ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Nyx Xiaoyu op za sep 15 2018, 20:57
➢ High Ranks


Expecto patronum is een nieuw forum, dus zoeken wij nog leden die enkele 'speciale' rangen willen opvullen om alles zo compleet mogelijk te hebben. Bedenk wel dat als je je aanmeld voor een van deze rangen dat we verwachten dat je actief blijft, het meld als je een tijd niet kan posten, etc. Zeker in het begin zal dit wat strenger zijn gezien het forum net nieuw is en het fijn zou zijn als de activiteit erin blijft, wat moeilijk gaat als er belangrijke rangen missen of inactief zijn.

Note: Dit forum is opgezet om gezellig samen te RPG'en en niet met de intentie om persé heel groot te worden. Vandaar dat het soms voorkomt dat sommige leden een dubbele rang hebben. Mocht het forum ooit groter worden dan worden deze ook afgegeven.

In dit topic kun je je aanmelden voor de rangen die op dit moment open staan. Rangen die al bezet zijn zullen worden doorgestreept. Zodra er een eerder bezette rang vrijkomt zal er een mededeling worden geplaatst. Dit is een lijst met alle rangen:

Ϟ HEAD STUDENTS

Headgirl Gryffindor

Headboy Gryffindor
Headgirl Slytherin
Headboy Slytherin
Headgirl Ravenclaw
Headboy Ravenclaw
Headgirl Hufflepuff
Headboy Hufflepuff

Als Head student ben je deels verantwoordelijk voor de leerlingen van jouw House en dien je een oogje in het zeil te houden. Head students kunnen enkel punten aftrekken en dat alleen van hun eigen house. Wel kunnen ze andere Head students inlichten wanneer er iets speelt of leerlingen doorsturen naar het hoofd van hun afdeling.

Ϟ HEAD OF THE HOUSE

Head of Gryffindor
Head of Slytherin
Head of Ravenclaw
Head of Hufflepuff

Heads of the House zou je kunnen vergelijken met een 'Deputy Headmaster' voor elke afdeling. Deze leraren zijn altijd in de buurt en dienen Hogwarts niet voor een langere periode te verlaten. Wanneer een leerling zich ernstig misdraagt wordt dat gemeld bij deze leraren door beide Head Students of andere leraren. Ook zijn ze verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van de leerlingen op hun afdeling.


Ϟ QUIDDITCH CAPTAINS

Quidditch captain Gryffindor
Quidditch captain Slytherin
Quidditch captain Ravenclaw
Quidditch captain Hufflepuff

Quidditch Captains zijn de aanvoerders van de Quidditch teams. Ze organiseren trainingen, plannen strategieën en zijn op zoek naar de beste aanwinsten voor hun team. Een Quidditch captain blijft meestal Captain tot zijn of haar graduation, tenzij hij of zij te ernstig gewond raakt bij een van de wedstrijden en niet meer kan spelen. Een Quidditch Captain kiest zelf de leden van zijn of haar team (in overleg met de staff).

Ϟ PROFESSORS

- Potions (Alison Winter)
- Flying (Nyx Xiaoyu)
- Defence Against the Dark Arts (Lev Nekrasov)
- Muggle Music (Molly Baker)
- Astronomy (Ylva Nephelae)
- Cooking (Gordon Ramsay)
- Transfiguration (Zahorchak Solarz)
- Charms (Thomas Shelby)

Voor professors zijn er plekken genoeg, al wordt hier wel wat strenger naar gekeken dan de andere rangen. Professors hebben namelijk veel inbreng in de RPG. Ze mogen leerlingen IC straffen geven en punten aftrekken/geven. Professors dienen eens in de zoveel tijd een les te geven die je zelf mag invullen. Wees creatief! Zo nu en dan mag er in de les een kans gegeven worden om een nieuwe spreuk te leren. Voor meer informatie daarover klik HIER. Mocht je zelf een leuk idee hebben (nurse, janitor, etc) dan mag je dit natuurlijk altijd voorstellen aan de staff.

Als jij je voor leraar aanmeld mag je een vak kiezen uit DEZE lijst. Voor ieder vak komt er maar één leraar, kijk dus goed wat al bezet is en wat niet. Dit staat hierboven aangegeven.

Ϟ MINISTRY OF MAGIC

-

The Ministry of Magic is het belangrijkste bestuursorgaan van de magische gemeenschap in veel landen. Op deze RPG zal dat zijn van Groot-Brittannië. Onder leiding van een Minister of Magic is het ministerie verantwoordelijk voor het reguleren en handhaven van wetten voor de magische gemeenschap, evenals het verborgen houden van de gemeenschap voor de Muggle world. Mocht deze rol je iets lijken kun je je aanmelden als Minister of als gewoon lid van het ministerie. Vergeet dit niet duidelijk in je aanmelding aan te geven!

------------

Karakters met een van deze rollen zullen toegang krijgen tot het High Rank board waar we gezamenlijk kunnen werken aan verhaallijnen, kleinere plotjes voor de site, etc.

Er is geen speciaal lijstje wat je hoeft in te vullen, maar maak je aanmelding zo uitgebreid mogelijk en vertel daarbij ook een beetje over jouw als speler. Nadat je aanmelding geaccepteerd of afgewezen is zal deze worden verwijderd om het topic schoon en overzichtelijk te houden. Mocht je deze dus willen bewaren vergeet hem niet op te slaan!

Succes met aanmelden!


Laatst aangepast door Nyx Xiaoyu op di dec 11 2018, 23:28; in totaal 6 keer bewerkt"You think by now, that I would have learned
Not to play with fire If I don't wanna get burned"


"But I'm a pyromaniac and your veins are full of gas
You're burning higher, higher I'm storming this wildfire"

Nyx Xiaoyu
Flying professor & Quidditch Coach
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
13

Posts :
123

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 27 y/o (17-09)
Species: Wizard


Flying professor & Quidditch Coach

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Thomas Shelby op zo dec 02 2018, 23:30


"I know what it is... it's just myself talking to myself about myself. "Name: Thomas Shelby
Age: 45
Gender: Male
Sexuality: Straight
Occupation: Charms professor
Residence: HogwartsM A G I C & M O R E

Blood: Pureblood
Hogwarts house: Slytherin
Wand: aspen, Dragon heartstring, Fairly bendy
Patronus: Black MambaA P P E A R A N C E

Height: 185 centimeters
Eye color: green
Hair color: dark brown
Face claim: Cillian MurphyI N S I D E

Personality traits:
calm, cold, grumpy

Thomas is iemand die eigenlijk nooit laat zien hoe hij zich echt voelt. Hij heeft muren om zich heen waar bijna niet doorheen te komen is, maar dat betekend niet dat hij niet houd van een  grapje op zijn tijd. Tijdens zijn lessen is hij dan ook een serieuze man en je moet hem niet uitproberen, anders eindig je misschien ondersteboven aan het plafond. Met de andere professors kan hij het op zich redelijk vinden, maar sommige zouden hem misschien een slechte invloed vinden op de leerlingen aangezien hij rustig een peuk rookt voor de klas.H I S T O R Y
in a nutshell

Tommy is in een redelijk grote familie opgegroeid. Samen met zijn broers en neefjes werden ze opgevoed door hun tante todat Thomas oud genoeg was om het zelf over te nemen. Hij werd het hoofd van het huis rond de leeftijd van 16 en werd rond die leeftijd dan ook ineens erg volwassen. Hij regelde dingen die onderling niet goed verliepen en met de zaak die ze toen hadden. Toen hij eenmaal afgestudeerd was had hij nog een aantal jaren voor de zaak gewerkt, maar uitendelijk kwam hij er achter dat hij toch iets wou doen wat meer voor zichzelf was in plaats van de zaak dus besloot hij hier te gaan werken als Charms professor. Hoewel hij nu op Hogwarts werkt doet hij nog steeds zijn best om de familie zaak zo goed mogelijk te laten lopen waardoor hij soms een paar dagen van school weg kan zijn.BY MITZI
Thomas Shelby
Charms Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
1

Posts :
3

Name :
celyn


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 45
Species: Wizard


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Lev Nekrasov op do dec 06 2018, 21:51


announcement!


Gefeliciteerd, Thomas Shelby is geaccepteerd! Wij willen je er wel op wijzen dat als de site meer andere leden krijgt en de high ranks op raken je een van jouw high ranks zal moeten afstaan, omdat dit jouw derde high rank is.

(Let op: Na een paar dagen zullen de aanmeldingen worden verwijderd dus vergeet ze niet op te slaan.)


Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
Lev Nekrasov
Defence Against the Dark Arts Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
141

Posts :
239

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: 27 years old
Species: Wizard


Defence Against the Dark Arts Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Cassian Warrick op za jan 12 2019, 00:55• GENERAL
› Name Cassian Warrick
› Age 36 y/o
› DOB 16/05
› POB Seoul, South-Korea
› POR London, UK
› Gender Man
› Sexual Orientation Straight(ish)
› Rank/Occupation Divination professor

• MAGIC
› Species Animagus - asian golden cat
› Wand Fir wood, dragon heartstring core, supple flexibility, 12 inch length
› Blood status Unknown
› Patronus
› Spells
Divination related spells & stuff
   
• RELATIVES
› Father Unknown
› Mother Unknown
   
• APPEARANCE
› Hair Colour Black
› Eye Colour Brown
› Build Lean and angular body shape, slender, slim, narrow waist
› Height 1m77
› Playby G-Dragon

• PERSONALITY
› Moral alignment: Neutral Good
› Personality type: ISTJ - Serious and quiet, interested in security and peaceful living. Extremely thorough, responsible, and dependable. Well-developed powers of concentration. Usually interested in supporting and promoting traditions and establishments. Well-organized and hard working, they work steadily towards identified goals. They can usually accomplish any task once they have set their mind to it.
› Good traits Intelligent - Brave - Loyal
› Bad traits Follower mentality - Reserved - Shy

• HISTORY
Born in Seoul, South-Korea, but almost immediately moved to some desolate base in Russia, the life of the young boy did not start off too great. All he knows about his parents, or at least what they'd told him, was that they were both too poor to raise another child. They'd sold him to the Russians and that was how he ended up in the place he would call 'home'. Home was where an organisation of dark wizards experimented with animagi. They did not really mistreat him, but he was just a subject, a number. Once he came of age, he was put through the proces as well. His animal form was an asian golden cat. More experiments followed, but after some time, they were done with him. He was, for the first time, a free man.
   
But he had nowhere to go. Enter Pyotr, the son of the newest Minister. He had bought a villa and was now looking for staff to work around the house. The young man got hired as gardener, but he did lots of different chores. Together with the other staff members, he spent his days just working. And, above all, avoiding the lady of the house, Camilla Rizal. For one because Pyotr had explicitely told him not to talk to her unless necessary and also because he felt a bit intimidated by her. She was absolutely stunning, smart and she had a certain grace that took his breath away every time he was in the same room as her.
   
After a while though, he did start talking to her. At first, he was shy, making up excuses to get away from her. He was afraid she would judge him, for he had nothing to offer to her. He had no lineage, could barely cast two spells, could not even read or count to twenty. He didn't even have a name. To his surprise though, she had a certain interest and compassion when they talked. They developed an intense relationship. At first, it was innocent. She taught him loads of things, as they did not have much else to keep themselves occupied with at the remote villa. Most importantly though, she gave him a name. An identity. He grew a lot as a person and he finally had something to be proud of.
   
They fell in love. How could they not? Pyotr was barely present anymore, and Camilla had caught feelings for him too. But it could not last, not like how it was. Until she decided to leave. Flee to England, where she was born. There was only one problem. Cassian had no official identity, so he could never get passed airport security. He promised her he would fix that, and join her as soon as possible. Once in London, he had set his mind on a job at Hogwarts, because he only has one skill that he is truly good at. Divination, the subject his love had always been so passionate about. Her teachings had planted that same seed of passion in his heart, and he is looking forward to spreading that passion among the students of Hogwarts as well.

from one thing, know ten thousand things.
Cassian Warrick
Divination Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
2

Posts :
4

Name :
Wolf


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: 36
Species: Animagus


Divination Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Nyx Xiaoyu op za jan 12 2019, 17:37


announcement!


Gefeliciteerd, Cassian Warrick is geaccepteerd als Divination Professor!

(Let op: Na een paar dagen zullen de aanmeldingen worden verwijderd dus vergeet ze niet op te slaan.)"You think by now, that I would have learned
Not to play with fire If I don't wanna get burned"


"But I'm a pyromaniac and your veins are full of gas
You're burning higher, higher I'm storming this wildfire"

Nyx Xiaoyu
Flying professor & Quidditch Coach
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
13

Posts :
123

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 27 y/o (17-09)
Species: Wizard


Flying professor & Quidditch Coach

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum