IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Not your kind of people || closed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 21
IC posts : 3

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 15
Partner:

BerichtOnderwerp: Not your kind of people || closed zo okt 16, 2016 10:37 pm


does the Tooth Fairy work on Mondays?

Met zijn blik op de grond gericht en zijn tas stevig tegen zich aangeklampt, liep de jongen door de gangen van de school. Als je naast hem zou komen lopen, zou je merken dat hij zachtjes woorden aan het prevelen was. Op het eerste gezicht zou het lijken alsof hij gewoon wat random woorden aan het prevelen was, maar als je een beetje verder nadacht, zou je na een tijdje misschien doorkrijgen dat hij de tekst van een liedje aan het prevelen was. Een lullaby dat zijn moeder vroeger altijd voor hem zong als hij gekalmeerd moest worden. Nadat zijn moeder omgekomen was, was de jongen zelf begonnen met het zingen van dat liedje van zodra hij nerveus was en iets nodig had om ervoor te zorgen dat zijn hart wat minder snel klopte. De reden dat hij nu was begonnen met het zingen van dat liedje, was erg simpel. Nog maar een paar minuten geleden had hij een preek van jewelste van een leraar gehad omdat hij een taak niet op tijd ingeleverd had en dat had ervoor gezorgd dat zijn donkere kijkers waren volgesprongen met tranen. Het gegniffel van de leerlingen om hem heen, had ook niet echt geholpen met het bedwingen van de tranen en dus had hij zijn tas gepakt en was het lokaal uitgestormd voordat ze hem weer konden beginnen te treiteren.

De gang die ineens gevuld werd met leerlingen, maakte duidelijk dat de lessen op z’n einde waren gekomen. Zo heel veel had hij dus niet van de les gemist, alleen misschien de uitleg over een nieuwe taak die de volgende les waarschijnlijk binnengeleverd moest worden. Rudolf beet op zijn lip toen hij voelde hoe een aantal mensen tegen hem aanliepen, maar hij weigerde op te kijken. Op de een of andere manier vonden mensen vaak dat hij hen ‘uitdaagde’ van zodra hij anderen aan keek, dus hield hij zijn blik deze keer strak op de grond gericht terwijl hij rustig probeerde verder te lopen. Hierdoor had hij niet gezien dat iemand in het midden van zijn weg was blijven staan en de impact van de klap zorgde ervoor dat de vijftienjarige met al zijn hebben en houden op de grond terecht kwam.

“Kan je niet uitkijken waar je loopt, Abernathy?”

Zelf nu hij op de grond lag, durfde de jongen gewoon niet op te kijken om te zien tegen wie hij juist gelopen was. Zelfs toen zijn tas uit zijn handen werd getrokken en de boeken in het rond werden gezwierd, bleef hij zijn blik op de grond gericht houden. Een enkele trap in zijn maag, zorgde ervoor dat hij zijn ogen sloot terwijl een paar tranen over zijn wangen heen rolden. Pas toen hij er vrij zeker van was dat diegene waar hij tegenaan gelopen was vertrokken leek te zijn, durfde hij zich overeind te duwen en langzaam begon hij de boeken die door de gang gegooid waren op te rapen en weer in zijn tas te stoppen. Hij was zo gefocust op het oprapen van zijn boeken, dat hij pas merkte dat er iemand bij was komen staan toen hij een van zijn boeken opgeraapt had en de voeten opmerkte die in zijn gezichtsveld verschenen waren. Zelfs nu durfde hij nog niet eens op te kijken terwijl hij rechtop ging staan en het boek in zijn tas moffelde. ”Stout,” was het enige woordje dat zijn lippen verliet nadat er na een paar seconden nog niets gebeurd was. Aangezien de ander nog niet geprobeerd had om hem te slaan of zijn boeken terug af te nemen, durfde Rodulf het aan om op te kijken terwijl hij de tranen met de palm van zijn hand van zijn wangen veegde.


616 words
Tag: Alessandro
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
New memberNew member

Aantal berichten : 6
IC posts : 2

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: Jokes on you!

BerichtOnderwerp: Re: Not your kind of people || closed vr okt 21, 2016 2:20 pm

De les was juist afgelopen, Frederick was meteen de ruimte uit gegaan met enkele andere jongens. Het was vanop een kleine afstand dat hij de knul volgde. Natuurlijk zou de jongen hem niet opmerken daar had Elliott wel voor gezorgd. Voor de schijn had hij enkele vrienden gemaakt waar hij wel vaak mee rondhing, al was het merendeel ook wel omdat die jongens ook met de Windsor in kwestie omgingen. Maar zo had hij dus een perfecte cover om hem onopgemerkt te achtervolgen, want hij werd altijd door de andere betrokken in een gesprek. Blijkbaar hadden de drie knullen waarmee hij op wandel was een of andere taak niet afgemaakt, en zouden ze daar in hun volgende les mee in problemen komen. Dat was iets wat hem toch deed lachen. ’Besteed wat minder tijd in the three broomsticks volgende keer!’ Lachte hij vrolijk terwijl een van de jongen hem een tik gaf tegen zijn schouder. Zijn blauwe ogen gleden zo nu en dan weg van zijn kompanen, om te kijken of hij Fred nog zag. Iets wat inderdaad het geval was.

Op een begeven moment veranderde de gehele situatie. Vanuit zijn ooghoek merkte hij een jongen op die tegen de grond was gegaan, en die het hard te verduren kreeg door enkele typische bullebakken. Instinctief maakte hij zich klaar om tussen beide te komen, tot er iemand hem het zicht ontnam op zowel Fred als de andere jongen in kwestie. Zijn beslissing was echter al heel snel gemaakt. Fred kon zijn eigen boontjes wel doppen, en hij kon dit niet zo maar ongestraft laten gaan. Zonder veel aandacht op zich te richten maakte hij zich los van de groep die nog aan het verder praten was. De gepeste jongen in kwestie was begonnen met zijn boeken op te rapen, iets wat Elliott ook deed. Een boek was gevaarlijk dicht in zijn richting geschoven dus dat was het perfecte aanknooppunt! Bedeesd liep hij met het boek onder zijn arm op de jongen af. Wat hij niet wilde was dat de jongen van hem schrok. Zeker niet, hij wou de knul helpen. Om een spreuk op de andere jongens af te vuren was er geen tijd meer, die waren al lang uit het zicht verdwenen. Maar als er iets was wat hij nooit vergat dan waren het gezichten.

In stilte bleef hij staan, wachtend tot de knul hem zou aankijken. Iets wat na enige twijfel ook gebeurde. Mooi, dus zo ver had hij het al gebracht dat de jongen hem iets of wat leek te vertrouwen. Vriendelijk overhandigde Elliott hem het boek. ’Gaat alles wel goed? Ik zag wat er gebeurde, als ik eerder was geweest dan hadden ze je niets kunnen doen.’ Sprak hij op een zachte toon. Elliott schonk de jongen een vriendelijke glimlach. Van zodra de andere jongen het boek had aangenomen en in zijn tas had weg gestoken, wreef Elliott kort door zijn haren. ’Ik ben Elliott Webb, aangenaam.’ Stelde hij zich beleefd voor. Misschien net dat kleine beetje te stijf. Iets waar hij nog aan moest werken, maar hem was altijd geleerd beleefd te zijn. Zeker in de omstandigheden waarin hij soms leefde. Maar goed, dat was weer een heel ander verhaal waarover hij niet hoefde uit te breiden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Not your kind of people || closed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Dreamed of para-para-paradise, everytime he closed his eyes.
» Dream with your eyes closed
» dear people...
» HAPPY BD TO YOU, IN DE WEI STAAT EEN KOE! (alvast voor Justinee)
» [Closed] Halloween Sprite Contest

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: floors-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: