IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Party animals.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Party animals. zo nov 13, 2016 4:51 pm

Evan had, zoals verwacht, na het avondeten nog tijd genoeg om zich om te kleden. Hij had inmiddels een uil ontvangen van Laila en wist te zeggen dat ze hem om acht uur beneden in de Great Hall verwachtte. Dat wilde zeggen dat hij nog welgeteld tien minuten had. Hij trok de eerste beste nette kleding die hij vond aan, bewerkte zijn haar met gel en bewerkte de laatste plukken van zijn haar door met zijn hand door zijn haar te gaan. Hij had gelukkig een vrij makkelijk kapsel. Dit wilde zeggen: een vrij makkelijk kapsel als je wist hoe je het moest aanpakken. Hij moest eerlijk zeggen dat hij door de avond heen al wel wat meer zin had gekregen om op pad te gaan. Laila’s enthousiasme zou hem toch op de één of andere manier wel aangestoken hebben dan. Dan zijn kleding: hij had gekozen voor een zwarte broek en voor een donkergrijs-wit gespikkeld shirt die er niet warm uitzag, maar wel warmte uitstraalde omdat het specifiek gericht was voor de wintermaanden. Het was dus niet zijn beste kleding, maar ook zeker niet zijn slechtste. Hij kon moeilijk met een wit-zwart shirt met doodshoofden aan komen zetten in een café waar tig mensen rondliepen. Je had altijd wel één of andere loser die zich aangesproken voelde en daar dan iets van ging zeggen. Evan wilde Laila’s enthousiasme niet bepaald verpesten door te gaan vechten, maar als hij aangevallen werd kon hij natuurlijk niet anders. Maar goed, hij hield zichzelf voor dat hij zich ging gedragen en dat was al heel wat. Evan liep op zijn gemak de trappen af en beklom niet veel later weer de trappen naar de Great Hall. Hij ging met zijn armen over elkaar geslagen staan wachten op Laila, maar begon eigenlijk wel zin te krijgen in een sigaret. En dus pakte hij zijn sigaretten al tevoorschijn, maar stopte deze snel weg toen een teacher langs kwam gelopen. ‘Niet langer dan tier uur ’s avonds, Castle,’ sprak de teacher nors terwijl hij in de richting van de common room van Slytherin liep. Evan rolde met zijn ogen. No way dat hij om tien uur alweer terug ging zijn. Fuck da rules. Evan ging rustig zitten op de trappen terwijl hij wachtte tot Laila op zou dagen.

+ Eerste post voor Laila Ryder

Ik suck in kleding uitleggen, dus hier een foto van Evan's shirt die hij draagt:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 319
IC posts : 113

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I'm so into you, I can barely breathe ♡

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. zo nov 13, 2016 8:32 pm

Nadat ze de uil naar Evan had gestuurd, liet ze nog een laatste keer het mascaraborsteltje over haar wimpers gaan en tevreden bekeek ze haar uiterlijk in de spiegel. Ze was blij met de uiteindelijke uitkomst van haar outfit. Ze had het redelijk simpel gehouden, puur om aan Evan te bewijzen dat ook zij gewoon een beetje neutraal voor de dag kon komen. En toch vond Laila dat ze er mooi uitzag. Uit haar laatje pakte ze nog een flesje parfum, dat ze rijkelijk bij zichzelf opspoot. En vanaf toen zou ze onderweg gaan naar de plek waar ze met Evan had afgesproken. Terwijl ze onderweg was, dacht ze aan hoe deze avond zou gaan verlopen. Ze had Evan nog maar net ontmoet, en hij stond altijd een beetje bekend als iemand die vrij bot was, maar uiteindelijk hadden ze samen toch een heel fijn gesprek gehad. Dat zorgde ervoor dat Laila toch wel zin had in vanavond. Voor haar was het al gauw goed. Als je haar een drankje gaf, kon ze zich zo een hele avond vermaken. Ze was benieuwd of Evan zou dansen. Laila grijnsde toen ze er aan dacht als ze het zou vragen. Na een paar minuten was ze bij het afgesproken punt aangekomen, en zag dat Evan er al stond. “Hey” zei ze vrolijk en gaf hem een stralende glimlach. “Nog steeds niet teruggebrabbeld?” zei ze met een grijns, terwijl ze hem aankeek. Eventjes liet ze haar ogen over zijn outfit glijden. Hij zag er prima uit, lekker casual, dat sierde hem. “Ziet er goed uit, mister Castle!”

Outfit;


You can be the king,
But watch the queen conquer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. zo nov 13, 2016 8:48 pm

Evan tikte met zijn voet op de traptreden terwijl hij wachtte… en wachtte… en wachtte. Nee, grapje, hij zat hier maar enkele seconden, maar hij verveelde zich echt dood. Hij wilde wat gaan doen, wilde een sigaretje op gaan steken, maar als de gentleman die hij was, wachtte hij netjes tot Laila hier zou zijn. Hij wist zeker dat veel mensen bij het woordje ‘gentleman’ opeens allemaal spontaan naar de wc-pot waren gaan rennen om over te gaan geven, want als Evan zich met één woord niet kon omschrijven dan was het wel met ‘gentleman’. Nee, dat paste gewoon niet bij hem. Hij snapte dan ook niet van die meiden die aan het einde van de avond tegen zijn vrienden zeiden dat ze meer over hem te weten wilden komen. Volgens Nick was het zijn afstandelijke houding die de dames toch wel wat aantrok, maar Nick moest vooral zijn kop houden. Die jongen greep elke kans aan om iets naast zich in zijn bed te hebben liggen en Evan durfde te wedden dat Nick nog niet eens de helft van het getal in zijn bed had gekregen dan wat hij beweerde. Hij kon zelfs wel een getal plakken op het aantal keren dat Nick in zijn gezicht geslagen werd omwille van zijn ‘geweldige’ versierpogingen. Evan keek op toen hij voetstappen hoorde en gaf een knikje naar Laila. ‘Ik ben een echte man en echte mannen krabbelen niet terug,’ zei hij tegen haar. Toen ze een opmerking maakte over zijn uiterlijk haalde hij zijn schouders op. ‘Jij ook, denk ik. Je doet me een beetje denken aan…’ Aan een stuk zalm dat net gebakken is. ‘… aan een suikerspin. Je jurk dan.’ Misschien zou ze suikerspin net iets minder verkeerd opvatten dan een stuk zalm. Mocht hij kiezen tussen de twee dan was hij sowieso voor de suikerspin gegaan, maar eigenlijk boeide het hem niet helemaal waarmee hij vergeleken werd. Maar nee, het was dus niet zijn kleur wat ze aanhad, maar whatever. Evan sprong van de treden af en wenkte haar vervolgens waarna hij naar de uitgang van de school liep. Hij stak zijn handen in zijn zakken toen hij de koude buitenlucht tegen zich voelde slagen, maar was zo slim geweest om een dik vest mee te grissen nog voordat hij naar boven ging. Deze ritste hij volledig dicht tot onder zijn kin en hij stak een sigaret op. ‘Jij ook één?’ Hij hield het pakje en de aansteker echter al naar haar toe omdat ze, net zoals hij, ook wel een roker was. Hij dacht na over een onderwerp waarover ze konden praten. ‘Nog iets grappigs gezien deze middag dat het benoemen waard is?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 319
IC posts : 113

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I'm so into you, I can barely breathe ♡

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. ma nov 14, 2016 4:52 pm

Evan vond dat ze er uit zag als een suikerspin, en ze besloot dat maar als een compliment te nemen. Ze vond het niet erg als Evan vond dat ze er niet uitzag, ze had namelijk ook geen enkele intentie om hem te versieren ofzo. Laila wilde gewoon kijken wat voor een feestbeest hij was en claimde te zijn. Ze vond de jurk die ze aan had mooi, ze had hem zelf deels gemaakt en daar was ze best trots op. Laila volgde hem braaf toen hij haar wenkte en nam dankbaar een sigaretje van hem aan. Dankbaar stak ze hem aan en gaf hem de aansteker terug. “Ik heb een paar eerstejaars in de leerlingenkamer bang gemaakt” zei ze met een grijns “Ik kwam zonder make-up naar beneden en ze dachten nog steeds dat het Halloween was.” Ze lachte eventjes haar giechellachje, puur omdat ze wist dat hij het irritant vond en vrolijk stootte ze eventjes tegen hem aan, terwijl ze nog een trekje van haar sigaret nam. “Ik ben echt benieuwd naar vanavond, mister Castle, of jij echt zo’n feestbeest ala Laila Ryder bent” zei ze met een grijns. De duisternis omhulden hen en vanuit de verte zag ze de eerste lichten van Hogsmeade. “Waar gaan we eigenlijk heen, waar wil je heen? Ik laat het volkomen aan jou over, ik volg je braaf.”


You can be the king,
But watch the queen conquer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. za nov 19, 2016 8:14 pm

Evan nam zijn aansteker terug in ontvangst en draaide zijn hoofd toen Laila haar opmerking maakte. Even fronste hij zijn wenkbrauwen verbaasd zijnde. ‘Dat zou een opmerking zijn geweest die ik had kunnen maken,’ zei hij. Hij hield zijn mond dan ook even in één streep toen hij haar giechellachje hoorde, maar grinnikte vervolgens zelf omdat hij dit ook wel leuk vond. Hij probeerde zich Laila zonder make-up voor te stellen. Hij had heel dat gedoe rond heel die make-up met vrouwen nooit echt begrepen. Naar zijn idee zagen ze er ook wel oké uit als ze geen make-up op hadden, hoewel je natuurlijk altijd uitzonderingen had. Evan had echter geen idee of Laila één van die uitzonderingen was en dat wilde hij misschien ook wel niet weten. Ze had naar zijn idee misschien iets te veel make-up op, maar het zag er in elk geval niet uit alsof ze haar gezicht in heel haar make-up doos had gedrukt. Je had ook zo van die meiden die echt alles opmaakten en een hele dikke laag op hun gezicht smeerden. Dat zag er gewoon echt niet uit. Evan maakte meestal ook een opmerking erover die ongeveer zo klonk: “Jij had toch een relatie? Niet dan? Ook niet met je make-up doos?” Hij nam aan dat er een hoop meiden waren die hem sindsdien niet eens meer aan hadden gekeken. Alsof hij daar echt wakker van ging liggen boehoe. ‘Ik kan best wel goed loskomen met wat Butterbeers,’ zei hij op een neutraal toon tegen haar. In tegenstelling tot zij kon hij zijn emoties perfect bedwingen. Hij nam een trekje van zijn sigaret en wees in de richting van the Three Broomsticks. ‘Voor de lekkerste Butterbeers gaan we naar daar. Vanaf daar zien we wel weer verder.’ In de Three Broomsticks was het meestal nog wel rustig, maar na wat Butterbeers zouden ze eens kunnen kijken of er ergens een discotheek was. ‘Tenzij jij direct naar een discotheek wilt gaan?’ Hij draaide zijn hoofd haar richting op en rees zijn wenkbrauwen vragend. Hij hoopte dat ze dan wel een beetje een normale avond konden hebben. Dus geen tien kerels die zich aan haar voeten wierpen en gefrustreerd raakten omdat Laila geen gehoor gaf aan hun ronddartelende hormoontjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 319
IC posts : 113

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I'm so into you, I can barely breathe ♡

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. di nov 22, 2016 10:23 pm

“Zie je, I’m growing there” zei ze lachend. Haar vooroordelen over Evan waren weggegaan, gelukkig, anders had dat natuurlijk wel de sfeer van vanavond beïnvloed. Laila was oprecht benieuwd wat hij allemaal voor haar in petto had deze avond, en of hij überhaupt zou dansen. Als ze met Alison en Nyx uitging, dan was dat vertrouwd en wist ze dat ze helemaal los konden gaan, maar met Evan was het anders. Ze kende hem pas sinds vandaag. Hij bood aan om eerst naar The Three Broomsticks te gaan, om wat Butterbeers te drinken. Laila dronk zelf liever kersenwijn, een ander magisch drankje wat ze daar schonken, maar ze kon wellicht wat Butterbeers proberen? Laila glimlachte naar hem. “Het is jouw avond, Evan, ik laat me compleet meevoeren in wat jij allemaal voor mij in petto heeft.” Ze grijnsde breed naar hem. “Maar The Three Broomsticks lijkt me prima, al betwijfel of ik daar nog in mag, omdat ik daar een keertje lichtdronken op de bar heb gedanst.” Laila lachte hardop. “Nee hoor, de eigenaar vond het erg grappig, maar ze moesten wel een uil naar Alison sturen, om me te halen, want ik ging niet vrijwillig weg.” Ze stapte op Evan af en stak haar arm enthousiast door die van hem. “Lead the way, sir!” zei ze enthousiast.


You can be the king,
But watch the queen conquer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. za nov 26, 2016 8:43 pm

Evan gaf een sarcastisch applausje toen hij haar opmerking hoorde, maar gaf toen toch wel een goedkeurend knikje met zijn hoofd. ‘Zie je wel dat zoals mij zijn niet zo erg is? Mensen zijn te snel beledigd tegenwoordig.’ Daarna hield hij zijn lippen stijf op elkaar om haar niet te corrigeren toen ze een fout woordje gebruikte in haar zin. Ze was waarschijnlijk zo enthousiast dat ze dat niet eens in de gaten had en wie weet werd ze er weer beledigd over. Hij had immers beloofd dat hij de avond leuk ging houden. Aan zichzelf dan voornamelijk, want als hij dat beloofde aan Laila en hij hield zich er niet aan had hij echt de grootste drama ooit. Toen ze aangaf dat ze zijn zin deed grinnikte hij even. Was hij blij dat ze het niet andersom deden, zeg. Hij zag haar nog echt een paar rare opdrachten verzinnen om de avond voor haar vermakelijk te maken en voor hem een hel. Hoewel… Als ze dronken was werd de avond voor hem misschien ook wel een hel, wie weet. Hij nam zich voor dat hij samen met haar terug naar Hogwarts ging en haar niet ergens achter ging laten, hoewel de drang groot zou zijn als hij moe zou worden en zij wilde nog niet gaan. Maar nee. Dadelijk gebeurde er weer iets en wie kreeg dan weer de schuld? Hij. Hij was niet nog klaar voor alle haat van Hogwarts, hoewel hij de helft van de haat toch al wel zeker op zich had genomen. ‘Dat klinkt als jou,’ zei hij zuchtend. Hij schrok even toen ze haar arm door de zijne stak, maar was voor de eerste keer in zijn leven niet zo flauw om deze met een ruk terug te trekken, hoewel het wel aan zijn houding was te zien dat hij niet vaak werd aangeraakt op deze manier. Hij rolde met zijn ogen op haar opmerking om zichzelf een houding te geven, maar in werkelijkheid had hij geen idee wat hij met deze situatie aan moest. Naar the Three Broomsticks dan maar? Jep. En dus leidde Evan haar naar the Three Broomsticks. Hij deed de deur open, liet zijn arm uit de hare glijden en maakte een belachelijke, overdreven buiging naar haar waarna hij gebaarde dat zij voor mocht gaan. Daarna volgde hij haar en liep regelrecht naar de bar. Zijn jas uitdoen had geen zin. Na een paar Butterbeers zouden ze toch weer doorgaan. ‘Doe maar vier Butterbeers,’ sprak hij tegen de barman. Deze kneep zijn ogen even samen en keek richting Laila, maar na een strakke blik van Evan schonk hij de Butterbeers toch in. ‘Alleen even indrinken,’ waarschuwde Evan de zwartharige. ‘Daarna gaan we door naar die discotheek en mag je,’ hij zuchtte, ‘ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar dan mag je helemaal losgaan.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 319
IC posts : 113

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I'm so into you, I can barely breathe ♡

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. za nov 26, 2016 9:06 pm

Natuurlijk had Laila door dat ze hem irriteerde door haar arm door de zijne te steken, daar hoefde je namelijk geen ster voor te zijn. Maar ondanks dat het zijn avond was, wilde zij het ook wel leuk hebben. En Laila was nou eenmaal meer van het aanraken – op een goede manier dan, niet op een manier die anders geïnterpreteerd zou kunnen worden. Ze gingen naar The Three Broomsticks, wat voor Laila helemaal prima was. Zij kwam er niet heel erg vaak, meestal om wat te drinken en op te warmen als ze klaar was met winkelen, maar ze vond het niet erg om er nu naar toe te gaan. “Wat galant!” grinnikte Laila enthousiast, toen Evan de duur voor haar openhield. “Dadelijk word je nog een echte gentleman.” Vrolijk keek ze hem aan, terwijl ze verder het café binnenliep. Het was aardig druk in het café, al deelde Evan haar mee dat ze hier niet heel erg lang zouden zijn. Ze knikte. Voor hen werden vier Butterbeers gezet. “Wie zegt dat het zo erg is om met mij los te gaan?” zei ze geamuseerd “Misschien ben ik wel hartstikke leuk als ik losga. You never know.” Uitdagend keek ze hem aan, terwijl ze een slokje van haar Butterbeer nam. De slok was echter iets te groot, dus Laila verslikte zich. Proestend en hoestend sloeg ze haar hand eventjes voor haar mond en voelde tranen in haar ogen opkomen. Laila hoestte nog een paar keer en veegde de tranen uit haar ogen weg. Ze lachte en hardop. “Dat heb je hè, als je niks gewend bent” hoestte ze tussen haar sterfpartij door. De hoest verdween en ze schudde haar hoofd. Wat was ze toch een rommelmaker. Laila keek hem enthousiast aan. “Kom je hier vaker?” vroeg ze nieuwsgierig “Met vrienden enzo?”


You can be the king,
But watch the queen conquer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. zo dec 04, 2016 9:40 pm

Evan onderdrukte een zucht. Meende ze het nu serieus? Hoewel het vrij duidelijk was dat hij de meeste dingen met een sarcastische nadruk deed, gedroeg ze zich alsnog alsof ze dat helemaal niet in de gaten had. Maar Evan wist wel beter dan dat. Natuurlijk had ze het wel in de gaten, maar zei ze er gewoon niks van zodat het leuk tussen hun zou blijven. Of misschien begon ze eindelijk in te zien dat zijn humor heus niet zo slecht was als het leek en had ze voor zichzelf besloten dat ze het vanaf nu grappig zou vinden. Dat betwijfelde hij trouwens ten zeerste. Het enige wat zij grappig leek te vinden waren haar eigen domme grapjes die hij op zijn beurt – meestal – dan weer niet grappig vond. Ze was een apart persoon en zeker niet een waarmee hij in het begin mee om zou zijn gegaan, maar als dit het ergste was waar hij mee moest leven de overige twee jaar dat hij hier nog zat, dan was het niet zo erg. ‘Geloof je het zelf?’ vroeg hij spottend aan haar. ‘Je moet wel heel veel zelfvertrouwen hebben om te denken dat jouw manier van losgaan aangenaam is voor anderen.’ Hoewel hij sarcastisch klonk, klonk er ook wel een licht plagerige ondertoon in zijn stem. En schijnbaar kwam dat voor haar net zo verrassend aan als voor hem, want plotseling begon ze te proesten en de boel onder te sproeien met Butterbeer. Evan negeerde expres de blikken van de andere mensen die op hem en op Laila geworpen werden. ‘Je gaat je wel gedragen voor de rest, hoor,’ zei hij grijnzend tegen haar. ‘Anders doe ik de rest van de avond alsof ik niet bij je hoor.’ Hij nam zelf ook een lange teug van zijn Butterbeer, maar verslikte zich niet en slikte de drank door. Hij voelde zich al warm worden en wachtte geduldig tot Laila klaar was met het bijna sterven. ‘Ik dacht dat je hier op de tafel had gedanst en niet meer binnen mocht komen,’ zei hij expres zo hard en verdacht vrolijk zodat de barman hun kon horen. ‘Nah,’ zei hij op haar woorden. ‘Dan heb ik weinig mensen om mee te komen. Zowat heel Hogwarts haat me bijna.’ En alsof hij dat echt erg vond trok hij een pruillipje naar haar. ‘Hoewel twee goede vrienden pasgeleden naar Hogwarts zijn gekomen. Nick en James.’ Hij keek Laila waarschuwend aan. ‘Je laat Nick met rust, hoor. Die kerel praat over meisjes alsof hij niet van eten en drinken kan leven, maar van hún. Het is echt irritant soms.’ Hij nam nog een slok en keek haar inschattend aan. ‘Wacht, misschien is het dan wel juist een goed idee dat jullie bij elkaar komen. Soort zoekt soort.’ Hij duidde natuurlijk op het irritante en alsof hij haar niet zojuist had beledigd nam hij weer een slok. Zo. Zijn eerste Butterbeer was al leeg. Op naar de tweede.


"En Laila was nou eenmaal meer van het aanraken – op een goede manier dan, niet op een manier die anders geïnterpreteerd zou kunnen worden." *kijkt naar topic van Leo en Laila* Aha, ja jaaaaa... ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 319
IC posts : 113

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I'm so into you, I can barely breathe ♡

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. ma dec 05, 2016 12:28 am

Natuurlijk wist ze dondersgoed dat Evan sarcastisch was, Laila haalde er gewoon plezier uit door hem in de maling te nemen. Ze trok haar wenkbrauwen omhoog en lachte toen naar hem. “Hoe weet jij dat?” vroeg ze toen nieuwsgierig “Misschien is mijn manier van uitgaan wel heel erg leuk en wil je dadelijk je hele leven aanpassen aan de Laila style.” Ze knikte serieus, maar in haar ogen was te zien dat ze een grapje maakte. Natuurlijk was er geen aparte stijl om te leven na haar manieren, en als die er al was, dan wist ze zeker dat Evan daar geen gebruik van wilde maken. Evan begon weer met praten en ze keek hem aan, vertelde dat er twee vrienden van hem net naar Hogwarts waren gekomen. En op het moment dat ze er naar wilde vragen, begon hij erover dat ze met ene Nick niet moest praten. Laila had haar wenkbrauwen al opgetrokken en wilde een opmerking maken, toen hij weer begon met een belediging. Ze keek eventjes met een boze blik naar hem, haar hand schoot uit en ze gaf hem een klap op zijn achterhoofd. “Sukkel” gromde ze, maar lachte naar hem. Haar gedachten gleden eventjes af. “Nee, ik zou nooit iets met iemand anders doen” zei ze zachtjes en keek eventjes naar haar handen. Haar gedachte gleden naar Leo en van binnen voelde ze zich warm worden. Nee, ze zou niks anders willen doen met een persoon die niet Leo was, dat stond vast. Door haar gedachte aan hem moest ze glimlachen en bracht de Butterbeer nog een keer naar haar mond, nam een flinke slok. Haar lichaam werd warm van binnen, en het voelde heerlijk. “Jij lust er wel pap van, hè?” zei ze en knikte naar zijn tweede Butterbeer “Ik dacht dat ik erg was met drinken, maar jij drinkt er meer dan ik.” Lachend nam ze nog een slokje. “Oké, toegegeven, als je eenmaal bent gewend is het niet zo heel erg. Dan is het gewoon lekker. Maar als ik vanavond geen kersenwijn drink, I’m gonna stab a hoe.” En om haar woorden kracht bij te zetten, tikte ze even met haar vingers op de rand van de tafel.


You can be the king,
But watch the queen conquer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. zo dec 11, 2016 8:42 pm

Evan keek eerst normaal, maar zette grote ogen op en trok een gezicht alsof hij naar een eng figuur keek toen Laila aangaf dat hij zich ooit zou willen aanpassen aan de Laila style. Wat dat dan ook in mocht houden. Wilde hij het wel weten? Waarschijnlijk niet. Dan zou hij een heel leven hebben vol vervelend gegiechel, achterlijke grapjes die nergens op sloegen en beledigde commentaar wanneer hij weer eens een opmerking maakte die niet lekker bij haar viel. Meiden konden soms in een mum van tijd zo emotioneel worden. Hij lachte de kerels die zich bekommerden om te emotionele wijven altijd heel hard uit. Oké, als je een vriendin had was het prima dat je haar soms wat aandacht gaf als ze zich Mischief managed voelde, maar dat wilde niet zeggen dat ze om elk klein dingetje moest gaan janken en dat jij er dan maar voor haar moest zijn omdat ze dat zo graag wilde hebben. Hij zou zich nooit van zijn leven door een chick laten doen, maar hij was ook zeker niet het type dat alles aan haar over zou laten. Zo had hij bijvoorbeeld een hekel aan gasten die dachten dat hun chick maar alles moest regelen en die de leuke dingen wel samen wilden doen, maar de vervelende dingen niet. Als hij een chick zou krijgen, zou hij er voor haar zijn en haar bijstaan in alles, al was dat iets doms. Maar hij zou weigeren om zich slecht te laten behandelen, om zich te laten behandelen als een therapeut wanneer zij dat steeds nodig had. Man. Wat een serieuze shit. Hoe was hij ook alweer op gekomen? Voor deze ene keer was hij blij dat Laila haar mond opendeed om te praten. Nee nee, grapje. Dacht hij. Oh. Oh shit. Ze had hem een tikje gegeven op zijn achterhoofd – waarschijnlijk als ‘straf’ omwille van zijn opmerking – maar nu werd ze opeens serieus. Net als hij daarnet. Net toen hij iets wilde zeggen om het minder awkward te maken, begon ze gelukkig over zijn Butterbeer. Hij grijnsde enkel en hield het tweede glas naar haar toe waarna hij het weer naar zijn lippen bracht en net geen kwart leeg dronk. ‘Dat wil ik nog wel eens zien,’ zei hij grijnzend tegen haar. ‘Denk maar niet dat ik je ga tegenhouden of ga helpen, hoor. Als jij in Azkaban belandt, prijs ik je gelukkig.’ Hij gaf haar een luchtkus en grijnsde vervolgens. Hij negeerde de blikken van een paar mensen die hem geschrokken aankeken. Kom op zeg. Alsof Azkaban zo erg was om over te praten. Hij nam weer een slok van zijn Butterbeer. ‘Het is hier saai,’ zei hij zuchtend. ‘Ik ben benieuwd of dat dadelijk wat gaat worden in die discotheek.’ Hij keek haar waarschuwend aan. ‘Ik méén het, ik kom je écht niet helpen als je ruzie krijgt met een chick. Als je ruzie krijgt met een dude help ik je misschien. Ligt eraan of het terecht is om je te helpen of niet.’ Hij grijnsde vals naar haar, maar wist zelf wel het antwoord op zijn eigen stelling: hij zou haar helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 319
IC posts : 113

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I'm so into you, I can barely breathe ♡

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. di jan 03, 2017 10:58 pm

Nee, Leo was het beste wat Laila sinds een lange tijd was overkomen, dat zou ze nooit zomaar opgeven. Ze was helemaal gek op hem. En wat Evan daarvan dacht, dat maakte haar allemaal niet uit. Wat ook maar iemand daar van dacht, maakte haar echt helemaal niets uit. Evan trok haar aandacht weer en Laila trok plagend haar wenkrauw eventjes op. “Azkaban is helemaal niet klaar voor iemand als mij” zei ze met een grijns “Ik denk dat ze me met liefde overplaatsen naar een andere gevangenis als ze mij daar zouden opsluiten. Ik zou Dementors echt m’n vibe niet laten killen.” Dat was natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar Laila was voorlopig helemaal niet van plan om naar Azkaban te gaan, voor geen enkele reden. Ze nam een slokje van haar Butterbeer, toen ze haar wenkbrauwen voor een tweede maal opstak. Wat kwam er nu weer voor onzin uit de mond van Evan? Laila stak haar hand op, als teken dat hij moest stoppen met spreken. “Ho, ho, ho, stop Evan…” zei ze en schudde met haar hoofd. “Denk je echt dat ik hulp heb van een jongen?” Een grijns gleed over haar gezicht. “Serieus, Evan, als ik ruzie heb met iemand, hoef ik echt geen hulp van iemand hoor. Diegene die mij aanvalt heeft gewoon een groot probleem, jongen of meisje. Dus als ik ruzie krijg, blijf alsjeblieft lekker genieten van je drankje en enjoy the show, want serieus.” Ze grijnsde en dronk haar glas met Butterbeer in een teug achterover, zette het met een klap neer en keek hem verwachtingsvol aan. “Goed, meneer Castle, ik ben er klaar voor. Neem me mee naar die discotheek, ik ben benieuwd.” Enthousiast keek ze hem aan. Ze was wel een beetje in de juiste vibe.


You can be the king,
But watch the queen conquer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Party animals. vr jan 06, 2017 4:11 pm

Hoewel Evan haar nu niet graag in Azkaban zou zien zitten – als dat nu niet eens vriendelijk van hem gezegd was, wist hij het ook niet meer! – zou hij het zich helemaal kunnen voorstellen hoe ze de Dementors in Azkaban wegjoeg door honderduit tegen hun beginnen te praten of door een paar danspasjes te doen. Natuurlijk kon je het ook gewoon simpel houden en een spreuk leren waarmee je de Dementors kon verweren zoals Expecto Patronum. Dat was trouwens een spreuk waar hij nog steeds goed op moest oefenen. Hij wist ook niet wat zijn Patronus was. Schijnbaar had iedereen een Patronus die uniek voor hem of haar was, maar die van hemzelf had hij nog niet ontdekt omdat hij de Patronus niet voldoende onder controle had en daardoor er geen vorm in kon ontdekken. Hij was er ook niet bepaald veel mee bezig om hem in orde te krijgen; hij vond spreuken waarmee hij zichzelf kon genezen, verdedigen en aanvallen op dit moment belangrijker. En ja, hij wist dat hij met een Patronus Dementors kon aanvallen, maar hij bedoelde eerder spreuken waarmee hij mensen serieus kon verwonden zodat ze de volgende keer twee keer na zouden denken alvorens hem aan te vallen. Tot nu toe hadden zijn aanvallende spreuken zichzelf prima bewezen. Evan trok kort met zijn wenkbrauw toen Laila hem tot stilte maande en vervolgens aangaf dat ze een jongen zelf wel aan kon. ‘We zullen zien,’ sprak hij niet bepaald overtuigd. Hoewel hij Laila wel geschikt achtte om zichzelf te verdedigen, waren sommige jongens zelfs te sterk voor haar. Anyway… hij zou ingrijpen. Of ze het nu wilde of niet. Wat had hij immers aan een uitgaanspartner die naar de Hospital Wing moest omdat ze te koppig was om hulp te accepteren, right? ‘Nou, dan gaan we maar,’ zei hij op een droge toon, maar zelfs bij hem was te zien dat de drank al lichtelijk zijn werk begon te doen. Hij gooide wat geld neer en ging haar vervolgens voor. Met weer zo’n achterlijke buiging – waarbij hij zijn kop nog net niet tegen de klink van de deur stootte – liet hij haar voorgaan om vervolgens de deur achter zich te sluiten. Hij ritste zijn jas dicht en hield zijn armen deze keer bij elkaar zodat ze haar arm niet door de zijne kon haken. De discotheek doemde op in de verte. ‘Ik zal proberen het meeste nuchter te blijven deze avond,’ sprak hij. Er moest er immers één zijn die de boel een beetje in de gaten kon houden. En na één laatste blik op haar ging hij haar voor naar binnen waarna hij naar de drukte keek. ‘Voor mij de sterkste drank die ze hebben,’ zei hij met een grijns. ‘Als ze vragen wie ik ben, wijs je naar hem.’ En hij wees naar een goed uitziende kerel die minstens achttien leek. ‘Veel succes.’ Hij zwaaide overdreven naar haar met een overdreven blij gezicht, trok toen weer een neutraal gezicht en wilde ergens gaan zitten. Hij deed zijn jas los om deze vervolgens aan de kapstok te droppen en keek naar een blondine die erg naar hem aan het staren was. Shit. Nee. Andere kant op. Plan B!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Party animals.

Terug naar boven Ga naar beneden
Party animals.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Lost Animals
» Beach Party Activiteiten - Aanmeldtopic
» Pre-oud en nieuw-party!
» Party night [Cecille Skarsgárd]
» [Beach Party] Loterij

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogsmeade :: the three broomsticks-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: