IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Moving stairs [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 185
IC posts : 37

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 12years
Partner:

BerichtOnderwerp: Moving stairs [open] vr sep 23, 2016 6:44 pm

Eén dag was er ondertussen gepasseerd nadat hij hier aangekomen was. Hij was ingedeeld geweest bij Hufflepuff. Hij was er niet ontevreden over, want hij wist namelijk niet veel van Hogwarts af. Thuis werd er niet of amper over gesproken. Op dit moment kwam hij dan ook over als een verdwaald schaap. Hij moest nu normaal in zijn eerste les zitten, maar daar was hij nog lang niet. Hij was naar het toilet gegaan en was daarna zijn groepje eerstejaars kwijt geraakt. Nu stond hij bovenaan één van de bewegende trappen. Zijn hand lag op de stenen leuning, klaar om naar beneden te gaan, toen de trap plots begon te draaien. Flynn liet dan ook snel de leuning los en deinsde achteruit, tot tegen de muur. Hoe moest hij nu ooit naar daar, verwijzend naar de plek waar de trap net nog gestaan had, gaan? Was hij maar gewoon thuis gebleven, naar de gewone school, waar hij zijn vorige jaren had doorgebracht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 23
IC posts : 3

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 11 y/o
Partner: Hm?

BerichtOnderwerp: Re: Moving stairs [open] vr sep 23, 2016 11:53 pm

Oké, oké voorzichtig. Hadden die trappen de pest aan haar of zoiets? Maar hoe moest ze naar haar common room als ze niet kon vliegen. Moest je het lief vragen? Of zouden ze het zelf moeten doen? Nou dan deden ze het slecht. Misschien kozen ze zelf wel? Haar hoofd zat duidelijk vol met vragen. Het meisje met de zwarte haren en rode sjaal bleef staan en keek naar de trap die ze op wou. Ze zuchtte en toen als een soort verrassingsaanval sprong ze op de trap. Amara durfde niet te rennen en probeerde op een normaal tempo te bewegen, maar alsof de trap haar haatte bromde het ineens waarna het begon te bewegen. Geschrokken pakte ze de reling vast. Het ging op een vredige manier, maar toch hield ze stevig vast. De trap kwam weer vast te zitten aan een platform waar het eerst niet had gezeten. Daar stond nog een een 1ste jaars verward te kijken. "Ook problemen?", besloot ze dus maar te zeggen zodra de trap weer stil zat. Om snel van de trap te zijn trippelde ze snel naar de verdieping om dan op dat platformpje te gaan staan waar de ander ook stond.


"I can’t live like a dog when I’m born to be a tiger"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 185
IC posts : 37

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 12years
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Moving stairs [open] za sep 24, 2016 12:10 am

Doordat Flynn de trappen zelf goed in de gaten gehouden had, had hij niet doorgehad dat er iemand op de bewegende trap had gestaan. Het was een eerstejaar, net als hij. Eergisteren had hij haar al wel ergens gezien, nog voor ze bij de sorteerhoed waren geweest. Nu hadden ze beide een andere soort sjaal rond hun nek en enkele details op hun uniform waren ook aangepast naar hun groepen. Ze had iets roods en geels aan, waardoor hij alvast wist dat ze in een andere groep zat. Hoe noemde men die groep nu ook alweer? Hij lachte flauwtjes bij wat ze zei. Eigenlijk wilde hij niet toegeven dat hij in de problemen zat, maar wat kon hij daar nu mee bereiken? Hij was gewoon te eerlijk voor deze wereld. "Ja," mompelde hij. "Ik heb nu eigenlijk les." gaf hij toe. Dat was wel goed, te laat komen voor je eerste les.


Ik kan tot en met 27 januari niet veel posten wegens examens!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Moving stairs [open]

Terug naar boven Ga naar beneden
Moving stairs [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: floors-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: