IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Deel|

one track minded ♥ {{open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 9

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: You want to be a good girl but you couldn't stand the taste!

BerichtOnderwerp: one track minded ♥ {{open ma nov 07, 2016 3:51 pm

A sass a day
KEEPS THE BASICS AWAY
TAG: NAME GOES HERE
De laatste les was uitgevallen wat er voor zorgde dat de roodharige Gryffindor studente een uurtje eerder klaar was. Met een fleece deken over haar benen geslagen en een spinnende Norah aan haar voeten lag ze op een van de banken in de common room. Naast haar stond een kop thee en in haar handen hield ze een van haar studie boeken. Het was stil op het knisperen van de haard, het getik van de regen op het raam en de omgeslagen bladzijden na.
De rust kon helaas niet zo heel lang duren. Ze hoorde het geluid van de deurklink en al snel tilde de nu onrustige Norah haar hoofd omhoog. "Shh," suste ze de poes terwijl ze haar hand over haar kopje liet glijden. Vervolgens wierp ze haar blik van achter haar boek op de deur, wachtend op wie er binnen zou komen wandelen.

{{ Open Princess

You’re not gonna tell me who I am. I’m gonna tell you who I am. «

abouttheme

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Gryffindor Head BoyGryffindor Head Boy

Aantal berichten : 87
IC posts : 70

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: We only fuck if you match my aesthetic

BerichtOnderwerp: Re: one track minded ♥ {{open ma nov 07, 2016 9:24 pm


Het voordeel aan je hele leven in een gigantisch kasteel wonen, was dat je al snel de weg vond in een gigantisch kasteel als dit. Hogwarts zag er dan misschien een stuk groter uit, langs de binnenkant was het ongeveer evenwaardig met Buckingham Palace. Dat de trappen in de grote hal bewogen, was maar een klein obstakel, dat makkelijk te overwinnen was als je gewoon even goed oplette. En met de headboy badge op zijn rood-met-gouden sjaal gespeld, leek het nog vlotter te gaan dan anders. Alsof de trap gewoon wist dat alles wat hij deed serious business was. Niet dat dat echt zo was, maar die schijn hield hij graag hoog.

Al bij al was hij best nog snel bij de common room aangekomen. Een nogal lege, nu hij het zo bekeek. Of toch niet helemaal. Enkele plukken rood haar verklapten de aanwezigheid van Vic. Als een zucht ooit iemand omver kon blazen, dan was het wel die van Fred op dit moment. Hij liep zonder verdere omwegen op de bank af, pakte voorzichtig Norah onder haar voorpoten en tilde vervolgens Vic’s benen op. Eenmaal hij in de kussens zat, legde hij d’r benen over de zijne heen, inclusief de gigantische kat terug op de hare. Zo, fixed.

”Je gelooft nooit wat me vandaag overkomen is”, Stak hij van wal, zonder enige begroeting of what so ever. ”Ik had vandaag potions, right, en toen ik klaar was, werd mijn buur jaloers ofzo?? En die gooide gewoon een volledige rattenstaart in mijn pot????” Zei hij verontwaardigd. Dat hij enkele minuten daarvoor stiekem wat kattenhaar in die van hem had gegooid, liet hij maar in het midden. ”Niemand heeft hier gewoon respect voor hun toekomstige koning”, Vervolgde hij met een heleboel zelfmedelijden, want dat verdiende hij momenteel wel heel erg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 9

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: You want to be a good girl but you couldn't stand the taste!

BerichtOnderwerp: Re: one track minded ♥ {{open di nov 08, 2016 6:52 pm

♥ I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust I'm breathing in the chemicals I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison buzz This is it, the apocalypse -------------------------------------------------------------
radioactive
De binnenkomst van Fred gepaard met de luide zucht die de jongen liet horen liet haar haar schoolboek vrijwel meteen aan de kant leggen. Zo te zien kwam er nu toch niets meer van haar plan om te gaan studeren. Niet dat ze dat erg vond, gezien ze nu al kon raden dat er straks een goed portie Fred-gossip-deluxe voor haar voorgeschoteld werd. Terwijl Fred het zich gemakkelijk maakte onder haar benen haalde ze kort een hand door haar haren, waarna ze geïnteresseerd zijn geklaag aanhoorde. Norah had geen kick gegeven bij het feit dat Fred zich even onder hen wierp. Ze was de jongen inmiddels al wel gewend en besloot dan ook rustig verder te gaan pitten. "Vertel," beantwoordde ze zijn openingszin met opgetrokken wenkbrauw waarna een slok van haar thee nam. Vic shudde haar hoofd en legde haar kopje weer aan de kant. "Wat een rattenstreek." antwoordde ze giechelend, waarna ze weer een iets serieuzere houding aannam. "Nee, dat blijkt wel. Zeker een Slytherin?" Ze rolde even met haar ogen, gezien het antwoord daarop hoogstwaarschijnlijk 'ja' zou zijn. "Maak je maar geen zorgen guapo, we pakken 'm nog wel eens terug." Ja, ze geloofde in karma, maar af en toe mocht ze haar best een handje meehelpen, niet?
Princess

You’re not gonna tell me who I am. I’m gonna tell you who I am. «

abouttheme

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 32
IC posts : 22

Hogwarts ID
Schooljaar: Second year
Leeftijd: 12
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: one track minded ♥ {{open di nov 08, 2016 7:27 pm

Wiske had genoten van haar paar vrije uurtjes en had buiten wat rond gewandeld maar besloot zich nu terug te begeven naar de common room, waar het een stukje warmer zou zijn. Misschien was een rokje niet het beste kledingstuk wat ze nu had kunnen uitkiezen, maar hij zat zo lekker. Vrolijk als ze is huppelt ze over de trappen, met hier en daar wat danspasjes die ze nog kent van thuis. Dat miste ze hier op school wel, ze had hier geen danslessen meer, en had hierdoor ook weinig meer geoefend, toch gingen de pasjes haar nog goed af. Op de 7e verdieping aangekomen loopt ze breed lachend aan bij het schilderij waar ze het wachtwoord vrolijk geeft en zich daarna door de opening naar de common room begeeft.
"It wasn't love, it wasn't love. It was a perfect illusion. Mistaken for love, it wasn't love. It was a perfect illusion. You were a perfect illusion" Zingt ze vrolijk mee met het liedje wat al dagen in haar hoofd spookt. Nu ze alleen was durfde ze dat wel. Ze draait een pirouette waarna ze de twee mensen op de bank zag zitten. Oeps, ze wilde niemand storen.
"Sorry" riep ze verontschuldigend naar het meisje en de jongen, die ze herkent als prince fred, althans zo had hij zich toch voorgesteld. Ze strijkt haar rokje weer glad en laat zich op een stoel aan de tafel glijden. Zachtjes zingend begint ze aan haar huiswerk.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Gryffindor Head BoyGryffindor Head Boy

Aantal berichten : 87
IC posts : 70

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: We only fuck if you match my aesthetic

BerichtOnderwerp: Re: one track minded ♥ {{open wo nov 09, 2016 11:07 pm


Het was wel een feit dat Victoria één van de weinige mensen was aan wie hij op een korte tijd wel gewend was geraakt. Ze was dan wel geen royal, maar ze wist zeker wel zijn aandacht te vangen en vast te houden. Gewoon door wie ze was, wat op zich best een prestatie mocht genoemd worden. Hij was namelijk niet zo gul met complimenten als hij dat was met zijn geld. Daar strooide hij immers wel makkelijk mee rond. Anyways, Vic (en haar kat) leken ondertussen ook wel aan hem gewend te zijn, waarbij ze zijn aanwezigheid en daarbij zijn soms vreemde gedrag maar voor lief namen.

Dat ‘vreemde gedrag’ manifesteerde zich vandaag in een klaagrondje, als een speech die hij al de hele dag zat voor te bereiden. "Wat een rattenstreek." Was de eerste giechelende reactie van Vic. Fred schoot ook in de lach. ”Het was ook een rattenjoch, eerlijk, echt zo’n smiechterig ventje. Met al zijn lelijke tattoos ook”, Zei hij terwijl hij met zijn ogen rolde. "Nee, dat blijkt wel. Zeker een Slytherin?" Vroeg ze, op zo'n manier dat ze het antwoord al bijna zelf gaf. "Uiteraard", Verzuchtte hij. "Maak je maar geen zorgen guapo, we pakken 'm nog wel eens terug." Zei ze. Meteen werd de jonge prins een stuk vrolijker. ”Echt? Eerlijk? Geen grapjes maken hoor”, Reageerde hij enthousiast, hoopte echt dat ze ’t meende ook.

Maar voor ze aan hun plannetjes konden beginnen, hoorde hij de deur weer open gaan. "It wasn't love, it wasn't love. It was a perfect illusion. Mistaken for love, it wasn't love. It was a perfect illusion. You were a perfect illusion" Hoorde hij iemand zingen, wat best nog goed klonk. Beter dan wat hij onder de douche uit kon brengen alleszins. "Sorry" Werd er vervolgens geroepen, toen Wiske -want dat was wie binnen was gekomen- door kreeg dat ze niet alleen was. ”Geeft niet joh”, Merkte hij lachend op. De tweedejaars ging duidelijk aan de slag met huiswerk, dus besloot hij maar om haar nog even met rust te laten en zich weer op het wraakplan te focussen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 9

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: You want to be a good girl but you couldn't stand the taste!

BerichtOnderwerp: Re: one track minded ♥ {{open zo nov 13, 2016 12:11 am

♥ I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust I'm breathing in the chemicals I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison buzz This is it, the apocalypse -------------------------------------------------------------
radioactive
Inmiddels had ze haar kopje thee er maar weer bij gepakt. Niet alleen om er van te drinken, maar ook gewoon omdat het lekker warm aanvoelde in haar handen. Deze hield ze er dan ook stevig omheen gesloten. "Over dit soort dingen maken we geen grappen guapo." antwoordde ze grijnzend. Nee, wraak was niet de meest volwassen optie, maar af en toe mocht je mensenhet  toch wel even laten weten wanneer ze met de verkeerde aan de haal waren gegaan. Al was het maar een kleine, subtiele herinnering aan het feit dat ze geen haar beter waren dan de ander.
Haar aandacht werd getrokken naar een jonger meisje dat zingend binnen kwam. Het gezang en de vrolijke uitstraling van de jonge studente toverde een kleine glimlach op haar gezicht, waarna ze na haar verontschuldiging dan ook meteen haar hoofd schudde. "Niet zo onzeker liefje, het klonk hartstikke mooi." antwoordde ze met nog steeds dezelfde glimlach. Het zachte gezang op de achtergrond terwijl ze verder ging met haar huiswerk vond ze dan ook wel prettig. Ze richtte zich weer op de jongen voor zich en zette haar kopje weg om iets overeind te kunnen gaan zitten. "Dus, al enig idee wat, wanneer en hoe?" Geïnteresseerd boog ze zich iets voorover zijn richting op, helemaal klaar om dit plannetje te smeden.  
Princess

You’re not gonna tell me who I am. I’m gonna tell you who I am. «

abouttheme

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 32
IC posts : 22

Hogwarts ID
Schooljaar: Second year
Leeftijd: 12
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: one track minded ♥ {{open ma nov 14, 2016 3:17 pm

Nadat ze zich had verontschuldigd kreeg ze best wel lovende woorden van het meisje met de rode haren. "Niet zo onzeker liefje, het klonk hartstikke mooi." had ze gezegt, en even kleurde haar wangen rood. Onze prins had alleen geantwoord met ”Geeft niet joh”. Ze maakte nog een kleine buiging als bedankje en ging daarna aan de slag met haar huiswerk.
Toch kon ze het niet laten om mee te luisteren met hun gesprek, ze was best nieuwsgierig waar het overging. Om niet teveel te laten weten dat ze luisterde tikte ze zachtjes met haar pen op haar boek en zong zachtjes verder. Steeds een stukje schrijvend en dan weer met haar pen tikkend verdeelde ze haar aandacht tussen het gesprek en haar huiswerk.
"Dus, al enig idee wat, wanneer en hoe?" hoorde ze het roodharige meisje zeggen. Dit trok toch wel haar aandacht en ze keek dan ook op van haar boek en keek naar de 2 op de bank.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Gryffindor Head BoyGryffindor Head Boy

Aantal berichten : 87
IC posts : 70

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: We only fuck if you match my aesthetic

BerichtOnderwerp: Re: one track minded ♥ {{open zo nov 20, 2016 7:06 pm


"Over dit soort dingen maken we geen grappen guapo." Verzekerde Vic hem. Met haar malle straat-taal ook weer. Maar goed, het stond nu wel vast dat ze wraak zouden nemen op die Slytherin idioot die het had aangedurfd om de kroonprins van Engeland dwars te liggen. Echt veel herseninhoud bezat de knul sowieso niet, maar dit was toch een heel domme zet geweest. Echter voor hij zijn eigen brein aan de gang kon zetten om het plan te bedenken, stormde iemand al zingend de common room binnen. Het klonk wel mooi, beter dan zijn eigen prestaties, al was ze er zelf wel onzeker over. Hij stelde haar gerust, net zoals Victoria dat deed. Het talent binnen Gryffindor was weer groot, hij snapte niet dat er nog andere houses nodig waren als Gryffindor zo geweldig was dat eigenlijk iedereen er in zou moeten willen.

"Dus, al enig idee wat, wanneer en hoe?" Zei Victoria, boog een beetje naar hem toe. Fred tikte even met zijn vinger tegen zijn kin, een trekje dat hij had opgenomen over de jaren heen. ”Hmm. Het zou sowieso nice zijn als we hem in nesten kunnen werken bij de docenten ofzo”, Dacht hij luidop na. Een soort val op zetten, hem er in lokken, zodat het leek alsof hij iets had gedaan dat niet mocht. ”Stap één is een situatie veroorzaken waardoor wij eigenlijk straf horen te krijgen, stap twee is er voor zorgen dat hij de schuld krijgt”, Stelde hij voor. Maar wat dat dan precies was, wist hij niet, maar misschien kon Vic dat deel voor hem invullen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: one track minded ♥ {{open

Terug naar boven Ga naar beneden
one track minded ♥ {{open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: common rooms :: gryffindor-
Ga naar: