IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

{Closed} Kissed by moon and stars.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 112
IC posts : 4

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18 years
Partner: I will taste your lips and feel your skin, don't run just kiss me slowly.

BerichtOnderwerp: {Closed} Kissed by moon and stars. vr sep 30, 2016 4:55 pm


i thought that i was dreaming
when you said you loved me
To all the dear people who are in love... you suck. Is wat Mark het liefst van de daken zou roepen na het zien van de zóveelste lovebirds, innig verstrengeld in de schaduwen van de klokkentoren. Get a room of Get a life en laat vooral je vrienden niet stikken als je ze beloofd hebt om naar hogsmeade te gaan. Mark had hem met een scheve grijns aan gekeken toen het schorem hem kwam vertellen dat zijn vriendin vóór ging, niet in die woorden, maar daar kwam het wel op neer. Mark had geknikt, zijn schouders opgehaald en het afgehandeld met lege woorden; ,volgende keer beter.' Voor Mark hoefde er in ieder geval geen volgende keer meer te komen. Een vriend minder? Who cares. Vrienden voor het oprapen...

Is wat Mark dacht maar met zijn persoonlijkheid, sarcastische toon en intimiderende uiterlijk was dat nog niet zo makkelijk gedaan. Na een halve dag rond te hebben geslenterd in het kasteel ploft mark neer op het grasbed grenzend aan de oever van het grote meer, wat haar naam ere deed. Mark laat na een korte tijd ook zijn bovenlichaam achterover vallen in het nog-nooit gemaaide gras, zijn ogen sluitend bij impact met de grond. Enkele minuten passeren; een half uur; een uur of twee!?

Mark schrikt wakker, half overeind schietend, zijn handen door zijn gezicht en haren halend. Het is donker, nacht waarschijnlijk bedenkt hij zich op basis van de vreemde stilte die er hangt. Het grote meer ligt er rustig bij, hare majesteit de maan en haar slaafjes; de sterren adembenemend gereflecteerd op het inktachtige wateroppervlak. Damn... fluistert Mark, lichtjes verward en slaapdronken. Zijn ogen vallen op het amper verlichte Britse kasteel achter hem wat Mark nog net niet zijn thuis kan noemen. Hij zucht, als hem iets was duidelijk gemaakt door Ravenclaw headgirl was dat studenten die uit bed waren na slaaptijd bascially klappen kregen. Nice, mits hij naar binnen kon sneaken was hij morgenvroeg de lul en kon hij zijn uitstapje naar Hogsmeade wel op zijn achterste schrijven. Mark draait zijn hoofd terug naar de inktachtige substantie peinzend over wat voor een Mischief managed dag het vandaag was. Gelukkig waren de maan en sterren nog een beetje up to par vandaag, dan had hij in ieder geval dát nog gewonnen.

{Miss Alix Carve only please}
+ tagname
+ notesit started from nothing
BY MITZI,,Search across the oceans, For who you are been lost for too long
Searching for a secret, In coming home we find we have all we need''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 395
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years
Partner: Kuroo my love < 3

BerichtOnderwerp: Re: {Closed} Kissed by moon and stars. za okt 01, 2016 6:10 pm

Het was niet moeilijk zo lang je te nodige trucjes er voor wist. De school uit sluipen 's avonds was niet de bedoeling. Ze had het al zo vaak gedaan en was nog nooit gesnapt, daar zou geen verandering in komen tijdens haar laatste paar jaren. Ze had haar gewone kleren aan gedaan en was door de juiste schilderijen snel ongezien buiten gekomen. Als de docenten haar gezien hadden in de zwarte gescheurde broek en de grote donkerblauwe trui waren ze niet blij geweest met haar. Maar goed, nu liep ze dus buiten de school. Regelmatig kon ze een nacht niet slapen, dan ging ze altijd naar de zelfde plaats. De mooiste plaats op Hogwards als je het haar vroeg. The Great Lake was altijd mooi maar tijdens de nacht straalde het pas echt. De maan en de sterren weerkaatste prachtig op het wateroppervlak. Alix was echter niet de enige die zich bij het meer bevond, er zat een jongen in het gras. Met haar handen in de zakken van de trui gestoken wandelde de blondine richting de jongen. "Yo," begroette ze de jongen luchtig. Haar ogen gericht op het meer.

[Call her miss and she gets pissed]


Alix Carve
So if you wanna go downtown, fool around, I'm with it
We can turn it up loud, start the engine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Closed} Kissed by moon and stars.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Mysterious as the dark side of the moon ~
» Black night, Shining stars
» Dreamed of para-para-paradise, everytime he closed his eyes.
» [RPG] Blue Moon Horses
» SHOES.

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: the great lake-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: