ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Nyx Xiaoyu op za sep 15 2018, 20:57
➢ High Ranks


Expecto patronum is een nieuw forum, dus zoeken wij nog leden die enkele 'speciale' rangen willen opvullen om alles zo compleet mogelijk te hebben. Bedenk wel dat als je je aanmeld voor een van deze rangen dat we verwachten dat je actief blijft, het meld als je een tijd niet kan posten, etc. Zeker in het begin zal dit wat strenger zijn gezien het forum net nieuw is en het fijn zou zijn als de activiteit erin blijft, wat moeilijk gaat als er belangrijke rangen missen of inactief zijn.

Note: Dit forum is opgezet om gezellig samen te RPG'en en niet met de intentie om persé heel groot te worden. Vandaar dat het soms voorkomt dat sommige leden een dubbele rang hebben. Mocht het forum ooit groter worden dan worden deze ook afgegeven.

In dit topic kun je je aanmelden voor de rangen die op dit moment open staan. Rangen die al bezet zijn zullen worden doorgestreept. Zodra er een eerder bezette rang vrijkomt zal er een mededeling worden geplaatst. Dit is een lijst met alle rangen:

Ϟ HEAD STUDENTS

Headgirl Gryffindor
Headboy Gryffindor
Headgirl Slytherin
Headboy Slytherin
Headgirl Ravenclaw
Headboy Ravenclaw
Headgirl Hufflepuff
Headboy Hufflepuff

Als Head student ben je deels verantwoordelijk voor de leerlingen van jouw House en dien je een oogje in het zeil te houden. Head students kunnen enkel punten aftrekken en dat alleen van hun eigen house. Wel kunnen ze andere Head students inlichten wanneer er iets speelt of leerlingen doorsturen naar het hoofd van hun afdeling.

Ϟ HEAD OF THE HOUSE

Head of Gryffindor
Head of Slytherin
Head of Ravenclaw
Head of Hufflepuff

Heads of the House zou je kunnen vergelijken met een 'Deputy Headmaster' voor elke afdeling. Deze leraren zijn altijd in de buurt en dienen Hogwarts niet voor een langere periode te verlaten. Wanneer een leerling zich ernstig misdraagt wordt dat gemeld bij deze leraren door beide Head Students of andere leraren. Ook zijn ze verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van de leerlingen op hun afdeling.


Ϟ QUIDDITCH CAPTAINS

Quidditch captain Gryffindor
Quidditch captain Slytherin
Quidditch captain Ravenclaw
Quidditch captain Hufflepuff

Quidditch Captains zijn de aanvoerders van de Quidditch teams. Ze organiseren trainingen, plannen strategieën en zijn op zoek naar de beste aanwinsten voor hun team. Een Quidditch captain blijft meestal Captain tot zijn of haar graduation, tenzij hij of zij te ernstig gewond raakt bij een van de wedstrijden en niet meer kan spelen. Een Quidditch Captain kiest zelf de leden van zijn of haar team (in overleg met de staff).

Ϟ PROFESSORS

- Potions (Alison Winter)
- Flying (Nyx Xiaoyu)
- Defence Against the Dark Arts (Lev Nekrasov)
- Muggle Music (Molly Baker)
- Astronomy (Ylva Nephelae)
- Cooking (Gordon Ramsay)
- Transfiguration (Zahorchak Solarz)

Voor professors zijn er plekken genoeg, al wordt hier wel wat strenger naar gekeken dan de andere rangen. Professors hebben namelijk veel inbreng in de RPG. Ze mogen leerlingen IC straffen geven en punten aftrekken/geven. Professors dienen eens in de zoveel tijd een les te geven die je zelf mag invullen. Wees creatief! Zo nu en dan mag er in de les een kans gegeven worden om een nieuwe spreuk te leren. Voor meer informatie daarover klik HIER. Mocht je zelf een leuk idee hebben (nurse, janitor, etc) dan mag je dit natuurlijk altijd voorstellen aan de staff.

Als jij je voor leraar aanmeld mag je een vak kiezen uit DEZE lijst. Voor ieder vak komt er maar één leraar, kijk dus goed wat al bezet is en wat niet. Dit staat hierboven aangegeven.

Ϟ MINISTRY OF MAGIC

-

The Ministry of Magic is het belangrijkste bestuursorgaan van de magische gemeenschap in veel landen. Op deze RPG zal dat zijn van Groot-Brittannië. Onder leiding van een Minister of Magic is het ministerie verantwoordelijk voor het reguleren en handhaven van wetten voor de magische gemeenschap, evenals het verborgen houden van de gemeenschap voor de Muggle world. Mocht deze rol je iets lijken kun je je aanmelden als Minister of als gewoon lid van het ministerie. Vergeet dit niet duidelijk in je aanmelding aan te geven!

------------

Karakters met een van deze rollen zullen toegang krijgen tot het High Rank board waar we gezamenlijk kunnen werken aan verhaallijnen, kleinere plotjes voor de site, etc.

Er is geen speciaal lijstje wat je hoeft in te vullen, maar maak je aanmelding zo uitgebreid mogelijk en vertel daarbij ook een beetje over jouw als speler. Nadat je aanmelding geaccepteerd of afgewezen is zal deze worden verwijderd om het topic schoon en overzichtelijk te houden. Mocht je deze dus willen bewaren vergeet hem niet op te slaan!

Succes met aanmelden!


Laatst aangepast door Nyx Xiaoyu op ma nov 19 2018, 13:08; in totaal 4 keer bewerkt"You think by now, that I would have learned
Not to play with fire If I don't wanna get burned"


"But I'm a pyromaniac and your veins are full of gas
You're burning higher, higher I'm storming this wildfire"

Nyx Xiaoyu
Flying professor & Quidditch Coach
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
5

Posts :
93

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 27 y/o (17-09)
Species: Wizard


Flying professor & Quidditch Coach

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Orion Sylvester op ma nov 12 2018, 22:40

aim for the moon and land on the starsG E N E R A L

Name: Orion Sylvester
Orion: the bane of both twin archers (Artemis and Apollo), Orion is the only giant to be the bane of two Olympians at once
Sylvester: "wooded" or "wild"
Age: 17
Year: 6th year
Gender: Male
Sexuality:Bisexual
Residence: Hogwarts


M A G I C  &  M O R E

Blood: Pureblood
Hogwarts house: Gryffindor
Occupation: Student, headboy Gryffindor
Wand: soon
Patronus: soonA P P E A R A N C E

Height: 185 centimeters
Build: Orion is veey well build and has a lot of muscles
Eye color: brown
Hair color: brown
Scars: small scars and one on his cheek
Face claim: Noah Centineo


I N S I D E

Personality traits:
sweet, kind, loyal, protective

Orion is eigenlijk echt een zachtgekookt eitje. Hoewel hij in Gryffindor ingedeeld is zou iedereen het ook geloven als je zou zeggen dat hij een Hufflepuff is, maar ook is hij een typische Slytherin zo nu en dan, maar dat is alleen wanneer het om vrienden of familie gaat. Orion zou beschreven kunnen worden als de nowdays mix tussen Remus Lupin en Sirius Black, maar natuurlijk wel een beetje anders. Waar Remus stil is kan Orion verschrikkelijk luid zijn en is soms een flirt, maar aan de andere kant is hij altijd bezorgd om alles en iedereen en wilt er dan ook voor zorgen dat het goed gaat met ze, ook als hij dat soms niet laat zien.


H I S T O R Y

Orion is opgegroeid in een gezellig huis waar iedereen eigenlijk altijd welkom is. Zijn ouders hebben hem opgevoed tot een echte gentlemen wat hij soms dan ook wel laat zien, maar zo nu en dan moet je ook gewoon wat lol trappen naar zijn mening. Hij is die ene student die niet echt hoeft te studeren voor een toets en toch nog een goed cijfer krijgt en meestal wegkomt met de problemen die hij soms veroorzaakt.

Toen hij op hogwarts begon voelde hij zich al meteen thuis en had nooit echt een favoriete vak, hij vond en vind alles leuk om te leren. De enige momenten waarop hij in slaap zou kunnen vallen in de les is wanneer de docent een saaie, monotone stem heeft.


thanks
Orion Sylvester
Gryffindor Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
1

Posts :
5

Name :
celyn


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17
Species: Wizard


Gryffindor Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Isabella Nephelae op ma nov 12 2018, 22:43


isabella  nephelae


"You are the ocean’s gray waves. Destined to seek Life beyond the shore, Just out of reach."


✽ GENERAL ✽

Full name: Isabella Elara Nephelae
Name meaning: Elara: one of the moons of Jupiter.
Gender: Female
Age: 18

Birthday: 04-03
Zodiac sign: Cancer

Parents: Ylva Nephelae x NPC
Siblings: Sirius Nephelae
Relatives: -

House: Ravenclaw
Year: Seventh year
Pet: Alphonse, russian blue.
Fav. subject: Transfiguration, Care of magical Creatures.

Wand: Holly, Unicorn Hair Core, 10 inches, swishy flexibility.
Patronus: Cat

✽ APPEARANCE ✽

Height: 166cm
Build: Slim

Natural haircolor: Dark blonde
Current Haircolor: Blonde
Eye color: Brown

Accessories: Necklace of her zodiac sign, pierced ears.
Extra: /

✽ PERSONALITY ✽

Positive traits: Hardworking, Ambitious, Intelligent, Creative, Determined, Passionate.
Negative traits: Perfectionist, Insecure, Emotional, Dreamy.

Many think of her as arrogant, but she's simply not interested in engaging with people that aren't going to be of help to her, whether that's now or in the future. She's everything but an open book and would rather not waste her time dealing with emotions, which sucks, because she is a very emotional person after all. Usually she blames this on her zodiac sign.

✽ HISTORY ✽

Isabella was Ylva Nephelae and Min-Hyuk's first born child. A little miracle, like almost all new parents would describe their first born. Unfortunately Min-Hyuk had passed away before the birth of his daughter, so she never had the chance to get to know her father. When she was about a year old step-father Marcus came into her life, but soon after her baby brother Sirius was born he left, leaving a family of three behind. She doesn't remember Marcus being a part of their family at all, but is still mad at him for leaving her mother behind with two, young children.

She and her little brother basically grew up at Hogwarts with their mother being the well known Astronomy professor, and as soon as she turned eleven years old she got sorted into Ravenclaw and started her own Hogwarts adventure, later followed by her brother who got sorted into Gryffindor. She turned out to be quite the passionate student. Very competitive, also. As her years on Hogwarts passed by she started to set higher goals for herself each and every time. Some would probably describe her as a workaholic. She's still not sure where this immense desire of being the best at everything comes from, but she's too busy achieving her goals to find that out.

✽ TRIVIA ✽

- As soon as her mother told her the story of how Min-Hyuk passed away she developed a fear of snakes. That's one of the reason's she's not so fond of Slytherin either.


"Yet the waters ever change Flowing like time the path is yours to climb"

A burdened heart sinks into the ground, a veil falls away without a sound
Not day nor night, wrong nor right, For truth and peace you fight
Isabella Nephelae
Ravenclaw Head Girl
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
6

Posts :
20

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 y/o
Species: Wizard


Ravenclaw Head Girl

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Tuppence Earnwick op di nov 13 2018, 15:41

Name ↡ Earnwick
First Name ↡ Tuppence
Gender ↡ Vrouw
Age ↡ 17 jaar
Date of Birth ↡ onbekend
Sexuality ↡ Gay
Species ↡ Human Witch

Blood type ↡ Halfbloed (B+)
Mother ↡ Joana Maskolf (Verdwenen)
Father ↡ Robert Earnwick (Vermoord)
Sister ↡ Anouk Earnwick (Wiegedood)

House ↡ Ravenclaw
Animal ↡ Raaf
Why ↡ Slim, houd van tucht en orde
Good at ↡ Vliegen
Favourite subject ↡ Flying

Outside ↡ Tuppence is een opmerkzame vrouw. Ze heeft een lang lichaam. Dat ze vroeger erg mager is geweest is bijna niet te zien. Ook komen haar rondingen mooi uit. Niet alleen haar slanke gestalte maakt haar speciaal, het is vooral haar gezichtje. Haar helderblauwe ogen liggen diep in haar gezicht. Zo geven ze extra expressie aan de gevoelens binnen in haar. Haar neusje wipt naar boven en ze heeft erg dunne lippen die haar uiterlijk nog specialer maken. Verder heeft ze een sterke kaaklijn en donkerbruine haren.

Inside ↡ Patronus: Bosduiker
Deze kleine antilope is een snel en schuw dier dat bij het minste gevaar het bos induikt. Hij weet zich tussen hindernissen snel en behendig voort te bewegen. Hij heeft een grote overlevingsdrang, ook in moeilijke tijden weet hij zichzelf te redden. Een koppel deelt alles met elkaar en wijkt zelden van elkaars zijde. De Bosduiker is gehecht aan zijn leefgebied en blijft het liefst binnen zijn comfortzone.

behendig - delend - gehecht - honkvast - schuw - snel - solitair - trouw - vreesachtig – zelfredzaam

History ↡ Deze jonge vrouw heeft een erg bewogen leven achter zich. Ze is de jongste van twee kinderen. Haar zusje Anouk stierf in haar eerste levensjaar aan wiegendood. Haar ouders hadden er enorm veel moeite mee, maar de jonge Tuppence had niet veel door. Op haar 3 jaar werd ze ontvoerd van haar familie. Ze heeft geen herinneringen meer aan haar ouders. Ze had een gelukkige jeugd met de vrouw die haar opvoedde als eigenkind.

Op haar 10 jaar ging ze naar Hogwarts waar ze werd ingedeeld in Ravenclaw. Meteen was het duidelijk hoe dol ze was op vliegen. Het zat in haar bloed en het was duidelijk dat ze zo vroeg mogelijk mee zou vliegen met het team zodra ze kon.

Ze leeft nog steeds bij de vrouw die ze mama noemt en weet van niets af. Haar leven was niet altijd makkelijk, maar ze heeft een grote wil.

Rank ↡ Quidditch Captain Ravenclaw (beater)
Plot? ↡ Buiten dat ze het team leid kan er ook nog veel drama ontstaan bij haar "ontvoering", deze heeft dus veel potentieel xD

dear me

Some angel called. That I've answered before. It lives in my walls and it's under the floor

Tuppence Earnwick
New member
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
0

Posts :
3

Name :
Doc


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years
Species: Wizard


New member

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Lev Nekrasov op vr nov 16 2018, 16:05


announcement!


Gefeliciteerd, Orion Sylvester, Tuppence Earnwick en Isabella Nephelae zijn geaccepteerd! Wij willen jullie vragen om hd plaatjes met een donkere achtergrond van jullie fc naar Juul te sturen voor op de high rank pagina.

(Let op: Na een paar dagen zullen de aanmeldingen worden verwijderd dus vergeet ze niet op te slaan.)


Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
Lev Nekrasov
Defence Against the Dark Arts Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
80

Posts :
150

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: 27 years old
Species: Wizard


Defence Against the Dark Arts Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: ϟ High Ranks (Aanmelden & Uitleg)

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum