[EVENT] Halloween Feast

Pagina 1 van 3 1, 2, 3  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[EVENT] Halloween Feast

Bericht van Headmaster op di okt 30 2018, 20:36
➢ Happy Halloween!


Het is weer zo ver. De tijd van het jaar waar veel leerlingen wel naar uitkeken is aangebroken. Het Halloween Feast vindt elk jaar plaats op 31 oktober. De lange tafels in de Great Hall staan vol met versierde en met snoepjes-gevulde pompoenen, vleermuizen, oranje slingers, bekers met verschillende snoepjes en allerlei Halloween-gerelateerde decoraties. Er is ook wat entertainment tijdens deze gelegenheid, mogelijk gemaakt door de Hogwarts spoken die uit de muren springen en de Great Hall op stelten zetten.

Ook op Expecto Patronum wordt dit gevierd! Dit doormiddel van het welbekende feestmaal gecombineerd met een costume contest! Natuurlijk is dit niet verplicht. In dit topic mogen alle feast-related posts geplaatst worden. Meedoen aan de costume contest gaat als volgt: Zet onderaan je post een linkje naar het halloween kostuum van jouw karakter, en verwerk ergens in je post de reden waarom hij/zij voor dit kostuum heeft gekozen. Er zal hierna een poll geopend worden waarop je kunt stemmen op je favoriet. De winnaar wint natuurlijk een kleinigheidje!

Natuurlijk mag je ook gewoon posten zonder mee te doen aan de costume contest, maar mocht je wel mee willen doen zet dit dan eventjes kort onder je post! Zoiets als ''Pietje doet mee aan de kostuum wedstrijd'' is al goed genoeg. Dit is om verwarringen te voorkomen.

Dit event eindigt op 15 November! Zorg dus dat je tegen die tijd een beetje afrond.

COSTUME CONTEST PARTICIPANTS:
James White - Muggle Marine
Aryana Miller - Little Bee
Alyssia Reznikov & Ka'on Agard - Fancy skeletons
Lilianne Shertick - Super Woman
Ellena & Ellana Delacroix - Death Eaters

Happy halloween and have fun!
Headmaster is een NPC account en wordt gebruikt voor het hosten van events, in game announcements, etc!
Headmaster
Headmaster
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
4

Posts :
4

Name :
staff


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: Somewhat old
Species: Wizard


Headmaster

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van James White op wo okt 31 2018, 20:05

James wierp grijnzend nog een laatste blik in de spiegel. Perfect. Hij had een kaki-kleurig pak aan met camouflage vlekken; net zoals de muggles in hun leger. Hij vond het een perfect costuum - en hij had eigenlijk niet zo veel inspiratie. Dit was makkelijk gevonden, in een korte trip naar de mugglewereld. Hij voegde nog een vleugje parfum toe, gewoon voor de stijl, en met zijn handen in de zakken van zijn broek liep hij op zijn gemakje naar de great hall. Daar was het al druk; mensen liepen door elkaar heen, sommigen verkleed, anderen niet. Maar niet verkleed zijn was zo saai. En James was helemaal niet saai. Nonchalant ging hij bij een van de tafels met snoepjes staan, om zich heen kijkend om te zien of hij niemand herkende.

-James doet mee met het costume contest!
zijn costuum


James White
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
5

Posts :
7

Name :
Bunny


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 18
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Aryana Miller op wo okt 31 2018, 20:38

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

Het was Halloween, en hoewel Aryana normaal gesproken hier niet actief aan mee deed hadden haar oom en tante die meteen haar pleegouders waren haar wel een kostuum laten kopen. Dit betekende dan ook dat zodra ze door had dat de halve school hier waarschijnlijk een feest van zou gaan maken dat ze zonder morren haar kostuum had gekocht in de kleuren van haar huis. Ze was een bij, of dat moest ze voorstellen. Het bovenstuk was gestreept en ze had een schattig zwart en geel rokje aan. Daarnaast droeg ze gele vleugels en rode ballerina schoenen. Al met al zag ze er schattig uit, nadat ze haar haarband met voelsprieten had opgedaan stapte ze de Common Room van Hufflepuff uit, waarna ze de menigte volgde naar de Great Hall. Daar aangekomen stapte ze ongemakkelijk in de richting van een zesde jaars student. Zover ze wist konden Gryffindor en Hufflepuff vaak goed met elkaar over weg. Hij stond bij een van de vele tafels met snoep. Onschuldig donkerbruine ogen gleden voorzichtig naar zijn gezicht waarna ze voorzichtig zwaaide met haar als bij versierde Applewood wand. "Happy Halloween?" Begon ze zachtjes, haar stem trilde onzeker. Waarna ze een tikkeltje verbaasd naar het snoepgoed keek. Ze had nog nooit zoveel op een plek gezien. Daarbij was het natuurlijk anders dan ze in de mensenwereld gewend was. "Ben jij een militair?" Klonk er een tikkeltje verrast. Ze had niet zozeer verwacht dat iemand een muggle outfit aan zou doen.


-Aryana doet mee met het costume contest!

outfit:@James White|| words: 243Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
261

Posts :
294

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Ka'on Agard op wo okt 31 2018, 22:23

- ka'on agard -
Het stil moeten zitten voor de make-up was niet geheel haar ding. Ze had niet voor niets Alyss overtuigd om slechts haar halve gezicht in een schedel te veranderen. Voor een heel gezicht had ze het geduld simpelweg niet. Ze wilde gewoon naar het feest want dan kon ze hopelijk wat plezier hebben. En natuurlijk zo goed als even belangrijk en onmiskenbaar met elkaar verbonden; snoep. Als je opgroeide in een arm weeshuis was een klein snoepje al een heel feest. Ze was nu misschien niet arm meer maar haar ogen werden toch elke keer weer groot als ze de bakken zag staan. Ze was alles behalve op haar gemak maar dat maakte nu niet uit. Het pak was haar te chique en de make-up duurde te lang. De hoeveelheid snoep en de vrolijkheid die heerste maakte dat natuurlijk helemaal goed. Misschien kon ze met een paar andere nog wel weg sneaken en wat leuks gaan doen tegen de tijd dat het feest afgelopen was. Ongeduldig wiebelde ze op en neer op haar stoel terwijl ze toekeek hoe Alyss haar eigen make-up afmaakte. Bijna klaar...

Tag: Alyss
[clothes & make-up]
Alyss & Ka'on doen samen mee aan de kostuumwedstrijd


Break the chains
Ka'on Agard
Quidditch Captain Gryffindor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
160

Posts :
198

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Quidditch Captain Gryffindor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Molly Baker op vr nov 02 2018, 11:21

Miss Baker

Mother of Hogwarts

Halloween was altijd al een leuke gebeurtenis geweest voor Molly. Het zien van alle prachtig gemaakt kostuums en natuurlijk het vele snoep. Daardoor voelde ze zich stiekem zelf nog een kind vanbinnen. Zelf droeg ze geen kostuum, maar wel een mooi, vlot jurkje in het oranje. De grote hal was versierd met zwevende pompoenen en de brandende fakkels lichten de hal op in een warme oranje gloed. Ze liep rustig tussen de lange tafels door, richting de massieve houten lerarentafel. Af en toe stopte ze even als iemand haar aansprak. Het had geen haast dus begon ze maar een gesprek met een Ravenclaw leerlinge. Tussen de studenten (en het snoep) was het toch veel leuker dan bij de volwassenen.

Tag: Open
♦️
Molly Baker
Muggle Music Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
11

Posts :
20

Name :
Inge


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 32
Species: Wizard


Muggle Music Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Alyssia Reznikov op vr nov 02 2018, 12:22


It was probably an surprise to many, that the young quidditch captain had a fair interest in makeup beside all her tomboy-ish behaviour. That's why she didn't hesitate to offer her friend a make-over for the Halloween Party. Even tough her suggestion to go as Sirius Black and a  Dementor didn't quite appeal to her friend they still managed to find suitable matching costumes. Still a bummer, though.

After she finished Ka'on's makeup it didn't take long for her to finish her own. "Ok, I'm ready. Now hurry before some group of first years smuggles all of the candy back to their dorms." She grabbed her friend by the wrist and dragged her through the corridors. Eventually they reached the Great Hall, just in time for the Feast to begin.

- Alyss & Ka'on doen samen mee aan de kostuumwedstrijd

Told you I’m torturous when you feel the force of this blast. You’ll crash like a cardiac explosion, bitch. Bloody body, broken nose, screw it it's a bloodbath. Try to get away but there’s no escaping Alcatraz
@ka'on agard"Bringing out the beast in me, challenging my decency
Now I gotta ask: do you really want a piece of me?"

Alyssia Reznikov
Quidditch Captain Slytherin
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
29

Posts :
52

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Quidditch Captain Slytherin

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Ka'on Agard op vr nov 02 2018, 15:50

- ka'on agard -
At some point Ka'on started to wander about in the Slytherin's room. Just, you know, looking at a whole lot of stuff. It was different from her room but also somewhat similar. "Ok, I'm ready. Now hurry before some group of first years smuggles all of the candy back to their dorms." Ka'on grinned and let herself be dragged along by Alyss, who had grabed her wrist. "You know this thing has pockets so I'm going to smuggle some candy as well," Ka'on said just moments before entering the Great Hall. Pumpkins flew around and candy was everywhere to be found. Amazed - like she had never seen anything like it before - Ka'on gazed around. "I'm going to fetch some drinks and candy, preferences?" she asked her friend once she was done looking around.

Tag: Alyss
[clothes & make-up]
Alyss & Ka'on doen samen mee aan de kostuumwedstrijd


Break the chains
Ka'on Agard
Quidditch Captain Gryffindor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
160

Posts :
198

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Quidditch Captain Gryffindor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van James White op vr nov 02 2018, 20:34

Zijn aandacht werd getrokken door een jong stemmetje. Wel, dat was niet wat hij verwachtte. Het meisje vroeg of hij een militair was - duidelijk een muggleborn meisje, anders zou ze het niet zo noemen. Of ze zou op zijn minst muggle militair zeggen. James knikte wat afwezig, zijn blik gericht op de oudere studenten - meer van zijn leeftijd. Zijn blik viel op twee dames in costuum; ééntje van slytherin en ééntje van gryffindor. De twee team captains. Als hij bij die van gryffindor in een goed blaadje kon komen te staan, maakte hij dit jaar misschien kans om in het team terecht te komen. "Ik ga nu.", zei hij tegen het kleine hufflepuff meisje, even neerkijkend op haar alvorens zijn weg door de menigte te banen op weg naar zijn twee jaargenoten. "Dames.", begroette hij hen toen hij dichtbij genoeg was, een charmante glimlach om zijn lippen.

Tag: Alyssia & Ka'on (sorry Aryana ; ))


James White
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
5

Posts :
7

Name :
Bunny


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 18
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 3 1, 2, 3  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum