A different kind of flavor

Pagina 1 van 5 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

A different kind of flavor

Bericht van Ezra Lowell op wo dec 19 2018, 18:39

- ezra lowell -
Iedereen had wel eens van die momenten waar ze hun nieuwsgierigheid het over lieten nemen. Zelfs hij, als Head Boy, had die momenten wel eens. Waarschijnlijk wel vaker dan de gemiddelde Head student maar goed. Normaal ging dat over andere dingen. Dit was iets waar hij nooit zo heel nieuwsgierig naar was geweest. Ja natuurlijk als kind en op het moment dat je er echt veel van gaat merken. Dan zijn zulke vragen te verwachten. Maar buiten dat? Nee, buiten dat was hij er nooit zo nieuwsgierig naar geweest. Hij was altijd maar een beetje met de stroom mee gegaan en had zich er daardoor niet echt door laten veranderen. Toch stond hij nu in de grote snoepwinkel in Hogsmaede. Zijn ogen gleden over alles wat er in de vitrines stond en lag. Op zoek naar een bepaald iets dat hij in de 'Unusual Tastes' sectie zou moeten vinden. Uiteindelijk belandde hij dan bij de donker rode lolly's. Twijfelend bleef hij voor de vitrine staan. Zou hij het doen of kon hij het beter laten?

[Eerste post voor Cheryl]
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
81

Posts :
90

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: A different kind of flavor

Bericht van Cheryl Castle op vr dec 21 2018, 15:27

Een trillerige zucht verliet haar lippen terwijl ze naar de brief keek die ze vasthad in haar handen. Het was van hém. Dat ze haar mond tegen Evan moest houden van wat er in de vakantie gebeurd was. Dat praten geen zin had omdat toch niemand haar kon redden van haar lot. Dat zij als Gryffindor in een zuivere familie geborene zijnde ervoor moest zorgden dat zij de eer omhooghield en dat er geen ontkomen meer aan was aan hun huwelijk. Niemand op school wist dat ze verloofd was en dit wilde ze graag zo houden. Sommigen wisten dat ze geen goede band had met haar ouders omwille van het feit dat ze niet in Slytherin zat, maar voor de rest was het voor hun voornamelijk gokken. En dat vond ze prima. Ze verwachtte ook geen mirakels meer, niet na wat er tijdens de zomervakantie was gebeurd. De wond op haar schouder brandde nog steeds als ze eraan dacht. En de bange blik in de ogen van zijn broertje bleef haar nog steeds lastigvallen in haar ergste nachtmerries als ze eindelijk kon slapen. Het was omdat ze een tuthola in haar slaapzaal had zitten die een mooi uiterlijk het belangrijkste van de wereld vond, anders had men het slaapgebrek direct opgemerkt. Ze wist niet hoe, maar het meisje had een spell geleerd waarmee ze oneffenheden in het gezicht kon wegwerken. En dus vielen de wallen onder Cheryl’s ogen niet zo op als Cheryl gevreesd had. Ze wierp nog één blik op de brief en besloot daarna om maar iets anders te gaan doen. Het had geen zin om hier te blijven zitten. Ze propte de brief tussen de bladeren van een boek uit haar eerste jaar, trok snel een trui over haar hoofd en sloeg haar haren naar één kant over haar schouder. Ze trok een jas aan en wikkelde een sjaal om haar nek waarna ze naar beneden ging. Het duurde niet al te lang voordat ze buiten stond en het duurde nog minder lang eer dat ze in Hogsmeade was. Onwillekeurig gleed haar blik naar de favoriete winkel van haar broer en nog onwillekeuriger gleed er een glimlach om haar lippen toen ze dacht aan al die keren dat hij haar in de maling had genomen. Ze zag een jongen naar de vitrines kijken en herkende hem algauw als de Slytherin Head boy, Ezra. Het zou de Head boy van haar afdeling zijn geweest als alles anders was gelopen. Ze beet op haar lip, schudde haar hoofd en besloot om hem te benaderen. Al zeker toen ze hem twijfelachtig naar de lolly’s zag kijken. “Ik zou het laten als ik jou was,” waarschuwde ze hem goedmoedig. “Mijn broer heeft me al eens het snoep gegeven dat ernaast ligt en ik kan je zeggen dat ik mijn huid nu nog altijd controleer op puisten. En dat is alweer twee jaar geleden, kun je nagaan.” Kon ze maar heel even teruggaan naar die onbezorgde tijd waar alles nog goed was tussen haar en haar broer. Al was het maar voor heel even.
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: A different kind of flavor

Bericht van Ezra Lowell op vr dec 21 2018, 20:23

- ezra lowell -
Waarom zou hij het nu wel doen als hij altijd al gewoon gelaten had? Geen idee. Gewoon een willekeurige ingeving. Toch probeerde hij, hier voor de vitrine, er achter te komen waar dat idee eigenlijk vandaan was gekomen. Zijn gedachtestroom werd echter onderbroken toen iemand tegen hem sprak. “Ik zou het laten als ik jou was,” waarschuwde een vrouwenstem hem. Ezra keek over zijn schouder en zag een Gryffindor studente staan. Ze zat niet in zijn jaar, noch zijn house, dus kende hij haar niet. “Mijn broer heeft me al eens het snoep gegeven dat ernaast ligt en ik kan je zeggen dat ik mijn huid nu nog altijd controleer op puisten. En dat is alweer twee jaar geleden, kun je nagaan.” Ah, dus daarom raadde ze hem aan het niet te doen. Ezra grinnikte kort voor hij zich volledig naar haar omdraaide. "Dit zijn de ongewone smaken, de gekke effecten staan daar." Hij gaf een knikje richting een andere hoek van de winkel. Ezra moest eerlijk toegeven dat hij het meeste snoep in die hoek ook niet wilde proberen. Je wist maar nooit wat je er aan over zou houden. Meestal was het niets positiefs. "Al kan ik niet zeggen dat het gemiddelde mens deze smaken lekker zal vinden," sprak hij, waarna hij zich half omdraaide en nog een keer richting de vitrine knikte. Het waren over het algemeen dingen die voor andere soorten of voor mensen met een hele vreemde smaak bedoeld waren.
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
81

Posts :
90

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: A different kind of flavor

Bericht van Cheryl Castle op vr dec 21 2018, 20:49

Ezra leek al meer ervaring te hebben met het snoepgoed dan haar. Dat liet hij merken aan de manier hoe hij aan kon geven dat de ongewone smaken zich in de vitrine voor hem bevonden en de speciale effecten zich in een ander hoekje van de winkel bevonden. Cheryl haalde haar schouders op. Ze wist niet waar alles zich precies bevond; ze at enkel wat haar broer haar op dat moment voorschotelde. En meestal was dat niets goeds. Ze grinnikte dan ook toen Ezra aanhaalde dat de gemiddelde mens de smaken niet lekker vond. “Daar kan ik inkomen,” zei ze tegen hem terwijl ze een paar stappen in zijn richting deed zodat ze naast hem kon staan, haar blik richtend op het snoepgoed dat zich in de winkel bevond. Nu hij het had aangegeven, merkte ze ook op dat dit snoepgoed een andere kleur en een andere vorm hadden dan hetgeen waar Evan altijd mee kwam aanzetten. Hoe lang was het geleden sinds dat hij dat voor de laatste keer had gedaan? Ze onderdrukte een gekwelde zucht en liet een kleine glimlach weer om haar lippen glijden toen ze terugdacht aan hun vierde jaar. Jezus, wat was ze toen boos op hem geweest, zeg! Vooral toen ze die ene leuke jongen had misgelopen omdat hij zo geschrokken was van de staat van haar gezicht. Evan had daarna fijntjes aangehaald dat zo’n jongen haar niet verdiende en dat als een jongen haar niet op haar slechtst aankon, hij haar zeker niet verdiende op haar best. Daar had een mooie levensles achter gezeten, alleen had Cheryl die moeilijk kunnen vinden omdat ze zo kwaad op hem was. “Mijn broer vond het altijd leuk om me dat soort snoep te geven. Ik wist altijd wel dat het iets slecht was, maar ik kon nooit goed zeggen wat. En zijn kinderlijke enthousiasme zorgde er altijd voor dat ik vaker toegeefde dan dat ik het niet deed.” Tja, dat had haar nogal het één en ander blikken opgeleverd, maar ook momenten waar ze later met haar broer smakelijk om kon lachen. Konden ze maar heel even teruggaan naar die tijd. “Maar ik zal het goed met je maken,” zei ze op een lichtelijk plagende toon tegen hem. “Als jij iets van dat snoep koopt, zal ik met je mee het gevaar trotseren.” En nu maar hopen dat ze geen vervelende deal maakte, want eigenlijk was dit niet de periode waarin ze ziek wilde worden. Maar die met de speciale effecten duurden meestal maar vierentwintig uur, dus uiteindelijk zou het allemaal nog wel meevallen. Hoopte ze…
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: A different kind of flavor

Bericht van Ezra Lowell op vr dec 21 2018, 21:54

- ezra lowell -
“Daar kan ik inkomen,” reageerde de brunette voor ze naast hem kwam staan. Ze leek even in gedachten te zijn terwijl ze over het verschillende snoepgoed keek. Ezra besloot even stil te houden tot ze weer sprak. “Mijn broer vond het altijd leuk om me dat soort snoep te geven. Ik wist altijd wel dat het iets slecht was, maar ik kon nooit goed zeggen wat. En zijn kinderlijke enthousiasme zorgde er altijd voor dat ik vaker toegeefde dan dat ik het niet deed.” Van zulke verhalen had hij er meer gehoord. Zelf was hij enigskind dus had hij er nooit veel mee te maken gehad. Dat viel te begrijpen aangezien zijn ouders elkaar niet bepaald meer mochten. Toch gek, als ze vertelde over hoe verliefd ze ooit waren, zou je nooit verwachten dat ze zo waren geëindigd. Wat dat betrof was het ook wel logisch dat ze niet nog een kind hadden. “Maar ik zal het goed met je maken," sprak de brunette. Hij snapte niet helemaal waarvoor ze het goed zou moeten maken maar besloot toch te luisteren naar wat ze te zeggen had. “Als jij iets van dat snoep koopt, zal ik met je mee het gevaar trotseren.” Ezra's mondhoeken krulde wat omhoog voor hij een instemmend knikje gaf. Geen idee waarom ze dat zou voorstellen maar hij zou het aanbod aannemen ook. Gewoon, omdat het hem grappig leek. Hij was nieuwsgierig hoe het smaakte en hoe zij daarop zou reageren. Binnen de kortste keren had hij de verkoper er bij geroepen en twee van de donkerrode lolly's afgerekend. Een van de twee reikte hij naar haar uit. "Op drie? Jij telt af?" stelde hij vervolgens voor. Zijn aandacht zou alleen niet naar de lolly uit gaan, eerder naar hoe zij zou reageren op een lolly die naar bloed smaakte.
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
81

Posts :
90

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: A different kind of flavor

Bericht van Cheryl Castle op vr dec 21 2018, 22:07

Toen Ezra een instemmend knikje gaf, kon ze nog net een inwendige kreun inhouden. Ze had gedacht dat hij ervanaf zou zien, maar dat leek niet zo te zijn. Aan de andere kant had ze wel kunnen weten dat een Slytherin nooit af zou zien van een uitdaging; dat had Evan haar al vaak genoeg laten zien. Hoe zou Evan trouwens reageren als hij zou zien dat ze zich vermaakte met iemand anders bij zijn favoriete snoepwinkel? Zou hij blij voor haar zijn of zou hij verbitterd zijn omdat ze zo uit elkaar waren gegroeid? Zouden ze zich verraden voelen? Even wilde ze afzien van haar uitdaging, maar Ezra riep de verkoper er al bij en opeens werd er een donkerrode lolly in haar handen gedrukt. Ze vernauwde kort haar ogen naar hem en probeerde te peilen of hij een idee had hoe de lolly smaakte, maar ze kon het niet afleiden en als hij zich aan zijn woord zou houden, zouden ze tegelijkertijd aan de lolly beginnen. In elk geval was het voor hun beiden dan een win-winsituatie. Of misschien dacht ze hier te veel over na. Met een simpel knikje gaf ze aan dat ze instemde met zijn idee. “Oké,” zei ze en ze richtte haar blik weer op de lolly. Als ze haar blik naar opzij had gericht, had ze kunnen zien hoe de verkoper smalend in haar richting keek. Maar dat miste ze dus compleet. “Een, twee, drie,” telde ze snel af, want ze wilde zichzelf geen kans geven om hier nog langer over na te denken, noch stil te staan bij de gevolgen als haar zwakke maag dit niet aan zou kunnen. Ze liet haar tong over de bovenkant van de lolly glijden en nog voordat ze de smaak volledig in haar mond had zitten, herkende ze de metaalachtige smaak van bloed al. Ze voelde de binnenkanten van haar wangen rood worden. Niet omdat ze zich schaamde, maar omdat ze een braakneiging probeerde te onderdrukken. Als ze iets vreselijk vond smaken, dan was het wel bloed. Maar ze zette stevig door totdat de lolly volledig in haar mond verdween, zoog dapper de metaalachtige smaak naar binnen en liet hem vervolgens traag naar buiten glijden alsof ze genoot van de smaak. Ze richtte haar chcoladebruine ogen op hem, wachtend op de reactie die hij zou geven voordat zijzelf duidelijk liet blijken wat ze van deze smaak vond.

my mind is playing tricks on me with this one
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: A different kind of flavor

Bericht van Ezra Lowell op vr dec 21 2018, 23:11

- ezra lowell -
“Oké,” reageerde de brunette nadat ze de lolly van hem had aangepakt. Hier had hij stiekem wel zin in. Dit soort dingen waren vaak recht in zijn straatje. “Een, twee, drie,” telde ze af. Tegelijkertijd met de Gryffindor leerlinge haalde hij zijn tong langs de lolly. Zijn grijze ogen waren op haar gericht om het te kunnen zien. Hij wilde weten hoe ze op de ijzersmaak van de bloedlolly zou reageren. Ze hield het goed vol moest hij toegeven. Ze wist zelfs de hele lolly in haar mond te stoppen en te doen alsof ze het lekker vond. Toch was het duidelijk te zien dat het met behoorlijk wat moeite ging. Ezra kon het niet meer houden voor hij in de lach schoot. Zodra hij weer zijn adem wat had gevat schudde hij een keer met zijn hoofd. Grinnikend likte hij nog een keer aan zijn lolly. "Waarom stelde je dat überhaupt voor. Je had zoiets kunnen verwachten, de kans is vrij klein dat je een van die smaken aan kan." Dood leuk likte hij nog een keer aan zijn lolly. Want hij vond hem namelijk wel lekker. Of nou ja, hij wist niet goed of hij het lekker moest noemen. Aan de ene kant voelde het vreemd maar toch wel wat verleidelijk, aan de andere kant was het ook wel te verwachten allemaal. Hij kon het makkelijk hebben ondanks dat hij het niet nodig had, noch gewend was. Zij leek er in ieder geval wat minder goed tegen te kunnen.
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
81

Posts :
90

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: A different kind of flavor

Bericht van Cheryl Castle op vr dec 21 2018, 23:24

Cheryl had al wel geweten dat ze hem niet voor de gek kon houden. En toen hij begon te lachen, werd dat haar des te duidelijker. Dat zag ze dan ook als een teken dat ze kon stoppen met haar act. Met een vies gezicht haalde ze de lolly snel uit haar mond, maar het kwaad was al geschied: de bloedsmaak hing als een irritante ziekte rond in haar mond en ze wist dat het lang zou duren eer dat ze die metaalachtige smaak zou kunnen verdoezelen met iets anders. Aangezien ze het niet goed aandurfde om één van de andere lolly’s uit te proberen, besloot ze om deze maar uit te zweten. “Tja, wat kan ik zeggen? De Gryffindor in me kwam naar boven. Wij moeten altijd laten zien dat we wel van een uitdaging gediend zijn.” Ze keek hem ongelovig aan toen hij nog een ker aan de lolly likte alsof… alsof hij het echt lékker vond. Bah. Ze trok een vies gezicht naar hem. “Jezus, ben je een vampier of zo? Ik kan me niet herinneren dat ik iemand nog zo van een lolly heb zien genieten, vooral van een bloedlolly.” Ze herinnerde zich nog goed de vieze gezichten die Evan trok als zij een citruslolly aan hem gaf. Hij had het niet lang volgehouden, maar deze jongen was wel iets anders. Ze trok een pruillipje naar hem en stak haar lolly in zijn richting. Hij leek oprecht van de zijne te genieten en zij wilde het ding niet eens meer in haar buurt hebben, dus van hem mocht ze de lolly hebben. “Maar nu heb je je geld wel verspild aan een nog niet eens voor een kwart opgegete bloedlolly. Het beste wat ik voor je terug kan doen, is voorstellen om er eentje te gaan drinken bij the Three Broomsticks.” Onwillekeurig stelde ze zichzelf voor hoe haar verloofde op dat voorstel gereageerd zou hebben. Waarschijnlijk zou hij woedend worden. Alleen al de gedachte aan zijn gifgroene ogen die kwaad oplichtten telkens als hij haar iets hoorde zeggen dat tegen zijn zin was, zorgde ervoor dat de nog redelijk verse wond op haar schouder pijnlijk begon te kloppen. Maar ze had haar voorstel al gedaan en net zoals met de bloedlolly’s ging ze hier ook niet van afzien.
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: A different kind of flavor

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 5 1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum