I can feel the devil walking next to me {open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

I can feel the devil walking next to me {open}

Bericht van Alix Jones op wo nov 14 2018, 15:06

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

@[OPEN]


Vandaag was een prachtige herfstdag, de zon scheen hoog aan de hemel en verdreef de ietwat grauwe wolken die zich wilde late zien. Het was nog redelijk warm voor dit tijdstip van het jaar en de brunette klaagde er zeker niet over. Rustig zat ze met een mok warme thee en een goed boek op een bankje buiten de school. De zon begon al langzaam aan onder te gaan, maar Alix wilde zo lang mogelijk van het mooie weer genieten. Ze wist maar al te goed wat voor koude winters er op Hogwarts konden komen, niet haar favoriete tijd van het jaar. Zelfs kerst was niet iets waar ze met plezier naar uitkeek. Een zachte mauw trok haar uit haar gedachtes en haar groene ogen richtte zich op de rossige kater. "Mister, what brings you here?" vroeg ze aan het beestje, wat met veel gepur op haar schoot sprong. Alix had Mister Bootz als cadeau van haar moeder gekregen in haar derde jaar. Hoewel de kater redelijk éénkennig is, konden de twee het meteen perfect vinden. Alix had soms zelfs het vermoedde dat Mister haar kon verstaan. Wat misschien niet eens zo gek zou zijn, in een wereld vol magie.

De zon begon steeds minder van zichzelf te laten zien en het werd moeilijk om zonder licht haar boek te kunnen lezen. Mister was inslaap gevallen bij de brunette haar voeten en met een voldane glimlach bekeek ze het diertje. Helaas moest ze hem wakker maken, maar het werd echt te donker om buiten te blijven. Tevens zette er een koud briesje op. Alix pakte haar boek en haar half opgedronken thee en maakte de kat wakker. Het diertje kwam wat geluidloos overeind en begon zich uitgebreid te rekken. Alix wilde net een stap zetten toen de kat zich voor haar voeten gooide waardoor ze struikelde en de mok thee door de lucht vloog. Haar groene ogen volgde hoe de vloeistof uit de mok door de lucht danste om vervolgens bij een andere student op de broek te komen. De bok landde net voor de voeten van deze persoon. Geschrokken sloeg Alix haar handen voor haar mond en miauwde Mister alsof hij zuchtte. "I'm so sorry," Mompelde de ze, wetend hoe belangrijk het was om je school outfit netjes en schoon te houden.

{OPEN}Alix Jones
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
5

Posts :
25

Name :
Jara


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 16
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I can feel the devil walking next to me {open}

Bericht van Jaspar Tehrani op wo nov 14 2018, 21:33A SONG OF FIRE AND ICE
Jaspar had zich na de lessen terug getrokken in een van de lokalen die gebruikt mochten worden door de leerlingen voor wat creatieve uitspattingen. Iets wat dus perfect was voor de jonge man. Met zijn gitaar die hij was gaan halen in de slaapzaal had hij plaatsgenomen bij een van de ramen en was hij beginnen tokkelen. De snaren onder zijn vingers voelde bijna aan als thuiskomen. Het was een gevoel dat hij niet anders kon beschrijven dan dat. De school was zeker zijn tweede thuis, het was een plek waar hij zich zeker goed voelde maar niks ging boven het echte thuiskomen tijdens de vakantie. Samen met zijn broer en zus wat bikkelend over van alles, hun ouders die hun vaak genoeg letterlijk uit elkaar trokken want in de Tehrani familie waren er zeker enkele temperamenten aanwezig. Familie, voor menig mensen een vloek maar voor hem was het een echte zegening.

Na toch een lange tijd te hebben binnen gezeten had hij zich met zijn gitaar naar buiten begeven. Niet meteen om te spelen, maar gewoon om te genieten van de warme herfstavond. Hoewel het zeker al was afgekoeld, er was zelfs een briesje komen op zetten. Dus hij was zeker niet van plan om heel lang buiten te blijven. Hij moest ook hoognodig eens aan zijn huiswerk beginnen, niet dat hij er nog heel veel aan moest doen maar gewoon de laatste details. Zijn mijmeren werd echter doorbrokken door een kop, inmiddels koude thee of koffie die recht op zijn broek viel. Half geschrokken was hij opgesprongen, trachtte de kop nog te ontwijken maar faalde daar miserabel hard in. Gelukkig had hij daar wel een spreuk voor, ergens. ‘It’s okay, I’m lucky enough that it was already cold. If you would have thrown hot coffee or tea over me, we would be having another conversation.’ Een kleine glimlach verscheen op zijn gezicht, terwijl hij de haar een vriendelijke blik schonk. Het was helemaal oke. ’So, how are things going?’ Jaspar kende het meisje natuurlijk, ze zaten in hetzelfde jaar en spendeerde daardoor dus zeker genoeg tijd door met elkaar.

Jaspar Tehrani
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
12

Posts :
16

Name :
Caro


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I can feel the devil walking next to me {open}

Bericht van Alix Jones op do nov 15 2018, 12:05

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

@[Jaspar]


Het was een prachtige herfstdag vandaag en eigenlijk was er weinig bijzonders gebeurd. De meid had netjes haar lessen gevolgd in de ochtend en in de middag tijd gehad voor haar huiswerk. Het werd steeds gemakkelijker met de jaren, hoewel de stof moeilijker werd. Alix had een eigen leermethode ontwikkeld die voor haar goed hielp en ze had natuurlijk steeds meer en betere kennis op gedaan. Echter zou ze de dag niet door kunnen komen zonder iets onhandigs gedaan te hebben.

Dat Mister Bootz de gene was die de situatie vervelend en moeilijk maakte was geen verassing. Soms leek het alsof de kat het expres deed. De rossige kater was haar schatje, maar soms kon ze het dier wel achter het behang plakken. Nu was dat ook het geval. Alix zag hoe de mok door de lucht vloog en het vloeistof op iemand terrecht kwam. De mok maakte een mooie landing, net voor de schoenen van de jongen. Meteen bood de brunette geschrokken haar excusses aan en eerlijk was ze blij te zien dat het iemand van Ravenclaw was. Ze had geen zin in snauwende opmerkingen van Slytherin. ‘It’s okay, I’m lucky enough that it was already cold. If you would have thrown hot coffee or tea over me, we would be having another conversation.’ Alix herkende zijn stem en beantwoorde zijn glimlach met een mooie glimlach terug. Gelukkig had ze op Jaspar geknoeid, een jongen uit haar jaarlaag. Het was niet dat ze mega veel met hem omging, maar ze kende hem goed genoeg om te weten dat hij het echt niet zo'n probleem vond. "Pf, you know me. Clumsy is my middle name." Zei ze zacht om haar schaamte een beetje te verbergen. Niet dat het echt lukte. De kat was ondertussen al een eindje vooruit gewandeld en keek wat geïrriteerd achterom dat het tweetal hem niet volgde. ALix viste de mok van de grond en probeerde wat zand en gras van de zijkant af te vegen. Het scheelde inderdaad dat de thee niet warm meer was. ’So, how are things going?’ "Besides the fact that I just ruined your trousers, things are going pretty good actually. Trying to enjoy the last sunny days. And you? Excited for Christmas?" Alix wist dat Jaspar altijd erg veel zin had om terug te gaan naar zijn familie en kerst was niet erg verweg meer.Alix Jones
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
5

Posts :
25

Name :
Jara


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 16
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I can feel the devil walking next to me {open}

Bericht van Jaspar Tehrani op di nov 20 2018, 21:01A SONG OF FIRE AND ICE
Jaspar hield van de herfst, al vond hij het aan de andere kant ook geen leuk seizoen. Mixed feelings. Maar goed, dat nam niet weg dat hij niet kon genieten van een rustige wandeling over het domein of eventjes te chillen buiten nadat hij bezig was geweest met zijn muziek. Dus dat was hij nu ook aan het doen, de stilte volledig in zich op nemend. Beter kon hij ghet op dit moment niet hebben.

Fout gedacht. Al mocht hij zeker van geluk spreken dat de kom niet op zijn hoofd was beland. Dat zou een pijnlijke situatie zijn geweest. Nu was het gewoon, een slightly irritante situatie want zijn broek zat helemaal onder iets en de wind kwam opzetten wat het nog ongemakkelijker maakte. Maar niets wat hij niet zou overleven. Fijn was het allesbehalve, maar het deerde hem weinig. Uiteindelijk leidde het nog wel tot een goed gesprek, althans dat hoopte hij dan toch. Dat de schuldige geen onbekende was maakte het alleen nog maar beter. ‘Hmm, Alix Clumsy Jones. That doesn’t sound quite right.’ Een welgemeende glimlach rustte er op zijn gezicht. Ze moest niet zo laag van zichzelf denken hoor. Dit kon uiteindelijk iedereen overkom. Trouwens, hij had heus wel gespot dat de echte schuldige een vierpotige was. ‘Please, you didn’t ruin it. Shut up will you.’ Sprak hij hoofdschuddend. Het maakte echt helemaal niets uit. Het viel er perfect uit te wassen dus dat was geen probleem. ‘Quite enjoying this weather, I like the silence it brings. Helps me to unwind. And well, always excited you know. Even though, I wouldn’t mind staying here for the holidays too. Love spending them with the family, but you know. If I would stay here, I can get into all sorts of trouble.’ Een brede grimas verscheen op zijn gezicht. Dat hij wel eens kon genieten van in de problemen te raken was zeker geen geheim, maar goed hij zou waarschijnlijk wel naar huis gaan.
Jaspar Tehrani
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
12

Posts :
16

Name :
Caro


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I can feel the devil walking next to me {open}

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum