[EVENT] Winter Ball 2018

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[EVENT] Winter Ball 2018

Bericht van Headmaster op di dec 11 2018, 22:18
➢ Winter Ball (2018)


Het was weer zo ver. De tijd van het jaar waar de meeste wel naar uitkeken was aangebroken. Een dik pak sneeuw, dekentjes, sweaters en warme thee, koffie of chocolademelk. Dit alles werd door de meeste leerlingen gewaardeerd, maar het allerbelangrijkste waar iedereen natuurlijk op wachtte was kerst, en het grote, traditionele bal dat daarbij kwam kijken. Vanuit de Great Hall speelde er al zachte binnenkomst muziek, en de eerste koppels maakte hun entree.

Let op! Iedere student die dit topic binnen komt wandelen moet beschikken over een ''date''! Het bal is voor vierde jaars en ouder. Jongere studenten mogen enkel mee als ze worden meegevraagd door een oudere student uit een hoger jaar. Het begint om 8 uur, en eindigt om middernacht. Dit topic blijft lopen tot het einde van December, zorg dus dat je het op tijd afbouwt! Leraren zijn uiteraard ook welkom!

Veel plezier!

Note: Dit is niet het officiële Yule Ball, maar een jaarlijks bal los van het Triwizard Tournament bekend als het ‘’Winter Ball’’, georganiseerd op initiatief van de professoren.
Headmaster
Headmaster
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
3

Posts :
3

Name :
staff


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: Somewhat old
Species: Wizard


Headmaster

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum