demons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

demons

Bericht van Lexa Jones op di nov 20 2018, 21:09

Met een luide zucht was de slytherin student op een stoel achterin de library gaan zitten, zo ver mogelijk bij iedereen vandaan as mogelijk was en hoopte dat Alix haar brief had gehad. Het was al een paar dagen geleden sinds ze haar zus had gezien en, hoewel ze het waarschijnlijk niet zou toegeven, wilde haar zien omdat ze haar miste. Ze deed haar voeten omhoog en plaatste deze over elkaar op de tafel terwijl ze met haar handed over haar gezicht wreef. De donkere kringen onder haar ogen waren waarschijnlijk duidelijk zichtbaar, maar op dit moment maakte dat haar niet uit. 's Nachts lag ze wakker en tijdens de lessen sliep ze omdat ze dan te moe was en dus weer in de problemen kwam met de professor waar ze op dat moment les van had.

[ + Alix Jones ]

BY MITZI


lexa jones - orion sylvester - persephone ichor
Lexa Jones
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
2

Posts :
6

Name :
celyn


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 16
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: demons

Bericht van Alix Jones op di nov 27 2018, 00:37

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

@[OPEN]


Het was al een aantal dagen geleden dat de brunette haar zusje had gezien. Lexa had haar een brief geschreven, de manier waarop de zusjes meestal communiceerde als ze elkaar niet konden spreken. Na 6 jaar was het nog steeds vervelend dat ze niet in hetzelfde huis waren geplaatst- en Alix had het gevoel alsof dat haar schuld was.
Zachtjes streelde ze de rossige tabby kater over zijn rug. Mister Bootz knorde tevreden terug terwijl zijn ogen gesloten waren en het puntje van zijn staart rustig op en neer tikte. 'I have to go, love.' Ferluisterde Alix tegen het diertje, dat geen kick gaf. 'Lexa needs to see me, I'll be back in a few hours tops.' Ze wist niet hoelang het ging duren bij Lexa en zei altijd maar wat tegen de kat. Het was niet alsof het dier haar daadwerkelijk kon verstaan. Zodoende maakte de brunette aanstalte om haar zus te vergezellen.
Een glimlach verscheen op Alix haar lippen bij het zien van haar zus en nonchalant gooide ze zichzelf over de stoel waarop Lexa zat om haar te knuffelen. Hoewel Alix 4 minuten eerder geboren was dan Lexa, moest ze in lengte nu helaas inleveren. Er zat niet veel verschil tussen, maar het was wel zichtbaar. 'What are those?' Vroeg ze, haar stem zacht, terwijl ze met haar vinger onder het rechteroog van Lex drukte. Ze zag haar zus maar zelden met zulke wallen en het verklaarde nooit veel goeds. Langzaam liet de meid zich in een stoel zakken, haar groenige ogen doordringend op Lexa gericht.Alix Jones
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
5

Posts :
25

Name :
Jara


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 16
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum