[Open] Late night snack

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

[Open] Late night snack

Bericht van Adrian Parker op zo jan 06 2019, 21:31

It matters not what someone is born, but what they grow to be

De kerstvakantie was voorbij en de meeste studenten waren al na twee dagen les terug in hun routine. Er was alvast één iets zeker. De professoren hadden niet als nieuwe voornemen om hun studenten minder huiswerk te geven. Adrian had nooit gedacht dat zijn zesde jaar zo zwaar zou zijn. Bergen opstellen en tussentijdse proeven stapelden zich iedere dag op. Na nog maar twee lesdagen in het nieuwe jaar had hij al vier opstellen gekregen voor het einde van de week. En de Slytherin was niet de enige student die vond dat ze te veel huiswerk kregen.


De jongen had na zijn instorting op het einde van de vakantie zich herpakt. Hij had deugd aan de routine dat gewone schooldagen met zich meebracht ook al had hij nog geen stap in de Great Hall gezet. Dat besef kwam er die dinsdag avond wanneer hij aan het lopen was. Adrian had nood om zijn gedachten te kunnen verzetten en was daardoor fysiek veel bezig. Hardlopen was één van die activiteiten. Er lag een klein laagje sneeuw maar dat had hem niet tegen gehouden om die avond naar buiten te gaan. Hij kon gemakkelijk een uur lang bezig zijn maar na slechts een halfuur voelde hij zijn maag in opstand komen. Een teken dat hij echt behoefte had aan een snack. Adrian keek op zijn zakhorloge die hij van zijn vader had gekregen. Het was bijna acht uur, eten in de Great Hall was niet meer mogelijk. Gelukkig kon je op eender welk tijdstip aan eten geraken in Hogwarts.


In lichte looppas liep de Slytherin terug het kasteel binnen. In de main hall van het gebouw nam hij een trap naar beneden. De gang was versierd met allerlei schilderijen die met eten gerelateerd waren. Adrian liep door naar het enorme schilderij met een peer erop en kietelde deze. Een geheime ingang naar de keuken openbaarde zich. De jongen werd meteen gegroet door verschillende House Elves die hij vriendelijk terug groette. Hij hoefde niet te vragen of hij even mocht zitten om te eten, ze duwden hem bijna aan tafel. Adrian nam plaats aan een tafel, veegde het zweet van zijn voorhoofd en nam een hap uit een stuk brood die hij voorgeschoteld kreeg. Genietend van zijn eten bleef hij even zitten en keek hoe de House Elves werkten aan het ontbijt voor morgen. De Slytherin had altijd bewondering gehad voor ze. Terwijl hij at opende de deur zich terug en kwam nog een tweede gast naar binnen.


MONTY
Aesthetic:
Adrian Parker
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
79

Posts :
92

Name :
Kellogs


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [Open] Late night snack

Bericht van Cheryl Castle op di jan 08 2019, 15:18

“Silver!” siste ze zachtjes, maar haar kat negeerde haar gewoon en rende verder de trappen af. Cheryl trok een gezicht, trok snel een trui over haar slaapshortje aan en ging met één hand door haar haren. Ze besloot dat ze er redelijk mee door kon en rende achter haar kat aan. Het was nu ook weer niet zo laat in de avond, maar ze had zich graag klaar willen maken voor de nacht. Ze wist alleen dat als ze zich nu snel zou gaan omkleden dat ze het halve kasteel weer door moest gaan spitten om haar kat te vinden. En ze wilde geen house points verliezen omdat ze haar kat niet onder controle kon houden. Sinds dat Silver een redelijk oude leeftijd begon te bereiken, was haar gemoedstoestand afwisselend. Zo kon ze bijvoorbeeld de helft van de dag lui op Cheryl’s bed blijven liggen en ’s avonds, zoals nu dus het geval was, opspringen en zomaar ergens naartoe rennen. De laatste keer dat Cheryl haar had moeten verhinderen om ergens naartoe te gaan, was ze bijna naar the Forbidden Forest gegaan. En Cheryl wist dat als Silver daar naartoe zou rennen ze het misschien niet zou overleven. Haar kat was misschien niet de jongste meer en het zat er dik in dat ze Cheryl’s laatste jaar niet eens meer ging halen omdat ze zo oud en verzwakt was, maar de kat had haar in de moeilijke periodes van haar leven veel steun geboden. Cheryl dacht niet dat ze het zichzelf zou vergeven als Silver nu iets zou overkomen. En dus negeerde ze het gegiechel dat uit de portretten kwam toen ze haastig achter Silver rende, zo nu en dan haar naam roepend. Zowel frustratie als opluchting schoten door haar heen toen ze in de gaten begon te krijgen waar haar kat naartoe rende, maar ze durfde haar pas niet in te houden. Een geïrriteerde uitdrukking verscheen op haar gezicht toen ze uiteindelijk bij de keukens aankwamen en Silver zonder pardon op de tafel sprong waar een jongen zat. Ze beet op haar onderlip toen ze zag hoe veel moeite Silver had om haar kleine lijfje op de tafel te hijsen, maar uiteindelijk was het haar gelukt en keek ze de jongen belangstellend aan. Ze liet haar neusje naar het brood op zijn bord glijden, maar voordat ze ook maar iets kon doen, stond Cheryl al naast haar en pakte Silver op in haar armen. “Je hebt daarnet al gegeten,” sprak ze vermanend. Ze wierp een verontschuldigende blik op de jongen. “Sorry, ze is soms heel onvoorspelbaar.” Ze kreeg een blos over haar wangen toen ze zich besefte hoe ze hier weer zo mooi stond in haar shortje en een trui en voor de rest niets. Great. Voordat ze echter weg kon lopen, kwam een house elf al aanzetten met katteneten en ook een bord met brood voor haar. Ze hoorde hoe haar maag rammelde ondanks dat ze twee uur geleden nog gegeten had en zachtjes zuchtend ging ze zitten en liet Silver los zodat haar kat kon eten.    
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [Open] Late night snack

Bericht van Adrian Parker op di jan 08 2019, 20:37

It matters not what someone is born, but what they grow to be


Misschien kwam hij hier vaker dan dat gezond was. Hij kon best wel wat sociaal contact gebruiken. Sociaal contact dat iets anders was dan House Elves en zijn kat. Over katten gesproken, de jongen werd plots begroet door een kat die wat moeizaam zijn tafel op kwam springen. Hij wilde in eerste instantie de kat helpen maar deze kon het wel alleen af. Meteen richtte ze zich op zijn eten. Adrian kon een lach niet onderdrukken. "Jullie zijn allemaal dezelfde", zei hij zachtjes terwijl hij over de kop van de kat streelde voordat deze weggegrist werd.


"Je hebt daarnet al gegeten,” zei het meisje vermanend die de kat had opgenomen. Adrian nam nog een hap van zijn brood en keek haar aan terwijl ze haar verontschuldigingen aanbood. Hij slikte zijn hap door en wuifde haar excuses letterlijk weg met zijn hand. "Maakt niet uit, ik heb zelf een kat, ze hebben hun eigen willetje", zei hij en wees naar haar kat en duwde lichtjes op diens neus. De Slytherin hield van dieren en katten hadden een speciaal plaatsje in zijn hart. Ondertussen ging de jongen zijn blik van de kat naar het meisje zelf. Adrian kon een grijns niet onderdrukken bij het zien hoe ze hier stond.


Ondertussen hadden de elven zich ten dienste gesteld en eten aangeboden voor zowel de kat als het meisje. Hij maakte wat plaats voor het tweetal. Terwijl hij nog een hap nam van zijn brood grinnikte hij bij de aanblik van het meisje. "Mooie bed-look", zei hij met een grijns, doelend op haar blote benen en verwarde haren. Zelf zat hij er ook niet op zijn paasbest in zijn loopkleren, volledig bezweet. Maar hij droeg tenminste een broek.


MONTY
Aesthetic:
Adrian Parker
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
79

Posts :
92

Name :
Kellogs


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [Open] Late night snack

Bericht van Cheryl Castle op za jan 12 2019, 19:42

Cheryl zag al aan het gezicht van Silver dat ze de aandacht van de jongen overduidelijk leuk vond. Vroeger was ze nogal een teruggetrokken kat en wilde ze niets te maken hebben met anderen, maar naarmate ze ouder werd, hechtte ze steeds meer belang aan de aandacht die ze kreeg. Ze ging dan ook vaker aan het hoofdkussen liggen bij Cheryl zodat ze haar neusje tegen Cheryl’s wang kon drukken. Vroeger verkoos ze liever de plek bij de voeten. Ja, haar kat had echt nood aan aandacht en dat de jongen haar die wilde geven, deed haar wel goed. En dus liet Cheryl haar voorzichtig weer op de tafel zakken. Silver concentreerde zich niet meer op het eten, maar liep in plaats daarvan voor het bord van de jongen door zodat haar staart onder zijn kin streek. “Silver,” zei Cheryl vermanend, maar het kwam er nogal lacherig uit, zeker toen de ijsblauwe ogen van de poes zich vragend op haar baasje richtte. Ze liet haar blik weer naar de jongen glijden en zag nog net hoe zijn ogen over haar lichaam gleden. Ze kon een lichte blos niet onderdrukken toen ze zijn grijns zag en vloekte inwendig op zichzelf omdat ze niet snel een joggingbroek had aangetrokken voordat ze achter Silver aan was gerend. Oh well. Niets meer aan te doen. “Ik was bang dat haar iets zou overkomen. Het zal niet de eerste keer zijn dat ze per ongeluk naar buiten rent en ze is de jongste niet meer,” probeerde ze luchtig te zeggen. Ze ging snel zitten zodat ze haar benen onder tafel kon steken en haalde een hand door haar haren zodat het er hopelijk weer een beetje beter uit zou zien. “En jij dan met je bezwete hoofd,” liet ze er vervolgens plagerig op volgen met een glimlachje waardoor de kuiltjes in haar wangen heel even zichtbaar werden. Silver had zich inmiddels weer omgedraaid waardoor ze weer met haar staart langs de kin van de jongen streek en liep vervolgens zacht miauwend naar Cheryl, snorrend terwijl ze haar kopje tegen Cheryl’s wang duwde.
Cheryl Castle
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
48

Posts :
57

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [Open] Late night snack

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum