IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

I didn't sign up for this!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 113
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: Love takes its toll every time it don't work

BerichtOnderwerp: I didn't sign up for this! zo sep 25, 2016 9:10 pm


made from the heat of the stars

Bijna zorgeloos liep hij langs de rand van Forbidden Forest. Nog even en hij liep te fluiten. Iets wat je niet zou verwachten, er deden genoeg verhaaltjes de ronde over alle enge dingen die zich er schuil hielden. Maar als het echt zo gevaarlijk was, dan zouden ze er leerlingen toch niet naartoe sturen om strafwerk uit te voeren? Want dat was precies waarom Chet na het eten naar buiten was gegaan, zijn toverstaf veilig en wel achter zijn riem geklemd. Die zou hij misschien nodig hebben, om wat licht te maken ofzo. Wist hij veel. Hij wist niet eens precies wat ze moesten doen, laat staan met hoeveel ze waren. Blijkbaar hadden wel meerdere mensen hun huiswerk niet 100 procent correct uitgevoerd. Bij het afgesproken punt was hij het bos in gelopen, op zoek naar de anderen, al was de vraag natuurlijk wel of hij die ooit zou vinden zonder opgegeten te worden. Maar goed, alles op zijn tijd, dat zag hij dan wel weer!

&Cheryl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! zo sep 25, 2016 9:40 pm

Met een boze blik keek Cheryl naar het perkament. Ze hadden duidelijk even tijd nodig gehad om haar straf te bedenken en vandaag was het perkament eindelijk naar haar toegezonden: ze moest naar het Forbidden Forest gaan om een bak vol Flubberwurmen te gaan zoeken. In elk geval was het beter dan Torrance. Hij had er twee moeten zoeken. Ze hadden haar vermeld dat ze de bak bij Hagrid’s Hut kon vinden en dat ze een extra moest meenemen voor iemand anders. Blijkbaar had nog iemand zijn huiswerk niet gedaan. Cheryl koos voor een simpele short en een dikke trui die haar zou beschermen tegen de koude waarna ze haar haren samenbond in een nette knot en vervolgens naar zichzelf keek. Haar blauwe oog was nog lichtelijk zichtbaar, maar nu leek het eerder alsof ze zich ergens hard aan gestoten had in plaats van dat ze in elkaar was geslagen. Dat was dan weer wat minder drama om zich druk over te maken. Cheryl rende een paar trappen af en wilde eigenlijk langs Romeo gaan om hem trots te vertellen wat ze nu weer had geflikt, maar het zou leuker zijn als ze het hem achteraf vertelde. Het genoegen om haar de hele nacht uit te lachen kreeg hij écht niet, hoor. En dus rende Cheryl richting Hagrid’s Hut omdat ze waarschijnlijk al te laat was. En ja hoor, toen ze daar aan kwam was diegene die met haar samen het bos in moest gaan al vertrokken én was zijn bak vergeten. Maar zo snel ging Cheryl hem zijn opdracht niet laten vergeten. Ze pakte de twee bakken op en begon richting het bos te rennen. Omdat ze haar handen vol had kon ze geen Lumos gebruiken en ging ze een totaal andere kant op dan dat ze jongen was gegaan. Uiteindelijk liep ze in een rondje en was ze naar rechts aan het kijken waardoor ze niet in de gaten had dat ze recht op de zijkant van de jongen afliep… en schrok zich vervolgens dood omdat ze tegen hem knalde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 113
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: Love takes its toll every time it don't work

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! zo sep 25, 2016 9:55 pm


made from the heat of the stars

So far so good. Hij was nu al een paar minuten in het bos aan het rondlopen en hij leefde nog. Als hij niet ergens op tijd moest zijn, dan zou hij nu even stil staan om het te vieren ook. Maar helaas, hij moest eerst de andere persoon zien te vinden waar hij de straf mee moest uitvoeren. Niet dat hij enig idee had naar wie hij precies aan het zoeken was. Zoals eerder gezegd, dat zag hij dan wel. Hoe moeilijk kon het zijn om iemand te vinden in dit gigantische bos, waar het ook nog eens bijna donker was en zelfs een beetje mistig? Vol goeie moed liep hij daarom verder, al schoot zijn blik af en toe tussen de takken door als hij een of ander vaag geluid hoorde in de verte. Maar nog steeds geen spoor van de andere student. Misschien was die wel een grapje aan het uithalen en was hij of zij aan het kijken hoe lang het zou duren voor hij zou opgeven en zou beginnen roepen?

Maar zo ver kwam het niet. Doordat hij zo diep aan het nadenken was, had hij niet door dat iemand recht op hem af kwam gelopen. De botsing was niet hard, maar hij schrok zich wild. Hij viel half van de schrik en half omdat het wel degelijk een botsing was omver. ”Please eet me niet op ik heb niks gedaan ik kwam alleen maar-“, Begon hij te ratelen, tot hij door kreeg dat het niet om een eng monster ging maar.. Een Gryffindor chick. Wat bijna even erg was. Nee, jk jk. ”Omygod, sorry!” Riep hij uit, schoot het meisje te hulp en hielp haar overeind. ”Ik neem aan dat jij hier ook bent om strafwerk te maken?” Ratelde hij verder, blij om op z’n minst iets menselijks aan te treffen in dit toch wel enge bos.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! ma sep 26, 2016 2:26 pm

Een schelle kreet was haar mond verlaten voordat ze neerkwam op de grond en verbaasd zijnde keek ze naar boven. Ze had eerst echter een blik op haar zwarte short geworpen. Deze was gelukkig niet al te vies en het zwart-witte kattenhoofdje op de voorkant was niet echt bepaald vergelijkbaar met de sfeer die hier in het bos hing. Op de andere pijp had ze in rode zwierige letters ‘Gryffindor’ staan. Alix had het in Hogsmeade voor haar gekocht, hoewel ze dat Gryffindor er daarna zelf op had genaaid om hun moeder een hak te zetten. Cheryl’s moeder was er niet al te blij mee geweest en Cheryl had het ding moeten weggooien, maar Cheryl vond het juist prachtig van Alix dat het meisje haar zo in opstand liet komen tegen hun moeder en had besloten om het shortje stiekem mee te nemen naar Hogwarts. Het had een vrij nette hoogte. Daarmee wilde ze zeggen dat de onderkant van haar billen niet te zien was en dat het niet te hard spande op bepaalde plekken. Maar goed, wie ging er in een Forbidden Forest dan ook kijken naar wat de ander aanhad? Hoewel ze eerlijk moest zijn: als ze hier een knappe naakte kerel zag lopen zou ze haar wand wel even wat extra laten bijschijnen, ghehe. Maar geen knappe naakte kerel. Oké, hij was wel knap, maar niet naakt dus. Oké, ze moest echt eens stoppen met die opmerkingen in haar hoofd. De jongen leek in elk geval net zo hard geschrokken te zijn als haar en het was grappig om eens een keertje een jongen tegen te komen die niet meteen stoer begon te doen. Ze grinnikte toen hij zijn excuses aanbood en liet zich overeind helpen door hem, want met die bakken overeind komen ging ook niet bepaald. Gelukkig was geen enkele bak gesneuveld tijdens de val en Cheryl hield er één naar de jongen toe. ‘Inderdaad,’ zei ze en ze glimlachte poeslief naar hem. ‘Deze is voor jou.’ Ze gaf een knikje naar de bak. ‘We moeten twee bakken Flubberwurmen verzamelen en mogen niet stoppen voor ze vol zijn.’ Ze glimlachte naar hem. Zij ging die opdracht natuurlijk niet met alle precisie uitvoeren, dat snapte je wel. ‘Ik stel voor dat we gewoon een prachtige boswandeling gaan maken en dat we onderweg wel kijken wat we tegenkomen.’ Ze had Torrance die dingen eens zien oprapen en dat was echt niet om aan te zien. En dan ook nog twee bakken vol. Ugh. Hier waren ze wel even mee bezig. ‘Ik stel dan voor dat we die kant op gaan?’ vroeg ze en ze wees schuin naar rechts.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 113
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: Love takes its toll every time it don't work

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! ma sep 26, 2016 5:03 pm


made from the heat of the stars

Dit was het dan. Het einde van zijn korte maar boeiende leven. Hopelijk zou iemand ooit een film maken over zijn leven en dan een of andere knappe actrice inhuren als zijn girlfriend. Dan kon de guy die hem vertolkte wel mooi een knappe actrice kussen. Hah, nee, just kidding. Hij had helemaal geen girlfriend en hij zou ook niet weten hoe je daar aan moest raken. Kon je die ergens kopen ofzo? Het was nu niet dat hij er ervaring mee had. Van die malle pick-up lines, die kende hij wel, maar daar zou hij nooit mee scoren. Het was eerder een onderwerp waar mee gelachen werd onder de jongens. Maar goed, hij was niet naar het bos gekomen om chicks te scoren, maar om.. Strafwerk te doen. Jammer genoeg wist hij nog niet wat. Al stond hij op het punt daar achter te komen.

Op een nogal pijnlijke manier dan. Impulsief begon hij te praten, maar zag al snel dat het om een mens ging en geen eng monster. Fieuw. Oh wacht, nu moest hij haar wel overeind helpen natuurlijk, dat was wel zo netjes. Zeker omdat ze twee bakken mee sleepte. ‘Inderdaad,’ Bevestigde ze met een lieve glimlach toen hij vroeg of ze ook strafwerk kwam doen. ‘Deze is voor jou.’ Ze knikte naar één van de bakken. ‘We moeten twee bakken Flubberwurmen verzamelen en mogen niet stoppen voor ze vol zijn.’ Instrueerde ze. Chet zuchtte. Dat had hij al zien aankomen. "Waarom altijd weer Flubberwurmen", Klaagde hij, al grijnsde hij toen. Hij zou wel iets uitvinden om er makkelijker van af te komen, ghehe.

‘Ik stel voor dat we gewoon een prachtige boswandeling gaan maken en dat we onderweg wel kijken wat we tegenkomen.’ Zei ze. Wauw, ze nam duidelijk de leiding hier. Niet dat hij het erg vond. ‘Ik stel dan voor dat we die kant op gaan?’ Vervolgde ze, wijzend naar het bos. "Nog dieper het bos in?" Vroeg hij, de milde stress wel in zijn stem te horen. Hij stond er nu niet bepaald om te springen. "Oké dan, als jij 't zegt", Gaf hij toen toe, maar nam ondertussen wel zijn wand vast, om enig gevaar dat ze mogelijk zouden tegenkomen af te kunnen weren. "Ik ben Chester, by the way", Stelde hij zichzelf nog voor, want hé, strafwerkbuddies moesten elkaars naam toch weten, right?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! ma sep 26, 2016 8:22 pm

Cheryl keek naar het o zo blije gezicht van de jongen toen hij hoorde welke opdracht ze hadden. Ze grinnikte heel even. Tja, zij kon er ook niks aan doen dat hij zijn huiswerk niet had gemaakt en daardoor samen met haar hier rondliep. Ze moest toegeven dat het strafwerk samen met iemand doen die net zo diep in de problemen zat als zij een stuk leuker was dan als ze hier alleen moest gaan rondlopen. Waarschijnlijk zou ze Oreo dan toch wel meegenomen hebben. De kitten was niet zo heel erg oud, maar hij zou zich beter redden hier dan zijn eigenares. Cheryl zou waarschijnlijk om elk ding schrikken. Ze zweerde dat als ze het plekje tegen zou komen waar vroeger die spinnen hun huishouden hadden dat ze echt ging pissen in haar broek van angst. Ze zou Oreo later nog wel als hij groter was grote spinnen mee nemen naar haar kamer als verrassing voor haar. Of één hele grote spin voor haar verjaardag. Oreo leek sowieso alles te doen waar ze een hekel aan had dus dat beloofde niet veel goed voor later. ‘Had je liever gehad dat we spinnen moesten verzamelen in bakken dan?’ Ze rilde al bij het idee dat ze de Wingardium Leviosa-spreuk niet beheerste en dat ze dan zo’n spin in zo’n bak moest krijgen. Dat zou natuurlijk harstikke fout gaan en zij zou heel het bos bij elkaar gillen omdat ze die spin aan had moeten raken. Nee, als de opdracht spinnen verzamelen was geweest had ze het deze jongen laten doen, hoor. ‘Geen probleem,’ verzekerde ze hem. ‘Het zijn allemaal maar geruchten. Ik ben hier zo vaak geweest en er is me nog nooit iets overkomen.’ Ze was hier nog niet zo heel erg vaak geweest, maar dat ging ze hem niet zeggen natuurlijk, dat begreep je wel. De jongen leek al net zo’n held te zijn als haar. Dit ging niet goedkomen, hè? Nope. ‘Cheryl,’ stelde ze zichzelf voor aan hem. Chester was wel een naam die bij hem paste. Ze draaide zich weer om, klemde de bak steviger in haar hand en liep vervolgens maar gewoon een kant op. Ze had geen idee wat ze moest zeggen tegen hem. ‘Dus…’ Ze liet even een stilte vallen. ‘Van welke afdeling ben jij afkomstig?’ Met een vies gezicht keek ze naar een groep kleine spinnetjes die voor haar uit kropen en met een snelle beweging maaide zij ze weg met haar voet. Ugh.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 113
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: Love takes its toll every time it don't work

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! di sep 27, 2016 12:18 am


made from the heat of the stars

Eerlijk gezegd had hij toch wel een meer creatieve straf verwacht. Het was nu niet dat hij al zo heel vaak strafwerk had moeten doen, maar toch. Hij kende genoeg mensen die ooit al een keer flubberwurmen moesten gaan zoeken. Misschien deden ze het wel omdat het net zo’n smerig klusje was en ze dachten dat ze daarmee zouden voorkomen dat de leerlingen opnieuw in de fout zouden gaan? Waarschijnlijk wel. Maar het werkte niet echt, toch niet voor hem. Zou het de eerste keer zijn dat de Gryffindor chick dit moest doen? ‘Had je liever gehad dat we spinnen moesten verzamelen in bakken dan?’ Vroeg ze, terwijl hij haar zag rillen. Hij grinnikte even. "Spinnen zijn tenminste niet.. flubberig", Merkte hij heel scherp op. Goed gedaan Chet, zo kwam je vast heel slim over.

Lichtjes protesteerde hij toen ze voorstelde om nog dieper het doodenge bos in moesten gaan. ‘Geen probleem,’ Probeerde ze hem gerust te stellen. ‘Het zijn allemaal maar geruchten. Ik ben hier zo vaak geweest en er is me nog nooit iets overkomen.’ Zei ze. Chester knikte half overtuigd, maar bleef zijn staf wel stevig omklemmen. ‘Cheryl,’ Reageerde ze met haar eigen naam toen hij zich had voorgesteld. Mooie naam wel. Terwijl ze onderweg waren, speurde hij de grond af. ‘Dus…’ Een korte awkward stilte volgde. ‘Van welke afdeling ben jij afkomstig?’ Vroeg ze. Zo'n standaard vraag, maar oké. "Hufflepuff and proud", Antwoordde hij opgewekt. Ondertussen besloot hij iets meer licht te maken. "Lumos", Zei hij zachtjes, waarbij zijn wand oplichtte. Nog maar net was het lichtje aan of hij zag een duistere schim weg springen. "Eeehh", Zei hij, was bruusk stil gaan staan. "Wat was dat?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! za okt 01, 2016 9:51 pm

Cheryl bleef even stilstaan om hem aan te kijken nadat hij zijn opmerking had gemaakt. Wat? Het bleef heel even stil, maar daarna begon ze toch te lachen. Kuiltjes verschenen in haar wangen terwijl ze haar hand tegen haar mond legde en daar wel een paar seconden hard stond te lachen. ‘Zeer slimme opmerking,’ zei ze tegen hem waarna ze nog even na grinnikte. Ze was in ieder geval blij dat ze niet te maken had met iemand die gemeen tegen haar deed, een te grote nerd was of slechte bedoelingen met haar had. Je zou maar samen twee bakken met Flubberwurmen moeten vullen en er dan achter komen dat de partner met wie je werkte een heel ander idee had van Flubberwurmen verzamelen dan jijzelf. Ze rilde bij het idee alleen al. Er was niet bepaald een kans dat iemand haar om hulp hoorde roepen omdat Hagrid overleden was en er voor de rest niemand meer in de hut woonde. Dan had je ook nog het feit dat ze geen uil tot haar beschikking had en niet bepaald over technische middelen beschikte om Romeo of Leo te contacteren. Dat waren dan toch wel de jongens waarvan ze dacht dat ze haar te hulp zouden schieten als er iets mis was. Ze werd uit haar gedachten getrokken door Chester die zei dat hij afkomstig was van Hufflepuff. Hufflepuff! Dé afdeling die het meest getreiterd werd door Slytherin en zelfs door sommige Gryffindors als de zwakste afdeling in heel Hogwarts werd gezien. Onzin, vond Cheryl. Je kon één individu van een grote groep niet beoordelen op basis van de house en de geruchten die over de house rondgingen. ‘Geen idee,’ zei ze tegen hem. Ze had dan ook niet gezien wat hij had gezien. ‘Maar je bent toch niet bang, hè?’ Ze grijnsde naar hem. ‘Het was vast niets. Je bent paranoïde. We gaan die Flubberwurmen even verzamelen en dan zijn we weg.’ Cheryl voelde zich echter heel wat minder stoer toen ook zij iets zag wegschieten en ze geluid hoorde. Ze boog haar hoofd ietsje meer naar de richting toe waar ze het had gehoord… en slaakte vervolgens een kreet toen het deze keer luider en dichterbij klonk. Ze sprong naar achteren, struikelde bijna en pakte Chester’s hand vast terwijl ze haar gezicht draaide om deze af te schermen tegen zijn borstkas. Toen ze in de gaten had wat ze deed liet ze hem gauw los en kuchte. ‘Dus, die kant op?’ Ze wees expres in de richting waar het geluid vandaan was gekomen en probeerde hem daarbij zo dapper mogelijk aan te kijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 113
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: Love takes its toll every time it don't work

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! za okt 01, 2016 10:26 pm


made from the heat of the stars

Zijn opmerking bleek heel lachwekkend te zijn, en hij grinnikte toch even met haar mee toen hij door kreeg waarom. Kon hij er wat aan doen tho, het waren toch alleen maar ware feiten? ‘Zeer slimme opmerking,’ Zei ze. "Dat is mijn ding", Grijnsde hij, al meende hij er natuurlijk niks van. Hij wist goed genoeg dat hij vaak overbodige dingen zei die te obvious waren, maar hij kon er ook niks aan doen. Het was gewoon hoe hij was. Net iets te spontaan, maar niet zo heel erg slim. Alhoewel dat misschien niet het goeie woord was. Hij kon best slim zijn, hij had gewoon soms moeite met nadenken over wat een goeie opmerking is en wat niet, waardoor hij een beetje dom kon overkomen. Niet dat hij het erg vond tho, en anderen ook niet. Dan konden ze tenminste eens lachen.

Al verging het lachen hem wel snel toen hij ineens een schim zag wegschieten. Oh jee. Daar had je het al. Hij vroeg of ze wist wat het was. ‘Geen idee,’ Was haar antwoord. ‘Maar je bent toch niet bang, hè?’ Ze grijnsde. "Ik? Bang? Pff", Zei hij, zo stoer mogelijk, maar hij had zijn staf nog steeds zo hard vast dat zijn knokkels er wit van waren. ‘Het was vast niets. Je bent paranoïde. We gaan die Flubberwurmen even verzamelen en dan zijn we weg.’ Stelde ze hem gerust. Hij was wel blij met iemand die hier een beetje de leiding nam. "Ok, goed plan", Stemde hij in. Hij wou net weer beginnen lopen toen hij Cheryl hoorde gillen.

Chester voelde haar hand in de zijne, en hoe ze tegen hem aan kwam staan. Net omdat ze zo bescherming zocht bij hem, schoot zijn heldhaftige kantje in actie. Hij sloeg zijn arm om haar heen en trok haar nog net iets dichterbij, waarna hij met zijn staf de omgeving wat bijlichtte. Maar er was niks. Ze liet hem met een kuchje los. ‘Dus, die kant op?’ Zei ze, alsof er niks was gebeurd, maar nu hij eenmaal door had wat er gebeurd was, kon hij niet anders dan blozen. ”Ehh.. Ja”, Zei hij verstrooid. Hij begon te lopen, maar vergat helemaal dat ze in een bos waren, en dat daar bomen stonden.

De knal was hard, maar niet echt heel pijnlijk. Hoewel hij even pijnlijk over zijn schouder wreef. ”Hmmm.. Auw”, Piepte hij met een hoog stemmetje. ”Stomme boom”, Zei hij toen, waarna hij zich snel een beetje van het ding verwijderde. Hij had het niet zo op bomen. Chester liep verder en zag toen tot zijn grote opluchting een paar flubberwurmen kruipen. ”Aha!” Riep hij, zijn pijnlijke schouder al weer vergetend. Hij bekeek de dingen even, zag hoe glibberig ze waren. ”Ew, dat ga ik echt niet aanraken hoor. Doe je bak eens open?” Zei hij, waarna hij zich klaar maakte om de wormen met een spreuk in de bak te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! za okt 01, 2016 10:36 pm

Cheryl kon wel stoer doen en net doen alsof er niets was gebeurd, maar een blos was om haar wangen verschenen. Menig jongens dachten dat ze een echte jongensverleidster was en dat ze veel ervaring met dit soort dingen had, maar de waarheid was dat ze, op de rare relatie met Stilio na, helemaal niks van relaties met jongens had gehad. Zelfs op de keren dat het Valentijn was in het kasteel had ze zich zo weinig mogelijk aangetrokken van andere jongens, hoewel ze niet kon ontkennen dat ze wel enkele brieven van ‘aanbidders’ ontving elk jaar. Om dan nog maar niet te spreken over die keer dat ze daadwerkelijk op zo’n afspraakje was ingegaan. Dat was echt rampzalig afgelopen en Cheryl had voor zichzelf besloten om dit jaar er niet meer op in te gaan, wie haar dan ook uitnodigde. Ze had sowieso niet echt het idee dat jongens dit jaar genoeg in haar geïnteresseerd zouden zijn om haar uit te nodigen, maar ach. Alix zou wel meer aandacht krijgen. Ze had geen idee hoe goed haar zus scoorde bij de jongens, maar het was geen geheim dat sommigen haar nakeken wanneer ze in de gangen liep. Er werd hetzelfde van haar gezegd, maar Cheryl was op dat vlak vrij ongelovig. Een blos verspreidde zich rond haar wangen toen ze echter besefte hoe Chester daarnet gestaan hadden: zij met haar hand in de zijne en met haar hoofd tegen zijn borstkas gedrukt, hij met zijn arm om haar heengeslagen. Het was ergens wel lief dat hij zo gereageerd had, ook al was hij zelf ook bang geweest. Hij haar overduidelijk willen beschermen voor als er echt iets was geweest en Cheryl kon dat enkel appreciëren. En net dus toen ze zich naar hem wilde draaien om hem te bedanken zag ze dat hij tegen een boom knalde. Ze begon te lachen, maar rende wel gauw naar hem toe. ‘Gaat het?’ vroeg ze zo zorgzaam mogelijk terwijl ze naar zijn gezicht keek. Ze legde haar hand even tegen zijn wang om hem tegen te houden, maar zag niet echt verwondingen. ‘Je bent zo goed als nieuw,’ grijnsde ze naar hem. Hij was dan waarschijnlijk ook niet met zijn hoofd tegen de boom geknald, maar oh well. Toen Chester een Flubberwurm in het vizier kreeg trok ze een vies gezicht. ‘Ik wáárschuw je,’ sprak ze streng tegen hem. ‘Als je dat ding tegen mij laat vliegen met je spreuk dan laat ik je alleen in het bos, hoor.’ Maar ze opende wel de bak en begon al op voorhand te lachen. ‘Goed mikken!’ grapte ze tegen hem. ‘Je kunt het! Je bent in Hufflepuff terechtgekomen voor iets!’ Ze kreeg echter de slappe lach van dit en ook van het feit dat het wel eens mis kon gaan. ‘Ik plaats mijn diepste vertrouwen in je. Schend het alsjeblieft niet,’ vervolgde ze dramatisch.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 113
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: Love takes its toll every time it don't work

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! za okt 01, 2016 11:39 pm


made from the heat of the stars

Die bomen waren echt niet te vertrouwen. Doken ineens zo voor je neus op alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Het was dus geen verrassing dat hij er recht tegen aan liep. Hij liep toch altijd in hun val! En deze keer was Cheryl gewoon medeplichtig, want hij was zodanig ondersteboven van het momentje van eerder dat hij niet zo goed aan het opletten was. Maar nog steeds was het niet zijn schuld hoor, oh nee. Hij was het slachtoffer hier. Ze schoot er door in de lach, maar kwam al snel kijken of hij nog in orde was. ‘Gaat het?’ Vroeg ze bezorgd. Net voor hij kon antwoorden, legde ze haar hand tegen zijn kaak. Hij verloor gewoon de ability om een normale zin uit te spreken. "Ik.. Eh.. Ja. Prima. Kan niet beter", Bracht hij uit. ‘Je bent zo goed als nieuw,’ Grijnsde ze. Hij knikte even, maakte zich toen snel uit te voelen. Hij was even bang dat ze anders zijn hyperactieve hartslag zou horen, van zijn hart dat nu toch wel al overuren maakte.

Gelukkig had hij iets om zichzelf mee af te leiden. Hij had een paar flubberwormen gevonden.. En een manier om ze in de bak te krijgen zonder ze aan te raken. ‘Ik wáárschuw je,’ Zei ze streng nadat hij klaar was met zijn uitleg. ‘Als je dat ding tegen mij laat vliegen met je spreuk dan laat ik je alleen in het bos, hoor.’ Dreigde ze, waardoor hij even verontwaardigd keek. Nog meer toen ze hem een ware peptalk begon te geven. Hij zwaaide even met zijn toverstokje, waardoor er een geknetter aan rode vonkjes uit kwam. "Please, ik ben best goed met spreuken", Zei hij met een grijns. Chester ging naast de open bak staan. Hij bekeek de afstand tussen de bak en de worm nog even. "Accio", Zei hij, zwaaide met zijn stokje, waarna de flubberwurm in een rotvaart op hen af schoot. Hij slaagde er net in om hem genoeg af te remmen en hem in de bak te krijgen. "Dat was dus één", Grijnsde hij tevreden. "Jouw beurt."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! di okt 04, 2016 8:23 pm

Het was Cheryl nog niet vaak voorgevallen dat een jongen moeite had met praten als zij hem aanraakte. But then again, zo veel jongens raakte ze nu ook weer niet aan in haar leven. Ze geloofde zelfs dat de keren dat ze Chester had aangeraakt op dit eerste half uur de eerste keer was dat ze iemand zo vaak had aangeraakt in het afgelopen schooljaar. Ze vond het niet zo erg, tho. Het werd eens tijd dat ze over haar trauma ging komen. Dat was natuurlijk makkelijker dan gedaan: ze had elke nacht vreselijke nachtmerries. Ze vroeg zich af waarom Claire geen andere roommate had gezocht in de tussentijd. Of misschien hoorde het meisje haar nooit. Cheryl had altijd gedacht dat haar roommate zich er expres buitenhield, maar het lag meer voor de hand dat ze haar gewoon niet hoorde dan dat ze opzettelijk genegeerd werd door het meisje. Zoiets zou ze nooit doen en bovendien waren ze immers goede vriendinnen. Claire sliep meestal ook wel langer door dan haarzelf dus daar kon het natuurlijk ook aan liggen. Maar goed, ze moest zich nu concentreren. Ze richtte haar blik op Chester en trok haar wenkbrauwen op. ‘Dan hoe komt het dat de zandloper van jullie house op tien minpunten staat als je toch zo goed kan toveren?’ vroeg ze lichtelijk pesterig aan hem, maar vervolgens begon ze te lachen toen het niet helemaal goed ging en de Flubberwurm nog net niet tegen hém vloog. Maar goed, in elk geval had hij het ding in de bak kunnen krijgen en Cheryl applaudisseerde voor zo ver dat dat ging met de bak nog altijd in haar hand. ‘Kijk hoe een geleerde Gryffindor dat doet,’ zei ze en ze stak haar hoofd zogenaamd arrogant in de lucht, maar draaide haar hoofd vervolgens om te kijken waar nog een Flubberwurm was. Ze grijnsde toen ze hem zag kruipen en hield haar wand naar buiten terwijl ze nadacht over welke spreuk ze kon gebruiken. Sectumsempra zou Chester bang maken, Paralitis was te grof… ‘Expecto Patronum,’ sprak ze en ze richtte haar wand op de grond. De cobra gleed uit haar wand en Cheryl hurkte door haar knieën. De Flubberwurm, angstig geworden door het plotselinge licht en de vorm, wilde ontsnappen door de andere kant op te kruipen… recht in de bak van Cheryl. Cheryl deed het ding dicht en riep haar Patronus terug op. ‘Niet alleen goed voor Dementors zoals je kunt zien,’ zei ze grijnzend tegen de jongen. Haar blik schoot opzij toen ze weer een geluid hoorde en ze deed een stap dichter naar Chester. Ugh.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 113
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: Love takes its toll every time it don't work

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! di okt 04, 2016 9:27 pm


made from the heat of the stars

Het moment van eerder had hem best wel mentaal een beetje verward. God, het was nu niet alsof hij nog nooit eerder een meisje had aangeraakt, toch? Hij had genoeg vriendinnen die hem wel eens een knuffel hadden gegeven. Maar ja, dat waren dan wel meisjes uit zijn eigen afdeling. Met een Gryffindor was het anders. Chet was niet de persoon die echt enorm gaf om die hele house rivaliteit, maar uit alle houses vond hij Gryffindors wel het coolst. Op zijn afdeling na dan, natuurlijk. Ravenclawers en Slytherins, hij had er geen problemen mee, maar hij zou ze niet actief opzoeken of echt zijn best doen om er bevriend mee te raken. Vrienden zocht hij liever binnen Hufflepuff. Toen ze dan ook zijn afdeling beledigde, keek hij haar een beetje boos aan. ‘Dan hoe komt het dat de zandloper van jullie house op tien minpunten staat als je toch zo goed kan toveren?’ Had ze hem pesterig gevraagd. "Vraag dat maar aan onze head girl", Zuchtte hij, rolde even met zijn ogen. Ja, naar zijn mening was het echt wel haar schuld dat dit was gebeurd, al had het iedereen kunnen overkomen.

"We winnen ze wel terug, en daarna verdienen we er meer en meer, tot we uiteraard de house cup winnen", Grijnsde hij. Met een zwierig gebaar schudde hij even met zijn wand, alsof hij een heel ingewikkelde spreuk zou gaan uitvoeren. Het was slechts een simpele die elke eerstejaars ook zou kunnen naarmate het schooljaar vorderde. Maar het was wel effectief. Zo, dat mocht ze hem nu wel nadoen. ‘Kijk hoe een geleerde Gryffindor dat doet,’ Zei ze, paradeerde even over de open plek en sprak toen haar spreuk. Een slang glibberde uit haar wand, een patronus, aan het blauwe felle licht te zien. Hij wendde zijn blik even af van het licht. ‘Niet alleen goed voor Dementors zoals je kunt zien,’ Grijnsde ze. "Dat is niet fair, ik heb die spreuk nog helemaal niet geleerd", Klaagde hij. Valsspeler hoor. Een nieuw geluid liet beide studenten opschrikken, en nu zag hij wel degelijk iets bewegen. "Oooh, we're fucked", Piepte hij, wou achteruit stappen maar de bak hield hem tegen. Van tussen de bomen kwamen drie herten. Of die nu echt gevaarlijk waren of niet, wist hij niet, maar hij wist wel dat er roofdieren waren die en hapje hert zouden lusten.. Dus straks werden die ook hierheen gelokt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! di okt 04, 2016 9:39 pm

Cheryl moest lachen. Ze was toevallig in de les geweest toen Hufflepuff tien punten aftrek kregen. Dat van die zandloper was puur een gok geweest, maar dat wilde dus zeggen dat Hufflepuff in de tussentijd geen punten meer hadden kunnen verdienen. Hadden andere Gryffindors uit lagere jaren al punten kunnen verdienen? Ze had geen idee. Ze was dan ook niet bepaald gefixeerd op de zandloper van Gryffindor als ze eerlijk was, ze keek altijd eerst naar die van Slytherin. Ze kon wel zeggen dat ze het hun meer gunde dan Gryffindor, al zou ze dat natuurlijk nooit aan haar eigen housegenoten of aan die van een andere house toegeven omdat dat als hoogverraad werd gezien, maar miss Mills was niet ver van de waarheid geweest met haar opmerking over dat ze de ‘slangetjes’ te veel hielp. Ze had Romeo’s house werkelijk die punten meer gegund dan die van zichzelf. Maar goed, mondje dicht daarover dus. Ze haar haar ogen gerold toen Chester had aangegeven dat ze de house cup wel zouden winnen. Mooi niet. Als het aan haar lag wonnen ze dat ding helemaal niet en ging het naar haar house of die van Slytherin. Eigenlijk stond ze gewoon met twee voeten in twee houses: ze wilde dat Slytherin de meeste punten kreeg, maar wilde ook weer geen totale nederlaag voor haar house en dan deed ze toch maar haar best voor haar house. Bovendien zei haar moeder wel allemaal dat ze punten voor Slytherin moest binnenhalen, maar Cheryl had nog nooit een vrolijke reactie gezien als ze met een slecht punt thuiskwam. Het was dan ook een ontzettend lastig mens. ‘Geen zorgen,’ zei Cheryl op een dapperdere manier dan ze zichzelf voelde. ‘Ik red ons wel.’ Ze stak haar wand uit naar de herten. ‘Reducto!’ Bosgrond spatte omhoog toen de spreuk de grond voor de herten raakte en de herten weken uit één. ‘Zo. Wij zijn veilig.’ En ze glimlachte trots naar Chester, maar ze had het nog niet gezegd of ze hoorde al het geluid van iets… tja. Ze wist niet wat het was. Ze wist wel dat ze zich moesten verstoppen en dat het niet blij was met haar spreuk. ‘Hierheen,’ siste ze. Ze had een dikke boom gezien waar ze zich konden verstoppen en haastig trok ze Chester mee. Een beetje awkward drukte ze hem met zijn rug tegen de boom en ging ze tegen hem aan staan. Fuck. Dit kwam écht verkeerd over. ‘Sorry, maar anders passen we niet achter die…’ Ze hield haar mond echter toen hetgeen, wat dan ook, zich op de open plek bevond. What the hell was het?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 113
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: Love takes its toll every time it don't work

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this! di okt 04, 2016 9:58 pm


made from the heat of the stars

Haar patronus was dus een cobra. Hij wist niet precies wat dat wilde zeggen, aangezien hij nog nooit les had gehad over patronussen. Hij was wel benieuwd naar de zijne, maar dat zou pas voor volgend jaar zijn. Hij zat nog maar in het vijfde, en dat was dus een spreuk die ze pas in het zesde leerden. En dan nog, het lukte niet altijd bij iedereen om een patronus op te roepen. Nu goed, een slang zou hij eerder bij iemand van Slytherin verwachten. Ofwel zat die patronus bij haar in de familie, dat kon natuurlijk ook. Dat was zowat het enige dat hij wist over patronussen, dat ze soms van ouder op kind over gingen. Maar tot zover zijn kennis. Chet wou er net een opmerking over maken toen hij ineens weer geluid hoorde tussen de bomen. En deze keer was er ook echt iets. Herten, een stuk of drie. Waar hij meteen weer de schrik van zijn leven had, bleef zij toch iets rustiger. ‘Geen zorgen,’ Zei ze dapper. ‘Ik red ons wel.’ En dat deed ze ook echt. Ze sprak weer een spreuk uit en joeg zo de dieren weg.

Maar net toen hij dacht dat het gevaar geweken was, hoorde hij een nieuw geluid. Van iets wat een stuk groter was dan een hert. ‘Hierheen,’ Siste ze hem toe, waarna ze hem mee trok achter een boom en hem er tegen aan drukte. Nu zat hij met twee tegenstrijdige gevoelens. Pure paniek en toch wel weer een beetje diezelfde opwinding als daarnet. Hij voelde hoe zijn kaken al weer knalrood waren. ‘Sorry, maar anders passen we niet achter die…’ Ze onderbrak zichzelf, een seconde later hoorde hij iets grommen. Grommen. Grommen kon nooit goed zijn. Hij trok zijn toverstok weer en omklemde die hard. "We moeten iets doen", Zei hij, zijn stem zacht maar doortrokken van de paniek die hij voelde. Als zij met een plan kwam, zou hij het sowieso wel uitvoeren, maar zelf iets bedenken was nu niet zijn sterkste kant..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: I didn't sign up for this!

Terug naar boven Ga naar beneden
I didn't sign up for this!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: Forbidden forest-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: