[EVENT] Winter Ball 2018

Pagina 1 van 4 1, 2, 3, 4  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Headmaster op di dec 11 2018, 22:18
➢ Winter Ball (2018)


Het was weer zo ver. De tijd van het jaar waar de meeste wel naar uitkeken was aangebroken. Een dik pak sneeuw, dekentjes, sweaters en warme thee, koffie of chocolademelk. Dit alles werd door de meeste leerlingen gewaardeerd, maar het allerbelangrijkste waar iedereen natuurlijk op wachtte was kerst, en het grote, traditionele bal dat daarbij kwam kijken. Vanuit de Great Hall speelde er al zachte binnenkomst muziek, en de eerste koppels maakte hun entree.

Let op! Iedere student die dit topic binnen komt wandelen moet beschikken over een ''date''! Het bal is voor vierde jaars en ouder. Jongere studenten mogen enkel mee als ze worden meegevraagd door een oudere student uit een hoger jaar. Het begint om 8 uur, en eindigt om middernacht. Dit topic blijft lopen tot het einde van December, zorg dus dat je het op tijd afbouwt! Leraren zijn uiteraard ook welkom!

Veel plezier!

Note: Dit is niet het officiële Yule Ball, maar een jaarlijks bal los van het Triwizard Tournament bekend als het ‘’Winter Ball’’, georganiseerd op initiatief van de professoren.
Headmaster
Headmaster
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
4

Posts :
4

Name :
staff


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: Somewhat old
Species: Wizard


Headmaster

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Jade Maledictus op do dec 13 2018, 22:36Jade Maledictus
Jade was nerveus. Niet zo’n klein beetje ook. Het kerstbal was vandaag en natuurlijk had ze Isa mee gevraagd. Hoe kon het ook anders? Het moment dat ze haar had meegevraagd, was er een dat ze de volgende jaren nog wel ging herinneren. Hoe nerveus ze toen was geweest, vooral nerveus omdat ze bang was dat het meisje negatief ging antwoorden. Vertrouwen in anderen plaatsen was iets waar ze algemeen wel meer last mee had, something about her past had gone wrong quite drastically. Maar goed, lag ook nog eens aan haar perfect lage zelfbeeld natuurlijk. Maar goed, dat alles even naast haar leggend had Isa toch ja gezegd. Echt haar geluk op dat moment had echt niet op gekunnen.

Maar nu was ze nerveus om een hele andere reden. Deze avond moest perfect gaan voor haar, voor hun. Niets mocht ontbreken. Nee, ze wilde Isa een perfecte avond geven. Dat verdiende het meisje. Jade had zichzelf gehuld in haar huiskleuren, natuurlijk. Wat had je nu verwacht? Zachtjes klopte ze op de deur van haar vriendin, waarna ze geduldig wachtte tot het meisje de deur zou open doen. Hopelijk was ze al klaar! Gezien ze niet echt een uur hadden afgesproken eigenlijk, foutje langs haar kant oops.

@Isa


Jade Maledictus
Gryffindor Head Girl
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
4

Posts :
6

Name :
niet caro


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 17
Species: Wizard


Gryffindor Head Girl

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Ka'on Agard op za dec 15 2018, 16:05

- ka'on agard -
Het Winter Ball zat er aan te komen en dat betekende voor Ka'on maar één ding. Haar grootste vijand onder ogen moeten komen, het was tijd voor nette kleding. Ze had er altijd al een hekel aan gehad en dit was de tijd van het jaar dat het eigenlijk wel moest. Iedereen kleedde zich chique aan en daarom kon ze niet in haar casual kleding komen natuurlijk. Dan wilde ze nog wel concessies doen en een pak aan zoals bij alle andere chique dingen. Maar nee het was het Winter Ball, het was kerst. Dan ging die regel bij haar vrienden en familie niet op en werd ze min of meer gedwongen om een jurk aan te doen. Dan nu weer, zat ze bij Alyss op de kamer met een enorme pruillip. Het was een soort van afspraak tussen de twee om samen te gaan omdat ze dat gewoon leuker vonden dan een date. Die konden zo naar aflopen en dan had je geen leuke herinneringen aan die avond die maar een keer per jaar kwam. "Moet ik echt die jurk aan?" vroeg de blondine op een zeurende toon aan haar vriendin.

Tag: Alyss


Break the chains
Ka'on Agard
Quidditch Captain Gryffindor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
160

Posts :
198

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Quidditch Captain Gryffindor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Rin Kiritake op za dec 15 2018, 18:37

- rin kiritake -
Het was weer een tijdje geleden dat ze zich net had moeten aankleden. Meestal gebeurde dat enkel nog voor chique feesten op Hogwarts. Het Winter Ball was daar een voorbeeld van. De blondine haalde een donkerblauwe jurk uit haar kast tevoorschijn. Haar huiskleuren in een donkere toon straalde elegantie uit. Dat was zo ongeveer ook haar doel. Er waren altijd mensen die zich kleedde op manieren die Rin niet anders dan ongepast voor zulke evenementen kon noemen. Veel te korte rokjes, te veel inkijk, alles behalve netjes en gewoon niet geschikt voor een bal. Zodra ze de jurk aan had gaf ze haar blonde haren een lichte krul en deed ze make-up op. Haar geluk was dat ze zo'n 'perfect Aziatisch huidje' zoals sommige het noemde, had. Daardoor hoefde ze en wilde ze niet veel op haar gezicht smeren. Haar ogen gingen naar de klok, nog een paar minuten voor Orion haar zou komen ophalen. Ze had haar tijd redelijk goed ingeplant en opende de deur van haar dorm precies op de tijd die ze hadden afgesproken. Hopelijk zou hij op tijd zijn. Het zou een hele slechte indruk achterlaten als hij dat niet zou zijn. Ze kende hem immers nog niet zo goed. Hij had haar aardig geleken en leek fatsoen te hebben, vandaar dat ze ja had gezegd. Nu was het hopen dat hij dat ook echt zou zijn.

Tag: Orion
Dress: Klik


Rin Kiritake
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
89

Posts :
106

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Ezra Lowell op za dec 15 2018, 20:09

- ezra lowell -
Als hij heel eerlijk moest zijn, moest hij zeggen dat hij het niet had aan zien komen. De Hufflepuff Quidditch Captain had hem meegevraagd als date naar het Winter Ball. De reden dat hij positief geantwoord had was vrij simpel, hij had het behoorlijk amusant gevonden dat ze hem mee vroeg. Bovendien was het niet dat Rose lelijk was of veel jonger dan hem. Als hij langer had gewacht had hij waarschijnlijk met dilemma's komen zitten en aangezien hij daar geen zin in had, was Rose' vraag een prima kans geweest. Inmiddels stond hij dan ook op de afgesproken tijd, in een pak, voor haar dorm. Met zijn knokkels klopte hij twee keer op de duur, waarna hij wachtte tot ze naar buiten zou komen.

Tag: Rose
Suit: Klik
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
81

Posts :
90

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Alyssia Reznikov op zo dec 16 2018, 19:11


show me a hero
Vanavond was het eindelijk zo ver. Het grote ''Winter ball'' waar bijna alle studenten de afgelopen weken over spraken. Zoals gewoonlijk was Ka'on haar ''date'' voor de avond. Samen zouden ze het toch veel gezelliger hebben dan met iemand die ze na afloop zou laten zitten. Je wist het maar nooit.

Haar outfit had ze vanochtend al klaargelegd en zodra de lessen afgelopen waren aangetrokken. Ondanks het feit dat vele het niet van haar zouden verwachten vond ze het best leuk om wat moeite in haar uiterlijk te steken voor een feestje. Haar make-up zat er ook al op, en terwijl ze wachtte op haar vriendin haalde ze een borstel door haar zilveren haren. "Moet ik echt die jurk aan?" Klaagde haar vriendin een eindje verderop in de kamer. "Het hoeft niet," begon de Slytherin studente. "Maar ik denk niet dat de professoren dat erg op prijs zouden stellen." Die staken immers elk jaar veel tijd in het organiseren van dit bal. Niet dat het haar wat interesseerde, maar ze kon haar vriendin maar beter waarschuwen.

OUTFIT
Tag: Ka'on
and i will write you a tragedy"Bringing out the beast in me, challenging my decency
Now I gotta ask: do you really want a piece of me?"

Alyssia Reznikov
Quidditch Captain Slytherin
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
29

Posts :
52

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Quidditch Captain Slytherin

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Isabella Nephelae op zo dec 16 2018, 19:39lost in thoughts
De Ravenclaw studente had besloten zich klaar te maken in de prefects bathroom, zodat ze zich in alle stilte kon voorbereiden op een avond die erg belangrijk voor haar was. Jade had haar meegevraagd naar het kerst bal, en hoe gelukkig ze ook was, ze was ook erg nerveus. Het moest en zou een perfecte avond worden, eentje die ze beide niet zouden vergeten. Ze vroeg zich af of Irem er zou zijn, en hoopte stilletjes dat ze haar niet zou tegenkomen in het bijzijn van haar vriendin. Een ongemakkelijke situatie was wel het laatste waar ze op wachtte deze avond.

Na zich klaar te hebben gemaakt en zich te hebben omgekleed haastte ze zich richting haar kamer waar de Gryffindor studente haar zou komen ophalen. Ze had dan ook nog maar net genoeg tijd om haar toilettas en dergelijke op te bergen voor er op de deur werd geklopt. De Ravenclaw studente nam nog even kort de tijd om haar haar in model te brengen voor de zich naar de deur haastte. Voorzichtig deed ze de deur open, en bij het zien van haar vriendin verscheen er al snel een glimlach op haar gezicht. Als begroeting sloeg ze haar armen om haar heen en drukte haar vriendin even stevig tegen zich aan. "Ik ben zo blij je te zien." Zei ze zachtjes. Het werd vast een mooie avond, ze moest zich gewoon niet zoveel zorgen maken.

DRESS
TAG: Jade
A burdened heart sinks into the ground, a veil falls away without a sound
Not day nor night, wrong nor right, For truth and peace you fight
Isabella Nephelae
Ravenclaw Head Girl
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
15

Posts :
30

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 y/o
Species: Wizard


Ravenclaw Head Girl

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Jade Maledictus op ma dec 17 2018, 15:07Jade Maledictus
Voor een heel kort moment wou het meisje zich op haar hielen omdraaien en gewoon weg rennen. Echt, ze haatte deze sudden fear. Dat was gewoon helemaal niets voor haar. Zo gedroeg ze zich ook gewoon normaal niet. Dus als we nu even terug konden naar de normale Jade, zou dat heel vriendelijk zijn. Een zucht gleed over haar lippen, om er voor te zorgen dat ze niet letterlijk ging weg lopen, had ze haar hand voor een heel kort moment op de zware houten deur gelegd. Gewoon heel even om een soort van hou vast te hebben. Iets wat ook nog eens leek te helpen, want plots kwam er weer wat meer perspectief in haar leven. Gelukkig maar.

Alle angst en twijfel die er seconden geleden door haar heen hadden geraasd verbleekte meteen toen de deur open zwaaide. Een kleine glimlach liet haar lippen omhoog krullen bij de persoon die in de deur opening verscheen. Voor een moment kon ze wel gewoon zo blijven staan en naar Isa staren, want man wat was ze weer een plaatje. Tot haar geluk kreeg ze een knuffel die dat korte moment doorbrak. Een knuffel die ze liefdevol beantwoorden door haar armen om de ander heen te slaan en een zachte kus op haar wang te drukken. ’So, do we let the party wait or are we going right away?’ Een uitdagende glinstering verscheen in haar ogen. Jade zou het niet erg vinden om dat hele bal aan zich voorbij te laten gaan hoor, ondanks de moeite die ze had gestopt in het uitzoeken van de juiste outfit.

Dress
@Isa


Jade Maledictus
Gryffindor Head Girl
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
4

Posts :
6

Name :
niet caro


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 17
Species: Wizard


Gryffindor Head Girl

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 4 1, 2, 3, 4  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum