IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Life can be so boring.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Life can be so boring. za nov 19, 2016 4:45 pm

Met een zucht keek Evan naar het briefje dat op zijn bureau lag. Natuurlijk, Nick. Steek het in je reet. Volgens Nick zou Evan niet in deze periode van het jaar naar the great lake durven gaan om te gaan zwemmen. Als bewijsmateriaal dat hij toch geweest was moest hij naar de bodem zwemmen, daar iets van de bodem gaan halen en dit vervolgens achterlaten op het bed van Nick. Typisch weer zijn beste vriend om zo’n onnozele opdrachten te verzinnen, hoewel hij het James eerlijk gezegd ook nog wel zag schrijven in naam van Nick om hem te pesten. Of misschien wilde iemand hem ontzettend beetnemen, had diegene gezien dat hij en Nick goed overweg konden en hadden ze dit daarom zo gedaan. Als het dat laatste geval was dan zou hij die persoon vermoorden zodra hij weer terug in zijn common room was. In elk geval moest een Slytherin dit hebben gedaan. Maar goed, Evan was eigenlijk toch wel benieuwd naar hoe de temperatuur van de great lake zou zijn, dus ging hij de uitdaging aan. Hij legde het papiertje weer terug neer en kleedde zich om. Omdat het weekend was hoefde hij zijn gewaad niet meer te dragen en dus koos hij voor een wijde joggingbroek, een strak shirt en een trui. Hij had een zwembroek aangedaan onder zijn joggingbroek. Hij trok schoenen aan en liep vervolgens naar beneden, een handdoek om zijn nek slagend. Hm. Zijn blik ging verlangend naar de prefect’s bathroom. Maar nee, hij ging naar de great lake. En dus zette hij zijn tocht voort. Naar de prefect’s bathroom kon hij nog wel eens gaan met iemand die hij wel mocht. In dat geval kon hij dus niet echt naar de prefect’s bathroom gaan. Nee, grapje. Hij mocht Laila, Nick, James en Jane wel. Hij stelde zich voordat hij met Jane er naartoe zou gaan. Zou de Ravenclawer er een regel voor durven breken? Waarschijnlijk wel. De bruinharige kwam niet veel later beneden aan en zette zijn tocht voort naar de great lake. Toen hij op de Hogwart’s grounds kwam zag hij een paar mensen vreemd naar hem kijken, maar daar trok hij zich weinig van aan. Hij ging zitten voor de great lake en stak zijn benen in het water om de temperatuur te checken. ‘Fuck,’ siste hij en hij kwam weer overeind. Koud! Hij deed zijn kleren op zijn zwembroek na uit zodat hij enkel in zijn lichtelijk gespierde borstkas stond en keek met over elkaar geslagen armen naar de great lake. Was dit wel zo’n goed idee?


+ Eerste post voor Wiske Duquesne
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 32
IC posts : 22

Hogwarts ID
Schooljaar: Second year
Leeftijd: 12
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Life can be so boring. ma nov 21, 2016 10:47 pm

Wiske mindert haar pas, en loopt langzaam door. Ze heeft een heel stuk gerend om haar conditie op peil te houden. Ze weet dat als ze straks weer naar huis gaat haar ouders verwachten dat ze haar dans opleiding wel weer oppakt. Na het er even uit gelopen te hebben blijft ze staan, en doet nog wat stretch oefeningen terwijl ze een liedje zingt. we can sail away tonight, on a sea of pure moonlight. we can navigat the stars to bring us back home. Door de tekst te zingen houd ze haar adem onder controle en bij iedere uitademing rekt ze net wat verder.
Vaag hoorde ze in de verte een zachte 'fuck' en ze draait zich om. Daar ziet ze een jongen van slytherin die bezig is zijn kleren uit te trekken tot hij enkel nog in zijn zwembroek staat. Ze kan het niet laten, haar nieuwschierigheid wint het en ze stapt stil naar de jongen toe.
"je was toch niet echt van plan om het water in te gaan toch?" Vroeg ze de jongen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Life can be so boring. zo dec 04, 2016 9:20 pm

Het meisje dat vals had staan zingen aan zijn rechterkant had hij heus wel opgemerkt, maar hij had gewoon niet gedacht dat ze zijn kant op zou komen. Oké. Zo vals zong ze nu ook weer niet, hij was gewoon weer eens de pessimist. Bovendien mocht hij zeggen wat hij wilde over haar zangkunsten als het toch enkel in zijn hoofd was. Als hij het hardop zei kreeg hij gegarandeerd ruzie. Niet dat hem dat wat uitmaakte of zo, hoor. Hij had toch al met bijna heel de school ruzie, dus dat kwam er ook nog wel bij. Alleen met Jane en Laila kon hij het redelijk goed vinden. En dan natuurlijk Nick en James, maar zij hadden er het eerste jaar niet eens gezeten en waren pas dit jaar erbij gekomen. Bovendien kwamen zij uit een vriendengroep die al jaren met elkaar bevriend was, zelfs nog voordat Evan naar Hogwarts ging. En ze beheersten allemaal magie, dus dat zat wel goed. De jongen keek op toen hij het meisje dat net zong zijn kant op kwam. Oh boy. ‘Nee, ik sta hier omdat mijn geweldig gespierde en sexy borstkas aan Hogwarts wil tonen, nu goed?’ vroeg hij sarcastisch aan haar. Natuurlijk ging hij dat meer in. Anders ging hij hier toch niet zo staan? Hij bevroor als hij hier nog een paar minuten zo bleef staan met enkel die handdoek. But then again… als hij in dat meer zou gaan, zou hij waarschijnlijk ook bevriezen. Als het dan toch geen verschil maakte kon hij net zo goed direct in dat meer springen. Dan was hij er vanaf. ‘Ik denk dat het een beter idee voor je is als je nog wat verder gaat zingen dan dat je me gaat joinen. Het is echt ijskoud.’ En met die woorden sprong hij in het water. Zijn ademhaling ging even weg omdat het zo koud was en snel zwom hij naar de oppervlakte. ‘Niks aan,’ zei hij vervolgens op een rustige manier tegen haar, hoewel hij het gevoel had dat hij een ijsblokje was geworden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 32
IC posts : 22

Hogwarts ID
Schooljaar: Second year
Leeftijd: 12
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Life can be so boring. ma dec 19, 2016 10:28 pm

‘Nee, ik sta hier omdat mijn geweldig gespierde en sexy borstkas aan Hogwarts wil tonen, nu goed? Antwoordde de jongen op haar vraag en ze bekeek hem even. "Met je ego is tenminste niets mis" kaatst ze terug en glimlacht. Ze weet best dat hij sarcastisch was, maar ze was niet van plan de slytherin boy zijn zin te geven en weg te gaan. ondanks zijn grote mond bleef hij toch op de kant staan en ze vraagt zich af of hij wel echt van plan is om te gaan springen. "als je nu.." begint ze wanneer ook hij net begint met praten. ‘Ik denk dat het een beter idee voor je is als je nog wat verder gaat zingen dan dat je me gaat joinen. Het is echt ijskoud.’, was het laatste wat hij zei voor hij het water in sprong en ze kijkt hem verbaasd na. Ze had niet verwacht dat hij echt zou gaan springen. ‘Niks aan,’ deelde hij haar mee toen hij weer aan de oppervlakte kwam, al zag het niet uit alsof het niks was.
"als het niks is, dan kan ik je best wel joinen toch?" reageert ze met een glimlach. Ze is niet echt van plan te gaan springen, alleen van het kijken naar de jongen kreeg ze het al koud. "Waarom spring je eigenlijk?"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Re: Life can be so boring. vr jan 06, 2017 3:17 pm

Hm. Die opmerking had hij al wel vaker gehoord. Dat er met zijn ego niks mis was. Ze had het waarschijnlijk niet eens oprecht bedoeld, want bijna heel Hogwarts kende hem en bijna heel Hogwarts wist ook wel dat hij sarcastisch als de pest was. Dat was nu eenmaal een deel van hem die hij niet kon wegwerken, welke vrienden had hij dan ook maakte. En in zijn eerste trimester hier had hij nu ook weer niet zo veel vrienden gemaakt, maar hij kon er toch niks aan doen dat de mensen naar hém kwamen? Ze moesten hem altijd hebben en dan reageerden ze beledigd als bleek dat hij toch niet zo leuk op ze reageerde als ze in eerste instantie gedacht hadden. Toch bleek dat ook dit meisje weer niet af te schrikken; ze bleef gewoon in zijn buurt rondhangen. Hij haalde zijn schouders op. Ze moest het zelf maar weten. Nadat hij in het water was gesprongen en haar had gezegd dat er niets aan was, stelde ze een vraag aan hem. Sprong ze dan nooit met koude temperaturen in het water? Waarschijnlijk niet. Hij dacht niet dat er iemand zo gek was als hem om in dit water te springen met deze temperaturen. ‘Om het ergste gehad te hebben,’ zei hij tegen haar. ‘Als je er direct in springt is je lichaam direct gewend aan de temperaturen. Als je eerst voorzichtig er in gaat, ben je sneller geneigd je terug te trekken.’ Daarna keek hij haar met een uitdagende glimlach aan. ‘Kom er dan bij als je durft. Er is inderdaad niets aan. Voor een Slytherin niet, maar ik weet niet hoe jullie o zo stoere Gryffindor’s reageren in dit soort situaties. Jullie hebben meestal zo’n grote bek, maar er komt nooit wat van.’ Nee, nu ze had aangehaald dat ze er net zo goed in kon springen, zou ze het doen ook. ‘Ik wil je zelfs wel een handje komen helpen,’ zei hij met een valse grijns.


OOC: Deze was iets later, sorry c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 32
IC posts : 22

Hogwarts ID
Schooljaar: Second year
Leeftijd: 12
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Life can be so boring. di apr 11, 2017 10:56 am

De jongen vertelde haar dat hij er gelijk in sprong om zo het ergste gehad te hebben, en daar heeft hij een punt. Door gelijk te springen heb je geen tijd om na te denken of het water wel of niet te koud is want je bent al gesprongen.
‘Kom er dan bij als je durft. Er is inderdaad niets aan. Voor een Slytherin niet, maar ik weet niet hoe jullie o zo stoere Gryffindor’s reageren in dit soort situaties. Jullie hebben meestal zo’n grote bek, maar er komt nooit wat van.’ antwoordde hij met een glimlach op zijn gezicht. Dit had ze niet verwacht en even kijkt ze hem verbaasd aan zonder iets te kunnen zeggen. ‘Ik wil je zelfs wel een handje komen helpen,’ ging hij verder.
Ze was niet van plan zich te laten kennen en kijkt hem uitdagend terug aan. "Wat krijg ik als ik er in spring??". Ze heeft zelf geen zwemkleren aan en twijfeld even of ze er dan met haar kleding aan in moet springen of dat ze er in haar ondergoed inspringt.
Ze besluit wel haar schoenen uit te doen en legt deze naast zijn kleding neer en loopt naar het water. Voorzichtig steekt ze haar teen in het water.. brr... Waarom wilde ze zichzelf zo graag bewijzen?


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Life can be so boring.

Terug naar boven Ga naar beneden
Life can be so boring.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Vervolg: How to save a life[Tallstar's dood]
» The Rain gives Life and dead
» Feel the rhythm of life~
» Death is unstoppable. One must face it as a fact of life ✝
» Just another daim boring day..

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: the great lake-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: