[EVENT] Halloween Feast

Pagina 2 van 3 Vorige  1, 2, 3  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Magnolia Svan op za nov 03 2018, 01:24

Magnolia

Het meisje draalde door de gangen. Ze had zich de hele dag liggen opmaken. Uiteindelijk had ze filmpjes doorgestuurd naar haar ouders. Met snapchatfilters, iets wat ze hier niet begrepen. Toen ze de kelder dan ook verlieten hingen er een paar derde jaars aan haar lippen. Aan het rare bakje in haar hand. Ze liet het nonchalant in haar zak glijden. De derde jaars dropen weer af. Hehe! Het guitige meisje huppelde verder. Ze was best blij met haar ontwerp. Daarbij had ze het gedaan op de muggle manier, daar was ze extra trots op. Het bietensap met grenadine begon langzaam op te drogen. Het trok een beetje aan haar gezicht, maar hey not so bad at all. Toen ze de Great Hall betrad was deze fantastisch! Ze had nog nooit zoveel versiering gezien. Het plafond had een oranje achtige gloed alsof de zon net was onder gegaan. Overal vlogen er vleermuizen en de kaarsjes zaten verstopt in grote pompoenen. De zaal was half gevuld. Het geroezemoes was voor nu nog oké, maar Maggie wist dat ze met hoofdpijn naar haar bed zou moeten gaan. Ze liep naar haar tafel helemaal rechts van de zaal, maar werd opgehouden door de geest van Hufflepuff. The Fat Friar beëindigde zijn gesprek al snel om in de kelders zelf een hapje te gaan eten. Hoe, dat was voor haar een raadsel. Haar diepbruine ogen vingen al snel een bekend persoon op. Ze liep met kleine pasjes ernaartoe. ”Boe!” Hehehehe.

Tag: Molly
Costume: klik
Make-up: klik (warning for the frigging zoom)
do not let the bitterness steal your sweetness


MAGNOLIA SVAN

I'm very sensitive and I'm quite a soft person, and I cry a lot when things upset me. So please call me Maggie
Magnolia Svan
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
9

Posts :
23

Name :
Doc


Hogwarts ID
Year: Third year
Age: 13 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Lilianne Shertick op za nov 03 2018, 19:16

Lilianne was alles behalve op haar gemak toen ze de drukke zaal inliep. Geroezemoes suisde in haar oren terwijl ze de zoom van haar jurkje nog wat naar beneden trok. De vierdejaars staarde vastberaden naar de grond terwijl ze door de zaal liep en uiteindelijk tegen de muur een plaatsje vond. Vanaf hier kon ze iedereen bekijken maar viel ze niet te hard op. Het lichtharige meisje leunde tegen de muur en sloeg haar armen over elkaar, bijna als om zichzelf af te schermen van de wereld. Waarom was ze ook alweer gekomen? Dit was een slecht idee. Als haar moeder haar dit costuum niet had gestuurd, met liefde gemaakt, was ze vandaag nooit uit haar kamer gekomen.

-Tag: nobody :c
-Lilianne doet mee aan het costume contest :')
Costume (klik)


Lilianne Shertick
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
130

Posts :
149

Name :
Bunny


Hogwarts ID
Year: Fourth year
Age: 15 years
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Ellena Delacroix op za nov 03 2018, 23:09

Ellie

Ze waren niet uren bezig geweest. Nee, een masker en kleding was niet zo moeilijk. Eraan geraken was wel moeilijk. De kleren hadden ze zelf gemaakt en de maskers hadden ze geleend van en lieve marktkramer die ze in de foute straat hadden aangetroffen. Met een grijns stak Ellie haar rotte tanden in. Ze zaten in de bezemkast en ze stak haar handjes uit naar het masker van haar zus. Zo, nu zat het goed. Met een grijns, die je niet kon zien, tot aan haar oren stak ze een duim uit. They were ready to go.

Hun specifieke keuze? Voldemort en Bellatrix Lestrange. Natuurlijk, ze waren oh zo slecht, maar Bellatrix was super awesome. Ze had een lach als een hyena en Ellena vond het coole beesten. Ja ze was daarvoor nog niet goed te praten met die vreselijke spreuk, maar die rotte tanden waren toch wel een joke. Oh en ze was knap. Daarom had zij nu een krullende pruik op en een deadeater masker. Haar zus daarentegen was ook knap gedaan. Heehhe! Ze opende de deur van de kast, pakte de hand van Ellana vast en liep zo snel als ze kon de gang door. Met vier treden tegelijk vloog ze naar The Great Hall. Ze kon niet wachten! Net voor de deur wachtte ze even. Hij stond wagenwijd open en lonkten naar hen. Ze draaide haar gezicht naar haar zus, gaf haar een knuffel en haalde diep adem. Time for some shocking. Ellie wandelde de deuren binnen. Het feest was aan de gang. Haar mond viel open bij alle attributen. Vleermuizen, pompoenen, dansende skeletten. Alle geesten waren er. Die van Slytherin moest duidelijk moeite doen om zijn lach in te houden.

Tag: Ellana Delacroix
Costume: klik
Extra: klik (op haar arm)
I opened my eyes to see the world as beautiful


ELLENA PIXIE DELACROIX

Well you look like yourself. But you're somebody else. Only it ain't on the surface. Well you talk like yourself. No, I hear someone else though. Now you're making me nervous
Ellena Delacroix
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
3

Posts :
8

Name :
Doc


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Ellana Delacroix op za nov 03 2018, 23:41

tags Ellena  // 678 //
Het had niet uren gekost om het outfit en de kleding te vinden. Het was een masker, met lelijke handschoenen en een zwart gewaad. Haar zus zag er wellicht wat beter uit, die had tenminste nog een neus. Toch was het ergens wel een geniale keuze geweest Voldemort als costume te pakken. Welke persoon kon er nu leven zonder neus, dat was echt lachen. Ze leek wel een halve amfibie. Ze kon er zelf wel om lachen, ze zouden de schoonheidsprijs niet winnen. De kleren hadden ze zelf gemaakt toen ze op het idee waren gekomen, en de maskers hadden ze geleend van een lieve marktkramer in een foute straat. Ook de handschoenen waren zorgvuldig gemaakt dor de jonge tweeling. Ellena stak haar rotte tanden in haar mond terwijl Ellana haar best deed het masker goed op te zetten. Ze hadden zich verstopt in een bezemkast zodat ze iedereen de stuipen op het lijf konden jagen. Ellie had door dat ze het masker maar niet goed op haar hoofd kreeg, waardoor ze haar handjes uitstak en haar iets jongere tweelingzus hielp met het lelijke ding. Zodra haar zus haar duim opstak grijnsde ze haar witte tanden bloot. Ze waren er klaar voor, Halloween was een van de leukste feesten om los te gaan, en grappen uit te halen. Wie hield er nou niet van?

Door de twee jonge zussen waren kenmerkende persoonlijkheden uitgekozen. Voldemort en Bellatrix Lestrange. Beide waren in en in slecht, maar toch hadden ze ook wat. De griezelige lach van Bellatrix en haar slechte tanden zorgde voor een gruwelijk beeld; dat was pas een heks. Ook Voldemort leek wel een levende dode, een zombie met zijn kale kop, afgeplatte neus en apart gekleurde huid. Hoe gaaf het kostuum ook was, niemand kon de daden van Bellatrix en Voldemort goed praten. Ella snoof even, als ze kon kiezen tussen eeuwig leven en haar gezicht behouden; zou ze kiezen voor het gezicht behouden. Niemand wou er als een dier uitzien voor de rest van zijn of haar leven, wat een joke was Voldemort eigenlijk. Een sterke, gevaarlijke joke. Dat gezegd hebbende zagen ze er beide toch goed uit. Dit hadden ze goed gedaan, het was aardig wat regelwerk geweest en het geheim houden was ook niet altijd makkelijk. Aangezien ze beide in een andere Hous gesorteerd werden, maar ze waren niet voor niks de Delacroix tweeling. Hun onschuldige grote ogen hielden heel wat grappen en grollen verborgen. Ellena opende de deur van de kast en pakte haar hand vast, waardoor ze precies tegelijkertijd de deur door stapten. Twee in zwart gehulde leerlingen. Zo snel als haar benen haar dragen konden liep ze door de hal heen. Het krullende haar stond haar zus goed, al was ze natuurlijk mooier als zichzelf. Met vier treden tegelijk renden ze naar de Great Hall waar het Halloween Feast plaats vond. Ze kon niet wachtten de zenuwen gierden door haar lijf net zoals de adrenaline. Het zou vast even duren voordat er ogen op hen vielen, maar een reactie zouden ze zeker krijgen. Net voor de deur hield haar zus stil en even keek ze haar vragend aan. Ze was inderdaad meer van een Gryffindor, ze was roekeloos. Had ze iets over het hoofd gezien? Ellena draaide zich om en gaf haar knuffel waarna ze diep in ademde. Ellana keek haar zus even aan en gaf haar even kort een kneepje in haar hand waarna ze haar schouders zelfverzekerd rechtte. Ook zij zuchtte even diep. Daar gingen ze dan. Ellie wandelde als eerste de ruimte in en ongeveer vijf seconden later kwam zijzelf er achter aan. Net zoals bij haar zus viel haar mond open bij het aanzicht van alle attributen. De school had zeker uitgepakt. Het zag er waarschijnlijk niet uit, Voldemort met openstaande mond. Dus klapte ze snel haar kaken op elkaar. Vleermuizen, skeletten en pompoenen waren de eerste dingen die ze zag. Alle geesten waren aanwezig en die van Slytherin had moeite zijn lach in te houden. Al helemaal toen Ellana droogjes een hand hief en hem met een vragende en serieuze blik aan keek.

Costume: klik
Extra: klik (op haar arm)
Uitleg: Ellena & Ellana doen samen mee aan het Costume Contest


Ellana Delacroix
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
11

Posts :
14

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: ♛11 years
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Molly Baker op zo nov 04 2018, 12:48

Miss Baker

Mother of Hogwarts

Ze keek verschrikt op toen ze boe achter haar hoorde. Er verscheen een glimlach op haar gezicht toen ze zag wie het was. "Goedenavond miss Svan." Klonk haar stem vriendelijk, maar hard genoeg om boven het rumoer uit te komen. "Je bent verkleed als...?" Ze bestudeerde het kostuum. De leerlinge droeg een zwart jurkje, zo een die leek op hoe muggles heksen zagen. Jeweetwel, zwart en mysterieus. Haar make-up was apart, niet zo apart als sommige oudere leerlingen op deze school, maar toch. Haar ene oog was rood opgemaakt en de andere blauw. Een streep rode lippenstift zat op haar kin. Molly wist niet of ze was uitgeschoten of dat het zo hoorde. Magnolia was net als haar muggle-born, maar zelf had ze de films en series van de laatste paar jaar niet kunnen zien sinds ze hier fulltime als professor werkte. Dus ze had geen flauw idee wie of wat dit moest voorstellen.

Tag: Magnolia
♦️
Molly Baker
Muggle Music Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
11

Posts :
20

Name :
Inge


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 32
Species: Wizard


Muggle Music Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Aryana Miller op zo nov 04 2018, 15:02

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

De oudere student die ze aansprak knikte enkel op haar woorden. Hij leek geen interesse te hebben in het jongere grut en richtte zijn blik op de oudere studenten die meer zijn leeftijd bedroegen. "Ik ga nu," Zei hij uiteindelijk tegen het kleinere meisje terwijl hij op haar neer keek en in de richting van twee oudere leerlingen stapten. Even haalde het meisje haar schouders op terwijl ze rondkeek. Er stroomden meer mensen binnen. De meeste hadden van die enge horror achtige pakken aan. Waardoor ze de rillingen over haar rug had lopen. Aryana was nu eenmaal niet de dapperste, daarbij kon ze erg slecht tegen horror verhalen, die brachten haar nachtmerries. Haar bruine ogen gleden van links naar rechts terwijl ze afgelegen bleef staan. Ze was waarschijnlijk niet de enigste die zich niet geheel op haar gemak voelde in deze drukte. Het was dan wel een leuk sfeertje met de House Ghosts die gezellig mee deden en een prachtig versierde hal. Echter betekende dit niet dat iemand zich meteen op zijn of haar gemak voelde in al die feestelijkheid. Haar donker bruine ogen bleven even hangen op een van de docenten, die oorspronkelijk uit Hufflepuff kwam. Het House waar zijzelf ook toe behoorde. Een van de andere Hufflepuff studenten was in de richting van de lerares gelopen waardoor Aryana met een glimlachje toe keek. Het was Maggie de student waarmee ze een taart had gegeten op de verjaardag van haar vader. Ongemakkelijk stapte ze toen op het tweetal af, maar om er heen te komen moest ze eerst langs een tweetal eng uitziende Witches. Een tweetal die zich in het zwart gehuld hadden en net als haar eerstejaars waren. De een had een apart masker op dat haar er uit deed zien als een amfibie en de ander droeg en zilvergrijs masker en een krullende pruik. Wie ze moesten voorstellen wist ze niet, maar ze wist wel dat ze dit er griezelig uit vond zien. Ze stapte een tikkeltje gespannen snel door in de richting van haar vertrouwde huisgenoot. ”Maggie!” Klonk er zacht terwijl ze glimlachte. Het was goed om te zien dat de ander ook creatief bezig was geweest.Hierna keek ze de professor met een zachte bruine blik aan. ”Hallo Professor,” sprak ze er een tikkeltje verlegen achteraan.


-Aryana doet mee met het costume contest!

outfit:@(James White), Magnolia Svan & Molly Baker|| words: 381Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
261

Posts :
294

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Alyssia Reznikov op ma nov 05 2018, 13:48


She chuckled at Ka'on's response as the both of them entered the Great Hall. The scenery looked amazing. Yea, she was definitely a fan of this year's decoration. After taking in the stunning transformation of the Great Hall her friend offered her a drink. She was just about to answer her question when the two of them were interrupted by another student. Alyssia recognized him as a Gryffindor student, but today he chose to dress as some kind of muggle soldier. She sighed as she raised an eyebrow towards her friend. She'd let Ka'on handle this one for now. The Slytherin quidditch captain didn't trust boys one bit, especially not at parties. Most of them saw it as their chance to approach girls, but not today. Today she just wanted to have fun with her friends without one of them ending up getting dumped at the end of the night or something likely. While waiting for her friend's response she gave him an annoyed look, hoping he'd give up and leave.

TAG: Ka'on & James
NOTE: im sorry buns alyss is just a lil protective <3

Told you I’m torturous when you feel the force of this blast. You’ll crash like a cardiac explosion, bitch. Bloody body, broken nose, screw it it's a bloodbath. Try to get away but there’s no escaping Alcatraz
@ka'on, james"Bringing out the beast in me, challenging my decency
Now I gotta ask: do you really want a piece of me?"

Alyssia Reznikov
Quidditch Captain Slytherin
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
29

Posts :
52

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Quidditch Captain Slytherin

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Ka'on Agard op ma nov 05 2018, 15:21

- ka'on agard -
Before her friend was able to answer someone else came walking towards them. It was James, one of the boys in her House that was the same year as they were. She knew he was known as a charmer so the smile and greeting weren't very surprising. Ka'on quickly noticed that Alyss didn't seem to be in the mood for all of this. They had promised to stick together this evening so no boys allowed unless they were their friends. The look Alyss gave James made everything more than clear. "Hi James. I'm sorry but Alyss and I promised eachother to have some time amongst friends this evening. You should go look for your friends too," said Ka'on with a friendly smile on her face. After this she grabbed Alyss by the hand and started dragging her along towards the table with the drinks.

Tag: Alyss (& James)
[clothes & make-up]
Alyss & Ka'on doen samen mee aan de kostuumwedstrijd


Break the chains
Ka'on Agard
Quidditch Captain Gryffindor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
160

Posts :
198

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 years old
Species: Wizard


Quidditch Captain Gryffindor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: [EVENT] Halloween Feast

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 2 van 3 Vorige  1, 2, 3  Volgende

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum