IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Closer to the edge

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 149
IC posts : 80

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: You got two black eyes from loving too hard

BerichtOnderwerp: Closer to the edge za dec 03, 2016 11:15 pm

The bottom is not the lowest we get
Een frons speelde met zijn wenkbrauwen toen hij de wekker hoorde gaan. Elke fucking ochtend besloot hij om te gaan hardlopen, nog voordat de eerste lessen begonnen. Hij moest toegeven dat hij soms wel eens een dagje oversloeg omdat hij gewoonweg zijn nest niet uit te branden was. Hij had echter deze dag afgesproken om te gaan hardlopen samen met Rosé, die hij eerder deze week in de bibliotheek had ‘ontmoet’. Natuurlijk had hij haar niet echt ontmoet, maar het was in ieder geval wel de eerste keer dat ze elkaar fatsoenlijk gesproken hadden. Daarbij ging het gesprek ook niet de hele tijd over school, zoals de meeste gesprekken met mensen die hij voor het eerst aansprak uitpakten. Met een diepe zucht gooide hij de dekens van zijn lijf nadat hij zich had uitgerekt een gaapte nog een enkele keer voordat hij zijn sportspullen ging opzoeken om zich mee aan te kleden. Hij zocht nog een comfortabele sweater op om aan te trekken aangezien het buiten nou niet bepaald warm was. Ondanks het feit dat hij wel warm zou worden tijdens het rennen had hij niet echt zin om de kou daarvoor te moeten doorstaan. Gunner liep nog naar de spiegel toe en keek erin, zijn ogen gefocust op zijn kapsel. Normaal gaf hij er bar weinig om hoe hij eruit zou zijn tijdens het hardlopen, maar hij vond dat als hij met iemand samen ging dat hij er niet uit kon zien alsof letterlijk zijn bed was uitgerold en nu daar stond. For the sake of it besloot hij er dus maar wat gel in te smeren zodat het er toonbaar uit zag. Heel veel moeite deed hij echter niet aangezien het tijdens het rennen toch wel weer in de war zou raken. Hij keek nog een laatste keer in de spiegel voordat hij zijn kamer uitging. Hij neuriede zachtjes terwijl hij rustig de vele trappen afging en door de gangen heenliep om naar buiten te gaan. Als het goed was was hij nog ruim om tijd dus een reden om te haasten had hij niet. Uiteindelijk kwam hij na een tijdje aan bij de ontmoetingsplek die ze hadden afgesproken, hij spotte echter nog geen Rosé. De bruinharige jongen maakte een bedenkelijk geluidje om zich vervolgens te plaatsen op het stenen muurtje aan zijn linkerzijde. Ze zal vast wel zo komen, anders had ze hem of geditcht of hij had gewoon de verkeerde dag/tijd in zijn hoofd. Een ding was zeker, als ze kwam zouden ze er snel achter komen of Rosé hem daadwerkelijk zou kunnen verslaan in een wedstrijdje rennen.

{+ 1st Rosé


OOC;; echt random liedje als titel hehex:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 94
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: I've just been to numb to understand, I'm just a victim of the weapon in my hand

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge zo dec 04, 2016 7:53 pm


Ain't running from myself no more, I'm ready to face it all, if I lose myself I lose it all.

Het was vroeg, erg vroeg. Maar dat maakte voor Rosé helemaal niets uit, met een stalen gezicht was ze haar bed uitgekomen. Geeuwend en zichzelf uitrekkend liep ze door haar kamer. Haar ruggengraat kraakte een beetje. “Fuck” gromde ze, terwijl ze eventjes over haar rug wreef. Ze liep naar haar spiegel en bekeek zichzelf erin. Mmm, ze zag er niet eens zo heel erg slecht uit. Nou ja, na het hardlopen zou ze wel gaan douchen en zichzelf helemaal goed gaan maken. Voor nu deed ze alleen een beetje dagcrème op haar gezicht. Haar haren bond ze bij elkaar. Nadat ze haar tanden had gepoetst, deed ze haar sportkleding aan (bestaand uit een vest, sport bh en een strakke legging met sportschoenen). Stiekem had ze best wel zin om te gaan hardlopen met Gunner. Misschien zou ze hem wel verslaan in het hardlopen, who knew? In ieder geval had ze wel weer zin om contact met hem te hebben, iets dat al nieuw was voor haar. Ironisch dat ze dat nou precies in haar laatste jaar moest meemaken, maar goed, liever nu wat meer contact met haar medeleerlingen, dan helemaal nooit. Met een vrolijke blik in haar ogen, nu kon het want niemand liep nog rond in het kasteel, liep ze naar buiten. En dat was het eerste moment dat ze het iets minder vond. Want man, man, man, wat was het koud. Rosé deed haar vest dicht, tot net onder haar kin en maakte alvast een aanloopje richting het bos. Je kon jezelf beter maar meteen een beetje warm maken. Ze vervolgde haar wandeling naar het Verboden Bos, en liep richting de plek waar ze met Gunner had afgesproken. Ze zag hem op een muurtje zitten en een glimlach ontstond op haar mond toen ze een plannetje kreeg. Ze week af van het pad en liep door de bomen naar hem toe, deed zo stilletjes mogelijk en wachtte tot ze achter hem was. Zachtjes beet ze op haar lip en sloeg haar hand eventjes voor haar mond om een opkomende giechel weg te drukken. Heel zachtjes kwam ze wat naar voren, stapje voor stapje, totdat ze vlak achter hem was. “Boe!” riep ze en pakte hem beet bij zijn schouders. Lachend ging ze voor hem staan en stak plagend haar tong uit. “Ik moest je terugpakken van Laila, dus bij deze!” zei ze met een grijns. Rosé zette haar been met haar voet tegen het stenen muurtje en begon alvast een paar rek- en strekoefeningen te doen. “Klaar voor, meneer Jäger? Voor je afgang?” zei ze geamuseerd, en glimlachte competitief naar hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 149
IC posts : 80

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: You got two black eyes from loving too hard

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge wo dec 07, 2016 6:54 pm

The bottom is not the lowest we get
Geduldig wachtte hij op Rosé terwijl hij op het steenkoude muurtje zat. Hij wreef met zijn handen over elkaar om deze ietwat op te warmen en blies er vervolgens in. Damn, ze moest wel snel komen anders zouden zijn spieren al verstijfd zijn voordat ze nog waren begonnen. Hij meende een takje achter zich te horen kraken maar besloot het maar te negeren, het zal vast wel een dier zijn geweest of iets dergelijks. Niet veel later voelde hij plotseling twee handen zijn schouders vastpakken en een luide boe. “Scheibenkleister!” schold hij van schrik in het Duits terwijl hij overeind sprong. Al snel merkte hij op dat het Rosé was die hem zo aan het schrikken had gemaakt. Ze waren nog niet eens begonnen met hardlopen en zijn hart maakte al overuren. Hij grijnsde geamuseerd toen ze vertelde dat die namens Laila was geweest. “Dus jij denkt, ik zorg dat de arme Gunner zich nog doodschrikt voordat we überhaupt kunnen gaan rennen?” zei hij en zette even een zielig pruillipje erbij op toen ze haar tong er ook nog eens bij uitstak. Hij zag hoe ze al wat oefeningen begon te doen terwijl ze aan hem vroeg of hij klaar was voor zijn afgang. Een grinnik verliet zijn mond terwijl hij ook begon te strekken, “Ben jij klaar voor jouw afgang, mevrouw Bailman?” herhaalde hij haar woorden bijna exact met een lichte grijns op zijn gezicht. Nadat hij klaar was met de oefeningen keek der aan met zijn blauwe ogen. “Dus, ben je er klaar voor, Rosé?” grinnikte hij en wreef nogmaals in zijn handen om ze wat op te warmen. Straks als ze klaar waren zouden ze vast aardig warm zijn, maar nu voelde het weer nog bar koud aan. “Misschien kunnen we zelfs een weddenschap houden,” stelde hij voor met een uitdagende grijns. Dat zou hun wedstrijdje misschien nog net iets intenser maken.x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 94
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: I've just been to numb to understand, I'm just a victim of the weapon in my hand

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge wo dec 07, 2016 10:35 pm

Toen bleek dat Gunner zo van haar schrok, moest ze lachen. God, keek haar nou eens, ze was aan het groeien! Plezier aan het maken op de vroege ochtend, het moest niet veel gekker worden! “Heerlijk hè, schelden in je eigen taal, vooral als andere mensen het niet verstaan. Dan kan je gewoon zeggen dat het iets positiefs is.” Plagerig liet ze haar wenkbrauwen op en neer gaan. Helaas voor Gunner sprak ze geen woord Duits, maar ze ging er maar van uit dat het een scheldwoord was. “Als jij je nu dood schrikt, heb ik meer kans om te winnen” zei ze met een neutraal gezicht. “Awh, nee hoor!” herstelde ze zich snel, en aaide even over zijn wang. Nee, Gunner mocht niet neervallen hier hoor, doei. Dat zou ze helemaal niet leuk vinden. Gunner begon haar een beetje uit te dagen, of dat ze wel werkelijk klaar was hiervoor. Uitdagend trok ze haar wenkbrauwen omhoog, terwijl ze wat strekoefeningen aan het doen was. “O, dus jij denkt dat je MIJ kunt verslaan?” zei ze uitdagend “Ik loop al hard sinds het eerste jaar rond het meer en in het bos, jij bent geen partij!” Lachend keek ze hem aan. Een beetje partijdigheid kon helemaal geen kwaad, al was Rosé niet zó partijdig dat haar leven helemaal over zou zijn als ze niet zou winnen. Dat betekende natuurlijk niet dat ze zich zomaar gewonnen zou geven aan Gunner. Haar interesse werd gewerkt door het feit dat hij er een weddenschap om wilde leggen. Met een nieuwsgierige blik keek ze hem aan en liep ze op hem af, ging vlak voor hem staan. “Ik wil wel wedden, ja.” Ze trok haar wenkbrauwen plagend omhoog. “Wat is de inzet?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 149
IC posts : 80

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: You got two black eyes from loving too hard

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge do dec 08, 2016 7:02 pm

The bottom is not the lowest we get
Even had hij zijn hand op zijn hart gelegd toen ze hem zo had laten schrikken en had daardoor ook wat gescholden in zijn moedertaal. Iets wat hij puur automatisch deed. Hij grinnikte toen ze dat opmerkte. Het was zeker heerlijk om in het Duits te schelden. Daarnaast had hij van buitenlanders vaak gehoord dat Duits sowieso al agressief klonk, dus als je er mee schold had je twee vliegen in een klap. “Dat is zeker waar,” antwoordde hij en keek der aan. “Dus, je kan met de ‘taal van de liefde’ ook aardig schelden als ik jou zo hoor?” zei hij plagerig aangezien hij Frans altijd had gezien als een formeel, zacht en beleefd taaltje. Hij was wel eens benieuwd waarmee ze dan zowel schold in het Frans. Hij pruilde vervolgens zwakjes toen ze zei dat ze meer kans had om te winnen als hij zich dood zou schrikken. Natuurlijk voelde hij zich niet echt geraakt daardoor want hij wist dat het een grapje was – maar een beetje zielig doen kon nooit geen kwaad natuurlijk. Hij grinnikte toen ze zich lief verontschuldigde en even over zijn wangetje aaide waardoor hij kort moest giechelen omdat het kietelde. Hij was zo enorm gevoelig voor kietelen waardoor hij al bij het minste geringste moet giechelen, wat nou niet echt ‘mannelijk’ was naar zijn gevoel en hij dus als gevolg een lichte blos op zijn wangen verscheen. “Sinds het eerste jaar al?” zei hij met opgetrokken wenkbrauwen als in wow. Zover hij wist dachten de meeste leerlingen daar nog geen eens aan om te doen in hun eerst jaar. Tenzij ze natuurlijk een fanatieke quidditch speler waren en dus in topconditie moesten zijn. “Okay, zo fanatiek was ik niet toen, geef ik toe,” grinnikte hij geamuseerd. Okay, ze had misschien dus toch echt wel een kans om te winnen als ze al zo lang rende en een topconditie had. Hij grijnsde breed toen ze instemde dat ze wel met hem wilde wedden en vervolgens vroeg wat de inzet was. Even dacht hij na met een bedenkelijk geluidje voordat hij ineens op een idee kwam. “Ik stel voor dat als ik win,” begon hij. ”Dan, dan mag ik jouw make-up doen,” grinnikte hij geamuseerd. Hij had echt 0,0 ervaring met make-up op doen, maar dat zou het juist extra grappig maken als hij het helemaal zou verkloten. Nee, het zou er waarschijnlijk niet zo mooi uit komen te zien, maar dat zou weer een leuke foto worden waar je over een aantal jaar nog om in een deuk lag. “En als jij wint, dan mag je het bij mij opsmeren,” grinnikte hij geamuseerd. “Tenzij je andere wilde plannen hebt als jij wint,” vervolgde hij. Oh God, wat deed hij zichzelf aan? “Dus, wat zeg je ervan? Deal?”x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 94
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: I've just been to numb to understand, I'm just a victim of the weapon in my hand

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge do dec 08, 2016 10:46 pm

Rosé knikte. “Ja, maar het is grappig, want omdat Frans altijd zo zoetsappig wordt aangedaan, verwacht niemand dat die mooie klanken die je uitspreekt eigenlijk scheldwoorden zijn. Je kan iemand helemaal de Mischief managed in schelden, of dood wensen, en dan denken mensen nog dat je over iets liefs en romantisch aan het praten bent.” Met een grijns keek ze Gunner aan. Dat was bij het Duits wel anders wist Rosé. Zachtjes kuchte ze en zette haar serieuze blik op: “Je vous battre ensemble, connard dérangé.” Ze rolde met haar ogen. “Als ik een jongen was geweest, had je me een klap op m’n smoel gegeven. Maar je slaat geen meisjes, toch?” Ze trok een pruillipje. Niet dat het zo erg was wat ze zei in het Frans, gewoon dat ze hem in elkaar slaat. Rosé dacht niet dat hij dat zou doen, aangezien hij giechelde toen ze over zijn wang had geaaid. “Schattig” was de eerste gedachte die in haar hoofd was geschoten, maar daar had ze haar hoofd opgeschut. Rosé vond niks schattigs, schattig was voor vrolijke twaalfjarige meisjes die net hun eerste make-upje gingen aanbrengen en geilden op de magische popster Gustin Dieber. Diep in haar hart vond ze het wel schattig. Goed, terug naar het hardlopen. Gunner wilde een weddenschap er aan hangen, en dat was prima voor haar. Maar zodra ze zijn “terms” hoorde, kon ze het niet laten om hardop te lachen. Lachend drukte ze eventjes haar hand voor haar mond. “Dat moet echt de beste weddenschap ever zijn, I’m fucking in.” Lachend schudde ze haar hoofd en bond ze haar haren bij elkaar in een hoge staart. Met een veelbetekende blik liep ze achteruit. “Dus Gunner, kies maar alvast een mooie kleur lippenstift uit, ‘cause you’re going down!” En met een lach draaide ze zich om en begon snel te lopen. Na een paar meter verlaagde ze haar tempo weer, en keek met een geamuseerde, uitdagende blik achter zich.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 149
IC posts : 80

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: You got two black eyes from loving too hard

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge vr dec 09, 2016 4:54 pm

The bottom is not the lowest we get
Hij grinnikte toen ze vertelde over hoe in haar taal alles zoetsappig en romantisch klonk. Hij moest toegeven dat dat inderdaad waar was, en toen ze wat tegen hem schold in het Frans klonk het inderdaad nog steeds als de taal van een nachtegaaltje. Hij had echter echt werkelijk waar geen idee wat ze zonet gezegd had. Een plagerige grijns ontstond op zijn gezicht toen ze zei wat hij gedaan zou hebben als ze een jongen was geweest. “Ligt eraan op welke manier slaan je bedoelt,” lachte hij plagerig en gaf der een speels duwtje. Soms moest hij echt proberen om zijn opmerkingen voor zich te houden, maar als hij zich comfortabel voelde bij iemand ging hij er maar al te graag op los. Ergens had hij spijt toen hij haar hardop hoorde lachen over het voorstel van zijn weddenschap, er was natuurlijk altijd nog een kans dat hij wel verloor en dat hij het slachtoffer was in plaats van haar. Maar er was nu geen weg meer terug right? Hij zou het dan toch vast wel overleven? Tenzij ze overal op social media foto’s van het resultaat zou gaan posten natuurlijk, maar dat zag ie dan wel weer. Hij was zich in ieder geval al mentaal aan het voorbereiden. Hij kreunde protesterend toen ze zei dat hij alvast een kleur lippenstift kon gaan uitzoeken, damn die had er zin in zegt. “Waarom stelde ik dit ook alweer voor?” zei hij op een overdreven toon alsof hij een heel zwaar leven had. Zijn ogen werden even groot toen hij haar al zag wegrennen om er snel achteraan te hollen. Toen hij merkte dat ze weer haar pas vertraagde en een uitdagende blik naar achteren wierp greep hij zijn kans en pakte der bij der zijdes vast om der tot stilstand te brengen en begon der te kietelen. “Dat was een valse start mevrouw Balmain,” grinnikte hij. Nu maar hopen dat ze niet tegen kietelen kon anders zou het lichtelijk awkward zijn. “Ik zal maar oppassen als ik jou was hoor,” vervolgde hij streng met een plagerige ondertoon terwijl hij der met een brede grijns aankeek.x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 94
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: I've just been to numb to understand, I'm just a victim of the weapon in my hand

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge vr dec 09, 2016 7:43 pm

Rosé moest lachen bij zijn opmerking over het slaan. “Ja, ja, zeker alleen op een bepaalde plek, hè?” zei ze plagend en draaide met haar heupen, zodat haar billen op en neer gingen. Maar dat was anders, dat was gewoon leuk. Gunner leek duidelijk spijt te hebben van zijn voorstel om met make-up te werken als een van hen de weddenschap zou winnen. Het was echter te laat, deze weddenschap stond muurvast. “Je gaat nu toch niet terugkrabbelen hè?” zei ze plagend. Om ervoor te zorgen dat hij niet terug zou krabbelen, en om hem natuurlijk nog wat extra uit te dagen, was ze alvast gaan rennen. Na een tijdje had ze haar snelheid wat vertraagd, ze had gedacht dat hij gewoon achter haar aan zou rennen, en dat deed Gunner ook, maar besloot dat het niet helemaal wat kon wat ze deed, dus hij had haar zijdes beet gepakt en begon haar te kietelen. En dat bleek nou net het enige waar Rosé nou absoluut niet tegen kon! Daarom bukte ze gierend van het lachen voorover. “Nee, nee!” gilde ze lachend terwijl ze zijn handen probeerde weg te trekken. “Gunner, stop!” gilde ze lachend. Ze deed een stapje naar voren, giechelend en keek hem met een glimlach aan. Ze stapte weer naar voren en prikte hem in zijn borst. “Ja, dat was een valse start” zei ze met een glimlach “Oppassen? Want anders doe je…?” Uitdagend keek ze hem aan, benieuwd wat hij anders zou doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 149
IC posts : 80

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: You got two black eyes from loving too hard

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge za dec 10, 2016 12:42 am

The bottom is not the lowest we get
Hij grinnikte en zuchtte een overdreven onschuldige blik op "Ik snap niet waar je het over hebt hoor," zei hij op een toon waardoor je er gelijk uit kon halen dat hij dondersgoed wist waar ze het over had. Toen ze even met haar heupen draaide dwaalde zijn ogen toch wel even stiekem af naar beneden en keek vervolgens snel weer naar haar gezicht voor het geval ze m zou betrappen. Ze daagde hem vervolgens uit door te zeggen dat hij niet moest gaan terugkrabbelen nadat hij zichzelf hardop had afgevraagd wat hij zichzelf aan het aandoen was. "Als je m'n wenkbrauwen maar niet gaat shaven hoor, stel dat je win," waarschuwde hij der alvast zodat hij net straks zonder wenkbrauwen moest doen. Toen ze snel ervandoor was gegaan was hij snel achter der aan gerend en begonnen te kietelen. Een brede grijns van triomf verscheen op zijn smoel toen bleek dat ze er totaal niet tegen kon. Ze smeekte dat hij stoppen moest en probeerde daarbij ook zijn handen weg te krijgen, maar hij ging koppig nog even door voordat hij stopte met een grinnik. Toen ze weer rechtstond liep ze naar hem toe en prikte hem in zijn borst en maakte even een speelse schijnbeweging naar haar buik waardoor het leek alsof hij der weer wilde gaan kietelen. Flauw Gunner, flauw flauw. Hij grinnikte toen ze toegaf dat het een valse start was, maar  was dan ook benieuwd waarom ze zo moest oppassen. "Hmm.." begon hij bedenkelijk "Anders..anders ga ik je slaan hoor," zei hij grinnikend op een plagerige uitdagende toon, doelend de opmerking die hij zonet nog had gemaakt. Natuurlijk zou hij dat niet echt doen bij der, zo intiem waren ze immers nog niet met elkaar. Maar een beetje speelsheid en uitdaging kon nooit geen kwaad toch? "Dus, een wedstrijd waarbij je gewoon moet rennen totdat je er basically bij neervalt omdat je gewoonweg niet meer kan?" vroeg hij aan haar. Hij kon de spierpijn van morgen nu al voelen bij de gedachtes eraan, en dat terwijl het zo vroeg was. "Kom," zei hij waarna hij der hand vastpakte en der zorgvuldig meetrok naar een boomstammetje. Dit vond hij wel een geschikte plek om hun race om leven of make-up mee te beginnen..x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 94
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: I've just been to numb to understand, I'm just a victim of the weapon in my hand

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge za dec 10, 2016 1:20 pm

Een grijns speelde rond de lippen van Rosé toen hij begon over het shaven van zijn wenkbrauwen. “Het ging alleen over make-up he, niet over andere verzorgingsproducten, maar hé, geef me geen ideeën…” Met een engelengezichtje keek ze Gunner aan. Ah, nee hoor, ze zou zijn wenkbrauwen niet afscheren. Dat zou gemeen zijn en dat zou ze Gunner niet aandoen. Misschien kon ze hem wel mooie wenkbrauwen geven met haar wenkbrauwproducten? Met een samenzwerende grijns keek ze naar Gunner. “Ik dacht eventjes aan de manier waarop ik je ging opmaken.” Ze liet haar wenkbrauwen speels op en neer gaan. Door haar Franse bloed was ze redelijk competitief ingesteld, maar ze zou het niet erg vinden als ze nu zou verliezen. Stiekem vond ze het wel grappig als Gunner haar zou opmaken, zolang het maar niet op social media en alles zou verschijnen. Dat zou een hoop vage vragen oproepen. Door haar valse start had Gunner haar de kieteldood gegeven, en was ze bijna op de grond gevallen van het lachen. Giechelend had ze geprobeerd zijn handen weg te slaan, maar hij had niet opgegeven. Uitdagend had ze hem gevraagd wat hij ging doen als ze nog een keer een valse start ging doen, en ze lachte om zijn opmerking, die duidelijk bedoeld was op wat ze net had gezegd. “Jaaaaa jaaaa, dan moeten we dat risico maar nemen.” Ze lachte en gaf hem een knipoog. Een beetje geplaag kon natuurlijk geen kwaad. Hij had haar aan haar hand meegenomen naar een boomstammetje, dat zou wel hun startpunt worden. Zachtjes kneep ze eventjes in zijn hand voor ze hem losliet. “Ja, laten we gewoon het bos in rennen, net zolang tot we niet meer kunnen. Het wordt al licht, dus zo gevaarlijk zou het wel niet worden.” Rosé haalde nonchalant haar schouders op. Ze had haar toverstok bij en ze waren aan het begin van het bos, wat zou er nou eenmaal mis kunnen gaan? Rosé maakte een schijnbeweging, proberend hem er tot laten geloven dat ze alweer een valse start ging maken. “Nee grapje, ik kan overleef niet nog een kietelaanval hoor” zei ze lachend en keek hem uitdagend aan, terwijl ze klaar ging staan. Zodra Gunner zou gaan rennen, zou zij ook gaan rennen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 149
IC posts : 80

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: You got two black eyes from loving too hard

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge za dec 10, 2016 9:09 pm

The bottom is not the lowest we get
Hij keek der met een overdreven zielig pruillipje aan toen ze zei dat hij haar niet op ideeën moest brengen. Oh God oh God. Hij dacht na of hij er iets geks van zou maken als hij de weddenschap won. Het zou hoogstwaarschijnlijk toch al wel een creatie worden waardoor je je kopt zou lachen om hoe slecht de make-up gedaan was, maar het ging om het idee. “Als ik er aan het einde maar als een prinses uit zie,” zei hij geamuseerd tegen haar maar kon echt geen beeld voor zich halen hoe hij er daadwerkelijk met make-up uit zou zien. Hij grinnikte geamuseerd toen ze zei dat ze dat risico maar moest nemen nadat hij haar de kieteldood had gegeven en ze had gevraagd aan hem waar ze dan zowel voor moest op gaan passen. “Dapper hoor,” zei hij nog plagend tegen haar waarna hij haar aan haar hand meetrok naar een boomstammetje dat hun startpunt voor hun race zou vormen. Hij knikte toen ze ermee instemde om je gewoon rot te rennen totdat je basically kapot neerviel, en wie dan het verste was gekomen zou hebben gewonnen. En het mooie was, daarma moesten ze nog HELEMAAL terug lopen naar hogwarts. Er was hier aangezien niet ergens een handige bushalte of iets dergelijks. Nee, het zou moet de voet moeten gebeuren, tot Gunner teleurstelling. Hij wilde net tegen haar zeggen dat hij zou aftellen en dat ze dan bij drie zouden gaan rennen, maar door een schijnbeweging van haar was hij gelijk sprakeloos totdat hij tot de realisatie was dat het was om hem even te pesten. “Oh mein Gott, Roosvee,” zei hij en legde expres de klemtoon op de laatste ‘ee’ van de bijnaam die hij even snel voor haar verzonnen had, zodat het op een variatie van haar eigen naam ging lijken. Tegelijkertijd pakte hij haar even goed vast en begon plagend haar haren door de war te brengen met zijn hand als een soort van ‘straf’. “Nicht tun,” grinnikte hij vervolgens op een speelse toon in het Duits. “Maar okay, ik tel wel tot drie, en bij drie gaan we hollen, goed?” stelde hij voor terwijl hij der weer losliet nadat hij der haar door de war had gebracht. Zonder nog op antwoord te wachten begon hij al te tellen, expres zodat ze niet nog even snel haar haar goed zou kunnen doen én om nog even wat extra druk op der te zetten. “één…” begon hij met een grijns op zijn smoel.x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 94
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: I've just been to numb to understand, I'm just a victim of the weapon in my hand

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge zo dec 11, 2016 10:24 pm

“Maar schatje” zei Rosé toen met een lief stemmetje “Jij ziet er toch altijd uit als een prinsesje?” Lachend gooide ze haar hoofd in haar nek en kwam ze op hem af, gaf hem eventjes een knuffel. “Ah, ik pest je, hè? Sorry, je hebt het maar zwaar op de vroege ochtend” zei ze lachend en trok hem eventjes dicht tegen zich aan, al was zij kleiner, maar boeiend, ze bedoelde het lief. Goed, nu waren ze dan eindelijk bij hun startplaats. Ze waren er klaar voor, ze zouden gaan rennen. Totdat Rosé een schijnbeweging maakte, en hard had gelachen. O, ze moest echt stoppen met hem te pesten, dadelijk zou hij denken dat ze het expres deed. Wat ook grappig was, was dat ze heel erg vroeg hadden afgesproken om te gaan hardlopen, maar ze inmiddels nog geen stap gelopen hadden. Gunner leek het er echter niet bij te laten, en kwam op haar af. Ze moest extra hard lachen toen hij in het Duits begon te praten, de manier waarop hij het zei klonk gewoon te grappig. “Je suis très très très desolée” zei ze met een pruillipje. Het was echter al te laat, en hij begon de haren van Rosé door de war te doen. “Nein, nein, nein!” piepte ze lachend in zijn moedertaal, maar het was al te laat. De hoge staart die zij had gehad, had nu allemaal pieken en was helemaal uitgezakt. Ooooooooh, Gunner! “Ja, uhm, wacht eventjes, ik moet eerst toch nog eventjes….” reageerde ze op zijn voorstel om bij drie te gaan tellen, maar Gunner was al begonnen met tellen! “Nee!” piepte ze, terwijl ze aan haar haren begon te sjorren, maar zodra hij bij drie was, begon ook zij toch echt te lopen. Terwijl ze aan het rennen was, probeerde ze haar haren te fatsoeneren, maar nadat ze een stukje had gelopen gaf ze het al hop: dit ging niet werken. “Je kon het niet laten, hè?!” riep ze licht hijgend, terwijl ze haar stappen wat versnelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 149
IC posts : 80

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: You got two black eyes from loving too hard

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge vr dec 16, 2016 10:08 pm

The bottom is not the lowest we get
Hij pruilde toen ze zei dat hij toch altijd een prinsesje was, of hij nou make-up zou dragen of niet waardoor hij haar een plagerige duw gaf. Hij grinnikte toen ze zei dat ze het hem maar zwaar maakte op de vroege ochtend en hem even dicht tegen der aandrukte. Hij zag een plukje dat ontsnapt was uit haar staart en streek deze met zijn hand weer achter haar oor zodat deze niet in haar gezicht zou ronddwalen. Waarschijnlijk zou hij toch weer achter haar oor vandaan glijden, maar het ging om het idee. “En het is al zo zwaar om zo vroeg op te staan,” kreunde hij overdreven alsof het hem echt heel zwaar viel. Nog voordat hij haar haren helemaal door de war haalde als wraak dat ze sneaky voor hem was gerend voordat ze eigenlijk gestart waren hoorde ze hij ze sorry zei in het Frans, althans dat dacht hij. Maar hij had geen genade dus haalde gewoon grinnikend speels haar haren door de war. Hij lachte toen ze nee begon te zeggen in het Duits, “Oui, oui, oui!” antwoordde hij lachend terug en liet der uiteindelijk los waarna hij al snel begon af te tellen om te gaan beginnen. Met een grijns keek hij haar aan toen ze gelijk riep dat hij nog even moest wachten zodat ze haar staart goed kon doen, maar ging echter gewoon door met tellen. Och och, wat was hij weer flauw maar hij vond het ergens wel grappig. Toen hij had afgeteld tot drie en ze konden gaan rennen begon hij te rennen en keek grinnikend naar haar toen ze zei dat hij het écht niet had kunnen laten. “nope,” antwoordde hij eerlijk en lachte eventjes kort. Ze begonnen echt veel te hard met rennen waardoor ze waarschijnlijk al snel zouden neervallen omdat ze zichzelf zo uitputte. Maar ach, het ging om de lol toch? In ieder geval, veel serieusheid zat er op het moment niet in bij Gunner. “Komop, je kan het,” moedigde hij der speels aan terwijl hij vervolgens plagend kort in der zij kneep in de hoop dat ze er niet tegen kon en keek der met een brede grijns aan. Zo nu en dan moest hij wel over een boomstam springen of iets dergelijks aangezien de weg nou niet bepaald perfect was, maar hij kon er mee leven. Zolang er niet eens een of ander eng magisch wezen uit de bosjes zou springen of dat de lianen zich zouden wikkelen om zijn kuiten waardoor hij ondersteboven zou hangen in de bomen, of iets dergelijks.x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 94
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: I've just been to numb to understand, I'm just a victim of the weapon in my hand

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge zo dec 18, 2016 1:31 pm

Gunner had het er maar zwaar mee, én hij moest vroeg opstaan, én hij moest haar nog eens proberen te trotseren. Ja, dat was echt een zware ochtend. “Aaaawh, ik maak het goed hoor” zei ze medelevend en glimlachte toen hij een plukje van haar haren achter haar oor deed. Echter, dat plukje moest hij gauw weer verstoren door zijn handen door haar haren te halen en alles door de war te gooien. Hij was gemeen, want hij begon al meteen met aftellen. Zodra hij had afgeteld, was ze begonnen met rennen, ook al zaten haar haren helemaal niet meer goed. Ach, laat dan ook maar. Ze kon het altijd na het hardlopen nog goed doen. Al vroeg ze zich af hoeveel het nou hardlopen zou worden, want het was duidelijk dat er veel hilariteit en weinig serieusheid op dit moment tussen hen twee was. Maar was dat erg? Absoluut niet. Sinds Rosé Gunner had ontmoet voelde ze zich veel meer ontspannen, dat er in ieder geval iemand was waarbij ze niet de hele tijd op haar tenen moest lopen en waar ze gewoon haar emoties kun uiten zonder bang te zijn dat hij het raar zou vinden. En dat ze gewoon leuke dingen kon doen. Rosé hoorde een aanmoediging in haar oor tetteren en een hand in haar zij. “Nee!” piepte ze weer lachend, en probeerde zijn hand weg te slaan, waardoor ze weer een beetje achter kwam te liggen. Damn! Maar al gauw kwam ze terug met een tegenplannetje, Gunner dacht toch niet dat hij haar de hele tijd kon plagen, en dat zij vervolgens niks terug zou doen? “Stop, stop!” riep Rosé daarom piepend en deed net alsof ze helemaal buiten adem was. Ze zag dat Gunner stopte, en dat was het moment dat ze toesloeg. Met een grijns rende ze stiekem nog een stukje door en pakte zijn schouders beet. Doordat Gunner een stuk groter was dan haar, trok ze zichzelf overeind en sloeg haar benen over zijn heupen heen. Lachend zat ze achterop zijn rug, bracht haar mond wat dichter naar zijn oor. “Probeer nu maar eens te winnen” zei ze lachend, terwijl ze zichzelf iets verder overeind hees. Toen Rosé eventjes om zich heen keek, ontdekte ze dat ze door het rennen vlakbij het meer zaten. Ze had het ook al gemerkt, want het Verboden Bos was hier een stuk minder donker en leek bijna op een gewoon normaal bos. Het stuk waar ze nu waren lag aan de rand van het meer. Zachtjes aaide ze eventjes over Gunner zijn schouder. “Kijk…” zei ze zachtjes en wees naar het meer. Het was winter, maar het meer was nog niet bevroren. De zon was aan het opkomen en weerspiegelde in het water. Het zag er prachtig uit, de oranje gloed over het meer heen. “Ik weet dat we pas net bezig zijn, maar zullen we zo eventjes pauze houden en kijken?” vroeg ze zachtjes, en kneep heel zachtjes in zijn schouder. Rosé was gek op prachtige natuur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 149
IC posts : 80

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 18
Partner: You got two black eyes from loving too hard

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge zo dec 25, 2016 12:26 am

The bottom is not the lowest we get
Geamuseerd had hij gelachen nadat ze begon te rennen terwijl ze nog een poging deed om haar haar goed te doen, maar deze al snel opgaf, inziend dat het toch geen nut meer had. Speels moedigde hij haar aan waarna hij een speels kneepje in der zij had gegeven waardoor ze wat achter hem kwam te liggen en hij met een grijns over zijn schouder naar achteren keek. Toen ze piepend riep dat hij moest stoppen veranderde zijn gelaat van een speelse naar een bezorgde terwijl hij zijn vaart minderde en stopte om te kijken wat er aan de hand was. Misschien had ze zich wel bezeerd. “Wat is e-” begon hij, maar voordat hij het wist spurtte ze al weer zijn richting op waardoor hij al snel doorkreeg wat der plannetje was. Snel draaide hij zichzelf ook weer om met een grinnik en begon weer te rennen, ja hij had zoiets wel terug kunnen verwachten met al dat geplaag van hem. Zijn ogen werden groot toen hij ineens voelde hoe ze zijn schouder beetpakte  en op hem sprong, haar benen om zijn heupen slaand. Snel zorgde hij voor ondersteuning met zijn armen voor haar benen zodat ze niet van zijn rug zou vallen. Hij lachte geamuseerd toen ze hem toefluisterde dat hij nu maar eens moest proberen te winnen met haar achterop zijn rug. “Dan spring je zeker als ik doodop ben van m’n rug af en ren je lekker verder?” grinnikte hij geamuseerd terwijl hij plagend zachtjes in haar knie kneep, waar hij nu natuurlijk makkelijk bij kon aangezien ze op zijn rug zat. Net voordat hij oprecht met haar op zijn rug wilde gaan rennen aaide ze zachtjes over zijn schouder waardoor ze zijn aandacht wederom getrokken had en in de richting keek waar haar hand naartoe wees. Zijn ogen ontmoetten een meer wat zelf nog niet bevroren was, maar veel gewassen eromheen wel een witte gloed hadden door de koude nacht die ze hadden moeten doorstaan. Het water weerspiegelde de opkomst van de zon wat een warme, oranje gloed creëerde ondanks het koude weer. Hij glimlachte zwakjes toen ze voorstelde om daar zo even te gaan kijken ook al waren ze pas net begonnen aan hun vurige strijd om wie er wiens make-up zou gaan doen. “Wil je eerst onze wedstrijd afmaken, en dan daar even gaan uitrusten of wil je er meteen heen?” vroeg hij. Hem maakte het op zich niets uit, hij zou met een gerust hart hier nu even gaan zitten om zich vervolgens weer kapot te rennen maar hij vond het ook niet erg om hier zo eventjes samen uit te rusten nadat ze klaar waren met rennen. Zelf deed de natuur hem echter niet zoveel, maar zulke fenomenen tijdens zons- op en ondergang vond hij wel mooi. Het was echter niet dat hij gewoon ergens op een willekeurige plek in een bos zou gaan zitten om daar te genieten van de natuur.x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Closer to the edge

Terug naar boven Ga naar beneden
Closer to the edge
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Soortgelijke onderwerpen
-
» Where is the Edge?

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: Forbidden forest-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: