IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Guess who's back!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 16

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Guess who's back! wo okt 05, 2016 11:33 pm

Ah eindelijk! Eindelijk begon hij in de verte de vage omtrekken van het kasteel te zien. De reis naar Zweinstein kon je niet anders dan saai noemen. Doordat hij niet met de normale leerlingen toegekomen was, het schooljaar was al enkele dagen bezig, was de trein volledig verlaten. Zelfs het vrouwtje met haar snoepkarretje, waarover hij Evan al vaak had horen vertellen, was niet te bespeuren.

Hij had dan maar zijn tijd besteed met uit het raam te kijken. Zelfs het gebied waarin Hogwarts lag verschilde volledig van zijn oude school. Het zou vast een tijdje wennen zijn, een ander uniform, andere afdelingen, andere mensen,… Gelukkig kende hij er al een iemand. Maar wat was een persoon nu op deze school! Hij nam zich voor om de eerste weken zo vaak en zo lang mogelijk door de school te dwalen om zo veel mogelijk mensen te leren kennen.

Toen de trein eindelijk stopte, stond hij al aan de deur klaar. Hij wist zeker dat hij vandaag een record zou vestigen: Nog nooit zouden alle reizigers zo snel van de Hogwartsexpress zijn gestapt. Toch een positief punt aan zijn late aankomst. En toen hield de trein eindelijk stil en openden de deuren zich.

Meteen zette hij een grote stap richting perron, terwijl hij zijn hutkoffer soepel op zijn schouder zwaaide. De beweging alleen al verried dat er een flinke kracht schuilging in deze jongeman. Hij keek heel even rond en al snel herkende hij zijn vriend. “Evan!”. Hij stak zijn vrije hand op, bij wijze van begroeting, en liep breed lachend op hem af.

OOC: Eerst Evan Castle aub!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Guess who's back! za okt 08, 2016 3:52 pm

Evan had de brief ondersteboven gehouden, heen en weer geschud en het zelfs even boven het vuur gehouden om er zeker van te zijn dat het geen grap was. Dat het geen brief was die in je gezicht ontplofte zodra het te hard bewogen werd of zodra het te dicht in de buurt van vuur kwam. Daarna had hij de brief nog eens goed doorgelezen. Opnieuw en maar weer opnieuw. Hij herkende geen enkel handschrift van diegenen waarmee hij de afgelopen dagen al brieven had zitten te schrijven. Niet dat het Pretty Boy of Head Dork opeens waren die een grap met hem uit wilden halen, hoewel dat bijna niet kon omdat niemand buiten Pretty Boy iets wist over zijn vrienden buiten Hogwarts. En dan nog wist Pretty Boy de namen niet eens van de personen waarmee hij omging. Evan had geen idee of James Pretty Boy wel zou kunnen appreciëren. James had een vrij selectieve keuze als het op vrienden aanging, maar dat kon ook komen dat Evan dat enkel dacht omdat ze in hun thuisomgeving niet met meer mensen dan met hun huidige groepje omgingen. Evan had geen idee of hij op de andere school vrienden had gemaakt, maar er had dus in de brief gestaan dat hij naar Hogwarts zou komen. Dat hij van school veranderde omdat hij zijn school ergens anders moest afmaken voor de laatste drie jaren. James was zijn leeftijd en samen waren ze zowat de jongsten van de groep. James en zijn andere vrienden ware de enigste jongens die hij geen spottende bijnamen had gegeven, hoewel hij ze natuurlijk wel gebruikte als hij hun eens wilde plagen. Het was om die reden dat James en hij vroeger vaak ruzie hadden gekregen, maar op een gegeven moment begonnen ze elkaar steeds beter te begrijpen en waren ze zelfs vrienden geworden. Evan glimlachte terwijl hij op het perron ging staan en er inderdaad een trein aan kwam gereden. Eens zien of dit niet één of andere stomme grap was. Want als het dat was zou Evan niet rusten tot hij de verantwoordelijke voor de grap had gevonden. ‘James,’ mompelde hij toen hij de jongen uit zag stappen. ‘James!’ herhaalde hij toen luider en er ontstond een grijns om zijn lippen terwijl hij ietsje sneller dan normaal naar de jongen liep. Hij gaf de opgestoken hand van James een high five en grijnsde naar de jongen. ‘Nu nog onze andere drie vrienden en dan zijn we compleet. Wat geweldig dat je hier bent. Als je uitleg nodig hebt over de school dan vraag je het maar.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 16

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Guess who's back! zo okt 16, 2016 12:01 pm

Luid kletsend raakten hun handen elkaar. Het was alweer een tijd geleden dat James zijn vriend gezien had en hij was blij dat ze elkaar nu weer wat vaker zouden tegenkomen. Hoewel hij Ilvermony ook heel veel goede vrienden had gehad, was er daar niemand waarmee hij al zo een lange geschiedenis had als met Evan. Ze kenden elkaar al zolang als hij zich kon herinneren en hoewel het niet altijd even vlotjes was gegaan, waren ze altijd vrienden geweest.

Evan bood aan om hem uitleg te geven, wanneer dat maar nodig was. Hij grijnsde. "Wat uitleg kan ik zeker wel gebruiken. Ik heb totaal geen idee hoe Zweinstein werkt." Hij lachte om zijn eigen onwetendheid. Hij voelde zich weer als een eerstejaartje dat voor het eerst naar een nieuwe school ging. Hij kende de afdelingen niet, de professoren waren een groot vraagteken en hoewel hij wel ongeveer een idee had van welke vakken er gegeven werden, had hij totaal geen idee welke vakken hij ook effectief zou krijgen. Het was allemaal nieuw.

"Je kan al eens beginnen met te vertellen welke afdelingen hier allemaal zijn en waar ik Griffoendor kan vinden." Hij had tijdens zijn overgang te horen gekregen dat hij bij Griffoendor zou terechtkomen. Het zou de afdeling zijn die het dichtst aansloot bij Wampus. Maar dat was dan ook het enige dat hij erover wist.

OOC: Sorry voor de late reactie, het was heel erg druk deze week ;-)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Guess who's back! do okt 27, 2016 6:53 pm

Op Nick na was James één van zijn vrienden waarmee hij het beste kon vinden. Met de andere twee in zijn groep kon hij het ook wel vinden, maar met James en Nick net iets beter omdat ze meer aansloten bij zijn eigen karakter. Zijn andere vrienden hadden namelijk één verlegen karakter en één te vrolijk karakter. En hoewel hij zijn grappen soms wel miste, kon Evan ze op meer momenten missen als kiespijn en hij wist dat James zich daar hetzelfde over voelde. Nee, hij was blij dat James nu op Hogwarts zat. Dan konden ze nog wat stoom afblazen naar elkaar toe. James was iets ouder dan Evan, maar waarschijnlijk zouden ze wel in hetzelfde jaar terechtkomen en hopelijk ook in dezelfde house. Dat zou lachen zijn. Jammer dat ze geen roommates konden zijn, want Evan had er al. Maar natuurlijk was Evan Evan niet als hij geen uitzondering zou maken voor James. Hij zou wel stiekem verhuizen of zo. Hij had sowieso geen zin om op de kamer te liggen met een meeloper en de Head Dork himself. Nee, hij had niet het idee dat James Severide echt zou mogen. ‘Jij vraagt, ik antwoord,’ sprak hij tegen de jongen. Hij beet op de binnenkant van zijn wang toen hij hoorde dat James bij Gryffindor was ingedeeld. Hm. Vanwege zijn agressiviteit zou hij eerder verwachten dat James in Slytherin zou zitten, maar dit kon ook natuurlijk. ‘Je hebt Hufflepuff, Ravenclaw, Gryffindor en Slytherin,’ legde hij uit. ‘In Hufflepuff zitten de brave Hendriks, in Ravenclaw zitten de nerds, in Gryffindor zitten de stoere mensen en in Slytherin zitten alle vervelende mensen met een boos karakter.’ Hij rolde met zijn ogen. ‘En dan heb je natuurlijk nog Slytherin’s head boy die beter in Hufflepuff had kunnen zitten en die dan ook nog eens op mijn kamer ligt. Wat heb ik het toch goed.’ Hij rolde weer met zijn ogen. ‘En gefeliciteerd, jongen,’ zei hij met een pesterige grijns. ‘Voor jouw afdeling mag je helemaal naar de zevende verdieping wandelen. Als dat niet leuk is.’

OOC: Geen probleem. Zoals je kunt zien reageer ik ook soms laat ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 16

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Guess who's back! vr okt 28, 2016 3:03 pm

James gezicht betrok even toen hij hoorde dat hij in een andere afdeling terechtkwam dan zijn vriend. Ach, wie weet zat Nick ook wel in Griffoendor, en anders zou hij er wel snel genoeg mensen leren kennen. Wat hij wel heel leuk vond, was het feit dat Evan de mensen van Griffoendor beschreef als de stoeren. Dat was een reputatie die hij wel kon waarmaken!

"Wauw, zalig." Het sarcasme droop van zijn stem toen hij hoorde dat hij helemaal naar de zevende verdieping moest om te gaan slapen. Het uitzicht zou er wel mooi zijn, maar elke dag al die trappen op... Het zou nog een zware tijd worden op Zweinstein.

"Misschien moet je dan eens aan je head boy vriendje duidelijk maken dat hij in de verkeerde kamer ligt." Terwijl James dat zei, blonk er op zijn gezicht een al even gemene grijns als net op Evans gezicht te zien was geweest. "Ik bedoel maar, het zou toch zomaar kunnen dat een stukje vliegende stinkzwam opeens in zijn kist terechtkomt of dat zijn bed 's nachts zin krijgt in een enkele rit naar het meer?" Yep, hij wist het zeker. Plezier zou hij hier genoeg beleven!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Guess who's back! za nov 19, 2016 7:56 pm

Evan durfde te wedden dat zijn gezicht er net zoals die van James had uitgezien toen hij voor de eerste keer te weten kwam dat ze niet bij elkaar op de afdeling lagen. Hadden ze wel op dezelfde afdeling gelegen dan wist hij zeker dat ze samen een hoop lol uit hadden gehaald. En even wilde hij dat hij in Gryffindor had gezeten, maar toen bedacht hij zich. Slytherin paste meer bij zijn karakter en bovendien wilde hij niet bij die opscheppers in de buurt komen. Het wilde namelijk niet zeggen dat als hun house werd omschreven als de ‘moedigen’ en de ‘stoeren’ dat ze dat dan ook werkelijk waren. Hij kende genoeg sukkeltjes in Gryffindor die zich niet bepaald naar hun house gedroegen. Van mensen kreeg hij juist heel veel het compliment dat hij zich prima gedroeg naar zijn afdeling. Hij grinnikte even en draaide zijn hoofd toen James zijn sarcasme liet blijken in verband met zijn toren. ‘Nu toch liever in Slytherin gezeten?’ pestte Evan zijn vriend. ‘Slytherin slaapt in de buurt van de dungeons. Wij hebben geen last van zeven verdiepingen.’ En grijnzend luisterde hij naar de ideeën die James had om Head Dork beet te nemen. Ah, zo kende hij zijn vriend weer! Dit had hij nu eens gemist. Het ding was dat als één iemand een probleem had met één van hun groep dat ze meestal de anderen vier en nog gratis bij kregen. Hij had vaak genoeg problemen gehad met grote gasten waarbij hij geluk had gehad dat Nick en James zich met het gevecht kwamen bemoeien. De grapjas en de verlegen personen deden dan niet zo veel, hoewel zij ook goed kwaad konden worden als men te erg over de scheef ging. ‘Nu praten we pas!’ Hij grijnsde terwijl hij James goedkeurend op zijn schouder klopte. ‘Het voelt goed om je weer terug hier te hebben, James. Ik dacht echt dat ik van een klif ging springen als ik te lang hier alleen zou blijven.’ Hij rolde met zijn ogen om aan te tonen dat hij daar niet veel van meende. ‘Jij bent tenminste niet zo saai en ziet het zitten om wat regels te breken. Weet je wat we straks kunnen gaan doen? Een Butterbeer drinken bij de Three Broomsticks.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Guess who's back!

Terug naar boven Ga naar beneden
Guess who's back!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Guess who i am, guess where i come from...
» I'm back!
» Dit vin ik echt niet kunnen. Wat vinden jullie?
» Back
» -Open- Ehh hello I guess?

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: hogwarts express-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: