IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Fly

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 37
IC posts : 2

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: Let’s meet again, one of these nights.

BerichtOnderwerp: Fly zo sep 18, 2016 11:29 pm

Het zesdejaars meisje liep met een normale fles water in haar handen. Ze was uit de common room gelopen toen het te druk werd. Huiswerk voor maandag was bijna af geweest, maar zodra de grotere groep was binnengekomen was haar focus juist naar buiten. Zondag zou ze het maar af moeten maken. Nu had ze er ook geen zin meer in. Dus nu had ze een flesje water en was de deur uitgelopen. Water had ze eigenlijk heel vaak bij zich. OokHaar haren had ze in een hoge staart gedaan en ze had best comfortabele kleding aangetrokken na de lessen. Eerst had ze namelijk een aardig strak shirt aangehad en nu had ze aan grote wollen trui. Het leek erg warm en het leek tot nu erg te helpen. Het flesje had ze tegen haar lijf gedrukt terwijl ze langs het meer liep. Het was inmiddels het einde van de middag, maar de zon was er gewoon nog.
De wind stookte ineens op achter haar en haar staart werd over haar hoofd gegooid. De staart kwam over haar gezicht te hangen en kort kon ze niks zien. Zodra ze probeerde om het haar weg te krijgen vloog het flesje uit haar armen. Aryn kon enkel toekijken hoe het weg leek te vliegen, maar uiteindelijk wegrolde over het gras. Geschrokken keek ze naar hoe het flesje over het gras rolde in de richting van het meer. Als bevroren bleef ze staan. Net toen ze zich bedacht dat ze er misschien achteraan moest rolde het tegen iets aan, of een iemand zelfs. Kort werden haar ogen groot en het duurde niet lang voordat ze voor het flesje stond na haar wat dom uitziende actie. Al had Aryn zeker geen last van schaamte en was toch wel een meisje die van zich af kon bijten, al gaf ze dit niet graag toe.

OOC -- Beetje kort sorry ben moe haha  

&Felix Skrein


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 53
IC posts : 16

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Fly wo sep 21, 2016 3:44 pm

Did you know that Gellert Grindelwald
killed Dumbledore's sister?


Tijd teveel hebben was voor Felix niets vreemd. Bij het grote meer had de jongen zich op het gras neergelegd om naar boven te staren. Voor school zelf moest hij niet meer doen en zijn boekenreeks weer opnieuw lezen ging hij ook niet doen. Buiten gaan liggen en niks doen had hem een goed idee geklonken. Vele vonden het altijd wel eens aangenaam om niks te doen, dus had Felix besloten om het te gaan uittesten.

Het was geen succes.

Na enkele korte minuten was Felix het al beu geweest. Zijn knieën had hij opgetrokken en één been lag over het andere, maar zijn voet daarvan was hevig op en neer aan het bewegen. Hij verveelde zich en dat was duidelijk te merken aan de jongen. Stil zitten was niks voor hem en eigenlijk had hij dat moeten weten.
Voor dat Felix de kans kreeg rolde er iets tegen zijn hoofd, gevolgd door een schaduw die over hem heen kwam. Nog steeds lag hij op de grond en vanuit die positie keek hij naar de persoon die bij hem stond. Door zijn hoofd vervolgens zo ver mogelijk naar achteren te kantelen wilde hij zien wat er precies tegen zijn hoofd was gerold. Wat het was had hij niet kunnen zien, maar zijn bril was wel van zijn gezicht af geschoven.

‘Wat verloren?’ vroeg hij dan maar. Aanstalten om zijn bril terug op te rapen nam hij niet, want die lag toch maar achter zijn rug. Ondanks dat hij haast blind was zonder zijn bril.

+ tagAryn
+ notesit started from nothing
BY MITZITerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fly
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: the great lake-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: