IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Open Mind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Re: Open Mind do sep 29, 2016 9:25 pmThey hold us down like anchors

they drown us out at seaVoor hem was dit gesprek afgerond, en was het tijd om terug naar Hogwarts te gaan. Niet naar de docenten, maar naar zijn eigen dorm. Scratch lag vast alweer ergens te wachten tot hij terug was omdat hij zin had in melk. Dat beest dronk echt belachelijk veel, bijna zou hij denken dat de grijze kater een milde verslaving had gekregen aan het witte goedje. Hij gaf hem geen ongelijk tho. Melk kon wel lekker zijn, onder bepaalde omstandigheden. Maar Scratch zou blijkbaar nog even moeten wachten op zijn melk. Charlie dook weer naast hem op, bekeek hem even onderzoekend. Romeo keek hem neutraal terug aan, misschien met een iets vragende blik in zijn ogen. Wat wilde de Gryffindor nu weer van hem?

"Zeg," Begon hij, nu zou het komen. De verklaring. "Hoe goed kennen jij en Cheryl elkaar eigenlijk?" Vroeg hij. Een grijnsje kroop om zijn lippen. Werd er iemand jaloers? "We hebben elkaar een paar dagen geleden ontmoet", Besloot hij te antwoorden, naar waarheid. "Ik ken haar niet zo heel goed", Vervolgde hij. Hij vouwde zijn handen achter zijn rug en liep verder. Zijn blik richtte hij vooruit. "Maar dat komt nog wel", Zei hij toen, daarmee aan gevend dat hij wel van plan was Cheryl nog vaker te zien dan Charlie leuk zou vinden.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: Open Mind zo okt 09, 2016 3:14 pm


De ander leek te antwoorden naar waarheid, wat ook wel logisch was want de vraag van Charles was op zich niet heel gek. Het leek alleen duidelijk te zijn dat hij niet per se gediend was van het feit dat Gryffindor meisjes rondhingen met sommig uitschot van Slytherin. Hij en Alison waren een uitzondering natuurlijk. Bovendien was deze Slytherin duidelijk aan het maken dat hij niet van plan was zijn flirtende, en gevaarlijke, activiteiten met Cheryl te stoppen. Wat even een frons deed verschijnen op Charlie's gezicht. "Weet zij dat ook?" Besloot hij te vragen, en probeerde zijn onderzoekende blik niet te indringend te maken, anders was het awkward.


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Re: Open Mind di okt 11, 2016 9:45 pmThey hold us down like anchors

they drown us out at seaHet was maar vreemd dat de Gryffindor jongen ineens zoveel interesse had in zijn ‘liefdesleven’. Want hoewel hij niet echt de intentie had om een relatie te beginnen met wie dan ook, zo zou het waarschijnlijk wel overkomen op hem. Hij zou eens moeten weten. Er waren voldoende dingen die hem tegenhielden om te daten, laat staan dat hij dat dan zou doen met iemand die hij net kende. Nope, het zat er gewoon niet in, maar dat kon hij niet zo aan hem vertellen. Want niemand hier op school, op Avy en Dash na, had ook maar enig idee hoe het er bij hem thuis aan toe ging. En zelfs zijn twee beste vrienden hadden er vaak het raden naar, gezien hij er nooit over kon praten.

Maar het was ook wel grappig om de jongen opnieuw een beetje op te fokken. Hij was blijkbaar nogal beschermend tegenover de chicks in zijn afdeling, en daarom interpreteerde hij zijn antwoorden ook verkeerd. "Weet zij dat ook?" Vroeg hij, keek hem onderzoekend aan. Romeo hield halt en draaide zich naar de knul toe. "Luister, Charlie, ik weet niet wie jou benoemd heeft tot beschermer van de Gryffindor chicks, maar als je echt niet wil dat ze met mij praat, moet je dat tegen haar zeggen. Want no offense, maar in nog geen honderd jaar zal ik ooit naar jou luisteren of jouw mening belangrijk vinden", Zei hij met een vriendelijk glimlachje. Het was een feit dat iemand die met hem om ging wel altijd duidelijk wist waar hij stond.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: Open Mind ma nov 07, 2016 8:30 pm


Oke rude much, niet aardig van monsieur 'ik jat de meiden om ze te verdrinken in het meer' van Slytherin hier aan het zeggen was. Charlie rolde dan ook eens met zijn ogen, "Gee, thanks for staking the obvious," Verzuchtte hij alsof hij iets aan een kleuter aan het uitleggen was. "Nooit gemeld dat dat mijn idee was of niet?" Hierbij keek hij de ander eens een beetje teleurgesteld aan, serieus, niet eens één normaal gesprek zonder dat de ander weer eens te sloom voor begrip leek. "Het ging over of zij het wist, niet over of je d'r mocht zien of wat, zij kan vast voor zichzelf zorgen," Ging hij vanuit in ieder geval, en anders was het sneu en vanaf nu niet meer zijn zaak want deze gast hier hoefde hij niet per se opnieuw mee te praten.


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Open Mind

Terug naar boven Ga naar beneden
Open Mind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: the great lake-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: