[event] Secret Santa 2018 IC cadeautopic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[event] Secret Santa 2018 IC cadeautopic

Bericht van Headmaster op di dec 25 2018, 17:10
Secret Santa 2018


Het is weer die speciale tijd van het jaar. De Great Hall is volledig in de kerst stemming versierd. Iedereen rondom Hogwarts heeft zich mogen opgeven voor het Secret Santa event. Wie mee deed moest een verlanglijstje invullen en kreeg ook een lootje met de naam en wensen van een ander. Uiteindelijk zijn alle cadeautjes bij de Headmaster ingeleverd en kreeg iedereen een datum, plaats en tijd door. Nu is dat moment. Op de eerste kerstdag in de Great Hall om tien uur in de ochtend. Stoelen en banken hebben een grote cirkel gevormd met de stapels cadeautjes in het midden. Zodra iedereen aanwezig is mag iedereen, een voor een, hun cadeautjes uitpakken. Dit zal gebeuren doordat de Santa's hun cadeautjes zelf geven om de beurt geven. Veel plezier allemaal!

[Dit topic is open voor iedereen die die zich heeft opgegeven voor het IC Secret Santa event 2018]
Headmaster is een NPC account en wordt gebruikt voor het hosten van events, in game announcements, etc!
Headmaster
Headmaster
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
4

Posts :
4

Name :
staff


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: Somewhat old
Species: Wizard


Headmaster

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [event] Secret Santa 2018 IC cadeautopic

Bericht van Ka'on Agard op di dec 25 2018, 17:50

- ka'on agard -
Ongeduldig wiebelde de blondine op en neer. Ze had op een van de banken plaats genomen in de Great Hall. Voor de verandering was ze behoorlijk op tijd geweest maar er miste helaas nog wat anderen. Veel geduld had ze niet, helemaal niet met de stapel cadeautjes in het midden van de kring. Ze kon niet wachten tot ze zouden gaan beginnen. Ze had enorm veel zin om haar cadeautjes te geven maar wilde vooral erg graag weten wat ze zelf zou krijgen. Geven was een ding maar krijgen was toch wel iets leuker voor haar, helemaal omdat ze niet zo vaak iets kreeg. Zodra iedereen was aangekomen en een plekje had gevonden sprong zij als eerste op. Ze pakte een vrij groot, vierkant cadeau van de stapel en liep er mee naar het persoon wiens naam op haar lootje had gestaan. Voorzichtig zette ze de dood voor Nicolay Delacroix op de grond. Met een grote grijns op haar gezicht liep ze weer terug naar haar plaats. Nu was het zijn beurt om uit te pakken en stiekem had ze daar ook wel zin in. In het grote pakket zat een houten doos en als je de deksel er vanaf haalde kon je zien dat hij was gevuld met allemaal van die kleine bolletjes piepschuim. Vreselijk spul maar natuurlijk wel heel leuk. Als hij in de doos zou grabbelen kon hij van alles tegenkomen. Het merendeel bestond uit kleine cadeautjes zoals teken en schildersspullen. Dat was alleen niet alles. Er zat ook een 'ticket' in voor een gratis vlucht naar een locatie die hij mocht kiezen. Ja, ze ging privé taxi spelen met haar bezem. Leek haar gewoon leuk om te doen, hij kon uiteindelijk zelf beslissen of hij er gebruik van wilde maken of niet. Ook zat er nog hier en daar wat ingepakt snoep tussen de bolletjes piepschuim. Ze hoopte maar dat hij er mee kon lachen en wat aan zijn cadeautjes zou hebben.


Break the chains
Ka'on Agard
Quidditch Captain Gryffindor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
160

Posts :
198

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Quidditch Captain Gryffindor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [event] Secret Santa 2018 IC cadeautopic

Bericht van Rin Kiritake op di dec 25 2018, 18:06

- rin kiritake -
Rin twijfelde behoorlijk over het hele gebeuren. Dit was de eerste keer dat ze aan zoiets mee deed. Normaal zag ze er zonder probleem van af maar ze moest het toch een keer geprobeerd hebben. De blondine voelde zich dan ook niet helemaal op haar gemak op de stoel in de cirkel vol mensen. Haar enige geluk was dat ze het persoon dat op haar lootje stond kende. Het zou al helemaal een ramp zijn geweest als ze cadeautjes had moeten kopen voor iemand waar ze zo goed als niets van wist. Nu was het ook maar hopen dat degene die haar lootje had getrokken wat zinnigs had gekocht. De laatste personen kwamen binnen en vonden ieder een plaats in de cirkel. Net op het moment dat iedereen zat sprong een blondine op. Het was de Gryffindor Quidditch Captain als ze het goed wist. Een groot cadeau werd voor een andere Gryffindor leerling weggezet en vervolgens uitgepakt. Rin ademde een keer diep in voor ze opstond om ook haar cadeau te geven. Het bestond uit een grote pot met een kleinere pot er in, waarin een Aloë Vera - met een klein strikje rond een van de bladeren - stond. Onder de plant, in de grote pot, waren de rest van de pakjes te vinden. Ze zette de plant weg voor de professor wie waarschijnlijk wel haar lievelingsvak gaf. De cadeautjes waren voor de Muggle Music professor Molly Baker. Met een klein glimlachje draaide ze zich weer om en liep ze terug naar haar stoel. Daar keek ze hoe de professor de kleine pakjes uit pakte. In de meeste pakjes zat snoep, daar was ze zeker wel een uur alleen mee bezig geweest. Ze had de verkoper uit Honey Dukes allerlei soorten snoep laten opzoeken in allerlei soorten smaken. Natuurlijk wel allemaal snoep zonder nare effecten, daar had ze heel nauwlettend op gelet. In andere pakjes zat bijvoorbeeld een nieuwe mascara en een lippenstift in een kleur die de professor goed zou staan. Rin had het idee dat de vrouw de pakjes wel leuk zou vinden en maakte zich voornamelijk zorgen over wat zij zelf zou krijgen. Als dat maar goed zou komen.


Rin Kiritake
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
89

Posts :
106

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [event] Secret Santa 2018 IC cadeautopic

Bericht van Adrian Parker op di dec 25 2018, 21:54

De jongen had zijn best gedaan om zijn cadeau in te pakken. Hij was niet bepaald goed in dit soort dingen. De Slytherin ging met een zucht op zijn bed zitten, zich afvragend waarom hij zich had opgeschreven voor dit hele Secret Santa gedoe. Wel, die vraag was gemakkelijk te beantwoorden. Adrian had gedacht dat het enkel voor zijn House was. Maar algauw bleek dat anders in elkaar te zitten wanneer hij de naam van een Ravenclaw meisje doorkreeg. Nog beter, hij had geen idee wie dit was.

Na eens rond te hebben gevraagd bleek ze een vierdejaars te zijn. Hij had haar ondertussen gezien in de Great Hall. De Slytherin had zich aan het wenslijstje gehouden van het meisje en had een boek gekocht van Transfiguration dat ze in haar volgende jaar kon gebruiken met een bladwijzer in de vorm van een adelaar. Daarnaast wat nieuwe veren en een inktpot dat van kleur kon veranderen naar het kleur dat de schrijver wou. Het waren niet de mooiste cadeau's maar het was de gedachte die telde.

Hij keek op zijn horloge en zag dat het bijna tien uur was, teken dat hij maar eens naar de Great Hall moest gaan. Hij nam het cadeau en liep de Common Room uit en de trappen op richting de Great Hall. Adrian verbaasde zich niet dat de stoelen en tafels anders gerangschikt waren voor dit kleine evenement. Hij nam plaats in de kring en wachtte af. Ka'on sprong zowaar als eerste recht om aan een andere Griffindor haar cadeau te geven. Kort daarna volgde Rin, die aan professor Baker iets gaf. Adrian keek even na en toen niemand anders recht stond stapte hij richting de vierdejaars Ravenclaw. Hij gaf zijn cadeau aan Lilianne Shertick met een kleine glimlach en ging terug op zijn plaats zitten. Stiekem was hij toch benieuwd naar haar reactie.Aesthetic:
Adrian Parker
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
79

Posts :
92

Name :
Kellogs


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [event] Secret Santa 2018 IC cadeautopic

Bericht van Aryana Miller op do dec 27 2018, 16:44

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

Het jonge meisje had haar best gedaan een goed cadeau te vinden voor de nog onbekende student die ze getrokken had als lootje. Het was dan ook best lastig, al had zijn verlanglijstje wel geholpen. Iets wat haar creatief had gemaakt, zo had ze een grote doos ingepakt, waarin verscheidene spullen verstopt waren. Zoals een speeltje en wat kattensnoepjes voor de kat, een eenvoudige tekening die ze zelf gemaakt had, van een zwarte kat; door een andere student om hulp te vragen; en als laatste  had ze haar uil op pad gestuurd om een Transfiguration boek te kopen voor de betreffende student. Ze had alles voorzichtig in de doos gelegd, en deze ingepakt zodat een mooi, vrolijk pakket afgeleverd kon worden aan de betreffende student. Zoals de afspraak was, liep het meisje zonder het cadeau in de richting van de Great Hall, die speciaal voor deze gelegenheid anders was opgezet. Daar had waarschijnlijk een van de Professoren of de Head Master de cadeau's neer gelegd zodat de studenten die een voor een aan een andere student konden geven.

Een van de Gryffindor studenten begon door die van haar te pakken en aan een ander te geven, die van hetzelfde House afkomstig was. Het meisje keek met een verlegen maar vrolijke blik in haar ogen toe terwijl ze het cadeau dat zij had geregeld nog stevig vast hield. Hierna volgde het cadeau voor Molly Baker, een van de vriendelijkste mensen die ze ooit had ontmoet en waarmee ze een taartgevecht had gehouden. Daarna volgde degene die ze getrokken had, hij gaf zijn cadeau aan Lilianne; de vriendelijke Ravenclaw studente die haar had geholpen met een spreuk en het regelen van  de date tussen twee professoren.

Aryana, verlegen als ze was zou wellicht tot het laatste moment gewacht hebben, als ze niet het idee had gehad dat het nu wel een perfecte timing zou zijn als Adrian Parker zijn cadeautjes ontving. Voorzichtig stond ze op terwijl ze met het felgekleurde pakket in haar handen naar hem toe liep en die voorzichtig overhandigde. Met een klein glimlachje op haar gezicht. "Ik had jou getrokken, ik hoop dat het wat is." Gebaarde ze voordat ze snel terug stapte naar haar stoel en daarop plaats nam, wachtende op zijn reactie.

tekening:


@Adrian Parker || words: 375


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
261

Posts :
294

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [event] Secret Santa 2018 IC cadeautopic

Bericht van Alix Jones op vr dec 28 2018, 13:46

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

@[tagged]


  Nog snel voordat het tijd was om naar de Great Hall te gaan, plakte Alix het laatste plakbandje op het inpakpapier. Er was veel meer tijd gaan zitten in het schrijven van het gedichtje dan ze dacht. Uiteindelijk bleek dat ze er ook helemaal niet goed in was. Alix was opgegroeid in de Muggle wereld en daar schreven ze elke kerst een gedicht voor de ander. Meestal had ze Lexa met lootjes getrokken en dan waren gedichten schrijven niet zo moeilijk. Maar voor een meisje die ze eigenlijk niet echt kende, moest ze haar inspiratie uit het verlanglijstje halen. Ze had het meisje stiekem ook af en toe gevolgd door de school in de hoop wat wijzer te worden. Helaas waren haar stalk skills niet zo top als ze hoopte. De cadeautjes waren echter wel perfect ingepakt. Ze had twee boeken gekocht, een boek over magische wezens en een boek over Muggle planten. De andere cadeautjes waren chocolade en snoep.

In een snelle wandelpas liep de bruinharige meid naar de Great Hall. Enkele leerlingen waren haar voor, maar Alix was blij te zien dat ze niet als laatste of te laat gekomen was. Netjes legde ze haar cadeautjes bij de stapel en zocht ze een plekje uit om te zitten. Een glimlach sierde op haar lippen terwijl ze de andere leerlingen met haar ogen volgde. Zelf had ze nog geen cadeautjes gekregen, maar het meisje wiens naam zij getrokken had, had haar cadeautjes al wel mogen uitdelen. Nu was het haar beurt en wat aarzelend kwam ze overreind, om vervolgens de vier cadeautjes bij Aryana Miller voor de voeten te leggen. Ze zei niks, glimlachte enkel breed naar het meisje voordat ze terug naar haar stoel wandelde om weer plaats te nemen.Gedichtje:
Lieve Aryana,

Zoveel moois, zoveel pracht,
Al die cadeautjes en gedichtjes die de kerstman heeft gebracht.

Nu wordt er geschreven voor een knappe jonge meid,
Die een ontzettend goed schooljaar leidt.

Goeie cijfers en plezier zijn voor haar heel normaal,
lachen, gieren, brullen en veel kabaal.

Aryana houd ook van veel leren,
Hopelijk kan je op dit cadeautje lang teren.

Rijmen is toch niet helemaal aan mij besteed,
Dus pak je cadeautjes gereed.

Uitpakken gaat en mag nu gebeuren,
Snel voordat de kerstelven gaan zeuren!

Lieve groet omdat het kan,

De kerstman.Alix Jones
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
6

Posts :
34

Name :
Jara


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 16
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [event] Secret Santa 2018 IC cadeautopic

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum