Movement

Pagina 1 van 4 1, 2, 3, 4  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Movement

Bericht van Ka'on Agard op wo dec 19 2018, 18:31

- ka'on agard -
Een klein, oranje balletje. Gek hoe zo'n willekeurig voorwerp zo afleidend kon zijn. Haar huiswerk was volledig tot een stand-still gekomen, puur en alleen omdat ze een bal had zien liggen. Ze had haar spullen opgeruimd en was er mee naar de commonroom gelopen. Misschien zou daar iemand weten van wie het was. Het was een vrij zacht balletje en het paste in je handpalm. Misschien was het een stressbal? De blondine gooide het balletje steeds een klein stukje omhoog en ving het weer op. Meestal was het maar een centimeter of dertig, afhankelijk van waar ze liep gooide ze hem soms hoger. De gangen bij de commonroom waren wat lager, het balletje verliet daar haar handpalm nooit lang. De commonroom was weer hoger, al gooide ze het deze keer niet omhoog. "Hey vangen!", riep ze voor ze het met een boogje naar een van de mensen in de ruimte gooide. Het was een mooi boogje waardoor het vangen niet moeilijk zou moeten zijn.

[Eerste post voor Cheryl]


Break the chains
Ka'on Agard
Quidditch Captain Gryffindor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
160

Posts :
198

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Quidditch Captain Gryffindor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Movement

Bericht van Cheryl Castle op vr dec 21 2018, 15:48

Cheryl knipperde een paar keer stevig met haar ogen en onderdrukte de neiging om met beide handen hard tegen haar wangen te slaan. Dat zou nogal een zicht geven. En het zou pijn doen. En dat laatste kon ze eigenlijk minder gebruiken dan dat haar afdelingsgenoten haar raar aan zouden kijken. Niet voor de eerste keer vroeg ze zich af hoe het zou zijn geweest als ze al die jaren terug in Slytherin was ingedeeld en niet in Gryffindor. Op de één of andere manier stelde ze zich voor dat zij vreemd gedrag sneller zouden negeren dan een Gryffindor. Of misschien was het wel juist andersom. Misschien waren Slytherins wel geniepiger in de manieren hoe zij met vreemde situaties omgingen en waren Gryffindors daar veel directer in. Ze zou het nooit weten. Zelfs al zou ze genoeg tijd met haar verloofde spenderen, dan dat ze nog niet dat ze ooit een volleerde Slytherin zou worden, wat haar moeder dan ook maar wilde geloven. Cheryl wilde zich net weer over haar huiswerk buigen toen ze achter zich iets hoorde. Ze draaide zich om en in een snelle reflex hield ze haar beide handpalmen al tegen elkaar aan. Wonder boven wonder ving ze het balletje op en toen ze de persoon zag die het naar haar had gegooid, speelde er een kleine glimlach om haar lippen. Hoewel ze niet alles bijhield van haar afdelingsgenoten was Ka’on toch wel een bekend figuur voor haar, aangezien ze bijna elke match van Quidditch bijwoonde. Vroeger, toen Evan en zij nog een goede band hadden met elkaar, spendeerden ze de matchen altijd samen. Soms bij hem en zijn afdelingsgenoten, zelden bij haar en haar afdelingsgenoten. Cheryl had gemerkt dat hij zich altijd het prettigste had gevoeld bij de Slytherins. Misschien omdat hun vader zo veel druk op hem legde, misschien was het ook gewoon gespeeld omdat hij anders misschien commentaar zou krijgen. Evan behandelde diegenen die hij beneden zijn stand zag ook altijd met minachting terwijl Cheryl iedereen liever altijd een tweede kans gaf om ruzie te vermijden. Ze had het thuis helemaal niet goed en haar toekomst zag er ook al niet rooskleurig uit, dus wilde ze genieten van de tijd die ze hier had. “Jij kunt je ook nooit met iets anders dan balletjes bezighouden, hè,” zei ze op plagende toon terwijl ze het balletje in een iets minder sierlijke boog teruggooide naar Ka’on.
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Movement

Bericht van Ka'on Agard op vr dec 21 2018, 21:19

- ka'on agard -
De brunette draaide zich om en ving het balletje met twee handen. Mooi, ze had niet tegen iemand's achterhoofd aan willen gooien. Dat was zo ongeveer de pijnlijkste plek om raak gegooid te worden, naast vol in je gezicht dan. Zij kon het weten. De verschillen de Quidditch speelballen hadden haar praktisch overal wel een keer een klap gegeven, vanuit elke mogelijke hoek. “Jij kunt je ook nooit met iets anders dan balletjes bezighouden, hè,” reageerde Cheryl voor ze het balletje naar haar terug gooide. De boog was niet zo mooi maar Ka'on wist het prima in een hand te vangen. "Dat kun je op twee manieren opvatten maar ik neem aan dat jij ook niet weet van wie dat hij is?" reageerde ze voor ze het balletje opnieuw terug gooien. Omdat ze het de eerste keer had gevangen was Cheryl nu in het overgooi spelletje van de blondine beland.


Break the chains
Ka'on Agard
Quidditch Captain Gryffindor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
160

Posts :
198

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Quidditch Captain Gryffindor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Movement

Bericht van Cheryl Castle op vr dec 21 2018, 22:36

Cheryl trok kort haar wenkbrauwen op toen Ka’on aangaf dat ze dat op twee manieren op kon vatten. Ze stelde geen vragen, want haar brein leek het werk al voor haar te doen. En jammer genoeg zorgde dat voor een zwakke blos op haar wangen die hopelijk niet al te veel opviel. Dit was nog een verschil tussen haar en Evan: Evan zou waarschijnlijk al heel suggestief gevraagd hebben wat ze daar juist mee bedoelde, maar Cheryl hield dat soort gedachten liever voor zich. Ze was geen doetje en geen voorbeeldstudente, maar ze wilde niet dat haar afdelingsgenoten op de hoogte zouden zijn van haar soms ietwat dirty mind. Haar dirty mind stond dan ook ontzettend in contrast met haar ervaring: op dat gebied had ze echt zero ervaring. Ze had haar verloofde eens een keertje gezoend en daar was het bij gebleven. De gelegenheid had zich er wel toe gediend, maar Cheryl had daar wijselijk geen gebruik van gemaakt. En dat was achteraf gezien maar goed ook. Het voelde ook niet goed om daar te lang over na te denken. Als ze dacht aan jongens en intimiteit, kwam ze niet verder dan haar mislukte toekomst met haar verloofde. En die gedachte maakte haar altijd erg verdrietig, dus vermeed ze het onderwerp als de pest. Ze ving het balletje deze keer een stuk behendiger op dan de vorige keer en schudde haar hoofd. “Geen idee, maar volgens geldt nog altijd de regel dat de vinder hem mag houden. In elk geval totdat het bekend is wie de echte eigenaar is.” Ze zou het immers niet over haar hart verkrijgen om iets voor zichzelf te houden als bijvoorbeeld een wanhopige eerstejaars ernaar opzoek was, maar ze wist natuurlijk niet hoe Ka’on daar over dacht. “Geen Quidditchtraining vandaag? Normaal gezien ben je nergens anders te vinden dan op je bezemsteel. Zeker als het weer nog zo goed is als vandaag.” Ze gooide het balletje deze keer in een iets strakkere boog naar Ka’on toe, deze keer iets meer tevreden zijnde over de boog die ze had gemaakt.
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Movement

Bericht van Ka'on Agard op za dec 22 2018, 15:14

- ka'on agard -
Cheryl ving het balletje weer voor ze antwoord gaf. “Geen idee, maar volgens geldt nog altijd de regel dat de vinder hem mag houden. In elk geval totdat het bekend is wie de echte eigenaar is.” De blondine knikte bevestigend. Dat was zo ongeveer de algemene regel, finders keepers. Toch zou ze het jammer vinden als ze haar balletje kwijt zou zijn dus had ze besloten eerst even rond te vragen. “Geen Quidditchtraining vandaag? Normaal gezien ben je nergens anders te vinden dan op je bezemsteel. Zeker als het weer nog zo goed is als vandaag.” Ka'on grinnikte kort voor ze de strakkere pass van Cheryl opving. Ze gooide het balletje nog een keer in haar handpalm omhoog voor ze antwoord gaf. "Nope geen training, helaas." Deze keer gooide zij het oranje voorwerp ook in een wat strakkere lijn naar de ander. "Wat ben of euh, was jij aan het doen?" Punt bij paaltje was ze wel weer bezig met andere mensen van hun werk afleiden. Achja, als ze verder zouden willen moesten ze dat gewoon zeggen.


Break the chains
Ka'on Agard
Quidditch Captain Gryffindor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
160

Posts :
198

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Quidditch Captain Gryffindor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Movement

Bericht van Cheryl Castle op zo dec 23 2018, 16:37

Cheryl gaf een knikje toen Ka’on aangaf dat het geen training was. Als het wel training was geweest, had Ka’on hier waarschijnlijk nu niet gezeten. Het was immers geen geheim dat het meisje dol was op Quidditch en dat ze altijd op het veld te vinden was wanneer dat maar kon. Het deed Cheryl denken aan de try-outs waar ze zich eerst voor op had willen geven, maar het uiteindelijk toch niet had gedaan. “Ik zou eigenlijk eens moeten proberen om volgend jaar in het team terecht te komen. Al is het maar om nog iets geks te hebben gedaan voordat ik afstudeer.” Het veroorzaakte een vreemd, weeë gevoel in haar maag om nu al aan afstuderen te denken. Dan zou de ellende pas echt voor haar beginnen. Welke job kon ze beginnen als vrouw zijnde van een zuivere Slytherin? Alleen hetgeen dat hij goedkeurde, wellicht. En hetgeen dat haar ouders goedkeurden. Evan zou niet veel beter af zijn. Nee, het zat er voor de Castles niet in dat ze hun dromen konden volgen. Ze wilde eigenlijk graag Healer worden, maar haar moeder zou dat waarschijnlijk niet goedkeuren. Haar ouders waren van mening dat een persoon die niet voor zichzelf kon zorgen zielig en zwak was. Daarom had Cheryl niks over de grote wond op haar schouder gezegd. Als haar moeder er bovendien van zou horen dat haar verloofde die had veroorzaakt, dan zou haar moeder ook nog eens beweren dat het Cheryl’s eigenlijk schuld was. Dus nee, daar had ze niet al te veel aan. “Huiswerk,” zei ze met een zucht waar duidelijk uit af te leiden was hoe zij zich daarover voelde. Ze had het balletje inmiddels alweer gevangen en gooide hem terug, deze keer niet echt lettend op hoe ze hem teruggooide. “Alleen denk ik dat ik dadelijk sowieso ga stoppen en vanavond nog eens opnieuw probeer. Eén uur aan één stuk doorwerken is blijkbaar te veel gevraagd voor die hersenpan van me.” Om haar woorden te benadrukken, klopte ze kort met haar knokkels op de bovenkant van haar hoofd, waarna ze zachtjes grinnikte.
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Movement

Bericht van Ka'on Agard op zo dec 23 2018, 19:22

- ka'on agard -
“Ik zou eigenlijk eens moeten proberen om volgend jaar in het team terecht te komen. Al is het maar om nog iets geks te hebben gedaan voordat ik afstudeer.” Ka'on grinnikte kort om de opmerking en gaf een knikje. "Zeker proberen," sprak ze vrolijk. Het was altijd leuk om mensen enthousiast voor haar sport te zien. “Huiswerk,” beantwoorde Cheryl haar vraag met een zucht. Ah, natuurlijk. Hoe je het ook bekeek, ze waren nog altijd op school. En school stond gelijk aan huiswerk moeten maken, helaas. Het balletje kwam inmiddels weer haar kant op gevlogen, helaas wel in een veel te hoge boog. De blondine moest een klein sprongetje maken om het oranje ding te kunnen vangen. “Alleen denk ik dat ik dadelijk sowieso ga stoppen en vanavond nog eens opnieuw probeer. Eén uur aan één stuk doorwerken is blijkbaar te veel gevraagd voor die hersenpan van me.” Cheryl klopte een paar keer met haar knokkels tegen haar hoofd waarna ze grinnikte. Ka'on grinnikte even mee, voor ze het balletje weer soepel terug richting de brunette gooide. "Welk vak was je aan het doen?" vroeg ze nieuwsgierig. Er was een kleine kans dat ze kon helpen want ze was in de meeste vakken niet zo goed. Vliegen was de grote uitzondering eigenlijk.


Break the chains
Ka'on Agard
Quidditch Captain Gryffindor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
160

Posts :
198

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Quidditch Captain Gryffindor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Movement

Bericht van Cheryl Castle op zo dec 23 2018, 20:29

Cheryl glimlachte omwille van het enthousiasme dat Ka’on opbracht voor haar sport. Iets in haar zei dat ze het goed moest maken met Evan zodat ze samen van hun laatste jaar konden genieten en hij ook de try-outs kon doen voor het nieuwe team van volgend jaar, maar dan was er dat deel in haar dat vertelde dat Evan woedend zou worden. Niet op haar, maar op haar verloofde. Ze zou hem er nog voor aanzien om hem te vervloeken, iets wat haar ouders hem niet in dank af zouden nemen. Dan zou hij gestraft worden en dat wilde ze niet. Aan de andere kant wilde ze ook geen leugen leiden. Ze wist dat Evan wilde rebelleren tegen hun ouders als zij dat ook zou willen, maar ze durfde niet goed. Ze was bang voor de consequenties, bang dat de situatie erger zou worden dan ze nu al was als ze te veel rebellie toonde. Aan de andere kant was trouwen met een oudere Slytherin, een gezin stichten dat later puur Slytherin en zuiver bloed moest zijn en haar leven als een leugen leiden ook niet echt wat ze op de planning had staan, maar had ze een keus? Evan had aan het einde van hun vijfde jaar geopperd dat het allemaal wel eens kon veranderen als ze verliefd zou worden op een Slytherin waar ze écht gevoelens voor had, dat dat de zaken om kon draaien. Cheryl had dat afgewimpeld omdat ze simpelweg geen deadline wilde zetten op het verliefd worden op iemand. Dat leek haar iets magisch, iets waar ze de tijd voor moest pakken. Als ze zomaar haar zinnen ging richten op elke knappe Slytherin die passeerde, zou ze wanhopig overkomen. Maar misschien was dat ze ook wel een beetje. De vraag van Ka’on ontging haar nog net niet en met een verwarde blik keek ze de blondine aan. “Eh…” Ze wierp snel een blik op haar boek. “Transfiguration,” antwoordde ze vervolgens. Het vak waar haar broer een kei in was. “Mijn broer is echt geboren voor dit vak, maar ik snap er geen bal van. Hij moest me in onze vorige jaren altijd helpen.” En zij moest hem met Ancient Runes altijd helpen. Ze waren beiden een ondersteunende pilaar voor elkaar, op meerdere vlakken. Hoe kon dat opeens zo snel verdwenen zijn? “Voor de rest van de vakken sta ik wel redelijk, denk ik. Al snap ik nog altijd niet goed het punt van Divination.” Ze zei het met een zweem van een glimlach om haar lippen, omdat ze zich herinnerde hoe Evan altijd gekke gezichten trok achter de rug van de leerkracht om en hij daar vervolgens punten aftrek voor had gekregen omdat ze “in de sterren had gezien dat hij haar belachelijk maakte” terwijl iedereen de grote spiegel in het klaslokaal heus wel had zien hangen. Raar mens.
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Movement

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 4 1, 2, 3, 4  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum