DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Bericht van Lev Nekrasov op za jan 05 2019, 18:04

- lev nekrasov -
Belangrijk, lees dit eerst!
• Deze les is open voor leerlingen uit alle lesjaren.
• De eerste post is voor Frederick Crowley, daarna mogen de leerlingen.
• In de tweede en vierde alinea spreekt Lev de groep aan, de derde is het voorbeeldgevecht.
• Het is toegestaan om een npc als partner te nemen maar natuurlijk wel minder leuk.
• Deze les speelt zich af VOOR de kerst/nieuwjaars vakantie.

Net op tijd wist hij om degene die plotseling een hoek van het kasteel om kwam te lopen, heen te draaien. Met een korte verontschuldiging liep hij verder door de gangen. De ogen van de jonge man zaten haast vastgelijmd aan het papier dat hij in zijn handen had. Hij wilde nog even snel zijn lesplan doornemen voor hij naar de locatie zou gaan waar de les gehouden zou worden. Dit was een van die lessen waarvan hij absoluut niet wilde hebben dat het mis zou gaan. Het was bij wijze van spreke een kans die hij niet veel vaker zou gaan krijgen. Die wilde hij dan ook zo goed mogelijk benutten zodat hij er geen spijt van zou krijgen. Bovendien was het ook iets waar hij toch echt wel mee moest oppassen. Niet alleen wilde hij zichzelf niet voor schut zetten voor de leerlingen, dat zou een vrij grote ramp zijn. Maar er speelde ook nog een klein stemmetje in zijn achterhoofd dat hem als maar bleef vertellen dat er risico's aan zijn plan zaten. Allemaal van die 'wat als' situaties waarvan de kans op het uitkomen er van enorm klein was. Een zucht rolde over zijn lippen terwijl hij het papiertje netjes opvouwde en in een van zijn zakken stak. Lev haalde een hand door zijn bruine haren voor hij zijn pas versnelde. Hij wilde er even van te voren zijn zodat hij in ieder geval klaar was als de leerlingen zouden komen. Er waren altijd leerlingen met een tussenuur voor zijn lesuur die er op tijd waren. Nu was de locatie dan wel anders, maar dat betekende niet dat hij dan meer tijd had om niets te doen. Bij de uitgang van het kasteel zou Frederick op hem wachten. De Auror had hem beloofd te helpen met de les en dat was zijn gouden kans geweest om dit alles te regelen. Met een vriendelijke glimlach op zijn gezicht begroette hij zijn vriend door een hand op te steken. Samen liepen ze over de velden die Hogwarts omringden. Ze hadden voor deze les behoorlijk wat ruimte nodig en het had hem beter geleken om het hier te doen. Het klaslokaal was in ieder geval te klein. Normaal werd het gehouden op de zelfde plek als de Flying lessen maar daar had hij deze keer niet voor gekozen. Hij wilde hier echt de ruimte voor hebben en die vond hij alleen richting het Forbidden Forest. Natuurlijk er niet in, dat zou alleen maar voor meer problemen zorgen. Hij kon zich niet echt voorstellen dat naast deze les - wat al gevaarlijk genoeg kon zijn op zich - ook nog eens moest opletten of er niet een gevaarlijk creature zou verschijnen. Het zou op zich ook weer interessante les kansen geven afhankelijk van wat het was. Als het niet heel gevaarlijk was kon hij een mooi praktijk voorbeeld geven van hoe je jezelf moest verdedigen tegen wezens. Als het echt gevaarlijk zou zijn was er alleen ook de kans dat er gewonden en in het ergste geval doden zouden vallen. Nee, ze bleven toch echt wel een meter of vijftig van de bosrand verwijderd.

In de korte tijd dat de twee jonge mannen wachtte kwamen de leerlingen het veld op gestroomd. Vier verschillende houses, zeven verschillende leeftijden. Deze les was volledig open voor alle leeftijden. De hoop was alleen dat het daardoor goed zou blijven gaan. Zoals leerlingen gewoonlijk deden, leek de groep voor het merendeel een beetje op leerjaar bij elkaar te blijven. Of ze zorgde er in ieder geval voor dat er geen first year tussen de zesde jaars kwam te zitten of een seventh year tussen de thirth years. Altijd wel grappig om te zien hoe men zich soms volledig onbewust sorteerde. Al waren er natuurlijk ook nog wel de uitzonderingen. "Goedemiddag allemaal!" begroette hij de groep leerlingen met een geheven stem om iedereen te kunnen bereiken. Hij was zeker tevreden met de opkomst die hij had weten te verzamelen voor deze les. Er waren uit elk leerjaar wel leerlingen te zien en er waren zeker wel drie volledige klassen. Al waren de klassen op Hogwarts wel kleiner dan die op normale scholen. "Welkom bij de eerste grote duelling les voor alle leerjaren. Dit is Frederick Crowley, een Auror van het Ministry. Hij zal mij helpen bij deze les in het voorbeeld en jullie begeleiding. We zullen beginnen met het voorbeeld, daarna mogen jullie duo's maken met een partner die hooguit twee leerjaren hoger of lager zit," vertelde Lev. Met Fred had hij een zo veel beter voorbeeld dan hij normaal kon geven. Dan was het meestal de vraag wie zichzelf de beste dueller uit de klas schatte en vervolgens Lev die zich enorm moest inhouden om de leerling niet te snel te verslaan. De reden voor de duo's op die manier was simpel, dan kon waarschijnlijk iedereen een partner vinden en was het verschil in vaardigheid niet te extreem. "Protego Maxima," sprak hij met een flinke zwaai van zijn wand. Ze zouden hun afstand proberen te houden maar een groot schild tussen hun twee en de leerlingen kon nooit geen kwaad.

Een meter of vijftien van de leerlingen vandaan ging hij klaar staan met zijn wand en wachtte hij tot Fred het zelfde zou doen. Voor dit deel was hij waarschijnlijk nog wel het meest zenuwachtig van alles. Fred zou het start teken geven voor het oefengevecht. Dit zou een voorbeeld op hoog niveau worden en daardoor ook vrij werkelijkheidsgetrouw. Ze hadden niets ingestudeerd waardoor het een volledig vrij oefengevecht werd. Twee minuten, dat was hun tijdslimiet. Of tot een van de twee zou winnen. Al schatte hij de kans dat, dat zou gebeuren niet erg groot. Fred was een prima Auror, hoe je het ook bekeek. Hij zou zelf ook niet zomaar verliezen. Vrijwillig of niet, een groot deel van zijn leven had toch uit duelling en trainen er voor bestaan. Zelfs op Hogwarts hield hij de training wel voor, al was het meer om de studenten te kunnen beschermen mocht er iets gebeuren. Beide hadden ze een aardige hoeveelheid aan ervaring, kennis en vaardigheid. Het zou voor een interessant voorbeeld zorgen. Fred mocht de eerste aanval doen. Binnen de kortste keren werden er verschillende spells over en weer gegooid. Sommige werden met behulp van andere spells weerkaatst, afgewend of ontweken. Voor andere was het makkelijker om fysiek uit de weg te springen. Tegen het einde begon Lev zich toch ergens wel een beetje te verliezen in de vloei van het gevecht. Hij was volledig gefocust op zijn tegenstander en werd pas uit de sleur getrokken toen zoemer aangaf dat de twee minuten voorbij waren.

Terwijl hij de paar meter tussen de leerlingen en hun huidige locatie overbrugde probeerde Lev zo goed mogelijk terug op adem te komen. Een duel dat echt snel ging was immers behoorlijk vermoeiend en hij moest toegeven dat zijn conditie niet zo goed meer was als de topconditie van vroeger. "De regels voor jullie oefengevechten zijn als volgt: Regel één is dat er geen gevaarlijke spells worden gebruikt of spells met een langdurig effect. Wie dit wel doet mag zich bij de Headmaster melden en riskeert het om geschorst te worden. Regel twee is dat als een van beide leerlingen het woord 'stop' zegt, het gevecht recht stopt, geen verdere aanvallen meer. De derde regel is dat jullie er voor zorgen dat er voldoende ruimte is tussen de verschillende duo's zodat niemand per ongeluk wordt geraakt. De vierde regel is dat er geen spells worden gebruikt die niet beheerst zijn omdat dat voor gevaren kan zorgen. Frederick en ik lopen rond om vragen te beantwoorden, uitleg te geven en zo nodig in te grijpen maar laat dat laatste niet nodig zijn." Het bleef best vreemd om Fred 'Frederick' te noemen. Het was zijn volledige naam maar hij had al snel moeten leren dat bijna niemand hem zo noemde en hij hem ook maar Fred moest noemen. Maar tegenover de leerlingen kon hij niet veel anders, zij moesten immers respect voor hem hebben en als hij dat voorbeeld niet gaf werkte het niet echt mee. "Begin maar met het zoeken van partners, als iedereen een partner heeft mogen jullie beginnen." Lev haalde een hand door zijn haren terwijl de leerlingen partners zochten. Gelukkig liep het allemaal vrij soepel en had iedereen binnen de kortste keren iemand gevonden. Zodra de duo's goed afstand van elkaar hielden mochten ze beginnen. Eens kijken of hij nog goede dingen zag waarvoor hij punten mocht toekennen. Hopelijk was dat vooral het geval en zou hij niet hoeven ingrijpen.


Laatst aangepast door Lev Nekrasov op za jan 05 2019, 19:09; in totaal 1 keer bewerkt


Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
Lev Nekrasov
Defence Against the Dark Arts Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
141

Posts :
239

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: 27 years old
Species: Wizard


Defence Against the Dark Arts Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Bericht van Frederick Crowley op za jan 05 2019, 18:46
Vandaag was het dan zo ver. Misschien had hij iets meer voorbereidingstijd kunnen gebruiken, om eerlijk te zijn. Hij was zenuwachtig, terwijl dat eigenlijk helemaal niet zou moeten. Maar een paar dagen extra was wel fijn geweest. Ze konden het echter niet riskeren dat hij plots voor een noodgeval terug richting Londen zou worden geroepen. Nee, de beste dag om dit te doen was vandaag. Dus stond hij, zoals afgesproken, netjes op Lev te wachten. Zijn vriend kwam niet zo lang nadat hij er was aangekomen het kasteel uit gelopen. Hij glimlachte terug en gaf de ander een speelse duw met zijn schouder. Er hoefde verder niet veel gezegd te worden. Zonder woorden wisten ze ook goed genoeg wat er bij de ander door het hoofd speelde.

Dus gaf hij hun beide de tijd om zichzelf mentaal voor te bereiden. Eenmaal op het veldje aangekomen, keek hij om zich heen. Het was een goeie plek. Een die ook makkelijk te vinden was voor de studenten, die langzaam aan begonnen toe te komen. ”Dat zijn er wel een hele hoop”, Merkte hij zachtjes tegen de ander op. Hij was niet bang om te presteren onder druk. Maar voor een hele groep onbekenden? Uuh. Ja.

Veel tijd om er verder nog over na te denken. Lev voorzag een beschermende spreuk, zodat een eventueel afgeweerde spreuk niet per ongeluk af zou kaatsen tegen iemand anders. Hij nam zijn eigen staf en ging op een afstandje van de andere man staan. Hij hief zijn staf en schoot toen meteen in actie. Zoals afgesproken waren ze voorzichtig, maar hield geen van beide zich in. Daarom scheelde het af en toe ook niet veel of hij was geraakt. De strijd liep vrij gelijk op, waarbij geen van beide eigenlijk duidelijk de overhand had. Daarom was hij blij dat het signaal af ging. Zo had geen van beide echt ‘verloren’, wat wel mooi was voor hun reputatie.

Eenmaal Lev klaar was met het toespreken van zijn studenten, begon hij tussen de groepjes door te lopen, zijn staf achter zijn rug klaar houdend om in te grijpen indien het nodig was.

the needle in our compass is trembling
Frederick Crowley
Auror
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
87

Posts :
92

Name :
Wolf


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 27
Species: Wizard


Terug naar boven Ga naar beneden

Re: DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Bericht van Adrian Parker op za jan 05 2019, 23:40

It matters not what someone is born,    but what they grow to be

Het was het onderwerp van de dag. Bijna iedereen had het erover. Of ze nu gingen of niet. Of ze nu tegen of voor waren. Maar vrijwel iedere student had het over de Defense Against the Dark Arts les die vandaag op de planning stond. Iedereen van ieder jaar was uitgenodigd om naar de les te komen die uitzonderlijk buiten plaats vond. Adrian zou liegen moest hij zeggen zelf er niet naar uit te kijken.  Het waren de laatste tien minuten van hun les History of Magic. Een vak dat al sowieso veel inspanning van de studenten vergde om op te letten. Maar met zoiets voor de deur was het volledig verloren. Iedereen zat te praten, studenten deden zelfs de moeite niet meer om te fluisteren. De Slytherin probeerde zijn boek te lezen, al was het gewoon om zijn gedachten te verzetten.


Wanneer de les officieel om was, was het een kleine stormloop naar de deur. Niet iedereen haastte zich, niet iedereen was van plan om te gaan. De jongen stak alles weg en bij het verlaten van het klaslokaal zag hij een bekende. “Ga je ook naar de duelling les?”, vroeg hij aan Rin tijdens het wandelen. Adrian had een tweegevoel bij de komende les. Hij wilde dit graag leren maar feit dat alle jaren mochten komen zorgde ervoor dat het druk zou worden. Waarom moest het altijd druk zijn. Zich even concentreren op een bekende hielp hem zich van dat probleem af te leiden.


Er was een kleine meute reeds verzameld een eindje van het bos. Iedereen was opgewonden voor de les die zou komen. Adrian sloot zich aan bij de overige zesdejaars en wachtte tot professor Nekrasov heb zou aanspreken. Steeds meer studenten sloten zich aan. De jongen merkte pas later op dat een tweede man in het midden stond bij hun professor. Dus de geruchten waren correct, een Auror zou hem helpen een demonstratie geven. Dit kon nog interessant worden. Na enkele minuten sprak de professor en stelde de andere man voor als Frederick Crowley. De menigte mompelde even maar werd algauw weer stil om te luisteren maar de stilte bleef niet lang. De twee mannen zouden een voorbeeld geven waarna ze zelf mochten oefenen. De Slytherin stond wat achterin maar kon alles goed overzien. Hij keek toe hoe zijn professor en de Auror enkele passen naar achteren namen en een beschermend schild tussen hen en de studenten opriep.


Het duel was op z’n lichtst uitgedrukt opwindend. De studenten konden zich niet inhouden en juichten voor de twee mannen. Adrian, die meestal wel stil was, kon hier en daar een kreet niet onderdrukken. Het was als naar een Quidditch match kijken. Stil blijven was moeilijk. De studenten waren dan ook teleurgesteld als de twee minuten afgelopen waren. Iedereen had wel wat meer willen zien tot er een duidelijke winnaar was. Beide hadden duidelijk alles gegeven dat toegestaan was. Adrian zag hoe vermoeiend zoiets kon zijn maar beide mannen gaven niet de indruk echt uitgeput te zijn. In tegendeel, professor Nekrasov gaf hen nog enkele instructies alsof hij gewoon iets op het bord had geschreven in zijn klaslokaal.


"Begin maar met het zoeken van partners, als iedereen een partner heeft mogen jullie beginnen.", besloot de professor voordat hij zich mengde in de menigte. De studenten begonnen terug opgewonden te mompelen, hier en daar ontstonden er al duo’s. Iedereen maakte plaats zodat ze niet in elkaars weg kwamen te staan. Adrian draaide zich om naar de zesdejaars Ravenclaw. “Wel, zin om me nog eens te vervloeken, Rin?”, vroeg hij half plagend aan het meisje en haalde zijn toverstok uit.


TAG: RinMONTYAesthetic:
Adrian Parker
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
79

Posts :
92

Name :
Kellogs


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Bericht van Aryana Miller op zo jan 06 2019, 21:24

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   Aryana wist dat vandaag iets bijzonders op de planning stond. Ze had de man die Professor Nekrasov zou helpen met zijn les al ontmoet tijdens de storm. Het was een interessante man; dat was een ding dat zeker was en ze mocht hem wel. Ergens was ze wel benieuwd naar het duel tussen de twee oudere Wizards, immers had ze er nog nooit een gezien daarbij was het wel leuk om te leren wat ze konden doen met magie. Ook al leek het haar wel angstaanjagend, ze had wel eens een oorlogsfilm gezien op de televisie en daarvoor had ze het grootste deel  van de tijd onder haar deken verstopt gezeten. Ze wist niet of ze dit wel aan kon zien, immers vond ze beide mannen aardig, Professor Nekrasov had haar geholpen en Fred kwam over als een man die het beste voor had met de meeste mensen. Ook al betwijfelde ze niet dat hij een goede tegenstander kon zijn, die de meeste anderen wel een aardig gevecht kon geven. In gedachten verzonken maakte ze aantekeningen van de les die ze nog volgde, voordat ze in de richting van de Forbidden Forest zou lopen. Daar waar de les gehouden zou worden, al zouden ze waarschijnlijk niet het bos in gaan. Tenminste dat verwachtte ze niet, daarvoor had de Professor van Defence Against the Dark Arts gewoon geen voldoende ogen voor. Aryana stond als een van de wat latere buiten de deur terwijl ze met rustige maar snelle passen door de gangen in de richting van de deur naar buiten toe liep. Iedereen leek haast te hebben, zoals gewoonlijk het geval was. Het verbaasde het meisje niet meer, ook al leken de meeste studenten nu ook erg enthousiast te zijn. Het meisje zelf wist dat het een interessante les zou worden, de Professor had zich in haar ogen al eens bewezen over de kennis en het geduld dat hij had. Hij was zeker goed in het leren van dit soort defensieve spreuken. Al had ze natuurlijk van andere leerlingen wel akelige verhalen gehoord. Bovenal leek de man warm en vriendelijk te zijn, met een redelijke autoriteit over zich heen. Iets dat het meisje niet kon negeren, al maakte het haar niet bang. Integendeel, het deed haar veilig voelen in zijn aanwezigheid, wetende dat er weinig kon gebeuren in zijn buurt, natuurlijk kon iedereen overmeesterd worden maar Professor Nekrasov was sterk genoeg om het tegen een Auror op te nemen, dat wist ze zeker. Als dat niet het geval was geweest, had Fred niet willen oefenen voordat hij het tegen de leraar opnam.

Bij de velden aangekomen ging het meisje in de buurt van de andere eerstejaars studenten staan. Ondanks het feit dat ze niet zozeer bang was voor ouderejaars, stond ze toch liever bij mensen die ze kende. Het was apart zoveel verschillende leerlingen te zien van alle Houses en leerjaren. Het verbaasde haar dat dit kon, normaal gesproken kregen ze namelijk les per leerjaar, zodat iedereen op hetzelfde niveau was en dezelfde kennis had. Al lagen de talenten natuurlijk wel verspreid over de vakken. Daarbij hadden sommige wands met een heel eigenaardig karakter terwijl anderen bijna meteen trouw waren aan hun Witch of Wizard. Haar Applewood wand, was er een die niet super sterk maar ook niet tot de zwakkere behoorde. Hij hield alleen niet zo van Offensieve spreuken, dus wist ze al dat ze wellicht meer zou hebben aan de defensieve, zoals Protego. ”Goedemiddag allemaal!” Begroette Professor Nekrasov hen met een geheven stem zodat iedereen hem zou horen. ” Welkom bij de eerste grote duelling les voor alle leerjaren. Dit is Frederick Crowley, een Auror van het Ministry. Hij zal mij helpen bij deze les in het voorbeeld en jullie begeleiding. We zullen beginnen met het voorbeeld, daarna mogen jullie duo's maken met een partner die hooguit twee leerjaren hoger of lager zit," Het was wellicht wel leuk als ze een uitdaging aan zou kunnen gaan, ook al was ze daarvoor net niet zelfverzekerd genoeg. Voor een eerstejaars studente kende ze namelijk best wel aardig wat spreuken. Er waren er vast geen anderen die ook Protego al konden uitvoeren. Nieuwsgierig gleed haar donkerbruine blik naar de man die ze al eerder had ontmoet. Het was duidelijk de waarheid geweest die hij haar had verteld. Hij was bevriend met tenminste een leraar van deze school. Het verschil in vaardigheid moest natuurlijk niet te groot zijn, anders was iemand te makkelijk te verslaan. Het meisje was niet van plan zich geheel in te houden al zou ze riskante magie proberen te voorkomen. ”Protego Maxima,” sprak de leraar met een flinke zwaai van zijn wand. Zodat er een schild tussen de twee strak duellerende mannen en de leerlingen ontstond. Het was duidelijk dat dit een sterkere beschermende spreuk was dan haar was aangeleerd.

Een meter of vijftien van de leerlingen vandaan ging Professor Nekrasov klaarstaan met zijn wand, terwijl het meisje nauwlettend toekeek en zijn bewegingen en houding volgde. Fred leek geen tijd te verliezen, voordat het oefengevecht van twee minuten zou starten. Deze minuten vlogen om, de twee wizards leken wel even sterk te zijn en er was geen winnaar uit het duel naar voren gekomen. Beide hadden natuurlijk ervaring en kennis, immers was het voor de twee Wizards een deel van het vak. Sommige spreuken werden met andere spells weerkaatst terwijl anderen gewoon door het ontwijken geen schade deden. Tegen het einde leek de Professor echt in het gevecht te zitten en bijna gevaarlijk over te komen. Kortom waren beide oudere Wizards bewonderingswaardig sterk en handig met deze spreuken.

Terwijl Professor Nekrasov de ruimte tussen hen en de leerlingen weer overbrugde, leek hij op adem te moeten komen. Een duel was duidelijk vermoeiend en inspannend. "De regels voor jullie oefengevechten zijn als volgt: Regel één is dat er geen gevaarlijke spells worden gebruikt of spells met een langdurig effect. Wie dit wel doet mag zich bij de Headmaster melden en riskeert het om geschorst te worden. Regel twee is dat als een van beide leerlingen het woord 'stop' zegt, het gevecht recht stopt, geen verdere aanvallen meer. De derde regel is dat jullie er voor zorgen dat er voldoende ruimte is tussen de verschillende duo's zodat niemand per ongeluk wordt geraakt. De vierde regel is dat er geen spells worden gebruikt die niet beheerst zijn omdat dat voor gevaren kan zorgen. Frederick en ik lopen rond om vragen te beantwoorden, uitleg te geven en zo nodig in te grijpen maar laat dat laatste niet nodig zijn." Het was logisch dat deze regels belangrijk waren, immers mocht het niet gevaarlijk worden of beangstigend. Frederick, had zich aan haar nog voorgesteld als Fred waardoor ze wist dat ze er op moest letten als ze hem aan moest spreken voor de rest van de leerlingen. Ze wilde namelijk niet onrespectvol overkomen. "Begin maar met het zoeken van partners, als iedereen een partner heeft mogen jullie beginnen." Aryana draaide zich om naar een andere eerstejaars die altijd net zoals haar verlegen en een tikkeltje onzeker had geleken. Als ze het zich goed herinnerde heette die Tiny. ”Zin om samen te werken, Tiny?” Vroeg ze zachtjes, al was het technisch gezien niet samenwerken maar tegen elkaar vechten. Maar ze wist wel zeker dat de ander dit snapte. Ze zocht de ruimte op om goed te kunnen staan en haalde haar wand voorzichtig naar boven toe, zodra ze een bevestigend antwoord had gekregen. Hopelijk hoefde ze niet te beginnen want ze had niet veel aanvallende spreuken.@Tiny Reese || words: 1250


Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
261

Posts :
294

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Bericht van Rin Kiritake op zo jan 06 2019, 22:31

- rin kiritake -
Er lag een frons op haar gezicht terwijl ze probeerde om haar de tekst in haar boek te kunnen begrijpen. De woorden werden alleen gemixt met de woorden die luid werden gesproken door de leerlingen om haar heen. Ze las wel maar kon er geen fatsoenlijke zinnen uit halen. Toch bleef ze proberen, ze zou niet opgeven al was ze amper verder gekomen op het moment dat de bel ging. Een zucht rolde over haar lippen terwijl ze haar spullen bij elkaar pakte. In de hallen werd ze onverwachts aangesproken waardoor ze wat verward opkeek. “Ga je ook naar de duelling les?”, vroeg Adrian haar. Het duurde even voor de vraag bij haar door was gedrongen. "Ja, ik heb niet veel met duelling maar dit is een kans die toch niet vaak gaat komen." Het was niet dat ze behoefte had om haar duelling vaardigheden beter te maken. Nee, eerder in tegen deel maar dit soort lessen kon je niet op elk moment volgen. Die kans wilde ze dus toch niet missen.

Op het veld sloten ze aan bij de zesdejaars. Kort daarna begon professor Nekrasov met de introductie. Hij vertelde het lesplan en stelde de man voor die hem erbij zou helpen. Het voorbeeld van een duel volgde. Alleen stond ze vrij wel achteraan waardoor ze al niet veel zag. Het werd niet beter toen mensen begonnen te juichen, waardoor de 'muur' voor haar nog wat hoger werd. Ze kon op haar tenen gaan staan maar veel van heet duel kreeg ze niet mee. Na het gevecht volgde er nog wat regels waarna iedereen een partner moest zoeken. “Wel, zin om me nog eens te vervloeken, Rin?”, vroeg Adrian haar waardoor ze kort grinnikte. "Zou je nog willen als ik nog een keer nonverbaal de quietening charm gebruik?" grinnikte ze. Dat had de vorige keer toch wel een grappig effect gehad.

Tag: Adrian


Rin Kiritake
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
89

Posts :
106

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Bericht van Oskar Agard op ma jan 07 2019, 14:51
Natuurlijk had hij de geruchten ook gehoord. Een Auror op Hogwarts. Het was ook weer eens iets anders, al vroeg hij zich wel af waarom de man hier op was komen dagen. Was de school in gevaar? Daar zagen de professoren anders te rustig voor uit. Het leek niet alsof ze bedreigd werden. Nu goed, hij zou er zijn hoofd niet om breken. Het belangrijkste was nu die les volgen en hopelijk een paar punten scoren voor Slytherin. Oskar kwam tegelijk met een andere groep aan, en hij bleef daar maar bij staan voor nu. Hij had goed zicht op professor Nekrasov en de man naast hem. Na een tijdje werd die man geïntroduceerd als Auror Crowley. Blijkbaar was hij hier om een demonstratie te geven.

Kijk, dit was interessant. Dit waren twee volwassen en volleerde wizards. Beide sowieso excellent in gevechten zoals deze. Hij had hoge verwachtingen. En boy, werden die ingelost. In het begin hield hij zijn adem bijna in, maar uiteindelijk begon hij net als de anderen te juichen en te joelen. Twee minuten waren veel te snel om. Hij had best nog wat meer willen zien. Het enthousiasme dat momenteel door hem heen raasde, gaf hem de nodige energie en motivatie. Hij wilde dit echt goed doen. Zijn eerste plan om Ka’on te vragen met hem te trainen, gooide hij snel weer overboord. Hij wist dat ze er samen te veel een spelletje van zouden maken.

Deze keer wilde hij het serieus nemen. Het oprecht goed doen. Dus, wie moest hij anders vragen dan een Ravenclaw student? Oskar draaide zich rond om zijn eigen as. Hufflepuff, Hufflepuff, Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw. Bingo! Met een kleine grijns stapte hij op de chick af. ”Care to do this together then?” Vroeg hij, terwijl hij met zijn hand zachtjes over zijn nek wreef. Right, dit ging nu al lekker.

tag: Emily

can't seem to break free from anything
Oskar Agard
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
63

Posts :
66

Name :
Wolf


Hogwarts ID
Year: Fifth year
Age: 16
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Bericht van Emily Green op ma jan 07 2019, 21:21

Sometimes I think
Sometimes I don’t


Opgewonden en ietwat zenuwachtig tikte de Ravenclaw met haar voet. Wat een lichtelijk irriterend ‘tap’ geluidje produceerde. Waarom het lichtelijk irriterend was bleek uit de blikken van verschillende studenten die haar richting uit keken. Ze had zich in de bibliotheek geplaatst om wat van haar huiswerk te maken. Een mislukte poging weliswaar. Haar gedachten hadden steeds afgedwaald naar wat er zou gebeuren over een kwartier. Iedereen sprak erover en vrijwel iedereen keek er naar uit. Duelling les.

Wanneer het eindelijk zover was schoof Emily haar spullen in haar tas en verliet de bibliotheek. Ze was een vijftal minuten te vroeg maar er stond al reeds een redelijke menigte te wachten. Professor Nekrasov had er goed aan gedaan om buiten deze les te geven. De Great Hall was groot maar buiten had iets extra’s. De Ravenclaw wachtte vol spanning terwijl de menigte steeds groter werd. Uiteindelijk begon de professor de studenten toe te spreken.

De twee mannen gaven een demonstratie waar letterlijk de vonken van af sprongen. Vrijwel niemand kon stil blijven. En vrijwel iedereen was teleurgesteld dat de twee minuten zo snel voorbij waren. "Begin maar met het zoeken van partners, als iedereen een partner heeft mogen jullie beginnen.", sloot de professor af. Emily keek rond haar waar algauw duo’s gemaakt werden. Een Slytherin jongen kwam op haar afgestapt. ”Care to do this together then?”, vroeg hij terwijl zijn hand achter zijn nek verdween. Cute, hij was beschaamd. “Sure thing”, en knipoogde naar de jongen terwijl ze haar wand uithaalde. “I’m Emily by the way”, stelde ze zichzelf voor en stropte haar mouwen op.


T A G Wolf / Oskar W O R D S 267 N O T E S Let's do this

M O N T YEmily Green
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
2

Posts :
3

Name :
Kellogs


Hogwarts ID
Year: Fifth year
Age: 16
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Bericht van Alyssia Reznikov Gisteren om 13:19


show me a hero
Het was eindelijk zo ver, de duelling class waar ze zo naar uit had gekeken. Defence against the Dark arts was zeker een vak waar ze veel interesse voor had. Na alle verhalen gehoord te hebben over wat zich allemaal op Hogwarts heeft afgespeeld door de jaren heen leek het haar ook geen slecht idee om goed voorbereid te zijn. Met een enthousiaste twinkeling in haar ogen volgde ze haar medestudenten het veld op, waar Professor Nekrasov samen met een andere jongeman klaarstond om zijn les te beginnen.

Het begon al zo spectaculair als de meeste studenten gehoopt hadden. Op een veilige afstand keek de groep toe hoe de twee mannen elkaar te lijf gingen met allerlei spreuken, waarbij de voorste leerlingen zelfs af en toe een stapje naar achteren moesten zetten. Met grote ogen en open mond keek de Quidditch Captain toe, maar helaas duurde het oefengevecht maar twee minuutjes. De twee beste minuten die ze ooit in een les had gespendeerd. Waren alle lessen maar zo.

Al snel was het tijd om een partner te kiezen. Alyss liet haar blik kort over de omgeving glijden. Ze had Ka’on nog nergens gezien, maar misschien was een andere partner ook wel eens goed. Zij en de Gryffindor Captain waren inmiddels al zo op elkaar ingespeeld dat het misschien uitdagender was om iemand anders te kiezen. Haar blik viel op een Hufflepuff studente, die ze herkende als de Head Girl. Hm, interessant. Zelfverzekerd stapte ze op het meisje af en tikte haar kort op de schouder. “Cisi, toch?” Begon ze twijfelachtig. Namen waren nou eenmaal niet haar sterkste punt, en spreken met studenten die ze verder nog nooit gesproken had ook niet helaas. “Zin om met mij te duelleren vandaag?” Vervolgde ze met een kleine grijns.

TAG: Cisi
and i will write you a tragedy"Bringing out the beast in me, challenging my decency
Now I gotta ask: do you really want a piece of me?"

Alyssia Reznikov
Quidditch Captain Slytherin
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
29

Posts :
52

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Quidditch Captain Slytherin

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: DEFENCE AGAINST THE DARK ARTS || ALL YEARS || OPEN

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum