IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Deel|

(Aanmelden) speciale rangen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar
Ravenclaw head girlRavenclaw head girl

Aantal berichten : 135
IC posts : 19

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Hey, you, get off my cloud.

BerichtOnderwerp: (Aanmelden) speciale rangen vr sep 09, 2016 4:29 pm


Expecto patronum is een nieuw forum, dus zoeken wij nog leden die enkele 'speciale' rangen willen opvullen om alles zo compleet mogelijk te hebben. Bedenk wel dat als je je aanmeld voor een van deze rangen dat we verwachten dat je actief blijft, het meld als je een tijd niet kan posten, etc. Zeker in het begin zal dit wat strenger zijn gezien het forum net nieuw is en het fijn zou zijn als de activiteit erin blijft, wat moeilijk gaat als er belangrijke rangen missen of inactief zijn.

Note: Dit forum is opgezet om gezellig samen te RPG'en en niet met de intentie om persé heel groot te worden. Vandaar dat het soms voorkomt dat sommige leden een dubbele rang hebben. Mocht het forum ooit groter worden dan worden deze ook afgegeven.

In dit topic kun je je aanmelden voor de rangen die open staan. Op dit moment zijn dat:

Headgirl Gryffindor
Headboy Gryffindor
Headgirl Slytherin
Headboy Slytherin
Headgirl Ravenclaw
Headboy Ravenclaw
Headgirl Hufflepuff
Headboy Hufflepuff

Quidditch captain Gryffindor
Quidditch captain Slytherin
Quidditch captain Ravenclaw
Quidditch captain Hufflepuff

Teachers
Transfiguration (Cassandra Vyrwel)
Defense against the dark arts (Regina Mills)
History of magic (Jack Williams)
Teacher of care of magical creatures (Christian Dunhill)

Voor teachers zijn er plekken genoeg, al wordt hier wel wat strenger naar gekeken dan de andere rangen. Teachers hebben namelijk veel macht op de school, mogen leerlingen IC straffen geven en punten aftrekken. Als jij je voor teacher aanmeld mag je een vak kiezen uit DEZE lijst. Voor ieder vak komt er maar één leraar, kijk dus goed wat al bezet is en wat niet.

Er is geen speciaal lijstje wat je hoeft in te vullen, maar maak je aanmelding zo uitgebreid mogelijk en vertel daarbij ook een beetje over jou zelf.

Succes met aanmelden!VOICE || ABOUT

--------------------------------------------------------------------------
Time to impress, It's all in my head
::
 Laatst aangepast door Camilla Rizal op zo sep 18, 2016 5:01 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen zo sep 11, 2016 8:00 pmCharlie 'Nuwanda' Dalton

________________________H
ello there!

Aanschouw hierbij mijn aanmelding. Nee, niet die van de saaie oudere 'Charles', ditmaal heeft u het recht te praten met de veel coolere - en sexy - Charles Junior, al ben ik al 17 maar ik blijf de junior helaas. Ik vind het trouwens prima als je me Nuwanda noemt, m'n vader haat het dus ik vind het geweldig.

Duss, over mij. Eens zien. Ik heb een sissy, ze is jonger en nee, we zijn geen tweeling maar wel even oud. Mijn ouders waren druk in die tijd als je snapt wat ik bedoel... *wink wink* Ze is geweldig en als je haar wilt daten moet je eerst langs mij, als je haar niet wilt daten ben je gek in je hoofd.
Daarnaast heb ik een vader, de Charles Senior, al is 'Dracula' een betere benaming. Hij haat mij, ik haat hem, echt familiedrama enzo. Begon er allemaal mee toen mijn moeder vermoord werd toen ik veertien was. Zij was liefdevol en geweldig, de weerwolf die haar doodde not so much. Evenals mijn vader. Ik zette me nogal tegen hem af, vertoonde rebels gedrag, hij werd boos, you know how it goes. (dat rijmt, een van mijn hobbies) Niet dat hij me daarvoor wat vond by the way, het feit dat ik in Gryffindor zit en een pureblood ben was niet erg goed voor onze relatie. Nog steeds niet. Vandaar dat ik een soort bindingsprobleem heb. Niet qua vrienden, bro's zijn awesome. Nee, tis them girls... Ik ben oke met een vriendinnetje hier en daar, maar een vaste relatie schijn ik slecht in te zijn, tenzij het vrienden zijn, vriendschappelijke relaties kan ik! Ik ben loyaal als een hond man. Of zo loyaal als mijn coole kat Neil. Hij heet Neil want mijn vader haat de naam Neil.

Tot zover de drama. Al zou mijn zus je nu uitlachen want ik ben een en al drama. Ze heeft ook wel een punt, ik heb een best grote persoonlijkheid. Houd niet van regels enzo. Maakt niet uit hoor, ik ben gewoon extra aardig tegen de leraren om eronder uit te komen (tenminste, dat probeer ik) en ben slim genoeg om alles in te halen, of niet in te halen. Misschien is dat ook wel waarom ik niet in Slytherin zit, ik heb ambitie maar niet per se voor iets waar al die Muggles naar smachten. Ravenclaw was ook niet echt een optie, ik ben erg slim en al, maar huiswerk? Lessen? Lord help me! En don't get me started on Huffelpuff. That house.. Brrr!

Dus Gryffindor zit stuck with me. Zij blij. Al mijn awesomeness stop ik in sport, quidditch. Not to brag, maar ik ben echt sick goed in vliegen. Like. Boeing/Airforce/Top Gun goed. Ik ben dan wel niet geschikt al head boy vanwege mijn hele 'break the rules'-attitude, maar quidditch captain? Hell yes! Ik zoek genoeg attentie om soms dramatisch domme dingen te doen, risico's nemen bij de vleet. Het maakt me een ongeleid projectiel en niet al te veilig, maar hey, het maakt me een hella good quidditch speler!

---

Oke, nu ik.
Naam: Emma
Age: 16
Wanted Rank: Quidditch Captain
Motivatie: Quidditch is awesome en ik heb waanzinnig veel zin in Charlie bespelen, bovendien past het beter bij Charlie dan head boy of helemaal niets doen. Verder is iedereen hier gezellig dus ik draag graag iets bij aan dit forum. Soms heb ik het erg druk, maar ik heb de regels doorgelezen van Quidditch en dat moet zeker lukken!© Sykes


Oh Captain, my Captain;


Laatst aangepast door Charlie Dalton op di sep 13, 2016 5:25 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
New memberNew member

Aantal berichten : 5
IC posts : 0

Hogwarts ID
Schooljaar:
Leeftijd: 57 years
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen ma sep 12, 2016 6:24 pm

I teach Care of Magical Creatures or better, I take care of those kids not dying if they don't listen to me once again.

Name
Paulo Folami

Gender
Man

Age and birthday
57 years. 18 February

Parents
Bonnie Jackson. Father is unknown

Siblings
None

Wife
Miranda Lovery

Children
Mary Folami (Just left Hogwarts last year)

House
Hufflepuff

What, you want to know more? I think we both got better and more important things to do, but if you really insist


History
Bonnie Jackson was een heks die van fabeldieren haar beroep had gemaakt. Ze had ook een enorme liefde voor reizen en combineerde dit dan ook vaak met haar werk. Ze deed onderzoeken naar wezens waarvan nog niet veel bekend was en schreef boeken met haar vindingen. In de wereld van magizoölogie is ze dan ook een bekende naam. In een reis door Afrika,  ontmoette ze de liefde van haar leven, een jonge tovenaar die zijn stam had moeten ontvluchten omdat hij beschuldigt werd door hekserij. Ze nam hem onder de armen, om het zo te zeggen en leerde de Muggleborn het toveren. Ze bleef met hem in Kenia wonen voor een lange tijd en kreeg op een dag Paulo Folami. Daar veranderde alles. Opeens was haar man verdwenen, ze had er alles aangedaan om hem terug te vinden, maar niks mocht baten. Bonnie dacht dat zijn ouwe stam hem toch nog gevonden had en hem had gedood. Gegrepen door verdriet en wanhoop keerde ze terug naar Engeland, samen met de twee jaar ouwe Paulo. Paulo wist daarna niet beter dan dat hij opgroeide in een flatje in York. Hij vroeg nooit naar zijn vader, omdat als hij dat deed, zijn moeder ging huilen. Paulo was net als zijn moeder erg goed met dieren en bracht dan ook om de haverklap weer een zielig beestje naar huis. Zo zat het flatje soms vol met ratten, katten, zwerfhondjes en nog veel meer. Natuurlijk begreep hij prima dat hij die dieren niet kon houden en vond hij ook dat ze vrij moesten zijn of een goed huis. Op school deed Paulo het niet zo goed, hij had in veel vakken een achterstand en zijn leraren waren bezorgd over hoe het moest als hij naar de middelbare school ging. Bonnie leek zich daar nooit zorgen om te maken, zeker wetend dat haar zoon wel terecht kwam.

Op zijn elfde kreeg Paulo de brief, inmiddels wist hij er al van en had hij er naar uit gekregen om de brief te ontvangen die zijn moeder hem zo ongeveer beloofd had. Hij was opgewonden om naar de bijzondere school te gaan en te ontdekken over de wereld waar zijn moeder hem de afgelopen twee jaar over had verteld. Hij had voornamelijk interesse in de dieren. Jammer genoeg was zijn derde jaar tijdens het tovertoernooi en ging dat dus nauwelijks door. Zijn vierde jaar werd Hagrid dan ook nog vervangen opeens. Paulo had dus geen goede indruk gehad van dit vak. Toen Hagrid echter weer terugkeerde om les te geven in zijn vijfde jaar kreeg Paulo weer liefde voor het vak en werd een van de beste leerlingen in het. Aan het einde van het jaar werd echter opeens de hoofdmeester Albus Dumbledore vermoord. Paulo werd naar huis gehaald. Toen de oorlog begon is hij samen met zijn moeder gevlucht, omdat ze niet nog iemand iemand wou verliezen. Hij had liever meegevochten en voelt zich nog steeds schuldig dat hij die kans niet had gepakt toen hij die nog had.

Tijdens de oorlog verbleven ze in Nederland, op het platteland. Ze waren veilig daar en Paulo kreeg op een dag een brief van een vriend dat de oorlog was afgelopen en de heer You-Know-Who was verslagen door Harry Potter.

Intussen had hij Miranda ontmoet, ze was een Ravenclawer van het derde jaar. Nadat haar vader was vermoord tijdens een explosie veroorzaakt door Deatheaters was ze samen met haar moeder gevlucht, die Bonnie toevallig kende. De twee gezinnen woonde vlak bij elkaar in de oorlog en Paulo en Miranda gingen dan ook vaak met elkaar om. Later zouden ze samenblijven en een dochter krijgen, Mary.

In zijn verdere levensjaren ging hij werken bij het Ministry of Magic, Department for the Regulation and Control of Magical Creatures‎. Totdat op zijn vijfenveertigste de melding kwam dat de positie van leraar Verzorging van Fabeldieren vrij was, nadat de gerespecteerde Hagrid Rebeus was overleden. Hij bedacht zich geen moment en solliciteerde op de baan. Zijn dochter ging op dat moment in het derde jaar komen. Ze was net als haar moeder in Ravenclaw terecht gekomen.
Paulo werd aangenomen en werd de nieuwe Teacher. Zijn dochter vond het enigszins ongemakkelijk en hij beloofde haar om haar gewoon te behandelen als iedereen. Deze belofte hield hij goed vol en toen uiteindelijk Mary geslaagd was na haar zevende jaar was hij enigszins opgelucht dat hij zijn eigen dochter niet meer als een gewone leerling moest behandelen.

Dat was het zo'n beetje wel

Character
Friendly-
Strict-
Fair-
Honest-

Overprotective-
Workalcohic-
Uninterested sometimes-
Forgetful-

Look
See ava for now.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Hufflepuff Head GirlHufflepuff Head Girl

Aantal berichten : 507
IC posts : 86

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: ☾ moonlight bae ☽

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen ma sep 12, 2016 8:06 pm

Oh, moet ik wat over mijzelf vertellen? O, maar wat dan? O, mag ik dat zelf weten? Ghihihi, yay! Nou goed, ik ben dus Olivia. Hi. Ik zou heel erg graag “Headgirl” van Hufflepuff willen worden. En dat wil ik niet zomaar, nee, ik denk dat ik er heel erg geschikt voor ben! Ik zal eerst wat over mijzelf vertellen. Ik ben geboren in London, waar mijn Italiaanse familie al ongeveer 30 jaar woont. Daar woon ik met mijn papa, mijn mama en mijn zusje Monica. Papa en mama zijn Dreuzels en hebben een hele drukke baan, waardoor ik al heel erg vroeg de verantwoordelijkheid over mijn zusje kreeg. Ik heb dus al een verantwoordelijkheidsgevoel voor Muggles die jonger zijn dan mij. Dit wil ik ook reflecteren op andere leerlingen: ik hou er van om Muggles te helpen, ik vind het leuk om Muggles wegwijs te maken in het kasteel en ik zou hier ook NEVER misbruik van maken. Die Muggles vertrouwen mij, dus moet ik ze dat gevoel geven dat dit niet misplaatst is.

Verder heb ik ook heel erg veel trots voor mijn afdeling, en het lijkt mij geweldig om mijn afdeling te mogen verdedigen! Ik ben gek op de geschiedenis van Helga Huffelpuf, en hoe ze altijd voor iedereen klaar stond in haar leven, ik denk dat ik daar heel erg veel inspiratie uithaal en dat dit ook de reden is dat ik wil klaar staan voor mijn eigen afdelinsgenoten. Iedereen doet altijd wel of Muggles uit Huffelpuf niet helemaal goed zijn, maar ik wil hier graag het tegendeel bewijzen. Spreading love is the way, no hate & no violence in this world!

O ja, en ik beloof zelfgemaakte cupcakes naar alle bijeenkomsten te brengen. c:

_____________________________
Nou ik ben dus Mylie, al kennen sommigen mij onder de naam Marlon. Ik ben 21 jaar oud en ik woon in Dordrecht. Mijn hobby’s zijn schrijven en leuke dingen ondernemen met vrienden, zoals naar de bioscoop gaan etc. De reden dat ik Olivia een Headgirl wil maken, is omdat ik denk dat ze dan een hele leuke karakterontwikkeling gaat maken. Olivia, onschuldig dat ze is, moet Muggles terecht gaan wijzen en af en toe zal dat best wel voor gestreste situaties op gaan leveren. Olivia kan creatief denken, dus ik denk dat ze overal wel een goede oplossing voor kan vinden. Verder lijkt het me haar leuk om haar wat verantwoordelijkheid te geven, ik denk dat ze dat best wel aan kan en dat het haar ook wel leuk lijkt om wat meer dingetjes te mogen doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 66
IC posts : 13

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I've been losing sleep, dreaming about the things we could've been

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen ma sep 12, 2016 10:32 pm

Christian Dunhill
Teacher Care of Magical Creatures
Oke oke, dit heb ik altijd al een keer willen zeggen: Goedemorgen klas!
Sorry, excuses. Laat ik mijzelf eerst even kort voorstellen. Mijn naam is Christian Dunhill, Mr. Dunhill of Chris. Ik ben 25 jaartjes jong nog maar en ja ja, ik wil heel graag leraar worden! Ik kan nou niet zeggen dat het altijd mijn droom is geweest om voor een klas te staan, maar iets is beter dan niets toch? Ow.. Misschien was dat toch niet heel erg slim om te zeggen terwijl ik bij een een sollicitatie gesprek zit.. Oeps.

Maar goed, wat willen jullie allemaal over me weten? Mijn jeugd was niet zo heel interessant. Ik ben opgegroeid in een klein plaatsje in Ierland, samen met mijn moeder en vader. Mijn moeder was een muggleborn, maar was wel een van de beste tovenaren die ik ooit heb gekend. Helaas is zij toen ik een jaar of 16 was overleden aan hartfalen. Mijn vader is een fullblood. Toen ik 10 jaar was werd mijn babyzusje geboren, zij is nu dus 15 jaar. Helaas heeft zij nooit onze moeder echt gekend, maar nadat mijn moeder overleed werd mijn vader twee moeders waard, echt waar. Dat was ongelooflijk.
Toen ik als klein broekkie op Hogwarts aan kwam, werd ik gesorteerd in Ravenclaw, iets wat mijn ouders nooit hadden verwacht. Oh, ze waren zo trots. Geweldig om te zien dat die trots zo kort duurde. Ik was niet van het studeren, haalde liever allerlei rare fratsen uit. Ik was dus echt een typische klassenclown, ben ik nog steeds wel een beetje eigenlijk. Ik haalde wel goede cijfers, ben met de hoogste cijfers van de klas voor Care of Magical Creatures geslaagd. Ja, als ik iets leuk vond dan leerde ik wel. Dan wilde ik er alles van weten. Ik had genoeg vrienden, maar heb eigenlijk met geen van die mensen nog contact.
Op 18 jarige leeftijd Studeerde ik af aan Hogwarts, daarna heb ik tijdelijk bij een lokaal bakkertje gewerkt in Ierland, vlakbij mijn thuisfront. Daar heb ik een geweldige vrouw ontmoet, Alicia. Twee jaar later zijn we getrouwd, en het jaar daarna kregen we een prachtige dochter. Ons mooie meisje heeft het echter niet lang kunnen redden, ze overleed aan allerlei complicaties. Mijn vrouwtje heeft zich daarna van het leven ontdaan. Natuurlijk heb ik het daar heel moeilijk mee gehad, maar ik ben weer op de goede weg.

Waarom jullie mij zouden moeten aannemen? Nou, het antwoord daarop is heel simpel. Ik ben een geweldige leraar. Ik ben de perfecte mix tussen streng en tja.. niet streng. Net als vroeger ben ik best nog wel een beetje een clown. Graag zou ik studenten leren over de wonderen van care of magical creatures. In dat vak ben ik vet goed en daar heeft mijn interesse altijd gelegen.. Daarbij zie ik er natuurlijk super goed uit..

----------------------------------------------------
Basic Info

Name: Christian Dunhill
Faceclaim: David Tennant
Age: 25
Wanted: Teacher of care of magical creatures
House: Ravenclaw
Mijn persoonlijke motivatie: Ik heb eigenlijk nog nooit iets van een leraar bespeelt op een rpg, en eigenlijk wil ik dat wel een keer doen! Het karakter van Christian lijkt me erg leuk om te bespelen en daar kijk ik erg naar uit. Daarbij zou ik willen dat ik dat vak in het echte leven op school kreeg.
 Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 615
IC posts : 178

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (17 sep) Virgo
Partner: We were moving mountains before we knew we could

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen zo sep 18, 2016 2:14 pm


Heel erg bedankt voor de aanmeldingen guys! We hebben een tijd gewacht om anderen ook nog een kans te geven zich voor die rang aan te melden, maar gezien het nu al een tijdje geleden is en de aangemelde karakters goed actief zijn heeft iedereen z'n rang gekregen!

Voor teacher of care of magical creatures waren er twee aanmeldingen, dat is na overleg Christian Dunhill geworden!

Nogmaals congrats en jullie rangen zullen zsm ingesteld worden.


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMEbabe
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16

☆:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 73
IC posts : 15

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years
Partner: Low profile

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen zo sep 18, 2016 10:13 pm

"The one who died drunk"
Hallo. Vroeger zat ik ook op deze school. Ik ben een Gryffindor in nier en hart, en mijn naam is Lioness Gamble.

Lioness Gamble was vroeger erg goed in Potions. Ze haalde goede punten en kon zelfs Felix Fortuna brouwen. Ze studeerde af in 2004 en nu 12 jaar later gaat ze solliciteren voor Potions Teacher. Lioness is dus een nieuwe leerkracht en moet dus nog respect winnen. Dat gaat niet simpel worden want elke school heeft een gekke leerkracht nodig. De oorzaak is onbekend, maar vroeger was ze zeker niet zo. Waarschijnlijk heeft ze tijdens een ontsnappend gas van haar ketel iets opgelopen. Ze barst vaak in hikkende lachbuien uit en spreekt met een zachte, vage stem. Waarom word ze aangenomen? Ze is verbazend goed in Potions en het uitleggen van de theorie. Met boeken werkt ze niet, ze kent alles uit haar hoofd.

Mevrouw Gamble is 30 jaar en heeft zwart haar. Ze kleurt haar haar afwisselend, maar behoud altijd het zwart. Haar haar krult en is altijd kort. Ze heeft een grote neus. Ook haar glimlach is erg breed. Ze staat bekend om haar sproeten, haar inkzwarte ogen en om de tattoo die ze heeft op haar schouder. M U T A N T, staat erop. De reden ervoor is dat ze een Animagus is. Haar Animagus is een manenwolf. Dat is ook haar patronus. Lioness is redelijk kort van stuk en verdrinkt bijna in haar gewaad. Dat is raar want een manenwolf staat namelijk erg hoog op de poten.

De Potions teacher is een gekke doos. Ze word niet echt aanvaard bij de leerkrachten en vooral niet bij de leerlingen. Toch is ze erg loyaal en goedmoedig. Door haar aparte uiterlijk is ze opmerkelijk. Dat toont ze ook graag. Ze word soms ook wel 'de uitslover' genoemd. Door haar jonge knappe uiterlijk durft ze wel eens te flirten met de oudere kinders. Natuurlijk een van de nadelen van haar gekke karakter. Maar net zoals alle Gryffindors heeft ze een goed hart. Dat moet je zeker niet vergeten.

Oh en een klein geheimpje ze is een analfabeet. Daarom gebruikt ze geen boeken en schrijft ze ook niets op. Ze kon eerst wel schrijven en lezen hoor, maar gek zijn was niet het enige nadeel. Ze doet ook altijd de gekste stunts om maar niet te schrijven of te lezen. Met opstellen is het niet echt een probleem want ze heeft een vertalende pen. Hij leest haar voor en als zij iets zegt schrijft hij het op. Ze lijkt super streng in haar verbeterwerk omdat de pen ook zo zijn eigen wil heeft. Haar handtekening is een kruisje.

Hai, ik ben Beer, de meer volwassene naam voor Beertje. Je mag me alles noemen als er maar "beer" in voorkomt. Ik ben 16 jaar, maar ik wordt in november 17 en ik ben op het punt dat ik me echt al 17 voel xD Mijn echte naam is geen geheim meer: Lilith Boel, zoek me op op facebook if you want, maar niet stalken ik hou werk en privé graag gescheiden. Al vertrouw ik de rpgers wel c: Als je mijn karakter wilt weten moet je gewoon kijken naar de posts van Cobra, ze is op mezelf gebaseerd met een grotere mond. Buiten de RPGs doe ik ook toneel, school ofcourse, muziekschool en hobo. Een druk leventje dus. Ik ben wel zo retro-classie achtig. Ik hou van muziek van de jaren 80-90, maar ook recentere muziek. Later wil ik iets in de verpleegkunde doen en/of een toneelopleiding. Sommige dromen moet je waarmaken zeg ik altijd. Wat ook een droom van me is om hier een teacher te spelen + nog een hondje in huis hehehe, maar ik heb veel inspi voor Lioness. Ze is niet gebaseerd op Sybill Trelawney, maar ik net zoals 40 jaar geleden c; moet er altijd wel een gekke leerkracht rondlopen, als je weet wat ik bedoel.

X
"Potions - Gryffindor - Mad"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 87
IC posts : 15

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: Seventeen
Partner: It's just.. Chilling, you know? Making mad stupid jokes ~

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen wo sep 21, 2016 5:08 pm

take me home
where i belong, i can't take it anymore

Hoi hoi!
Nou, ik ben dus Avery, en tbh vind ik mezelf wel een geschikte kandidaat voor Quidditch Captain van Hufflepuff. Ik ben recht door zee, dus ik zeg het maar alvast ~
Hmm, ik snap dat je me wat beter wilt leren kennen, dus ik zal zo goed en kwaad als het kan wat over mezelf uitleggen, ook al zal 't wat weird zijn. Ik ben dus Avery, Avy in het kort al hebben alleen mijn vrienden het recht om lui te zijn, en ik ben een trotse hufflepuff. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet iets draag van mijn house, al zijn het maar simpele gele sokken (eigenlijk, nu we het daarover hebben, fun fact; ik heb geen andere sokken dan mijn hufflepuff sokken, en ben hier heel erg trots op). Ik pas heel erg bij mijn house; ik ben een goeie vriendin (al zeg ik het zelf), ik ben loyaal, ik ben hardwerkend (nou ja, dat probeer ik dan toch) en ik ben gewoon een redelijk vrolijk persoon. Ik ben als kind opgevoed door zowel mijn moeder en vader, maar naarmate ik ouder werd heeft mijn vader ons verlaten voor een andere vrouw. Oh ja, ook wel handig om te weten; mijn ouders zijn allebei Muggles, en ik ben dus een Muggleborn. Niet dat ik daar last van heb of zo. Mijn moeder is erg streng christelijk, en om heel eerlijk te zijn heeft dat me echt een hekel aan het geloof gegeven. Ze was nogal van de rituelen, netjes handjes samen oogjes dicht, 's zondags zowel 's ochtends al 's middags naar de kerk, geen tv, altijd rokjes aan, voor iedere maaltijd bidden, etc etc, en het verbaasd me heel erg dat ze me naar Hogwarts heeft laten gaan, omdat het magie is en zo. Ik ben trouwens ook lesbisch; iets waar ik zelf nogal tegenop loop, omdat mijn moeder me ongeveer overtuigd heeft dat dit slecht is en dat je ervoor naar de hel gaat. Over het laatste deel ben ik niet al te bang, want ik geloof niet in een 'God', maar het kan niet goed zijn als mijn moeder er zo'n hekel aan heeft... Right? Mijn overbuurjongen is trouwens Romeo, en hij is ook mijn allerbeste vriend. Hij zit in Slytherin tho, maar dat maakt me niets uit.
Duss, waarom Quidditch Captain? Het is denk ik wel duidelijk, dat voordat de letter van Hogwarts kwam, mijn moeder nog niks met magie te maken wilde hebben, en ik heb thuis dus ook helemaal niks hiervan meegekregen (hell, ze wist niet eens dat het bestond volgens mij). Maar oké, toen ik eenmaal op Hogwarts was, vond ik het geweldig, maar één ding vond ik toch echt het leukste. Jup, je raad het al: voor het eerst vliegen op een broomstick vond ik toch echt wel geweldig. Samen met m'n plantjes van Herbology was dat echt het leukste. Ik was meteen supergemotiveerd om hier heel goed in te worden, want ik vond het dus fucking leuk!! En om eerlijk te zijn is dit ook wel goed gelukt ook ghehe. Ik durf te zeggen dat ik er echt best goed in ben! En ik denk dat ik een goeie Captain zou zijn, omdat ik iedereen goed kan motiveren met mijn positieve vibes om hard te trainen en goed te blijven, zodat we misschien wel de housecup winnen aan het eind van het jaar. Beetje overtuigd zo? Als je nog wat meer overtuiging nodig hebt, send me an owl en ik zie wel wat ik nog meer over mezelf kan vertellen!

Ik ben Loïs, 15 jaar oud, de 'bespeler' van Avery. Ik heb over 5 dagen alweer 3 jaar RPG ervaring, how time flies! En daarvoor heb ik onofficieel ge-RPGd op goSupermodel, maar dat was uhm.. Nogal slecht :'). Ik weet zeker dat ik Avy actief kan houden, want ik heb d'r ook al op een andere RPG gespeeld, al ging ze daar nog onder de naam Tricia Miller. Forlorn, idk of je het kent. Ik denk dat ik geschikt ben om Quidditch Captain met haar te worden en hoop dat jullie die potentie ook in mij zijn c: Like I said, als jullie nog iets missen, geef een gil en ik pas het nog een beetje aan!
audition quidditch captainnn♥ jadeite


i know you see in black and white so i'll paint you a clear blue sky

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 112
IC posts : 4

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18 years
Partner: I will taste your lips and feel your skin, don't run just kiss me slowly.

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen ma sep 26, 2016 6:13 pm

you blew through me like bullet holes
Holas amigos,

Ik wil gaarne een poging doen met Mark Ninomiya voor de Team Captain (als dat kan) van Ravenclaw!
Ik zal beginnen met een klein stukje over mijzelf te lullen aleer ik een beetje over Mark zal vertellen.

Goed, de naam is Pomme, ik ben inmiddels alweer 22 jaar oud en RPG al 12 jaar ongeveer? Ik hop skip rol en kruip door zo'n beetje alle RPG's die er bestaan maar voel mezelf vaak een beetje verstrikt/verstikt binnen het thema watikvaakal100keergespeeldheb. Ik ben echter op Expecto Patronum gestuit en kwam tot de conclusie dat ik nog nimmer nooit een HP-style RPG heb gedaan en toen dacht ik dus heel leuk; ,Dat moet ik proberen!'
Een aantal RPGs waar ik actief ben geweest en of beheerd heb zijn; Star Academy, Forlorn, PJ, Prophecy, BMH (vroeger) etc.

Ik ben heel eerlijk en kan vertellen dat nooit de snelste poster ben geweest. Ja, ik ben een mens en heb vaak last van emotionele en daarbij dus ook inspirationele dipjes. Echter heb ik een goed gevoel over deze site en over Mark + het plot met zijn broertje waardoor ik hopelijk goed actief blijf. c: Ik ben geen korte poster en schrijf graag expliciet gedetailleerd en gecompliceerd. Hoe vager hoe beter voor mij; inclusief metaforen en uitdrukkingen.
Ik heb in het verleden al wel eens rangen op mij genomen en dénk dat ik dit best goed kan uitvullen~ Hoop dat jullie het met mij eensgezind zijn. c:

Mark
Mark Ninomiya, een 18 jarige puur gefokte mix van Japans/Britse afkomst, en een (sportieve) Ravenklauwer in hart en nieren.

Sommige mensen zijn groot van hart, sommigen groot in woorden en daden en sommigen in compassie of lengte. Mark is geen van bovenstaande, met al deze dingen valt Mark in de categorie 'Gemiddeld' aka niet beter of slechter dan anderen hoewelweovereenbepaaldelengte misschieneenuitzonderingmoetenmaken woops. Wat een gemiddeld/saai persoon hoor ik je nu denken? Absoluut niet. Mark heeft namelijk een grote mondpersoonlijkheid, gedrevenheidslavendrijver en een groot brein (nee, niet alleen fysiologisch maar tevens een groot IQ nummer). Om deze al beknopte Mark Synopsis nog korter te maken zal ik je alle saaie details voor nu sparen en de belangrijke stukken highlighten.

Mark is gemotiveerd en prestatiegericht, niet alleen met zijn gezondheid, lichaam en punten maar ook op sportief gebied. Hij haalt graag het onderste uit de kan, niet alleen bij hemzelf maar ook bij anderen.  Achter Mark's rug om zal hij vast wel eens slavendrijver worden genoemd aangezien hij graag overal de puntjes op de i zet en daarbij de beste van de beste wil zijn. Met een tweede of derde plaats neemt Mark Ninomiya namelijk geen genoegen.

Echter, ondanks Mark's brede voorkomen en cynische opmerkingen schuilt er in Mark tevens een vriendelijk en begripvol persona. Bij problematiek staan Mark's deuren altijd open en ook voor de underdog betreft Zwerkbal zal Mark klaar staan om bijles te geven; hoe gemotiveerder het persoon hoe beter. Een hekel heeft Mark dan ook aan individuen die weigeren te komen oefenen en vervolgens klagen over het verliezen van een wedstrijd.

Dankzij Mark's brede voorhoofd hoge IQ is Mark goed in staat om theoretisch prima strategieën uit te zetten, de uitvoering er van valt altijd nog maar te bezien. Op de een of andere manier vergeet Mark altijd de factor 'menselijkheid' mee te nemen in zijn wiskundige berekeningen en opstellingen. Wat kunnen we zeggen, iedereen heeft zo zijn zwakheden? Niemand is perfect?

Mark kan soms wel een beetje arrogant overkomen, hij heeft dan ook al vrij veel ervaring binnen het zwerkbalteam in Japan waar hij 7 jaar heeft bij gezeten. Met zijn sterke fysiek en briljante hersenen blonk hij uit in het spel waarna hij in zijn laatste seizoen benoemd werd tot aanvoerder. Het mocht overigens niet zo zijn aangezien zijn moeder na een half jaar een baan aangeboden kreeg bij het ministerie van magie in Britteland. Dat betekende het einde van zijn teamleiderschap in Japan en het begin van een nieuwe start in Engeland.
Hoop zo genoeg geïnformeerd te hebben. Weet trouwens helemaal niet of ik al mag aanmelden ;v;
Zo niet, please don't delete this message. I'll keep it until het wel mag haha.
tag: name here
notes here if u want
BY MITZI,,Search across the oceans, For who you are been lost for too long
Searching for a secret, In coming home we find we have all we need''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 167
IC posts : 39

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 Year
Partner: I'll save my red rose for the perfect one

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen ma sep 26, 2016 7:51 pm


G L O B A L
Naam: Verginia Ó Raghailligh
Faceclaim: Danai Gurira
Leeftijd: 34 Jaar Geboortedatum: 14 Februari 1982
Beroep: Flying teacher (Broom Flight Class)
House: Gryffindor
Eerste indruk: Als je Verginia ziet lopen, zie je een slanke sportieve vrouw. Ze heeft kort haar, een donkere huid met donkere ogen. Je zal denken dat ze streng is, gezien haar gezicht weinig verraad, maar zodra ze voor de klas staat om de eerste jaars leerlingen hun vlieg les te geven, spat de sportiviteit en enthousiasme er vanaf.
___________________________________________
"Hallo klas! Dit is geen les om stil te zitten, of eigenlijk wel, maar jullie zullen bezig zijn, dus pak jullie bezems!"

"Mijn naam is Verginia Ó Raghailligh. Ik stond als eerste in de rij om te solliciteren voor deze baan, zo'n zeven jaar terug. Hiervoor trainde ik de jonge atleten (18 tot 24) van het Quidditch team in Portsmouth. Ik hielp hun om succesvol te worden en mogelijk te begeleiden naar het grote internationale wedstrijd team van Engeland. Tot zo ver heb ik twee atleten daar gekregen, wat toch best een prestatie is, vind ik zo."
"Ik zat in de trein naar London een krant te lezen. In de krant zag ik een sollicitatie staan voor het beroep Flying Teacher op Hogwarts. Ik was meteen verkocht, heb meteen mijn sollicitatie ingediend en toen ik aangenomen was mijn baan als Quidditch trainer opgezegd. Ik wou graag met jongere kinderen gaan werken en zeker op school, dat was vroeger al mijn intentie geweest. Dit veranderde echter toen ik zelf in het Quidditch team van Hogwarts (Gryffindor) terecht kwam. Maar ik viel er weer op terug en hier ben ik."
"Mensen beschrijven mij als een enthousiast en optimistisch persoon. Ik weet kinderen goed te motiveren en te begeleiden. Op de één of andere manier heb ik het effect bij kinderen dat ze zich vertrouwd voelen en naar mij toe zullen komen als er wat is. Dat vind ik fijn en zorgt er voor dat ik nog meer om mijn baan als Flying Teacher geef. Het is dan ook best wel jammer dat deze les er alleen is voor de eerste jaars leerlingen, dit maakt mijn vak echter niet minder leuk."
"Zoals ik al eerder verteld heb, zat ik zelf ook op Hogwarts. Hier was ik een Gryffindor. Dit ben ik nog steeds tot in de kern. Houd dit niet in dat ik Gryffindors voorop stel. Iedereen is gelijk vind ik zo. In 1993 kwam ik als elf jarige leerling op Hogwarts. In 2001 studeerde ik af, toen was ik negentien. Mijn tijd op Hogwarts heb ik als een geweldige tijd ervaren, ik had veel vrienden en zat, zoals eerder verteld, in het Quidditch team van Hogwarts. In mijn zesde jaar werd ik Quidditch Captain toen de onze was afgestudeerd. Dit zorgde ook voor mijn motivatie om met het vliegen door te blijven gaan. In plaats van zelf bij het grote team van Engeland te gaan, koos ik er voor om anderen te blijven trainen. Ik was eigenlijk slecht in bijna elke vak, behalve Defense against the Dark Arts en Transfiguration. Maar toch haalde ik ook daar geen denderende voldoendes op. Quidditch was ik echter een ster in."
"Twee jaar na mijn afstuderen ging ik aan het werk bij de Quidditch vereniging in Portsmouth, dit heb ik dus van 2003 tot 2009 gedaan. Hierna kwam ik weer terecht op Hogwarts als Flying Teacher. Een geweldig beroep."

Het was weer tijd voor de eerste vliegles van het schooljaar. Daar had Verginia zich op verheugd. Haar klas van het vorige schooljaar had vol gezeten met een hoop grapjassen, wat natuurlijk leuk was, maar het was ook gevaarlijk geweest. Ze had dus wat strenger moeten zijn dat schooljaar. Toch was elke leerling er heel vanaf gekomen, elke les weer. Ze hoopte dat dit jaar, haar achtste jaar op Hogwarts, ook zo zou zijn. De leerlingen stonden al netjes klaar opgesteld in een rij. Verginia liep er op af met een strakke blik. "Goedemiddag, klas!" Klonk haar stem. De leerlingen begroette haar netjes in koor terug. "Goed, dit is jullie eerste vliegles," sprak ze. "Ga allemaal aan de linkerkant van jullie bezem staan," vertelde ze. "Steek je hand uit boven de bezen en zeg 'up!'" vervolgde ze. De leerlingen deden wat ze zeiden. Verginia wachtte af of het iedere leerling zou lukken, gezien er ook leerlingen waren die het niet duidelijk genoeg zouden zeggen, of te langzaam. "Het is belangrijk dat je het als een bevel uitspreekt, luid en duidelijk," vulde ze aan. Ze keek naar hoe iedere leerling het probeerde. Ze moest zichzelf in bedwang houden om niet te gaan lachen, gezien het bij sommigen verkeerd ging, maar ze wachtte rustig af tot het iedereen gelukt was. Zo leerde je het meeste.

M E Z E L F
Naam: Nathalie
Bekendste account: Nathan Bryn
Leeftijd: 19
RPG ervaring: Bijna 6 jaar
Motivatie: Nou goed. Toen ik een jaar of acht was keek ik voor het eerst Harry Potter, want toen mocht het van mijn moeder. Ik weet nog hoe grappig ik de vlieg scène vond en toen ik diezelfde scène laatst in het boek gelezen had, vond ik het weer net zo grappig. Sowieso vind ik het onderdeel vliegen wel heel erg leuk in de Harry Potter reeks. Het lijkt mij daarom ook hartstikke leuk om dit in de RPG te gaan doen als docent. Daarbij heb ik nooit eerder een echt volwassen account gespeeld en dat lijkt me ook wel eens heel erg leuk om te doen.
Ik weet, ik ben al Headboy met Nathan, maar mocht er geen andere "sollicitatie" komen, dan zal ik graag dit vak willen opvullen. Gezien er ook al een aantal eerste jaars op de site zijn, lijkt het me zeker leuk om dit te gaan doen! Well, lets see.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Ravenclaw head boyRavenclaw head boy

Aantal berichten : 82
IC posts : 10

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen di sep 27, 2016 10:17 pm


if nothing goes right, turn left

Over CidWaar moet ik beginnen? Misschien bij mijn naam…ja goed idee. Mijn naam is Cid McCoy en ik ben een Ier, geen Schot zoals sommige mensen misschien denken als ze mijn naam horen. Er is een duidelijk verschil tussen Iers en Schots, zie je? Ik spreek met een Iers accent en als ik er iemand bij zou halen die een Schots accent heeft, zal je het verschil zeker wel merken. Maar goed, daar ben ik niet voor naar hier gekomen…al wilde ik dat verschil al een hele tijd eens aan mensen uitleggen. Dus mijn naam is Cid McCoy en ik ben hier om me aan te melden als headboy voor Ravenclaw. Oeh shocker.

Waarom ik denk dat ik die positie zou moeten krijgen? Ten eerste ben ik het soort persoon waar je kan mee praten zonder dat ik je ooit zou onderbreken omdat ik zelf zo nodig een opmerking moet maken. Die opmerkingen hou ik meestal voor me tot mensen ernaar vragen of wanneer ik zeker ben dat de ander is uitgesproken. Ik straal gewoon rust uit, zie je? Ja ja ik heb je heus zien geeuwen, dat hoef je niet te verbergen. Ik ben misschien iemand die niet altijd zijn huiswerk zelf maakt en het gebeurd dat ik het niet optijd in lever, maar ik heb mezelf voorgenomen om daar verandering in te brengen, I promise!

Die iets wat mindere eigenschap kan ik wel goed maken met wat verantwoordelijkheidsgevoel. Ik voel mij erg snel verantwoordelijk voor mensen en ik kan het meestal niet aanzien dat ze droevig zijn of iets dergelijks. Ik hou ervan om mensen te laten lachen met goocheltrucjes die ik ooit van een of andere goochelaar op straat geleerd heb. Daarbij hou ik me altijd wel aan de regels en heb ik zo mijn manieren om mensen subtiel (of iets minder subtiel) te wijzen op het feit dat zij zich misschien ook beter aan de regels kunnen houden als ze niet in de problemen willen komen.

Ik kom eigenlijk vrijwel nooit erg streng over. Het gebeurd eigenlijk zelden dat ik mijn stem verhef. Dit wil echter niet zeggen dat ik niet kwaad kan worden. Heel misschien heb ik wat last van woedeaanvallen, maar die woede komt meestal alleen maar op als mensen mij of ieder ander respectloos behandelen. Ik geef erg veel om respect en als mensen mij met respect behandelen, behandel ik ze meestal op dezelfde manier.

Over mijOla, mijn naam is Bigsby… ok nee, ik ga door het leven als Kaat met Bigsby als mijn officiële bijnaam (vraag alsjeblieft niet waar mensen dat vandaan hebben gehaald). Ik ben 19 jaar oud en ik rpg al zo’n… zeven jaar, denk ik. Ik ben niet zo goed in wiskunde, maar het zal in de buurt van de zeven jaar liggen. Ik zit tegenwoordig zowel op Engelse als Nederlandse rpg’s, dus het kan soms gebeuren dat ik onbewust naar Engels overschakel als ik hier post, alvast excuses moest dat ooit gebeuren c:
Ik zou het geweldig vinden om met Cid headboy te zijn. Niet alleen omdat dit goed is voor character development, maar ook omdat ik zelf een best creatief persoon ben en graag een steentje bijdraag bij dingen als dit. Meer valt er eigenlijk niet echt te zeggen denk ik? Als jullie nog iets moeten weten mogen jullie altijd een gil geven en dan geef ik wel nog wat meer info.
### words
blabla
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 615
IC posts : 178

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (17 sep) Virgo
Partner: We were moving mountains before we knew we could

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen di okt 04, 2016 6:42 pm


Heel erg bedankt voor de aanmeldingen guys! We hebben alweer een tijdje gewacht om anderen ook nog een kans te geven zich voor die rang aan te melden, maar gezien het nu al een tijdje geleden is en de aangemelde karakters/personen goed actief zijn heeft iedereen z'n rang gekregen!

Nogmaals congrats en jullie rangen zullen zsm ingesteld worden.


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMEbabe
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16

☆:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 77
IC posts : 21

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 15 y.o.
Partner: We belong way down below~

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen ma okt 10, 2016 7:21 pm

I WISH YOU WOULD JUMP IN THE OVEN
THAT WOULD MAKE MY LIFE A LOT EASIER

Ahum,

Zoals je wel al verwacht had, hier ben ik dan. Eindelijk worden mijn talenten toch echt goed gezien en heb ik een uitnodiging gekregen om te werken in een school cafetaria. EEN SCHOOL CAFETARIA!

Ik zou mensen hiervoor moeten aanklagen.

Maar goed, mijn nieuwste show in de dreuzel wereld liep nou niet perfect hoe ik het wou, en na enige.. incidenten. Ben ik dan ook ontslagen. Ze hebben een of andere 'topkok' er voor in dienst genomen. Ha, alsof dat ooit de cijfers op zou leveren als met mij. Maar goed.

Ik heb werk nodig.
Zelfs al betekend dat voor idioten koken...

Ik ben van plan om het totale menu van Hogwarts duizend maal beter te maken. Voor zowel de docenten als studenten. Daarnaast ben ik ook bereid nablijvers wat te leren over respect hebben, en waar kan dat beter dan in de keuken. Hier zullen die vervelende klieren wel leren wat discipline is. En ze leren ook nog eens heerlijk eten te bereiden door 's werelds beste kok.
Ik had ook mijn kookkunsten aangeboden als docent, maar daar leek niet zoveel animo voor. Iets over het eigenlijk willen dat studenten geen mentale trauma's opleveren blablabla.

Ik zou graag snel een akkoord willen horen. Ik sta al klaar.. op straat.. met mijn tassen en pannen en zie er naar uit om onze oh zo geliefde jeugd heel veel bij te leren. Koken is ook magie.

- Gordon Ramsay

_____________________________________

Oke, even serieus. Dit is een echte aanmelding. Het lijkt mij namelijk ontzettend grappig om een kok te spelen, en wie is nou een betere inspiratie dan Gordon Ramsey.
Mijn naam is Michelle, ik rpg nu zo'n 7 jaar en geniet er nog elke dag van. Momenteel is EP een hele leuke manier voor mij om in mensen te rpgén met ontzettend leuke en lieve mensen. Dus ja, dit is een serieuze aanmelding, en ja, ik zou ontzettend graag meneer Ramsay hier willen spelen als de geliefde schoolkok.
xx MichelleTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen vr okt 14, 2016 5:32 pm

Hoe zou ik mezelf omschrijven…? Ik heb werkelijk geen idee. Intimiderend is wat ik vaak hoor, maar dat is niet waar, hoor. Eigenlijk ben ik best wel een goede knul. Nee, de reden dat ik zo populair ben op school is niet omdat er vorig jaar over me gefluisterd werd dat ik stiekem op jongens val – wat niet waar is! – of dat ik Quidditch Captain wilde worden – dat is… gedeeld waar – of dat ik de next Gryffindor head boy wilde worden – weer eens wat anders dan Next Top Model, haha… ha… ha… - maar eerder het feit dat ik dans. Ja, ik dans. Niet ballet of iets anders lame, maar hiphop. Je weet wel, vette bewegingen maken met je voeten en benen, hier en daar wat kleertjes uittrekken… Oké ja, soms ga ik ietsje te ver, so what? Dansen is mijn hobby, dansen is mijn leven.

Maar goed, dat is natuurlijk niet waar jullie in geïnteresseerd zijn. Jullie willen weten waarom ik me aanmeld voor deze rang? Well eh.. ik kan goed met meisjes overweg. En jongens. Maar ik plaats de meisjes eerst zodat de roddels van vorig jaar over dat ik op jongens val eindelijk eens ophouden. Maar goed, ik kan dus goed met students overweg, laat ik het zo zeggen. Ik wil er altijd voor zorgen dat Gryffindor goede punten krijgt, want anders zat ik natuurlijk niet in die house, haha… Voor de rest ben ik zo slim dat ik goede punten binnen kan halen. En natuurlijk kan ik mensen goed op hun kop geven, want ik ben toch wel echt iemand die de regels volgt. Ongeveer. Niet echt. Een beetje dan.

Maar dan hebben jullie waarschijnlijk over die WAAROM. Waarom zou ik zo’n rang willen hebben? Goed, zoals ik al zei kan ik goed overweg met students, volg ik middelmatig de regels op en kan ik goed dansen. Ja oké, die laatste is niet echt een geweldige reden waarom jullie mij aan zouden moeten stellen als head boy, maar goed… De belangrijkste reden is – en de reden die jullie waarschijnlijk willen horen – is dat ik mijn verantwoordelijkheden op me kan nemen. En dat is het zowat, eigenlijk.

Informatie over mijn familie en over mezelf? Mijn moeder stierf toen ik zeven was en sindsdien woon ik samen met mijn vader en mijn kleine broertje. Ikzelf heb een vriendelijk karakter, kan het over het algemeen wel met iedereen vinden en hou van kattenkwaad uit… eh, verantwoordelijkheden op me nemen! Ik haal goede punten en sommigen zeggen dat ik op verscheidene momenten echt een droog geval kan zijn. En dat was het wel zo’n beetje.

--

Over mezelf

Mijn naam is Freedje, ik ben 20 jaar en heb al zo’n zes jaar ervaring in de RPG. Mensen kennen mij onder andere van Warrior Cats, Starshine Academy, Pokémon Journey en uiteraard deze RPG dan nog ^^ Mijn motivatie om dit karakter aan te melden heb ik gekregen nadat ik de film Magic Mike zag en een beetje – veel – verliefd werd op Channing Tatum. Voor de rest ben ik me zeer bewust van deze waardeloze aanmelding, maar niet geschoten is altijd mis, right?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Gryffindor Head BoyGryffindor Head Boy

Aantal berichten : 87
IC posts : 70

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: We only fuck if you match my aesthetic

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen vr okt 14, 2016 9:00 pmGryffindor headboy application

Goeiemiddag samen

Laat me mezelf even introduceren. Ik ben Your Royal Highness Prince Frederick Windsor of Cambridge, maar je mag me ook gewoon Prince Frederick noemen. Hier ben ik dan, mijn eerste jaar in Hogwarts. Vol verrassingen op een manier die velen niet zullen snappen. Zie je, dit is mijn eerste ‘publieke’ school, waarin ik mij dus moet mengen en zien te overleven tussen het gewone volk. Mijn vader vond het een prima idee om me hierheen te sturen, en wie ben ik om zijn wil te negeren.

Het is niet zo dat ik qua beheersing van mijn magische krachten achter loop. Tot nu toe zat ik in het systeem van home schooling. Dat betekend dat er bij mij thuis docenten en professoren langs kwamen om me privé les te geven. Al bij al bracht ik het er goed van af.

Nu, aangezien mijn vader dit ook de ideale kans ziet om mij wat voor te bereiden op het latere koningschap, meld ik me bij deze aan als headboy voor mijn afdeling. Ervaring op doen als ‘leider’, luisteren naar mijn ‘onderdanen’, aan hun wensen proberen te voldoen,… Al deze eigenschappen heb ik wel al in me, maar moeten nog wat bijgescherpt worden. Maar wees gerust, ik twijfel er niet aan dat ik dat prima zal doen.

_____

Aloha, it is I Wölf. 20 jaar OUD met iets van een 7 à 8 jaar rp ervaring. Begonnen op Wolf Story, overgestapt naar onder andere Monica High, Disturbia en uiteindelijk Prophecy of Fate. Echt een 'motivatie' voor deze aanmelding heb ik niet, het is eigenlijk een beetje 'vanzelf' gekomen bij het uitdenken van de char zelf haha ok doei
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: (Aanmelden) speciale rangen

Terug naar boven Ga naar beneden
(Aanmelden) speciale rangen
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Soortgelijke onderwerpen
-
» Aanmelding hoge rangen
» The haunted house Clan #aanmelden en overleg#

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Welcome :: Handbook-
Ga naar: