IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

[SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is......

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 319
IC posts : 113

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I'm so into you, I can barely breathe ♡

BerichtOnderwerp: [SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is...... za dec 24, 2016 12:32 pm


OOC: Dit topic alleen voor de mensen van Secret Santa! Het verhaal hieronder mag je in je post verwerken, we kunnen ook doen of het nooit is gebeurd, maar ik vond het gewoon grappig het erin te verwerken. ;a Anyway, ik dobbel telkens in real iemand en die laat ik Laila dan het cadeau geven. Kan je nou niet, stuur me dan even een berichtje, dan kies ik eventjes iemand anders die dan eerst kan, zo blijft er een beetje tempo in het topic. <3

Het was 24 december. Het was weer die tijd van het jaar. Het kasteel was gehuld in een witte deken van sneeuw, de elektrische dekentjes werden weer tevoorschijn gehaald, mutsen en dikke jassen werden weer onderdeel van de dagelijkse kleding. Maar misschien nog wel belangrijker: Kerstmis kwam eraan. O, that time. Tijd om weer naar de zwaar overplayede kerstmuziek van Mariah Carey te luisteren, tijd om jezelf weer helemaal vol te proppen en om na Kerst te huilen omdat je weet dat Oud & Nieuw er ook nog aankomt en weer de tijd om aardig te doen tegen mensen waartegen je helemaal niet aardig wilt zijn, kortom: de heerlijkste tijd van het jaar! Kerstmis bereikte ook Hogwarts en dat zorgde voor een beetje chaos hier en daar. Verschillende leerlingen hadden geholpen met het versieren van het kasteel, waaronder Olivia Romano. Je kon wel vertellen dat er dus een paar dozen met kerstballen gesneuveld waren. Gunner Jäger had een van de kerstbomen aangezien voor een wietplant en hem aangestoken, tot grote frustratie van professor Mills, die hem veranderd had in een kerstster en bovenop een van de kerstbomen had gezet. Het duurde uren voor ze het geschreeuw, dat ze eerst voor Foppe de klopgeest hadden aangezien, ontdekten. Nyx Xiaoyu en Alison Winter hadden tijdens het ophangen van de maretakken de boodschap van een maretak een beetje verkeerd begrepen, en waren vol uit de kleren gegaan. Ze werden betrapt door Alix Carve, die Nyx chanteerde haar gratis haarverf te geven, anders zou ze het aan iedereen doorvertellen. Het moest geheim blijven: de hele school wist het dus. Professor Solarz betrapte Zoë Chandler op het inschenken van een kotsdrankje in het beslag van de kerstcakejes voor verschillende leerlingen en professor Divine gaf na het drinken van een goede Oude Klare’s Jonge Borrel, geschonken door professor Wolves, een showtje in de bibliotheek, met een wel interessante kerstmuts op! Sidenote: dat was het enige dat ze droeg! Je kon dus wel zeggen: eigenlijk gewoon een normale dag op Hogwarts. Maar toch was vandaag anders dan de rest van de dagen. Verschillende leerlingen, die zich hadden ingeschreven voor de Secret Santa, hadden vandaag een uil ontvangen van Laila Ryder, dat ze rond drie uur naar the Great Hall moesten komen, om het samen met haar te vieren. Zou dit een normale Secret Santa worden, of zou er een dramaatje hier of daar ontstaan?

The Great Hall was voor de Secret Santa speciaal een beetje aangepast. De afdelingstafels waren aan de kant geschoven, en er waren een aantal stoelen in een kring neergezet. Laila keek met een stralende glimlach de kring rond, die gevuld was met alle personen die zich hadden opgegeven voor Secret Santa. Het waren best nog wel veel leerlingen, er was een goede opkomst. “Nou, welkom allemaal” zei Laila, met een lichte zenuw in haar lichaam. Het was voor het eerst dat ze zo’n grote groep mensen moest te woord staan, maar het zou vast en zeker wel goed komen. “Ik ben super blij dat jullie allemaal zijn gekomen” vertelde Laila en woelde eventjes door haar lange zwarte haren, ging wat gemakkelijker zitten “Als het goed is hebben jullie allemaal een cadeautje gemaakt of gekocht voor diegene die op je lootje stond. Ik heb hier een zak” Ze hield een vrolijk gekleurde zak omhoog, die heel zwaar leek, maar waar eigenlijk alleen maar loodjes in zaten. De zak was groen gekleurd, versierd met kerstboompjes en Kerstmannen. “Hierin zitten jullie namen. Dadelijk spuwt de zak een naam uit en die persoon mag dan zijn of haar cadeautje geven. Daarna spuwt de zak nog een naam uit, en dan nog een, tot uiteindelijk iedereen is geweest.” Met een stralende lach keek ze de anderen aan. “En ik ben jullie gastvrouw voor deze middag, Laila Ryder. Tenminste, als er geen mensen aanwezig zijn die moeite hebben met het horen van mijn stem, ik zal geen namen noemen.” Met een licht arrogante uitdrukking in haar ogen streek ze eventjes over haar haren en schudde haar hoofd, waarna al gauw de vrolijke uitdrukking weer op haar gezicht kwam. Ze gooide de zak op, die in het midden van de kring bleef zweven. De zak opende zich, en toen de zak zich opende kwam er gezellige kerstmuziek uit de zak. Hij spuwde een lootje naar Laila toe en sloot toen weer. Laila ving het lootje op en bekeek het lootje. “De eerste die haar cadeautje mag geven is Olivia Romano.” Ze keek met een stralende glimlach op, naar Alix Carve, benieuwd wie ze had getrokken en wat ze zou geven.


You can be the king,
But watch the queen conquer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Hufflepuff Head GirlHufflepuff Head Girl

Aantal berichten : 507
IC posts : 86

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: ☾ moonlight bae ☽

BerichtOnderwerp: Re: [SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is...... za dec 24, 2016 8:07 pm

Opgewonden zwiepte Olivia met haar benen heen en weer. Omdat ze vrij klein was, kon ze net niet bij de grond, maar dat kon de pret niet drukken. Ze was namelijk helemaal hartstikke super blij en enthousiast, want het was namelijk tijd voor haar Secret Santa cadeautje! En ze had niet zomaar een cadeautje moeten maken, nee, het was voor Alison Winter, een van de populairste meisjes van de school. Daar was Olivia best zenuwachtig om geworden, want dat betekende wel dat ze aan een aantal voorwaarden moest doen. Maar Olivia was zeker over haar cadeautje. Ondertussen had ze al de prachtige kerstversieringen in the Great Hall bewonderd en was ze eigenlijk een beetje afgeleid, en had ze niet naar de uitleg van Laila geluisterd. Oeps. Opeens hoorde ze haar naam. Ze schrok eventjes en schoot een stukje overeind. “Ja?” piepte ze onzeker en keek met bezorgde, gefronste wenkbrauwen naar Laila. Had ze iets verkeerds gedaan? Terwijl ze naar Laila keek, merkte ze dat iedereen naar haar staarde. O. Was ze aan de beurt? Ze hoorde Laila kuchen. Ja, ze zou haar cadeautje wel moeten geven…dacht ze. Anders was het heel awkward en ongemakkelijk wat ze nu ging doen. “Goed, oké, uhm…” zei ze met lichtrode wangetjes en zocht naar de ogen van Alison. “Ik heb dus Alison getrokken.” Ze ging met een glimlach staan en bukte eventjes door haar knieën. Ze trok een enorme witte doos onder haar stoel vandaan en wankelde een beetje toen ze naar Alison liep. Ze zette de doos op de knieën van Alison en opende de doos zo, dat ze erin kon kijken. Toen ze de doos opende, kwamen er tien cakjes tevoorschijn. De cakejes zelf waren groen van kleur, dit was slechts kleurstof, naar het huis van Alison. Op de tien cakjes stond een letter, en op eentje een hartje, waardoor er stond “ALISON’ ‘hartje’ ‘NYX’. “Ik heb een beetje hulp van de huiselfen gehad, ze willen je best helpen in ruil voor Dreuzel schoonmaaktechnieken” zei ze stralend en wees de cakejes aan “De bovenste vijf zijn met suiker, bij de onderste vijf heb ik de suiker weggelaten en extra vanille toegevoegd zodat het toch lekker zoet is. Ik dacht omdat je misschien graag op je gewicht let enzo…en zo niet, dan moet je ze lekker door elkaar eten.” Met een glimlachje keek ze Alison aan. “Merry Christmas, Alison.” Met die mededeling ging ze terug naar haar plekje, benieuwd wat de rest haar zou geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Slytherin Head GirlSlytherin Head Girl

Aantal berichten : 826
IC posts : 238

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (july 28)
Partner: oh baby girl you know we're gonna be legends

BerichtOnderwerp: Re: [SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is...... za dec 24, 2016 10:29 pm


Bij het horen van Laila's opmerking over haar stem knarste Alison haar tanden even op elkaar. Het was dan misschien zo goed als opgelost met Nyx, Laila was een ander verhaal en daar werd ze elke keer dat het meisje haar mond open deed aan herinnerd. Nu was echter niet de tijd om ruzie te maken, dus bleef Alison braaf op haar stoel zitten en wachtte ze op een moment waarop ze iets zou moeten.

Dat moment kwam sneller dan gedacht toen de head girl van Hufflepuff haar naam noemde. Ze trok een wenkbrauw op bij het zien van diens aarzeling. Een echte mening had ze niet over het meisje. Ze scheen wel aardig te zijn, maar Alison kreeg niet echt de indruk dat het haar type was. Maar goed, dat maakte op dit moment niet uit. Nieuwsgierig keek ze naar de vrij grote doos die op haar schoot werd geplaatst, totdat deze voor haar werd geopend om de inhoud te onthullen. Aww. Olivia had, aan haar uitleg te horen, echt overal aan gedacht, wat ze wel kon waarderen. "Dank je wel." zei ze oprecht, waarbij ze haar een glimlach schonk. Ze wist niet zeker of ze haar een knuffel wilde geven, maar dat kon door de doos op haar schoot toch niet. Daarbij was Olivia ook al naar haar plaats teruggekeerd.

Oké. Dan was het nu haar beurt? Alison had een tijdlang met buikpijn naar het lootje gestaard en getwijfeld of ze niet iemand met haar moest laten ruilen. Uiteindelijk had ze besloten er maar het beste van te maken. Het ging nu niet om hun onderlinge beef, maar om de kerstgedachte. Of zo. Ze zette de grote witte doos voor haar op de grond en haalde van onder haar stoel een ietwat discretere, zwarte doos vandaan. Na nog één keer te slikken liep ze met toch zelfverzekerde stappen naar Laila toe. Die zelfverzekerdheid was weer volledig aan Nyx te danken. Ze gaf de doos aan Laila. "Je zei ooit dat je deze wilde hebben. Dus. Fijne Kerst." De zorg en aandacht die ze in het uitzoeken van de jurk had gestoken was in haar speech duidelijk afwezig, maar ondanks dat ze het wel goed wilde maken was het dat duidelijk nog niet. Ze wist zeker dat als ze nu heel klef zou doen Laila het niet kon waarderen, dus was dit het beste wat ze van de situatie kon maken. Met nog altijd een vlakke gezichtsuitdrukking keerde ze weer terug naar haar stoel. Ze had haar cadeautje gegeven dus Laila mocht nu zelf weten wat ze er mee ging doen.       
:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 319
IC posts : 113

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I'm so into you, I can barely breathe ♡

BerichtOnderwerp: Re: [SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is...... wo dec 28, 2016 6:43 pm

Met een glimlach keek Laila toe hoe Olivia haar cadeautje had gepakt en aan Alison had gegeven. Ze wist dat Olivia er veel tijd in had geschonken, en ook al had ze een beetje rattengif bij Alison mogen doen, ze vond het fijn dat haar cadeautje gewaardeerd werd. Nu was het tijd voor Alison om haar cadeautje te geven. Laila slikte een hatelijke opmerking in en keek naar Alison, die scheen te twijfelen. Ze trok haar wenkbrauwen op. Alison stond op en kwam naar haar toegelopen. Ze fronste haar wenkbrauwen…was Alison haar secret Santa? Ze slikte eventjes toen Alison voor haar stond en keek haar aan met een neutrale blik. Alison drukte een neutrale zwarte doos in haar handen, vertelde dat ze een keer had gezegd dat ze het wilde hebben. Ondanks dat ze Alison op dit moment kon schieten, was ze toch nieuwsgierig naar wat er in de doos zat. Misschien een stemvervormer, of een drankje dat een andere stem aannam? Nieuwsgierig haalde ze de bovenkant van de doos eraf en vond een zwarte stof tussen de papiertjes. Voorzichtig pakte ze hem beet en haalde hem uit de doos. Haar adem stokte eventjes. Het was een prachtige jurk, precies haar smaak, en inderdaad, ze had inderdaad een keer gezegd dat ze hem wilde hebben, maar dat ze hem nooit kon betalen. Afwezig staarde ze eventjes naar beneden, maar zo dat de rest het niet kon zeggen. Door deze prachtige jurk miste ze Alison alleen maar nog meer. Laila vermande zichzelf en legde de jurk terug in de doos. “Dankjewel…” zei ze en schraapte haar keel “Hij is prachtig.” Het liefste had ze opgestaan en naar Alison gerend, haar omhelsd en haar zo erg bedankt. Maar dat ging nu niet. “Jij ook een fijne Kerst.” Laila perste er een zuur glimlachje uit. Al gauw pakte ze haar eigen lootje en keek ze naar Ione Laguna. “Ik heb jou getrokken” zei ze met een glimlach en ze haalde een groot, groen gekleurd cadeau tevoorschijn. Ze liep naar Ione toe en zette het op haar schoot. In het cadeau zat een mandje, gekleurd met de afdelingskleuren van Huffelpuf. In het mandje zaten allemaal leuke dingetjes: snoepjes voor de kat van Ione, verschillende wetenschappelijke tijdschriften, magische snoepjes voor Ione zelf en wat lekkere shampoo en douchegel en, natuurlijk, een magische haarverf, die haar haren tot drie keer langer in de gewenste kleur zouden laten “Ik wist niet goed wat ik je moest geven, dus ik dacht van alles wat vind je misschien wel leuk” zei Laila met een stralende glimlach “Fijne Kerst!”


You can be the king,
But watch the queen conquer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 157
IC posts : 59

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years
Partner: Dream on

BerichtOnderwerp: Re: [SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is...... wo dec 28, 2016 8:35 pm

Het hele Secret Santa idee had op zich best leuk geklonken. Halverwege had al weer gebleken dat het iets minder geweldig zou gaan uitpakken dan gedacht. Nu ze hier zo in de cirkel zat kon ze niet echt zeggen dat het een goed plan was geweest. Maar aan de andere kant was het ook nog wel te doen en misschien zelfs een beetje leuk. Het hele gebeurden volgde ze eigenlijk niet zo goed. Het had naar haar mening ook niet echt veel nut om het te volgen. “Ik heb jou getrokken” zei de 'gastvrouw' tegen haar. Een groen pakket werd tevoorschijn gehaald. Voorzichtig opende Ione het ding en haalde er een mandje uit, geel met zwart, hoe typisch. Het mandje zal vol met kleine dingetjes. Kattensnoepjes, normale magische snoepjes, een paar tijdschriften die nog verrassend interessant zouden kunnen blijken, hopelijk, shampoo en douchegel en het laatste dat ze zag was een haarverf. Haarverf. Daar had ze niet echt iets aan maar was behoorlijk grappig om te krijgen van iemand die driehonderd verschillende haarkleuren had in een jaar. “Ik wist niet goed wat ik je moest geven, dus ik dacht van alles wat vind je misschien wel leuk” zei Laila met een brede glimlach. “Fijne Kerst!” Ione glimlachte vriendelijk terug. "Dankje Laila, jij ook een fijne kerst." Was het dan nu tijd voor haar om haar cadeautje weg te geven? Van wat ze nog mee had gekregen van de anderen wel. Ione haalde een donkerblauw pakketje tevoorschijn. In een rustige pas wandelde ze naar de overkant van de kring. Voorzichtig zette ze het cadeautje op de schoot van diens nieuwe eigenaar. Het persoon voor wie het bedoeld was was de Slytherin Quidditch Captain. Nyx Xiaoyu. Op het pakketje zat een speciale hologram spreuk. Zodra Nyx het zou openen zou er een hologram tevoorschijn komen. Dat zou een van Nyx' mooiste Quidditch goals laten zien in een filmpje. Het had haar een leuk idee geleken om meer dan een basic pakje te geven. Zo zat er tenminste nog wat variatie in. Verder zat er een hoop eten, een cadeaubon voor een Quidditch winkel en een klein briefje in. Op het briefje stond dat Nyx als ze wilde altijd naar haar toe kon komen voor hulp met huiswerk, projecten, leerstof etc. Want een echt idee wat ze moest geven had Ione nooit gehad. "Fijne kerst Nyx. Wacht wel even met uitpakken tot ik weer zit, alsjeblieft." Ze wilde niet midden in het hologram staan, dat zou het verpesten. Ione liep dan ook in een stevige pas weer terug naar haar stoel.


"Want to make a wish?"

"Want to make a bet?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 615
IC posts : 178

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (17 sep) Virgo
Partner: We were moving mountains before we knew we could

BerichtOnderwerp: Re: [SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is...... zo jan 01, 2017 10:23 pm

lit fam

I don't think of myself as hot or
cool or anything, wait, yes I do.

Het hele Secret Santa gebeuren leek haar allemaal wel grappig, tot ze had gezien wie er op haar lootje stond. Vandaar dat ze hier dan ook met tegenzin zat, armen over elkaar geslagen en haar ogen ieders blik vermijdend. De ruzie tussen haar twee beste vriendinnen hielp hier ook niet echt bij. Toen ze dan ook haar naam hoorde vallen reageerde ze in de eerste instantie niet heel enthousiast, maar de manier waarop Ione het haar kwam brengen was toch wel erg lief. "Dankjewel," zei ze dan ook met een klein glimlachje toen ze het pakketje in haar handen kreeg. Zoals haar gevraagd was wachtte ze dan ook met openmaken tot Ione was gaan zitten, en zodra ze deze opende verscheen er in het midden van de kring een hologram. Ze herkende meteen welk doelpunt het was, en meteen zag ze er alweer een stuk vrolijker uit. "Dit is echt vet, thanks Ione." Bedankte ze haar nogmaals, dit keer iets enthousiaster. Ze zag dat er nog enkele anderen dingetjes in het pakketje lagen, maar die zou ze vanavond op de kamer samen met Alison nog wel gaan bekijken.
Fijn, nu was het haar beurt. Zuchtend liep ze naar het midden van de kring en pakte haar pakketje op, waarna ze naar haar getrokken persoon toe liep, Charlie Dalton. Met de doos in haar handen bleef ze voor hem staan. "Nou, voor meneer Dalton had de kerstman dit jaar een passend cadeau, ik maak het zelf wel even voor je open." Zei ze op sarcastische toon waarna ze het pakketje op zijn schoot legde en de deksel eraf haalde. In de doos lag een keukenmes met een lullig strikje van lint eromheen. Dat ze deze nou van de elven uit Gordon's keuken had gestolen hoefde hij niet te weten. "Leek me wel een passend cadeau, voor als je nog eens iemand wilt backstabben." Vervolgde ze op dezelfde sarcastische toon. "Je kan hem ook gebruiken in de keuken natuurlijk, maar de eerste optie leek me wat passender. Alsjeblieft, fijn kerstfeest!" Bij de sarcastische toon in haar stem kwam nu ook de meest fake glimlach die ze ooit had opgezet. Ze legde de deksel terug op de doos en keerde terug naar haar stoel, waar ze vervolgens op neerplofte met haar armen weer over elkaar heengeslagen.


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMEbabe
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16

☆:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: [SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is...... vr jan 13, 2017 10:53 am


Hij was all-in wat betrof feestjes en gezellig doen, dat het betekende dat hij awkward momenten met bepaalde mensen uit moest zitten dat was een gekke bijkomstigheid maar niet het einde van de wereld. Geen van die mensen stoot ook op zijn lootje, dus het maakte in zekere zin geen hout uit. Zolang hij een beetje bij ze uit de buurt bleef-

Right, dat bleek onmogelijk te zijn, want na een paar cadeaus kwam Nyx plots zijn kant uit gelopen en moest Charlie zijn best doen niet heel hard de benen te nemen vanwege de vernietigende blik die ze hem wierp. Ook Nyx in combinatie met dit cadeau was een drama, aangezien het kleine meisje plots een stuk enger leek dan normaal. "Wow..." Reageerde hij, verbaasd en met opgetrokken wenkbrauwen. "Ehm... Thanks?" Al die woorden die ze eromheen had gezegd zou hij niet op reageren, was niet leuk voor Alison. "Misschien komt het nog van pas bij Gryffindor vs. Slytherin," Merkte hij even op nog, doelend op de Quidditch game die niet lang meer op zich zou laten wachten, zodra de winter voorbij was zou hij haar eens laten zien.

Nu echter moest hij eerst zelf zijn cadeau geven, "Leooo," Sprak hij, ronddraaiend op zoek zijnde naar de jongeman over wie het ging. Zodra hij hem gevonden had stapte de jongen in de richting van de ander en stak een pakket vooruit. "Hopelijk heb je er wat aan," Zei hij nog, en zette toen een stap achteruit, eens zien wat de Slytherin vond van de foute kerstsweater met Rudolph erop, en het kleine katertje wat erin verstopt zat. Misschien waren twee huisdieren niet toegestaan op Hogwarts, maar hij had het katertje het kasteel met veel ongemak ingesmokkeld voor Secret Santa dus die nitwit zou het beter niet verliezen of afgeven. "Hij heet Simba,"


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: [SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is......

Terug naar boven Ga naar beneden
[SECRET SANTA IC] Make my wish come true, all I want for Christmas is......
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] True Cross Academy
» ∆ Go make yourself some friends or you'll be lonely. [Verwonden]
» [OPEN] i'm gonna make it through this year if it kills me
» 111 questions =DD
» When the evening shadows and the stars appear, And there is no one there to dry your tears, I could hold you for a million years, To make you feel my love.

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: great hall-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: