IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

I'm so lonely.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 29
IC posts : 11

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18 years old
Partner: Catch my heart and I'll be yours.

BerichtOnderwerp: I'm so lonely. za okt 15, 2016 8:59 pm

Een zucht ontsnapte Candice’ lippen terwijl ze met de kam door haar lange bruine haren ging. Ze maakte haar ogen op door wat lichtbruine oogschaduw op te doen die de kleur van haar irissen accentueerden en wat mascara om haar wimpers langer te doen lijken. Haar haren vielen vanzelf al in golvende krullen over haar schouders dus daar hoefde ze niet veel aan te doen. Het was weekend en het was voor de verandering best lekker warm buiten. Binnenkort zou dat echter drastisch gaan veranderen. Ze wist bijna zeker dat dit zelfs de laatste dag was dat het nog weer was om een bikini aan te doen en dus deed ze een zwart-witte bikini aan waarover ze haar zwart-witte shortje aantrok en een shirt. Ze deed een handdoek om haar middel en ging naar beneden. Toen ze buitenkwam rilde ze toch even dankzij de wind, maar algauw vond ze haar weg naar the great lake en ging daar zitten. De zon brandde warm op haar huid en Candice durfde het aan om haar shirt uit te trekken. Gelukkig waren haar blauwe plekken al niet meer te zien en had haar vader ook geen duidelijk litteken achtergelaten. Nee, die waren voornamelijk mentaal. Het meisje zuchtte terwijl ze ging zitten en liet haar benen in het heerlijke gekoelde water glijden. Het was nog vrij koud, maar het was te doen. Candice’ lichaamstemperatuur was sowieso vrij warm momenteel door al die gedachten en dus vond ze het fijn om met haar benen in het water te zitten. Zwemmen ging ze waarschijnlijk niet doen, maar zo zitten en kijken naar het kasteel was heerlijk. Ze beet op haar onderlip terwijl ze naar het prachtige voor haar opdoemende kasteel keek. Ze wilde dat ze iemand had waarmee ze haar geheimen kon delen, maar dit ging helaas niet. Het meisje sloeg haar haren naar één kant en bewoog zachtjes met haar benen zodat het water onder haar rimpelde. Ze glimlachte terwijl ze naar de kleine kringetjes keek die zich in het water vormden, steeds meer verspreidden en uiteindelijk oplosten in het niets. Soms voelde ze zich zo’n kringetje in het water. Ze zuchtte en bleef naar het kasteel kijken, niet in de gaten hebbende dat er iemand achter haar doorkwam.

+ Eerste post Ethan Hale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I'm so lonely.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» ∆ Go make yourself some friends or you'll be lonely. [Verwonden]
» Am i lonely? Pff you wish!
» Lonely samurai

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: the great lake-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: