Japan
Zodiac Leo
De leeuw is het symbool voor mensen die tussen 23 juli en 23 augustus geboren zijn. Volgens het sterrenbeeld staan ze bekend om hun generositeit, pracht, organisatietalent en hun beschermingsdrang. Het is een vuurteken. Dit zijn vaak mensen die warmte uitstralen en mensen naar zich toe trekken. Liefde kan een leo erg goed motiveren. Ook staan Leo's erom bekend dat ze erg trots in karakter zijn en het liefste worden aanbeden. Als ze worden genegeerd of niet herkend voor een bepaalde bijdrage, zullen ze zich snel gekwetst voelen. Alle Leo's willen graag weten dat ze gezien worden en gewaardeerd zijn. Het symbool van de leeuw is erg passend omdat het de sterkste eigenschappen van een leo beaamd; trots, vorstelijkheid, ontspannen en de baas. Leeuwen weten dat ze de leiding hebben, zelfs als ze daartoe niet in staat lijken te zijn. Leo's hebben de neiging om van ontspanning te houden, bij voorkeur ergens waar het warm en comfortabel is. Ze hebben het niet zo op kleine details en lettertjes. Dingen die te gecompliceerd en saai zijn, geven veelal problemen omdat ze weinig geduld hebben. Ze zijn natuurlijke leiders en hebben moeite in situaties waarin anderen de leiding hebben en ze orders moeten aannemen.
Sexuality Heteroseksueel
Relationship Status Single
Mother [Biological] Miki Kobayashi
Father [Biological] Nagiro Kobayashi
Mother [Adoptive] Olivia Thompson
Father [Adoptive] Andrew Thompson
Siblings [Biological] ??? Kobayashi en ??? Kobayashi (kunnen geadopteerd zijn en een andere naam dragen)
Siblings [Adoptive] ??? Thompson
Uncles [Biological] Onbekend
Uncles [Adoptive] John Thompson
Aunts [Biological] Onbekend
Aunts [Adoptive] Mary Thompson
Cousins [Biological] Onbekend
Cousins [Adoptive] ??? Thompson, ??? Thompson, ??? Thompson & Rose Thompson
Home Hogwarts
House Slytherin
Year Zes
Occupation Student, Head Girl
Patronus Koningscobra, Dit is de langste giftige slang ter wereld. Hij komt voor in delen van Zuidoost-Azië en heeft een groot verspreidingsgebied. Het is een bodembewoner die weinig klimt en jaagt op andere soms ook giftige slangen. Deze soort behoord niet tot de echte cobra's [geslacht Naja] omdat hij over enkele afwijkende kenmerken bezit. Hij is veelal in bossen te vinden.

APPEARANCE
Height 1,65 meter
Body Type Slank en lang, niet zeer gespierd of bijzonder.
Skin Tone Albast, een licht beige kleur.
Hair Color Van blond tot zwart, vaak heeft ze het met een spreuk geverfd.
Hair Length Halflang tot lang, ligt er aan hoe opstandig ze is.
Hair Texture Lichte slag in haar haren.
Eye Color Een helderblauwe felle kleur.
Scars Geen.
Tattoo's Geen.
Piercings Geen.
Wand Yew Wood, 13", Dragon Heartstring Core & Supple Flexibility
Other Accesoires Onbekend.

PET
Name Atum
Gender Vrouwelijk
Species Kat
Breed Siamees
Age 6 maanden
Dit is een kitten, die ze van haar adoptie-ouders heeft gekregen nadat het duidelijk werd dat ze de verantwoordelijkheid aan kon. Atum is vernoemd naar een Egyptische God en de voorouder van alle andere goden en farao's. Hoewel de het een vrouwelijke kat is, is het een naam die toch meer aan katers wordt gegeven, maar de ondeugende kattin verdiende een krachtige naam. Zoals elke Siamees, is het een klein mormel en erg sociaal naar andere studenten toe, waardoor ze haar soms ook als een therapie dier kan gebruiken. Sarff is erg aan haar gehecht en vaak bij het dier te vinden. Het is een chocolate gekleurde kattin.

HOUSE
House Slytherin
House GhostThe Bloody Baron
Enblem Slang
House Colors Groen en zilver
Characteristics Slytherin produceert in vergelijking met de andere Houses veel Dark Wizards, trotse, ambitieuze en sluwe leiders.

WAND
Wood Yew Wood
Core Dragon Heartstring
Length 13"
Flexibility Supple Flexibility
Yew Wood is een zeldzame houtsoort voor wands. Net zoals hun eigenaars zijn ze ongebruikelijk en soms berucht. De wand van taxus is befaamd om zijn bezitter te voorzien van de kracht van leven en dood. Dit kan natuurlijk over alle wands worden gezegd en toch houd deze wand een angstaanjagende reputatie op het gebied van duelleren en alle vloeken. Het is niet waar dat mensen die taxus wands gebruiken zich eerder aangetrokken voelen tot de Dark Arts dan anderen. De Witch of Wizard die zich over deze wand bezit kan evengoed een felle beschermer van anderen zijn. De wands die uit deze lang levende bomen zijn gehouwen, zijn even vaak in het bezit van helden als van schurken. Wanneer een Witch of Wizard wordt begraven met deze wand, ontspruit die gewoonlijk in een boom die het graf van deze Witch of Wizards bewaakt. Een wand als deze kiest nooit een middelmatige of schuwe eigenaar.

Dragon Heartstrings produceren als core vaak de sterkste wands. Welke in staat zijn tot de meest flamboyante spreuken. Ze hebben de neiging sneller te leren dan andere type wands. Hoewel ze trouw kunnen worden aan anderen dan hun eerste eigenaar, hebben ze vaak toch een sterke band met hun huidige eigenaar die niet makkelijk verbroken wordt. Deze is het makkelijkste tot de Dark Arts te wenden, ook al zou hij het uit zichzelf niet doen. Het is het meest vatbaar voor ongelukken, omdat het een temperamentvolle core is.

De meeste wands zijn tussen de 9 en 15"lang. Vaak hoe langer een wand hoe sterker het karakter van de Witch of Wizards. De wand van Sarff is 13" lang en dat komt ook wel aardig overeen met haar karakter. Ze is niet snel bang of onzeker en durft haar eigen ding te doen. De wand is redelijk makkelijk te veranderen, aangezien deze bezit van een soepele flexibiliteit.

PERSONALITY Trots, Sluw, Ambitieus, Beschermend, Eigenzinnig, Vriendelijk, Giftig, Dapper, Barmhartig en Warm.

HISTORY
Deze af en toe vervelende etterbak, is geboren in Japan als oudste dochter van Nagiro en Miki Kobayashi. Gezien het feit dat haar ouders niet bepaald rijk waren, was het een hard leven. Een die ervoor zorgde dat haar ouders haar uiteindelijk opgaven voor adoptie. Het duurde dan ook niet lang voordat twee buitenlanders, die net zoals haar ouders beschikten over magie het meisje wel op wouden voedden. Waardoor ze geadopteerd werd en voor haar eerste verjaardag, als een baby van drie maanden naar het gezin van de Thompson's verhuisde. Daar groeide ze op onder de liefdevolle en warme tutelage van haar vader Andrew.

Haar nieuwe ouders hadden nooit verwacht zelf nog kinderen te krijgen. Immers leek Andrew niet bepaald vruchtbaar waardoor ze het liefste adopteerden, zodat ze nog een kind hadden waarmee ze hun liefde konden delen. Onverwachts raakte Olivia toch zwanger van een baby toen Sarff drie jaar oud was. Opeens had ze er een broertje (of zusje) bij. Iemand die ze zou beschermen en die haar wat zachtere en minder opstandige karakter naar boven haalde. Immers wist Sarff dat ze geadopteerd was en liet ze haar nieuwe ouders haar niet bij haar eerste naam, de naam die ze van haar biologische ouders had gekregen noemen. Ze was geen Aomi meer, ze was een Thompson.

Ze groeide rustig op en was eigenlijk best gelukkig, ook al knaagde het aan haar dat ze weinig wist over haar biologische ouders en diens familie. Toen ze elf jaar oud was, oud genoeg om naar Hogwarts te gaan, besloten haar ouders haar te helpen met het zoeken naar wat familieleden, die hopelijk net zoals haar ook magie bezaten. Het zou wel moeten, want ze was een volbloed Witch. Ze vonden nog twee jongere broertjes/zusjes die beide ook uit huis waren geplaatst en geadopteerd door buitenlanders. Haar biologische ouders heeft ze nooit ontmoet, maar ze hoopt haar biologische siblings ooit in de ogen te kunnen kijken.

Tegelijkertijd met haar nicht Rose begon haar Hogwarts avontuur, maar in tegenstelling tot haar werd ze ingedeeld in Slytherin, door haar trotse en tegendraadse karakter. Zei iemand nee, en wou ze ja, zou ze best nog wel eens de regels overtreden. Niet om anderen persé kwaad te doen, maar meer omdat ze er niet van hield om rond gecommandeerd te worden. Ze had een eigen wil, mocht ze haar haren niet verven, dan verfde ze haar haren. Gewoon om anderen te irriteren en zichzelf uit te kunnen dragen. Uiteindelijk kwam haar lieve, zachtaardige en hulpvaardige karakter naar boven toe toen ze al wat jaren op Hogwarts zat. Ze was enorm beschermend naar de jongere Slytherin's toe en had de neiging hen uit de problemen te houden, waardoor ze uiteindelijk Head Girl werd.


Sarff Thompson
Slytherin Head Girl
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
4

Posts :
5

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Slytherin Head Girl

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Sarff Thompson

Bericht van Lev Nekrasov op ma nov 12 2018, 18:59

Geaccepteerd!
Welcome to Slytherin!Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
Lev Nekrasov
Defence Against the Dark Arts Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
133

Posts :
225

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: 27 years old
Species: Wizard


Defence Against the Dark Arts Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum