Memories.

Pagina 4 van 4 Vorige  1, 2, 3, 4

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Re: Memories.

Bericht van Evan Castle op do jan 03 2019, 20:12

Evan nam een laatste trek van zijn sigaret en gooide hem vervolgens vlak achter zijn voeten neer in het gras, waarna hij zijn hiel een beetje optilde zodat hij de sigaret uit kon schoppen. Dadelijk kreeg hij immers weer van Ezra naar zijn voeten (haha) dat hij op deze manier voor brandstichting kon zorgen. Hij merkte dat de jongen inmiddels ook op zijn rug was gaan liggen en dat ze niet zo gek ver van elkaar af lagen. Evan schikte zijn lichaam een beetje zodat ze praktisch gezien met hun lichamen in dezelfde richting lagen, maar niet dichtbij genoeg om het raar over te laten komen. Hij vouwde zijn handen in elkaar op zijn buik en draaide vervolgens zijn hoofd naar de jongen terwijl hij nadacht over de vraag. “Het zal misschien als een verrassing bij je aankomen en misschien ook wel lachwekkend, maar een verantwoordelijke functie binnen the Ministry of Magic lijkt me wel wat,” begon hij op een rustige toon. “Of iets fysiek zwaar, iets waarbij ik zware dingen moet heffen of waarvoor ik veel spieren nodig heb. Al kan ik me niet snel iets indenken wat aan die beschrijving voldoet, aangezien het meeste toch wordt gedaan via magie.” Hij haalde zijn schouders op, voor zover dat dat ging in zijn liggende positie.
Evan Castle
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
56

Posts :
100

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Memories.

Bericht van Ezra Lowell op vr jan 04 2019, 16:16

- ezra lowell -
Evan dacht even over een antwoord op zijn vraag. Dat hij niet recht wat zei betekende wat maar dat hij er wel over wilde nadenken betekende ook wat. Allemaal informatie die hij nodig had voor zijn taken als Head Boy. Een rol die hem soms net iets te vermoeiend was. Toch deed hij het omdat het voor hem ook bepaalde voordelen had. “Het zal misschien als een verrassing bij je aankomen en misschien ook wel lachwekkend, maar een verantwoordelijke functie binnen the Ministry of Magic lijkt me wel wat,” vertelde Evan. Het kwam inderdaad deels wel als een verassing maar was ergens ook wel te begrijpen als je naar hun thuissituatie keek. Of dat dan ook Evan's reden voor die keuze was kon hij alleen niet zo snel zeggen. Daar leek hij namelijk ook niet helemaal het type voor. “Of iets fysiek zwaar, iets waarbij ik zware dingen moet heffen of waarvoor ik veel spieren nodig heb. Al kan ik me niet snel iets indenken wat aan die beschrijving voldoet, aangezien het meeste toch wordt gedaan via magie.” Dat klonk op zich al iets logischer voor de Slytherin Student. Evan leek hem immers geen type dat een dag achter een bureau zou kunnen doorbrengen. "Je hebt muggle banen maar die verdienen dan weer niets dus dat is een lastige," reageerde Ezra op een rustige toon. Het meeste fysieke muggle werk verdiende nou eenmaal niet zo goed. Bovendien wist hij ook niet of Evan wel een muggle baan zou willen. "Zou Auror dan niet iets zijn? Houd alleen wel in dat je schoolprestaties goed moeten zijn."
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
81

Posts :
90

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Memories.

Bericht van Evan Castle op di jan 08 2019, 15:58

Evan wuifde het gelijk weg toen Ezra begon over muggle banen. “Wil je me dood hebben of zo?” vroeg hij met een frons aan de jongen. “Als ik dat doe, komt echt heel de familie achter me aan en ik denk niet dat the Ministry zo veel mensen tegelijkertijd tegen kan houden.” De enige die een beetje chill leek te zijn qua tradities en jobs was zijn tante. Hij had ook het idee dat de band tussen zijn tante en Cheryl ervoor zorgde dat Cheryl zich ook een beetje op haar gemak voelde tijdens van die vreselijke familiediners, maar dat kon hij natuurlijk verkeerd hebben. Toen Ezra over een job als Auror begon, fronste Evan kort en keek in de richting van de jongen. “Je hebt nogal wat twijfels over mijn schoolprestaties,” zei hij eerst grappend. Helaas was het maar al te waar dat zijn schoolprestaties niet op en top waren. Hij was tot nu toe voor geen enkel jaar gezakt, maar het was nu ook weer niet iets om over naar huis te schrijven. “Ik heb nog iets meer dan een halfjaar, dus in principe kan ik sommige cijfers wel ophalen,” zei hij met een frons. “Als Auror een job blijkt te zijn dat de moeite waard is, that is. Wat houdt het precies allemaal in eigenlijk?” Hij had er natuurlijk wel eens van gehoord, maar veel wist hij er ook niet van. En dat kwam mede door het feit dat zijn vader andere plannen met hem had en daardoor niet stilstond bij de banen die Evan en Cheryl konden hebben als ze een normaal leven hadden geleid. Hij durfde te wedden dat “Healer” ook niet echt op de agenda van zijn moeder stond.
Evan Castle
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
56

Posts :
100

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Memories.

Bericht van Ezra Lowell op di jan 08 2019, 19:49

- ezra lowell -
“Wil je me dood hebben of zo?” reageerde Evan, zijn voorstel wegwuivend. Ezra haalde zijn schouders een keer op. Zo erg waren muggle banen nou ook weer niet, vaak waren ze het zelfde als die voor wizards maar dan minus het gebruik van magie. “Als ik dat doe, komt echt heel de familie achter me aan en ik denk niet dat the Ministry zo veel mensen tegelijkertijd tegen kan houden.” Opnieuw haalde Ezra zijn schouders een keer op. "Hoe moeten ze er achter komen zonder muggle connecties?" vroeg de donkerblonde jongen terwijl hij vanuit zijn ooghoeken naar de ander keek. Als ze echt zo pro pure blood waren, hadden ze waarschijnlijk ook geen connecties met muggles. Dat was alles behalve logisch. “Je hebt nogal wat twijfels over mijn schoolprestaties,” reageerde Evan grappend op zijn tweede voorstel. “Ik heb nog iets meer dan een halfjaar, dus in principe kan ik sommige cijfers wel ophalen,” vervolgde hij met een frons. Op zich zou het kunnen, als hij zich op de juiste vakken zou focussen. “Als Auror een job blijkt te zijn dat de moeite waard is, that is. Wat houdt het precies allemaal in eigenlijk?” vroeg Evan hem vervolgens. Kijk, nu kon hij eens laten zien dat hij ook research deed voor zijn uitleg taken als Head Boy. "Minimaal vijf NEWTS met Exceeds Expectations halen waaronder de vakken Potions, Charms, Transfiguration en Defence Against the Dark Arts minimaal om überhaupt in aanmerking te komen voor de opleiding," begon hij. Het was handig om dat eerst te weten zodat Evan zou kunnen redeneren of het überhaupt mogelijk was dat hij nog in aanmerking zou gaan komen. "Afhankelijk in wat voor unit je terecht komt. Sommige specialiseren zich in undercover, informatie winnen, opsluiten van Dark Wizards, in bedwang houden van creatures, et cetera, et cetera," vertelde Ezra waarna hij zijn hoofd weer volledig richting Evan draaide.
Ezra Lowell
Slytherin Head Boy
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
81

Posts :
90

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Seventh year
Age: 18 years old
Species: Half-vampire


Slytherin Head Boy

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Memories.

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 4 van 4 Vorige  1, 2, 3, 4

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum