IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Magical paint

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 185
IC posts : 37

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 12years
Partner:

BerichtOnderwerp: Magical paint ma sep 26, 2016 9:19 pm

Omdat Flynn nu geen les had, had hij besloten om wat door de gangen te dwalen. Dit was zijn eerste jaar hier, dus er viel altijd wel iets nieuws te ontdekken tijdens zijn dwaaltochten. Nu er al een week gepasseerd was, sinds de eerste schooldag, voelde hij zich ook al een stuk zekerder. Flynn liep dan ook door de, behoorlijk lege gang, en liet zijn blik langs de schilderijen gaan, die ieder op zich bewogen. Af en toe bleef hij wat langer staan, en wuifde hij even naar de personen die op het schilderij stonden. Had hij thuis maar zoiets, dat zou echt gaaf zijn. Dat zijn ouders magie bewust achterwege hadden gehouden, was helemaal hun eigen keuze geweest. Zijn gebrek aan een magische wereld zorgde er alleen maar voor dat hij nu met enorme ogen om zich heen keek. Elk magisch ding hier, was geweldig om naar te kijken, totdat hij het natuurlijk zelf moest doen. Het enige waar hij nu wat goed in was, was het vliegen op een bezem. dat kwam hoogstwaarschijnlijk zelfs gewoon omdat hij op zijn oude school ook altijd ging sporten. Misschien dat dat wat met elkaar te maken had. Flynn liep wat verder en bleef staan voor een leeg schilderij. Er zouden normaal mensen op moeten staan, maar deze stonden niet op hun plek. Waar waren ze? Flynn fronste, niet wetend wat hier de bedoeling van was.

Eerste post Alice Claire
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 92
IC posts : 41

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Magical paint ma sep 26, 2016 9:44 pm

Alice was blij met haar vrije uurtje, ze vind het heerlijk om door het kasteel te dwalen. Al lezend in haar boek voor transfiguratie loopt ze door de hallen, alleen door soms even op te kijken weet ze waar ze is. In het voorbij gaan zwaait ze naar de schilderen die haar iets toeroepen of waarmee ze wel eens een praatje maakt. Soms mompelde Alice wat woorden hardop, in de hoop dat ze deze dan zou onthouden, of juist omdat ze belangrijk waren. Ondanks dat ze al een paar jaar op zweinstein was, en ze altijd al heeft geweten over magie was ze toch bang om straks te zakken voor haar examens.
Geheel opgenomen in haar studie boek merkt ze bijna het jongetje voor het lege schilderij niet op. Vlak voor ze tegen hem aan zou botsen kijkt ze op, ziet hem staan en stopt met lopen.
'Heey, sorry ik had je niet gezien'.
Ze bekijkt hem eens goed, vast een eerste jaars want ze herkent hem niet. 'je bent nieuw hier, toch? Waar kijk je naar?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 185
IC posts : 37

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 12years
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Magical paint ma sep 26, 2016 9:59 pm

Flynn hoorde voetstappen achter zich en keek dan ook op toen hij iemand vlak bij zich hoorde. 'Heey, sorry ik had je niet gezien' Het was iemand die hij niet kende. De leerlingen van Hufflepuff kon hij ondertussen wel ongeveer herkennen, maar niet benoemen, maar bij leerlingen van andere Houses was zoiets nog niet gekend. Hij kon enkel aan de hand van de kleding zeggen dat dit meisje van Ravenclaw was. 'Je bent nieuw hier, toch? Waar kijk je naar?' Flynn knikte op wat het meisje vroeg. "Dit is mijn eerste jaar hier." deelde hij mee en liet zijn blik terug naar het lege schilderij gaan. "Het is gewoon zo leeg, alsof er iets mist." zei hij met een kleine frons en liet zijn ogen even naar de omliggende schilderijen gaan, die wel vol beweging zaten.


Ik kan tot en met 27 januari niet veel posten wegens examens!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 92
IC posts : 41

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Magical paint ma sep 26, 2016 10:55 pm

Alice klapte haar boek dicht, nu ze in gesprek was met de jongen vond ze het onbeleefd om verder te lezen.
'Je eerste jaar he, welkom dan!' zegt ze met een glimlach. Ze weet nog hoe spannend zij het vond in haar eerste jaar. Het kasteel is zo groot, de trappen bewegen, de schilderijen bewegen en praten.. er was een heleboel om in zich op te nemen. Voor Alice was het misschien net wat minder spannend dan voor de mensen die niet opgegroeid waren met magie.
Ze schudde zacht haar hoofd om zichzelf weer naar het hier te halen, want ze was weer eens aan het dagdromen. Ze keek met de jongen mee naar het lege schilderij.
"Het is gewoon zo leeg, alsof er iets mist" hoort ze hem zeggen, terwijl hij naar de andere schilderijen kijkt.
Alice bekijkt het schilderij nog eens waarna ze zich weer op de jongen richt. 'De portretten op de schilderijen kunnen wisselen van lijst... dus het is mogelijk dat het schilderij leeg is omdat hij of zij op bezoek is bij een ander schilderij'. Ze hoopte maar dat hij snapte wat ze bedoelt, want ze is geen ster in dingen uitleggen. Ze beseft zich dan dat ze zich ook nog niet netjes heeft voorgesteld. 'Mijn naam is Alice trouwens, en jij bent?'. Glimlachend wacht ze zijn antwoord af
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 185
IC posts : 37

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 12years
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Magical paint do sep 29, 2016 2:42 pm

'Je eerste jaar he, welkom dan!' Hij draaide zich naar haar om en glimlachte even bij zijn verwelkoming. Tot nu toe was iedereen vriendelijk tegen hem geweest, wat hem erg op z'n gemak stelde. Opnieuw ging zijn blik naar het lege schilderij voor hem, toen ze hem vertelde dat de persoon die op het schilderij stond, waarschijnlijk naar een ander portret was gegaan. Kon dat zomaar? Ondanks dat zijn beide ouders afwisten van magie en wisten hoe her werkte, was zijn leven zeer normaal geweest. En daarmee werd bedoeld dat hij een Muggle-leven had gevolgd. Het was een bewuste keuze geweest dat zijn familie zich afgezonderd had. Waarom het precies beslist was, wist hij niet, maar volgens zijn vader had het niet anders gekund. 'Mijn naam is Alice trouwens, en jij bent?' Hij draaide zijn hoofd naar haar om toen ze zich voorstelde en vraag naar zijn naam. "Ik ben Flynn, Flynn Rider." stelde hij zich wederzijds voor.


Ik kan tot en met 27 januari niet veel posten wegens examens!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 92
IC posts : 41

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Magical paint za okt 01, 2016 5:12 pm

'Flynn he.. leuke naam' antwoord ze met een glimlach. Het viel haar op dat hij nogal gefocust was op het schilderij en de magie erachter. "je bent zeker niet groot gebracht met magie of wel?'
Okay..smooth.. dat had ze misschien anders kunnen brengen. 'Sorry, ik bedoelde het niet slecht.. het valt me gewoon op dat je het nogal interessant vind dat de schilderijen bewegen enzo..'
Zou dit beter zijn? Ze zucht, slim zijn is dus ook niet alles, als je verder niet heel sociaal bent. Ze besluit vlug over te gaan op een ander onderwerp. "hoe vind je het hier op hogwarts? heb je het naar je zin? heb je een beetje leuke lessen?' Ze weet nog hoe leuk zij de lessen in haar eerste jaar vond. Alice vond elk vak leuk om te volgen, behalve dan de vlieglessen.. Niet dat ze het niet kon, maar ze vond het gewoon niet heel leuk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 185
IC posts : 37

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 12years
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Magical paint zo okt 02, 2016 9:58 pm

Alice complimenteerde hem met zijn naam, waarop Flynn even glimlachte. Hij was trots op zijn naam. "Eigenlijk is het Flynnigan," fluisterde hij zachtjes en draaide zijn hoofd kort om naar de lege gang. "Maar dat weten enkel de leerkrachten." voegde hij er nog zachtjes aan toe. Wel, nu wist Alice het ook, maar zo ver had Flynn natuurlijk nog niet nagedacht. Oeps. Ondertussen had ze hem een vraag gesteld. 'Sorry, ik bedoelde het niet slecht.. het valt me gewoon op dat je het nogal interessant vind dat de schilderijen bewegen enzo..' Hij haalde nogal nonchalant zijn schouders op. "Mijn ouders hadden liever geen 'magisch' leven." zei hij kort en glimlachte even. "En dat vond ik prima." zei hij nog, terugdenkend aan zijn fantastische schooltijd. Hij had zijn vrienden wel moeten achterlaten, wat toch één nadeel. Hij was vooral gefassineerd door de dingen rondom hem, maar wanneer hij het zelf moest doen... Wel, daar dacht hij al niet meer zoveel bij na. Het lukte hem gewoon niet. "hoe vind je het hier op Hogwarts? heb je het naar je zin? heb je een beetje leuke lessen?' Even liet Flynn zijn blik gaan naar het schilderij. Dat hij faalde in de lessen magie, zou hij niet rechtstreeks zeggen. "Het is wel oké." was zijn enig antwoord uiteindelijk. Het was nogal kort, maar veel kon hij er ook niet over zeggen. Het was niet fantastisch, maar ook niet saai. 'Oké' was dus het perfecte antwoord voor hem.


Ik kan tot en met 27 januari niet veel posten wegens examens!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 92
IC posts : 41

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Magical paint di okt 04, 2016 3:58 pm

"Eigenlijk is het Flynnigan,Maar dat weten enkel de leerkrachten.", dit maakte alice zachtjes lachen. Zou hij doorhebben dat zij het nu ook weet? Niet dat ze van plan was om het door te vertellen.
Ze luisterde aandacht toen hij vertelde over zijn ouders die geen magisch leven wilde en dat hij het prima vond. 'Ja, niks mis mee toch, je hebt zo andere dingen kunnen ontwikkelen en nu kun je je hier verder ontwikkelen' zegt ze met een glimlach. Ze mocht de jongen wel.
Op al haar vragen antwoordde hij met: Het is wel oké.. Okay, dat klonk niet alsof hij het echt oké vind maar ze besluit hem er niet verder mee lastig te vallen, als hij er niet over wilde praten zou ze dat accepteren. In plaats daarvan glimlachte ze naar hem. 'Als je ooit hulp nodig hebt, ik wil je overal mee helpen' Stelde ze vriendelijk voor. ze kon hem helpen met leren als hij dat wilde.
Ze liet haar gedachten gaan naar haar eerste jaar... zij had alles alleen moeten doen, ze maakte niet makkelijk vrienden. Niet dat vrienden haar veel deden, ze was graag alleen, maar toch.. een beetje hulp had ze toen wel gewaardeerd.
Ze schud haar hoofd om de gedachte 'weg te gooien' en keek weer naar de jongen. 'We hebben beide een tussenuur, heb je zin om iets te gaan doen?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Magical paint

Terug naar boven Ga naar beneden
Magical paint
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» I will paint the walls with my brains. [Aegir]
» Randen verwijderen
» What goes around will come around (Magnifico)
» Tekeningen on paint tool
» mijn paint groepstekening!

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: floors-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: