IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Deel|

Hieeeeee! [+Candice]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 212
IC posts : 67

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: Oh mon chéri, succesful women don't fall in love.

BerichtOnderwerp: Hieeeeee! [+Candice] do okt 27, 2016 10:54 pm

Waarom konden haar “vriendinnen” nou helemaal niks? Ze had simpelweg gevraagd om twee bladeren van de Mandragoraplant, voor haar huiswerk voor Potions class. “Verdomme” mopperde Zoë geïrriteerd. Het was oktober, dus het was al behoorlijk koud buiten, maar omdat ze haast had, had ze geen jas aangetrokken. “Je vraagt ze maar één ding, maar zelf dat lijken ze te verpesten” bleef Zoë maar door mopperen. Voelde ze daar een regenspetter? Nee, dat was slechts zweet dat van haar voorhoofd afliep. Ze woelde eventjes door haar haren en liet haar hand eventjes over haar voorhoofd gaan. Uiteindelijk kwam ze uit bij The Greenhouses. Goed, ze moest op zoek naar de Mandragoraplant. Waar zouden ze die in godsnaam houden? Zoë zette haar handen in haar zij en keek om zich heen. Goed, nu kwam ze ook geen steek verder. Waarom ging zen iet gewoon alle Greenhouses af? Dan kwam ze er van zelf achter. Zoë liep naar een van the Greenhouses en wilde de deurknop pakken, maar precies op het moment dat ze aan kwam gelopen, ging de deur wagenwijd open en knalde deze tegen haar aan. “AAAAAAAU!” gilde Zoë uit toen de deur recht in haar gezicht kwam, en ze viel achterover “Fuck me, dat doet pijn” Mekkerend drukte ze haar handen tegen haar neus. God.

OOC: HAHAHA mess Zoë raakt altijd gewond in topics met jou
OutfitDon't need permission, made my decision, to test my limits
'Cause it's my business, God as my witness, start what I finished
Don't need no hold up, taking control of this kind of moment
I'm locked and loaded, completely focused my mind is open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 29
IC posts : 11

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18 years old
Partner: Catch my heart and I'll be yours.

BerichtOnderwerp: Re: Hieeeeee! [+Candice] zo okt 30, 2016 8:41 pm

Met een rustige blik sloeg Candice haar haren aan één kant, pakte het vast en maakte er een vlecht van zodat deze over één kant van haar schouder bleef hangen. Aangezien ze vrij vaardig was als het kwam op haren mooi maken, was ze er ook snel klaar mee en had ze tijd om nog wat mascara aan te brengen. Candice hield over het algemeen niet van te veel make-up, maar haar wimpers leken anders zo minuscuul en daar wilde ze wel wat aan doen. Mascara was dus eigenlijk de perfecte uitvinding voor vrouwen met te korte wimpers. Nu leek het er in elk geval op dat ze wimpers had. Ze keek naar de sproetjes op haar wangen en beet op haar onderlip. Kuiltjes in de wangen tijdens het lachen en sproetjes in haar gezicht. Het waren twee onderdelen van de zo veel zogenaamde schoonheden, maar toch had Candice niet bepaald het gevoel dat ze een schoonheid was. Ze voelde tranen achter haar ogen branden, maar in plaats van dat zij ze liet vloeien ging ze snel de trappen af. Ze wilde nog wat informatie verzamelen over de Mandragoraplant voor nog wat aan haar opstel te werken. Het duurde gelukkig niet al te lang voordat ze bij the greenhouses in de buurt kwam en ze opende de deur. Snel liep ze in de richting van de pot die ze algauw herkende als de Mandragoraplant en schreef de laatste dingetjes voor haar opstel op. Twijfelachtig liet ze haar hand glijden naar de bovenkant van de plant, maar wist dat het geen goed idee was. De professor had duidelijk gezegd dat als je niks op je oren deed dat je doof kon worden. En dus liet ze het ding maar voor wat het was en ging in plaats daarvan terug naar de uitgang van the greenhouse. Ze deed de deur open… en raakte daar iemand vol mee in het gezicht. Haar pupillen werden wijd van schrik, maar niet direct omdat ze iemand geraakt had. Nee, het ging haar eerder om wíe ze geraakt had. Zoë. Veel meisjes spraken over haar en Candice had ook al gezien hoe ze in omgang met haar zogenaamde vriendinnen was. ’S-Sorry,’ bracht ze stamelend uit omdat ze zich nog altijd niet verontschuldigd had. ‘Ik zag je echt niet. Ik deed het echt niet expres.’

OOC: Deze keer was je het toch echt zelf hoor! Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 212
IC posts : 67

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: Oh mon chéri, succesful women don't fall in love.

BerichtOnderwerp: Re: Hieeeeee! [+Candice] zo nov 13, 2016 10:05 pm

De deur had ze echt niet aan zien komen, logisch, want ze had niet verwacht dat er nu nog iemand in de kassen aanwezig was. “Fuck” gromde ze en wreef over haar neus. Die deed behoorlijk pijn. Zoë keek op en zag da thet meisje Candice was, een zevende jaar uit haar eigen afdeling. Ergens wilde ze het meisje compleet afbranden, maar iets in haar zei dat dit niet helemaal eerlijk zou zijn. En ondanks dat Zoë een draak was, had ze wel een enigzings gevoel voor eerlijkheid. “Nou ik ga niet zeggen dat het niet geeft, Candice, want ik denk dat ik in de kerstvakantie een nieuwe neus in Londen kan gaan zetten” bromde ze boos en kwam langzaamaan overeind. “What the fuck deed je eigenlijk in dat stinkhok? Ik neem aan dat je niet voor de lol daar zat om te kijken hoe het Langdradig Weekblad aan het voortplanten was?”Don't need permission, made my decision, to test my limits
'Cause it's my business, God as my witness, start what I finished
Don't need no hold up, taking control of this kind of moment
I'm locked and loaded, completely focused my mind is open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Hieeeeee! [+Candice]

Terug naar boven Ga naar beneden
Hieeeeee! [+Candice]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: the greenhouses-
Ga naar: