IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

It has been quite some time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: It has been quite some time za nov 19, 2016 10:47 pm

Zahorchak Solarz
a quote or some shit
Het was vrijdag en de professor had enkele uren geleden zijn laatste les van de dag achter de rug. Hij kon nou niet zeggen dat hij zijn werk echt geweldig vond. Het was eerder het voordeel dat je vaak gewoon toe kon kijken hoe de studenten alle brouwsels aan het verkloten waren, en dan soms hun even te hulp schieten. Het was niet de intensiefste baan, en dat beviel hem wel. Hij was nou eenmaal te laks van aard om intensief bezig te gaan met zelf allerlei potions te maken en of deze te verbeteren zodat de informatie in, bijvoorbeeld, schoolboeken verbeterd kon worden. Nee, dat was niets voor hem. Nadat hij klaar was met alle taken die hij op Hogwarts had moeten regelen was hij naar huis gegaan om zich in comfortabele kleren te hijsen en was daarna vrijwel meteen doorgegaan naar The Three Broomsticks. De bruinharige teacher zat op het moment dicht bij de warme open haard met een glas butterbeer in zijn hand die inmiddels al weer half leeg was. Voor je het wist waren die glazen leeg en had je alweer de volgende besteld bij de bartender. Iets waar Zahorchak zeker op moest letten. Soms dacht hij iets te nonchalant over de hoeveelheid die hij naar binnen werkte waardoor hij als gevolg zijn tolerantiegrens overschreed. Aan de andere kant was strikt leven ook niet bepaald prettig. Ooit zal hij een goede combinatie tussen beide vinden, maar nu was dat zeker nog niet het geval.

-Eerste post voor Paz Zyskowski, daarna open wat mij betreft.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 34
IC posts : 11

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 20 y/y [26-07]
Partner: Error

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time wo jan 04, 2017 2:26 pm


Mevrouw had het weer voor elkaar gekregen hoor. Allang al had ze klaar kunnen zijn met dit toverschooltje, maar nee, alweer had ze het voor elkaar gekregen om te blijven zitten in de laatste klas. Het lukte haar niet, wat ze ook deed. Wacht... Ze deed helemaal niks. Misschien was dat juist het probleem. Als ze iets zou doen voor school ging ze vast en zeker over, maar motivatie of iets anders had ze niet. Eigenlijk had ze er helemaal niks voor over. Dan nog maar weer een jaartje blijven zitten, nietwaar? Niet dat zij het erg vond, anderen wel. Ze ergerde zich aan haar gedrag. Ze was dan ook één van de oudste leerlingen die nog ronddwaalde op deze school, misschien wel de oudste. Vandaar dat mevrouw dacht dat ze alles kon maken wat ze wilde, en dat liet ze blijken ook. Zelfs al was ze niet de oudste, ze deed alles wat niet mocht en niet 'goed' voor haar was. Pluspunten erbij opgeteld, alles wat vroeger illegaal was, was nu legaal. Foute boel dus, want mate houden wist ze voor geen meter.

School was ze zat en vandaar dat ze zich nu in een cafeetje bevond. Het was vrijdagmiddag en de lessen waren voorlopig voorbij. Weekend. Het beste woord wat er bestond in een schoolcarrière, als het voor haar nog een carrière te noemen was. Alles was toch al verpest, dus waarom nu nog fucks geven?  Over fucks gesproken, ze zat nu al aan haar... derde glas Butterbeer? Ze wist het al niet meer, zo erg was het. Geamuseerd om zichzelf liet ze haar blik een enkele keer over alle mensen gaan. Zat er iemand die ze kende? Uiteindelijk, na een poosje rondgekeken te hebben, viel haar blik op een iets wat 'oudere' man. Hij kwam haar bekend voor. Was dat niet zo'n docent van het toverschooltje waarop ze zat? Eh... Wat was de naam ook alweer?

-Excuses voor de late reactie.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time wo jan 04, 2017 3:31 pm

ZAHORCHAK SOLARZ

Where will you be waking up
tomorrow morning?
.
Niet veel later dan dat hij the three broomsticks was binnengekomen en zijn mond had gezet aan een glas butterbeer was er een meisje van hogwarts binnenkomen. Naja, meisje, ze leek hem al aardig volwassen waardoor hij toch begon te twijfelen of hij het wel goed had gezien. Hij werkte pas sinds dit jaar op hogwarts en hij had der tot nu toe nog niet zien verschijnen in een van zijn lessen, en het leek hem dat ze dan wel in het zevende jaar zou moeten zitten? Geïntrigeerd naar waar hij haar dan van zou kunnen observeerde hij haar. Ze had zeker geen rem als het ging om hoeveel butterbeer ze naar binnenwerkte, of het kwam gewoon omdat het inmiddels vrijdagavond was. Hij wendde zo nu en dan zijn blik af zodat het niet raar overkwam en het niet zou overkomen als staren, terwijl dat onderhand toch echt wel was wat hij aan het doen was als hij naar haar keek. Hij kon er gewoon niet over uit aangezien hij haar herkende maar zeker wist dat ze nog geen les van haar had bezocht. Had hij haar dan misschien gewoon een keertje in de gangen zien lopen? Of deed ze hem gewoon denken aan iemand die hij kende van zijn geboortestad? Het duurde niet lang voordat zij ook naar hem keek en dus oogcontact kregen. Even bleef hij haar recht aankijken met zijn bruine hondenogen. Toen hij aan haar dacht te zien dat ze ook aan het nadenken was besloot hij op te staan en in een zo recht mogelijke lijn naar haar toe te lopen, zover dat mogelijk was. Okay, Zahorchak, nu geen onzin geen uitkramen met je dronken/aangeschoten kop want als ze echt een leerling was op je school en je zei iets raars dan zou het je waarschijnlijk nog lang achtervolgen. Zou normaal mogelijk ging hij naast haar zitten en zette zijn glas met butterbeer op de tafel zodat die in ieder geval niet om kon vallen. “Jij komt mij bekend voor,” viel hij dan maar meteen met de deur in huis. Beter gelijk straight to the point dan er eerste en heel dronken lulverhaal omheen hangen right?
BY MITZI
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 34
IC posts : 11

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 20 y/y [26-07]
Partner: Error

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time wo jan 04, 2017 4:12 pm


Haar kijkers waren blijven hangen op een man die zo te zien ook wel wat van drinken afwist. Het probleem was niet dat hij, net zoals zij eigenlijk deed, teveel dronk. Het probleem was eerder het feit dat ze hem leek te herkennen. Waarvan was nog een groter mysterie, want god, ze wist het niet. Zonder dat ze het zelf doorhad bleef ze de man aanstaren. Zat hij ook op het toverschooltje? Vast niet, want no offence, daarvoor leek hij veel te oud. Zo vaak blijven zitten kon niet, dus leerling was geen optie. De enige optie die nu nog overbleef was leraar, maar voor zover zij wist was ze in geen enkele les van hem geweest. Niet dat ze naar alle gegeven lessen ging hoor, dus dat zal vast wel zijn.
Diep in gedachtes verzonken bleef ze de man aanstaren tot op het punt dat ze oogcontact kreeg. Zijn grote, bruine hondenogen keken recht in die van haar. God, dit was awkward. Meteen draaide ze zich om om zo nonchalant mogelijk een flinke slok van haar overgebleven Butterbeer te nemen. Ondertussen hield ze hem stiekem in de gaten via haar ooghoeken en zo te zien was het raak. Wankelend kwam de man naast haar zitten om zijn glas bij die van haar op tafel te zetten. Niet dat ze mannelijk gezelschap erg vond en zich nu ongemakkelijk begon te voelen want hormonen had ze in overvloed. “Jij komt mij bekend voor,” Straight to the point, daar hield ze wel van. Niet dat zij geheel straight was, maar oké, daar ging het nu niet om. "Jij komt mij anders ook bekend voor," antwoordde ze om nog een klein slokje te nemen. "Hogwarts?"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time do jan 05, 2017 1:16 am

ZAHORCHAK SOLARZ

Where will you be waking up
tomorrow morning?
.
Hij keek haar aan in haar groene/blauwe ogen terwijl hij zei dat ze hem bekend voorkwam. Waarschijnlijk zou hij er echt wel op komen als hij sober was, aangezien zijn denkvermogen op het moment zwaar gedaald was door de alcohol. Het was nou eenmaal vrijdagavond, dus ach ja. Een frons ontstond op zijn gezicht toen ze zei dat ze hem ook herkende, hij was niet helemaal aan het gek worden? Hij knikte toen ze vroeg of hij van Hogwarts kwam. “Professor Potions,” zei hij tegen haar. Niet dat hij gedacht had dat ze dacht dat hij nog een leerling was, anders had het wel heel zwaar verkloot tijdens zijn schoolcarrière. “Ook Hogwarts?” vroeg hij vervolgens aan haar terwijl zijn ogen weer afdwaalden naar zijn glas butterbeer om daar vervolgens nogmaals een slok van te nemen. “Moet ik je straffen omdat je niet naar mijn lessen kom of ben je geen leerling? Dan is het wel awkward wat ik net zei namelijk,” ratelde hij vervolgens aan een stuk door. “Als je wel een leerling ben moet je maar gewoon vergeten wat ik na die opmerking zei hoor, dan heb ik niets gezegd, gewoon negeren dan, negeren, negeren en vergeten,” vervolgde hij terwijl zijn been kenmerkend als een gek op en neer bouncte, iets wat hij al sinds hij nog een klein jongetje was deed.
BY MITZI
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 34
IC posts : 11

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 20 y/y [26-07]
Partner: Error

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time do jan 05, 2017 1:51 pm

Take the knife and twist it,

where's my heart? You missed it.

Haar vermoedens werden bevestigd want de man vertelde haar dat hijzelf ook van Hogwarts kwam. Niet als leerling -wat  natuurlijk ook wel logisch klonk- maar als een leraar, leraar van de zogeheten potions. Toverdrankjes bestuderen en alcoholische drankjes drinken waren dus zijn specialiteiten. Het waren beide drankjes, maar dan stiekem toch net ietsjes anders. Een grijns vormde haar lippen bij deze droge redenering, maar goed, blame de alcohol voor deze gedachtegang. Niet veel later zette meneer de professor zijn lippen weer tegen zijn eigen glas aan om er een slok uit te nemen, brabbelend over het feit dat hij haar eigenlijk zou moeten straffen omdat ze nog nooit in zijn lessen verschenen was. "Ikzelf ben helaas nog steeds van Hogwarts ja. Twee keer blijven zitten in het laatste jaar, helaas." Het laatste woord kwam er alles behalve gemeend uit, want zoals ze al eerder zei, het boeide haar echt niks.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time do jan 05, 2017 6:17 pm

ZAHORCHAK SOLARZ

Where will you be waking up
tomorrow morning?
.
Hij had aan een stuk door gerateld over hoe hij haar eigenlijk zou moeten straffen omdat hij der nog niet in zijn lessen had gezien, tenminste als ze een leerling van Hogwarts. Toen ze had geantwoord op zijn vraag of ze ook van Hogwarts kwam had ze echter dat gebrabbel allemaal genegeerd, wat misschien inderdaad wel het verstandigste besluit was geweest. "Ik ben ook een aantal keer blijven zitten, ik kon helemaal niks op potions na, uiteindelijk toch wel geslaagd met moeite," zei hij terwijl hij ritmisch met zijn vingers begon te tikken op de houten tafel waar ze aan zaten. Het duurde even voordat hij zich realiseerde dat ze dan inderdaad zijn lessen nog niet bezocht had, maar dat verzweeg ze natuurlijk. Sneaky sneaky. "Dus je hebt mijn lessen gewoon geskipt? Nou zeg," merkte hij op en keek der aan. In eerste instantie keek hij haar aan in der ogen, maar werd al snel afgeleid door haar nogal zware en donkere make-up. Gefascineerd keek hij naar hoe het rond der ogen zag en der hele oogleden bedekte. Haha, ze leek wel een wasbeer, er miste alleen iets.. Bedenkelijk keek hij haar aan en kwam er al snel achter wat er precies miste. Haar neus was niet zwart.. ach ze kon vast wel een beetje missen van die zwarte oogschaduw toch? Ze had er zoveel van. Hij leunde naar voren en stak zijn hand uit naar haar linker ooglid waar hij met zijn vinger wat zwarte oogschaduw vanaf probeerde te halen. Toen hij vond dat zijn vinger zwart genoeg was veegde hij die af aan het puntje van haar neus waardoor die lichtelijk zwart werd. Natuurlijk niet zo pikzwart als haar oogleden waren, maar het ging om het idee. Nu was het plaatje in ieder gevoel compleet. "Nu ben je net een wasbeer," grinnikte hij geamuseerd, niet eens realiserend dat hij precies hetzelfde meisje vroeger met precies dezelfde naam pestte. Of ze van zijn actie gediend was wist hij niet, maar daar zou hij wel achter komen.
BY MITZI
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 34
IC posts : 11

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 20 y/y [26-07]
Partner: Error

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time do jan 05, 2017 11:02 pm

Take the knife and twist it,

where's my heart? You missed it.

Zijn gebrabbel had ze genegeerd en dat bleek haar eerste -en ook gelijk laatste- verstandige keuze te zijn geweest tot nu toe. Eigenlijk had ze niet eens geweten wat ze daar überhaupt mee had gemoeten, want kom op, drie keer het woord 'negeren' in één zinsdeel had nogal ongemakkelijk kunnen uitpakken. Alles werd ongemakkelijk als zij eens goed haar bek zou opentrekken, vandaar dat ze zich nu maar koest hield en nog een slokje van haar Butterbeer nam. De professor was zo te zien van plan om zijn gehele levensverhaal van vijftig jaren plus te vertellen, dus lang zou ze hier nog wel zitten. "Dat is vervelend," was het enige antwoord dat ze gaf. Geen medelijden, helemaal niks. Potions had haar toch nooit geïnteresseerd, vandaar dat ze nog geen enkele keer in een van zijn lessen verschenen was. Had ze eerder geweten dat de leraar niet zo'n lelijke oude man was, dan was bijles nog niet eens zo erg geweest als het daadwerkelijk klonk. De professor leek haar geheel door te hebben, want ook hij vroeg voor de zekerheid of ze zijn lessen geskipt had. "Ja." Kort maar krachtig. Een grijns verscheen op haar lippen bij haar gegeven antwoord, maar deze verdween al snel toen meneer nogal afgeleid leek door haar make-up. Voor ze het wist was hij naar voren gebukt om een van zijn vingers tegen haar linker ooglid te zetten. Hij was toch niet.... En of. Met zijn inmiddels pikzwarte vinger veegde hij een enkele keer over haar neus. Het feit dat hij aan haar make-up zat was een ding, maar dat hij daadwerkelijk het lef had om nog een stapje verder te gaan was de druppel. "Nu ben je net een wasbeer," was de enige zin die nodig was geweest om het puzzelstukje compleet te maken. "Zahorchak," gromde ze nu redelijk pissig. Haar humeur was volledig omgeslagen, want van alle personen die ze het meeste haatte was hij het wel. Nog steeds even irritant en duidelijk nog steeds niet volwassen. Met haar platte hand haalde ze uit naar zijn rechterwang om even gemeen te grijnzen. Damn, dat voelde goed. Het was iets wat ze al veel eerder had moeten doen. "Paz," stelde ze zich voor na de gegeven klap. "Komt dat je bekend voor?" Ze kende hem dus niet enkel van school, er zat veel en veel meer achter.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time za jan 07, 2017 12:30 am

ZAHORCHAK SOLARZ

Where will you be waking up
tomorrow morning?
.
Nadat hij een -vond hij zelf althans- mooie zwarte veeg had achtergelaten op het puntje van haar neus hoorde hij hoe niet veel later zijn naam gromde. Oh wacht.. ze kende dus zijn naam? Hij kende de hare niet anders, maar ja hij was wel een profes… auw? Een helse pijn was door zijn rechterwang geschoten nadat haar vlakke hand met aardig wat kracht met zijn huid in aanraking was gekomen, wat een aardige klets veroorzaakte. Een paar hoofden draaiden zich dan ook uit verwarring om om te kijken wat er gaande was. “Auw,” pracht hij na een paar seconden dan ook uit alsof hij een klein kind was die net billenkoek had gehad. Late reactie Zahorchak. Net toen hij zijn mond wilde opentrekken of ze hem had gestalkt op Hogwarts of iets dergelijks omdat ze zijn naam wist trok ze haar mond al open. Ze heette dus Paz. “Pazt wel bij je,” antwoordde hij vrijwel meteen en legde de nadruk overdreven op de z, om zijn grap te benadrukken. Als ze niet tegen slechte grappen kon dan kreeg hij waarschijnlijk nog een kusje van haar hand op zijn linkerwang. Een frons speelde met zijn wenkbrauwen toen ze vroeg of haar naar hem niet bekend voorkwam. Nog steeds met een frons op zijn gelaat leunde hij achterover en nam een slok van zijn butterbeer. Ineens drong hem tot hem door, die Paz was zij dus! Hij herkende haar helemaal niet van zijn teacherzijnde maar al van een aantal jaren geleden, toen hij hier zelf nog als leerling op Hogwarts dwaalde. Toentertijd zat hij in het zevende jaar en zij in het eerste. Al toen ze de sortinghat op haar hoofd had was haar zware make-up hem meteen opgevallen en had haar dus ook sindsdien wasbeer genoemd, en niet bepaald op de vriendelijkste manier. Hij was net als haar een aantal keer blijven zitten waardoor hij als zevendejaars een van de oudste was, wat de arrogantie in hem naar boven bracht en zij was daar slachtoffer van geworden. Nou leek ze hem niet iemand die niet tegen een stootje kon waardoor een brede grijns zijn lippen begon te sieren, “Pazbeer wasbeer,” grinnikte hij geamuseerd. “Niet gedacht je hier nog tegen te komen, althans niet als mijn leerling,” grinnikte hij geamuseerd. Ja nu ze zijn neus op de feiten had gedrukt kon hij inderdaad de overeenkomst zien van haarzelf en toen ze nog een kleine schattige eerstejaars was.
BY MITZI
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 34
IC posts : 11

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 20 y/y [26-07]
Partner: Error

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time za jan 07, 2017 10:05 pm

Take the knife and twist it,

where's my heart? You missed it.

Alle frustraties van vroeger waren eruit en een harde klap was genoeg geweest voor al dat. Vroeger had ze dit nooit bij hem durven doen, niet eens durven denken. Maar nu? Ze was volwassen genoeg om voor zichzelf op te komen en dat liet ze maar al te graag blijken. Zolang zij voor zichzelf opkwam werd er niet meer over haar heen gelopen en degene die een klap verdiende kreeg er een, zoals nu het geval was. Zahorchak had veel, maar dan ook veel eerder op zijn donder moeten krijgen. Het werd maar eens tijd om dat in te halen, nietwaar? Een grijns speelde haar lippen na de gegeven klap, maar Zahorchak leek niet bepaald onder de indruk te zijn. Een veel te late 'auw' werd nogal droogjes uitgesproken, gevolgd door een kutgrap. Ze kon wel tegen flauwe grapjes, maar niet op zo'n moment. Haar bloed kookte al redelijk van woede en na zijn 'grap' leek de temperatuur alleen nog maar verder op te lopen. Zonder er dan ook verder bij na te denken haalde ze uit naar nu zijn linkerwang. Nu had ze beide wangen te pakken gehad. Nu voelde het niet alleen goed, nu voelde het geweldig.
"Noem me niet zo," gromde ze waarschuwend. Als dit niet genoeg was om ervoor te zorgen dat hij stopte met die stomme bijnaam vond ze het echt niet erg om nog meer klappen uit de delen. Ze deed het zelfs met plezier. "En lieve, lieve Zahorchak," begon ze sarcastisch om haar halfvolle glas Butterbeer vast te pakken. "Er is helemaal niks van jou bij." Na deze uitgesproken woorden kwam ze overeind om zo haar halfvolle glasinhoud over hem leeg te gooien. Dit was de druppel.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time vr jan 27, 2017 8:50 pm

ZAHORCHAK SOLARZ

Where will you be waking up
tomorrow morning?
.
Hij moest toegeven dat hij toentertijd een enorme, arrogante lul was. Daar was geen twijfel aan mogelijk. Veel leerlingen mochten hem in zijn leerling tijd daarom ook niet, inclusief de leraren. Hij was er zeker van dat hij sommige oude leraren van wie hij zelf nog les heeft gekregen aardig verbijsterd heeft toen hij hier solliciteerde om zelf leraar te worden. Maar dat hij nog een leerling tegen zou komen met wie hij vroeger hier op school had gezeten had hij totaal niet verwacht. Natuurlijk was ze nooit echt overgekomen als het persoon dat enorm haar best deed om over te gaan zonder onvoldoendes, maar het was niet in hem opgekomen dat er nog een kans bestond dat ze hier nog zat. Denkend dat het allemaal na zeven jaar of meer wel bij der was weggezakt maakte hij een grapje en noemde der nog een keer bij der beruchte bijnaam. Iets wat overduidelijk niet gewaardeerd was waardoor zijn linkerwang nog een liefdevol kusje van haar hand kreeg. “Fuck,” vloekte hij zacht, het gevoel hebbend dat deze toch een stuk harder aankwam dan degene de zijn rechterwang had ontvangen. “Nou zeg, zit het na meer dan zeven jaar nog steeds zo diep bij je?” merkte hij op. Alsof twee slagen op zijn wangen nog niet genoeg was kwam ze overeind en pakte ze haar halfvolle glas butterbeer om die vervolgens leeg te gieten over zijn hoofd heen. Zijn mond viel iets open uit onaangename verrassing, had ze net serieus haar glas over hem leeggegoten? Hij veegde de overtollige vloeistof uit zijn gezicht om der vervolgens aan te kijken, zijn mond lichtjes openhangend uit verbazing. “Serieus wasbeer? Moest dat? Heb je je er na al die tijd nog steeds niet overheen gezet?” vroeg hij aan der met een frons, der nu expres bij der bijnaam noemend. Ja, misschien zat er toch nog wel wat van die arrogante klootzak in hem die hij vroeger was. Hij had nu onderhand de neigingen om zijn eigen glas -in zoverre deze nog vol was- ook over haar heen te gieten. Ondertussen probeerde hij de butterbeer van zich af te vegen, wat natuurlijk een hopeloze zaak was, maar het was leuk geprobeerd.
BY MITZI
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: It has been quite some time

Terug naar boven Ga naar beneden
It has been quite some time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» This time I'm nog leaving without you
» [Training Session] It's time to learn, my dear Apprentice.
» Now the time has come to learn..
» Boets.. Come to me for the last time. The last song! The last part.
» Its time to train ~Anaïs~

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogsmeade :: the three broomsticks-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: