IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Deel|

So Wear your Poker face

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: So Wear your Poker face di sep 20, 2016 7:02 pmLets play a game of
Russian roulette

i'll load the gun, you place the betsZijn meest recente confrontatie met Avery in de bibliotheek had hem toch wel aan het denken gezet. Herbology was inderdaad nooit zijn sterkste vak geweest, maar hij had ook de indruk dat hij over de zomer gewoon alles vergeten was. Daarom was hij onderweg naar de plek waar de meeste planten te vinden waren. Misschien kon hij daar even rondkijken, de plantjes inspecteren. Hij wist dat er ook praktijklessen werden gegeven, en dat de meeste groene dingetjes een handig bordje hadden met de naam en de bekendste of meest nuttige kenmerken. Daar zou hij hopelijk iets van opsteken, hoopte hij dan. Hij moest toch echt wel zijn kennis bijschaven, wilde hij niet meer belachelijk gemaakt worden door Avy. En slagen voor het vak, natuurlijk, dat was ook eventjes belangrijk..

Maar hij wist nu al dat hij zich nooit helemaal kon concentreren. Naar de les gaan en daar gefocust blijven was al een hele opgave, en nu was er helemaal niemand om te controleren of hij ook echt zijn best deed. Dus begon hij al gauw aan een soort onderzoek dat eigenlijk helemaal niet in de boeken beschreven stond. Hier en daar pokete hij een plant met zijn wand, om te zien wat voor reactie er zou uitkomen. Daar leek hij zich kostelijk mee te kunnen amuseren. Sommige plantjes krompen in elkaar, anderen leken wel te grommen en het laatste iets grotere exemplaar begon heen en weer te schommelen. Allemaal goed en wel, maar hij had helemaal niet door dat hij een toeschouwer had gekregen, die misschien net heel beschermend was tegenover plantjes als deze en zijn gedrag volledig zou afkeuren ofzo.
&LucaTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 28
IC posts : 5

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years
Partner: Still free

BerichtOnderwerp: Re: So Wear your Poker face di sep 20, 2016 7:29 pm

Het lange meisje keek met grote bruine ogen naar één van de plantjes, haar neus slechts enkele centimeters van zijn groene blaadjes. Dit was één van de saaiere naar het schijnt, want het deed absoluut niets als ze erin prikte met haar lange stok. Luca zuchtte en keek op. Er liep nog iemand, die net hetzelfde deed als haar - in plantjes prikken met zijn stok. Ze haalde en wenkbrauw op en rees omhoog, zodat ze niet langer meer in de gehurkte positie stond waarin ze de plantjes aan het bestuderen was. Even volgde ze hem met haar bruine ogen, waarna ze haar rode haren uit haar gezicht haalde en op hem af stapte. Er stond een glimlach op haar met sproetjes gevulde gezicht. "Hey!", begroette ze de jongen vrolijk. Zo te zien was hij Slytherin - nu niet meteen de beste vriendjes van Gryffindor, maar aan stereotypes deed Luca niet graag mee.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Re: So Wear your Poker face di sep 20, 2016 9:12 pmLets play a game of
Russian roulette

i'll load the gun, you place the betsAls alle lessen Herbology zo waren dat hij plantjes mocht gaan prikken met zijn toverstaf, dan zou hij misschien meer bij de les blijven met zijn aandacht. Het was nu niet dat het zo’n verschrikkelijk interessant vak was, dus dit soort ‘entertainment’ tussendoor zou hem tenminste attent houden. Maar goed, misschien was het niet zo gezond voor de plant in kwestie als hij 20 keer geprikt werd door een student. Hij als plant zou dat ook niet fijn vinden. Terwijl hij er mee bezig was, zag hij van uit zijn ooghoeken iets bewegen. Het was dat hij het al had geregistreerd, dat hij haar niet in duizend stukjes blies met een of andere spreuk. Nah, zo ver zou het ook niet gaan, maar toch. Hem doen schrikken kon vreemde en onprettige gevolgen hebben.

Maar nu kaatste hij gewoon haar glimlach terug, hetzij een beetje minder vrolijk misschien. "Hey!", Begroette ze hem enthousiast. Het was niet dat hij een groot probleem had met praten met een Gryffindor, maar haar energie was voor hem misschien net iets te overweldigend. Nu goed. Hij zou er het beste van maken. "Hoi", Zei hij daarom maar terug, wel een stuk rustiger dan haar maar niet echt minder vriendelijk. Allemaal een act, natuurlijk, maar dit was ook nuttig. Oefenen voor als hij het echt nodig had. "Ook alvast aan het voorbereiden op de praktijklessen?"Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: So Wear your Poker face

Terug naar boven Ga naar beneden
So Wear your Poker face
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Death is unstoppable. One must face it as a fact of life ✝
» A new face
» I just wanna feel alive and Get to see your face again [Yang]
» In your face

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: the greenhouses-
Ga naar: