IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenDit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk. Deel|

[EVENT] The Yule Ball!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 9

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: You want to be a good girl but you couldn't stand the taste!

BerichtOnderwerp: [EVENT] The Yule Ball! za dec 24, 2016 3:51 pm


The Yule Ball
-----------------------------------------------------Het was weer zo ver. De tijd van het jaar waar de meeste wel naar uitkeken was aangebroken. Een dik pak sneeuw, dekentjes, sweaters en warme thee, koffie of chocolademelk. Dit alles werd door de meeste leerlingen gewaardeerd, maar het allerbelangrijkste waar iedereen natuurlijk op wachtte was kerst, en het grote, traditionele bal dat daarbij kwam kijken. Ook op EP wordt dit bal gehouden! Let op: Iedere student die dit topic binnenkomt wandelen moet beschikken over een ''date''! Het bal is voor vierde jaars en ouder. Jongere studenten mogen enkel mee als ze worden meegevraagd door een oudere student uit een hoger jaar. Het begint om 8 uur, en eindigt om middernacht. Dit topic blijft lopen tot het eind van de kerstvakantie irl, zorg dus dat je het op tijd afbouwt! Leraren zijn uiteraard welkom!

Veel plezier!

A sass a day
KEEPS THE BASICS AWAY
DATE: Frederick Windsor || TAG: Niemand
Victoria stond er eigenlijk wel een beetje bekend om dat ze altijd te laat was. Modieus te laat dan wel. Meestal maakte haar entree alles op een of andere manier wel weer goed, maar deze keer was het anders. Dit was haar eerste Yule Ball. Vorig jaar was ze niet meegevraagd, iets wat haar toen zó dwars heeft gezeten dat ze het dit jaar anders besloot aan te pakken. Ze had dit jaar namelijk haar beste vriend meegevraagd, die verbazingwekkend genoeg nog niemand had. Of dat nou kwam doordat hij niet gevraagd was of gewoon iedereen meteen had afgewezen was een raadsel, maar in ieder geval was ze blij en een tikkeltje opgelucht dat hij haar deze kans gunde.
Nu ze zo als één van de eerste voor de ingang van de Great Hall stond begon haar enthousiasme toch wel plaats te maken voor nerveusheid. Vanuit de Great Hall klonk zachte binnenkomst muziek, en de eerste koppels maakte hun entree. Nerveus frunnikte ze aan de onderkant van haar met glitters versierde, beige jurk. Fred zal zo wel komen, toch? Er was helemaal geen reden om zo nerveus te zijn. Ze zouden er een geweldige avond van maken.


OUTFIT:
 Princess

You’re not gonna tell me who I am. I’m gonna tell you who I am. «

abouttheme

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Slytherin Head GirlSlytherin Head Girl

Aantal berichten : 826
IC posts : 238

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (july 28)
Partner: oh baby girl you know we're gonna be legends

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! za dec 24, 2016 7:51 pm


Alison voelde zich al de hele dag opgelaten en een tikkeltje nerveus. Ze was intens blij om met Nyx naar het Yule Ball te gaan. Het zou hun derde jaar op rij worden en ze hadden er altijd de grootste lol. Aan de andere kant was het laatste feestje een stuk minder leuk geweest. Vandaar haar zenuwen. Voor hetzelfde geld zou er weer een drama komen, maar in het kader van de kerstgedachte deed ze haar best om die gedachten zo veel mogelijk naar de achtergrond te verdringen en er voornamelijk op te focussen dat ze hier heen ging met Nyx. Haar Nyx.

Ze had er dit keer voor gekozen om zich gewoon in hun kamer klaar te maken. Ze gingen met z'n tweeën, dus dan konden ze dat ook wel gewoon in elkaars aanwezigheid doen. Nadat ze haar laatste laagje lipgloss had aangebracht draaide ze zich om op de stoel voor haar kaptafel en wendde zich tot Nyx. "Klaar om te gaan?" Ze beet even op haar onderlip om een enorme grijns tegen te houden, ze had er namelijk eigenlijk wel heel erg veel zin in.

DATE: Nyx
TAG: Nyx


Look:
        
:
 Laatst aangepast door Alison Winter op za dec 24, 2016 9:39 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 615
IC posts : 178

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (17 sep) Virgo
Partner: We were moving mountains before we knew we could

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! za dec 24, 2016 9:19 pm

lit fam

I don't think of myself as hot or
cool or anything, wait, yes I do.

Stiekem had ze hier wel een beetje naar uitgekeken. Na de gebeurtenissen van afgelopen periode konden zij en Alison allebei wel iets als dit gebruiken. In de tijd Alison bezig was met haar make-up had Nyx zich ook omgekleed. Tenminste, alles verliep prima tot ze bij haar stropdas terecht was gekomen. "Klaar om te gaan?" Hoorde ze vanuit een andere hoek van de kamer. Ze was te druk bezig om haar blik op iets anders te richten dan haar spiegelbeeld. "Uh, ongeveer." Antwoordde ze een beetje geïrriteerd. Niet naar Alison toe, maar meer omdat ze het idee had dat ze zichzelf aan het ophangen was met dat ding. Een gefrustreerde kreun schoot over haar lippen waarna ze zich verslagen op het bed achter zich liet neer ploffen, de stropdas in een of andere zeemansknoop die ze van haar lang zal ze leven niet meer los kreeg. "Kan je me alsjeblieft helpen." Piepte ze terwijl ze beide handen door haar haar haalde.

DATE: Alison
TAG: AlisonOUTFIT:
 


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMEbabe
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16

☆:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Slytherin Head GirlSlytherin Head Girl

Aantal berichten : 826
IC posts : 238

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (july 28)
Partner: oh baby girl you know we're gonna be legends

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! za dec 24, 2016 10:01 pm


Ze moest haar lach inhouden terwijl ze toekeek hoe Nyx met haar stropdas zat te worstelen. Ze liet haar rustig haar gang gaan, als ze nodig was zou ze het wel te horen krijgen. En jawel. Toen ze geroepen werd liep ze met een grijns op haar gezicht naar het bed, waar Nyx het mooiste pak dat ze ooit gezien had al lekker aan het verkreuken was. Haar handen pakte ze vast en voorzichtig haalde ze deze uit haar haar. "Je moet het niet nu al verpesten." zei ze met een pruillipje. Nee, die taak zou Alison vanavond zelf wel op zich nemen. Door haar hand op haar rug te leggen liet ze Nyx rechtop zitten, zodat ze goed bij de stropdas kon. Geconcentreerd haalde ze de enorme knoop eruit, waarna ze hem met vlugge vingers wél op de goede manier strikte. Terwijl ze dit deed kon ze het niet laten om op te merken hoe goed Nyx er uit zag. Een heel licht blosje verscheen op haar wangen, maar ze besteedde er verder geen aandacht aan in de hoop dat Nyx dat ook niet zou doen. Tevreden gaf ze een klopje op haar werk en richtte ze haar blik op die van Nyx. "Zo gefixt." zei ze met een zelfvoldaan glimlachje.

DATE: Nyx
TAG: Nyx


Look:
        
:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Gryffindor Head BoyGryffindor Head Boy

Aantal berichten : 87
IC posts : 70

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: We only fuck if you match my aesthetic

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! zo dec 25, 2016 4:35 pm


Een Kerstbal, wat schattig. Hij wist helemaal niet dat plebs ook van die officiële feesten gaven. Hij voelde zich wel in zijn element tho. Het voelde vertrouwd aan, voor hem toch. Anderen vonden die serieuze sfeer misschien irritant, maar hij voelde zich er alleen maar beter door. Dat hij er naar toe ging, was echter voor hem een even grote verrassing. Verschillende chicks hadden gevraagd of hij mee wou gaan, als hun date, maar dat kon hij niet maken. Ten eerste, ze waren niet van adel en ten tweede, hij kende ze niet eens zo heel goed. En ten derde, hij werd niet echt blij met het idee een hele avond te moeten spenderen met iemand die hij amper kende.

En toen kwam zijn redder in nood. Onder de vorm van een roodharige chick die luisterde naar de naam Victoria Filique Ramirez. Naar said Vic was hij momenteel onderweg. Niet eens zo heel erg veel te laat. De grote hal stond vol met mensen die op hun date wachtten, maar er sprong er maar ééntje echt voor hem uit. Met d’r shinende outfit kon het ook niet anders. Hij liep met een grote grijns op haar af, legde zijn hand zachtjes op haar onderrug en ging naast haar staan. Voorzichtig, om haar outfit niet te beschadigen, gaf hij haar een knuffel. ”Je ziet er echt prachtig uit”, Complimenteerde hij haar, gemeend natuurlijk, waarna hij zijn blik op de deur richtte. ”Klaar om naar binnen te gaan?” Vroeg hij, afwachtend op haar reactie.

Date: Vic
Tag: Vic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Hufflepuff Head GirlHufflepuff Head Girl

Aantal berichten : 507
IC posts : 86

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: ☾ moonlight bae ☽

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! ma dec 26, 2016 9:29 pm

Een beetje ongemakkelijk stond ze te wachten op Camilla. Er waren meer mensen in de hal aanwezig, maar ze had geen idee dat ze al zo vroeg was. Normaal gesproken was zij het die later was, maar dit was ook een van de eerste keren dat ze een date had…met een meisje. Een meisje. Ze had Camilla gevraagd, omdat deze altijd lief voor haar was geweest, en Olivia zag haar echt wel als een vriendinnetje. Bovendien was het meisje super-superknap, daar kon ze zelf nog eens wat van leren. Olivia was niet overtuigend biseksueel of homoseksueel te noemen, maar dat kon je eigenlijk nooit honderd procent zeker over jezelf zeggen. Misschien kan je dat zeggen als je meer relaties met jongens had gehad, maar dat was bij Olivia niet het geval. En zelfs dan kwamen sommigen nog later uit de kast. Een paar maanden geleden had ze interesse gehad in de head boy van haar eigen afdeling, maar dat was allemaal anders gelopen dan Olivia in eerste instantie gehoopt had, dus dit was ook een moment voor haar waarop ze dat lekker kon laten varen en een avondje plezier kon hebben. Toch kreeg Olivia het idee dat ze een beetje underdressed was voor dit feestje…misschien zelfs een beetje verkeerd gedressed. Ze zag leerlingen in prachtige jurken en gewaden the Great Hall binnengaan. Olivia zelf had echter een heel kort topje aan, met een highwaist kort rokje en laarzen die tot ongeveer haar dijen kwamen, allemaal in dezelfde kleur, namelijk gifgroen. Haar lange bruine haren had ze in een hoge paardenstaart gestoken en ze had het geheel afgewerkt met mooie sieraden. Misschien was ze een beetje anders gekleed, maar ze wilde gewoon laten zien dat zij ook eens eventjes er anders uit kon zien dan altijd. Een beetje onzeker keek Olivia om zich heen. Hopelijk kwam Camilla haar snel van haar vreemde gevoel afhelpen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 615
IC posts : 178

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (17 sep) Virgo
Partner: We were moving mountains before we knew we could

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! ma dec 26, 2016 9:34 pm

lit fam

I don't think of myself as hot or
cool or anything, wait, yes I do.

Gelukkig wist haar reddende engel alles weer op tijd te fiksen. Misschien moest ze ooit maar eens dassen leren strikken, want als elke poging om er netjes uit te zien eindigde met iets dat er meer uitzag als een zelfmoordpoging ging ze vast nog enkele vreemde indrukken achterlaten. "Je bent een held." Lachte ze waarna ze haar date een kusje op haar wang gaf. Vervolgens stond ze op en trok haar pak nog eens recht voor de spiegel. Na alles naar wens zat draaide ze zich om naar Alison en maakte een overdreven buiging waarna ze haar hand uit stak. "Zullen we dan maar gaan, my lady?" Ze waren tot nu toe keurig op tijd en eigenlijk wilde Nyx dat wel zo houden.

DATE: Alison
TAG: AlisonOUTFIT:
 
[/quote]


Walking gets too boring when you learn how to fly
ABOUTTHEMEbabe
"Cute, hero, reddende engel, jezus zelve, de volwassene in de relatie, mijn grote voorbeeld." - CATO 2K16

☆:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 9

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner: You want to be a good girl but you couldn't stand the taste!

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! ma dec 26, 2016 9:42 pm

♥ I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust I'm breathing in the chemicals I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison buzz This is it, the apocalypse -------------------------------------------------------------
radioactive
Het duurde niet lang voordat ze een hand op haar onderrug voelde, vervolgd door een bekende stem en een omhelzing. Deze ging nu iets makkelijker dan normaal, gezien ze door de hakken die ze droeg net iets langer was dan op de gewone lesdagen. "Dankjewel guapo," antwoordde ze met een brede glimlach, waarna ze de tijd nam zijn outfit eens te inspecteren. "Jij ook wel, maar dat is niets nieuws geloof ik. Let's go." Lachte ze terwijl ze haar arm in de zijne haakte en met een brede grijns door de deuren stapte. Meteen was alle eerdere spanning verdwenen. Kort liet ze haar blik door de ruimte glijden. Heel veel mensen waren er nog niet. "Nou, het best gekleedde koppel zijn we in ieder geval wel." mompelde ze grinnikend na enkele outfits bekeken te hebben. Misschien zou Hogwarts een mode docent moeten inhuren voor dit soort gelegenheden.

TAG: FRED
DATE: FRED


OUTFIT:
 Princess

You’re not gonna tell me who I am. I’m gonna tell you who I am. «

abouttheme

::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Ravenclaw head girlRavenclaw head girl

Aantal berichten : 135
IC posts : 19

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Hey, you, get off my cloud.

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! ma dec 26, 2016 10:21 pm

I'm about to blow
DATE: Olivia || TAG: Olivia
Tuurlijk, ze was wel eens eerder naar het Yule Ball geweest, maar nog nooit samen met iemand. Ze was de voorgaande jaren wel eens gevraagd, maar had nooit echt de behoefte gevoeld om met iemand die ze amper kende te gaan dansen. Vandaar dat ze het bal meestal vanaf de zijlijn bijwoonde, kletsend met leraren en enkele andere leerlingen. Dit jaar was het echter anders, en was ze meegevraagd door een van haar vriendinnen, Olivia. Natuurlijk had ze meteen ja gezegd. Olivia was een van de weinige personen waarbij de vriendschap niet zo oppervlakkig was als bij de meeste mensen waar ze mee omging, en daarbij gingen er wel meerdere met hun beste vriend of vriendin. Het zou ook een beetje zielig zijn als ze als head girl niemand zou hebben, al helemaal gezien de Gryffindor en Slytherin head girls beide zouden komen met de quidditch captain van hun afdeling. Nee, zij had geen behoefte om met Mark naar het bal te gaan, en ze nam aan dat Olivia ook niet echt op Avery zat te wachten.
Na zich klaar te hebben gemaakt stapte ze richting de Great Hall, waar ze haar 'date' al snel zag staan. Met een glimlach op haar gelaat zwaaide ze naar haar, waarna ze haar pas versnelde. "Aw, wat zie je er leuk uit!" complimenteerde ze haar met dezelfde glimlach als waarmee ze aan kwam lopen.
OUTFIT:
 VOICE || ABOUT

--------------------------------------------------------------------------
Time to impress, It's all in my head
::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Slytherin Head GirlSlytherin Head Girl

Aantal berichten : 826
IC posts : 238

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (july 28)
Partner: oh baby girl you know we're gonna be legends

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! ma dec 26, 2016 11:02 pm


Met een glimlach keek Alison vanaf het bed toe hoe Nyx haar pak gladstreek. Ze kon het formele thema wel waarderen, Nyx zag er tegelijkertijd schattig en sexy uit in haar nette kleren. Geduldig wachtte ze tot ze klaar was. Toen dat eenmaal zo ver was en Nyx voor haar boog kon ze niet anders dan even grinniken. Glunderend stapte ze van het bed af en pakte ze haar hand aan. "Ja, laten we gaan." Normaal was ze nooit zo vroeg klaar om te gaan, dus ze was wel benieuwd hoe het begin van een feestje nou verliep.

Ze leidde Nyx aan haar hand mee naar buiten, op weg naar de Great Hall waar zoals alle andere evenementen ook dit feestje plaats zou vinden. Er stonden wat mensen bij de ingang te wachten, maar veel van hen liepen al snel naar binnen. Zelf vond ze het ook wel een goed idee om dit maar meteen te doen. De grote, zware deuren stonden al open, dus daar zat geen moeite in. Toen ze eenmaal binnen waren herkende ze wel wat mensen. Enthousiast zwaaide ze naar Fred en Vic, al wist ze niet zeker of ze haar hadden gezien. Even keek ze de zaal rond, waarna ze tevreden zuchtte. Vervolgens richtte ze haar blik op Nyx en keek ze haar afwachtend aan. "Wilde je al dansen?" Het nadeel van op tijd zijn was wel dat er duidelijk nog een beetje leven in de brouwerij moest komen, al konden ze daar natuurlijk altijd zelf voor zorgen. Aan de andere kant zouden ze dan wel zo'n beetje de enigen zijn die al zouden dansen, maar Alison had het nooit erg gevonden om het middelpunt van de belangstelling te zijn.

DATE: Nyx
TAG:
- Active: Nyx
- Passive: Frederick, Victoria


Look:
        
:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Gryffindor Head BoyGryffindor Head Boy

Aantal berichten : 87
IC posts : 70

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: We only fuck if you match my aesthetic

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! ma dec 26, 2016 11:49 pm


Nu hij Vic zag, kreeg hij spontaan nog meer zin om naar het bal te gaan. Hij had er zo lang over getwijfeld, of het wel leuk zou zijn, maar nu was dat allemaal over. Ze zag er prachtig uit, en hij schaamde zich sowieso niet om in haar buurt gezien te worden. Maar haar outfit maakte het alleen maar beter nu. Het paste, in zijn hoofd. Ze pasten bij elkaar. "Dankjewel guapo," Reageerde ze op zijn woorden. "Jij ook wel, maar dat is niets nieuws geloof ik. Let's go." Vervolgde ze. Fred schoot in de lach en gaf haar een speelse duw tegen haar schouder. ”Hou eens op”, Grinnikte hij, waarna hij zijn arm aan bood en ze samen naar binnen liepen.

Het was niet echt druk binnen, maar het was dan ook nog redelijk vroeg. Hoewel een royal er om gekend stond op zich te laten wachten, was hij ook graag op tijd. "Nou, het best gekleedde koppel zijn we in ieder geval wel." Merkte Vic op. Zijn blik viel ondertussen op Ali, en Nyx, die binnen kwamen gelopen. Hij zwaaide al even enthousiast terug naar de blondine en haar date. Het was fijn om hen weer samen te zien. ”Goed, valt er nog wat te vreten hier? Ik heb een royale honger”, Zei hij toen. Echt wel weer typisch tho, maar Vic zou hem vast wel vergeven.

Date: Vic
Tag: Vic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
Hufflepuff Head GirlHufflepuff Head Girl

Aantal berichten : 507
IC posts : 86

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner: ☾ moonlight bae ☽

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! ma dec 26, 2016 11:54 pm

Blij keek Olivia op toen ze Camilla zag naderen. Ze zag er....geweldig uit. Met een stralende glimlach keek ze haar aan, toen ze zich bij haar voegde. 'Vind je?' zei Olivia met een glunderende glimlach en maakte een rondje, waarbij haar paardenstaart vrolijk mee danste. 'Ik dacht dat ik een beetje underdressed was, maar ach...' Nonchalant, Camilla niks vertellend ovet haar onzekerheden, haalde ze haar schouders op. Toen nam ze de outfit van haar vriendin in zich op. 'IEH, jij ziet er ook echt geweldig uit!' schaterde Olivia vrolijk en gaf Canilla enthousiast een knuffel. Ze stak haar arm door die van haar vriendin. 'Zullen we maar gaan, 'date'?" zei ze met een giechel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 319
IC posts : 113

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: I'm so into you, I can barely breathe ♡

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! di dec 27, 2016 1:16 am


“Godver” gromde Laila geïrriteerd, terwijl ze met de stijltang door haar haren ging. Onze queen kon met heel erg veel mode en beautyproducten omgaan, maar om de een of andere reden was een stijlstang bijna onmogelijk. Normaal gesproken was er altijd iemand aanwezig om haar daar mee te helpen, namelijk…namelijk Alison. Laila keek in de spiegel en beet op haar onderlip. De deur van de badkamer was open en liet de gang met de slaapkamers van de meiden zien. Hoopvol keek ze naar de deur van Alison, maar staarde toen weer resoluut in haar eigen spiegelbeeld. “Nee” zei ze streng tegen zichzelf “Ze vindt jou toch niet goed genoeg? Nou, dan heb je haar ook niet nodig. Je kan het prima zelf…” Laila pakte nogmaals de gebruiksaanwijzing van de stijltang erbij, terwijl ze het ding zachtjes over haar haren liet gaan. Was dat nou verbrand haar dat ze rook?

Maar nee, het was geen verbrand haar. En met die laatste aanpassingen was Laila dan eindelijk klaar en stond ze in de common room van Slytherin te wachten. Vandaag was het langverwachte Yule ball, het Kerstgala, waar ze zo ontzettend naar had uitgekeken. Het was geen verrassing toen Leo haar gevraagd had, maar toch had ze heel erg veel kriebels in haar buik gekregen. Puur omdat het de eerste keer is dat ze op zo’n evenement met Leo zou verschijnen, als een stel, dat iedereen kon zien dat hij bij haar hoorde en zij bij hem. Laila had geen idee in hoeverre hij Nyx over hen had verteld, en wat Alison er allemaal van vond kon haar op dit moment al helemaal vrij weinig schelen, en wat de rest van de school er van dacht interesseerde haar helemaal niks. Daarom stond ze ietwat zenuwachtig te wachten, voelde vlinders in haar buik en streek een beetje nerveus over haar jurk. Onzekerheid sloop haar lichaam binnen. Zou hij haar wel mooi vinden?
I am unique, I am myself, I am
Laila
You can be the king,
But watch the queen conquer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
ProfessorProfessor

Aantal berichten : 108
IC posts : 36

Hogwarts ID
Schooljaar: Teacher
Leeftijd: 29 years [12-04-1987]
Partner: hi ;))

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! wo dec 28, 2016 6:51 pm

Zahorchak Solarz
It's better to burn than to fade away
Het was weer eens zover, de tijd van het Yule Ball was weer aangebroken. Vele leerlingen hadden elkaar gevraagd, en als ze geen date konden vinden gingen ze gewoon met een vriendin of vriend wat natuurlijk ook gezellig was. Zahorchak zelf moest natuurlijk ‘de wacht houden’ om te kijken of leerlingen niet iets gingen uitvreten wat niet zou mogen. Niet dat hijzelf zo’n braaf en lief jongetje was die zich altijd aan de regeltjes hield -nog steeds niet trouwens- maar dat terzijde. Hij vond het op zich niet erg om te moeten opletten, er was genoeg butterbeer en dergelijke aanwezig, dus vermaken zou hij zichzelf wel. Daarnaast verwachtte hij ook niet dat er leerlingen zouden zijn die er een complete chaos van zouden maken, niet expres althans. Er zat er natuurlijk wel altijd eentje bij die per ongeluk een of andere spreuk kon uitspreken waardoor de mooi versierde great hall er binnen enkele ogenblikken in een ravage uit kwam te zien, maar hij hoopte dat die leerling zich gedeisd zou houden. Hoe dan ook, de professor had zich al sinds het begin van de avond gevestigd bij een van de tafels met het eten en drinken met zijn ogen gevestigd op de leerlingen die zich overal en nergens bevonden. In zijn hand had hij een glas met butterbeer waar hij zo nu en dan een slok van nam terwijl hij soms iets te eten wat op de tafel stond naar binnen werkte. Als er iets aan de hand was zou hij het vast wel te horen krijgen van een van de leerlingen, zolang hij vergezeld zou blijven door butterbeer en het eten vermaakte hij zich best.


OUTFIT::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 395
IC posts : 83

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years
Partner: Kuroo my love < 3

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball! wo dec 28, 2016 7:59 pm

Het hele opmaak drama dat vooraf ging aan de feesten was nog wel het gene dat ze het meeste haatte. Nou was het niet het geval dat ze zulke zware make-up droeg of uren bezig was met haar haren. Nee, enkel lichte make-up en haar blauwe haren gestijlt. Dan was het nu tijd om een jurk te kiezen. Fronsend opende ze de deur van de kast en staarde naar de jurken die eenzaam in een hoekje hingen. Natuurlijk had ze er niet veel bij. Ze zou niet de zelfde dragen als naar de Quidditch After Party natuurlijk. Een andere zwarte jurk werd uit de kast gehaald. Want zwarte jurken waren nou eenmaal geweldig. En zwart was ook altijd makkelijk met haar blauwe haren. De jurk had een diep decolleté en was niet helemaal voor een 'ball' gemaakt. Maar hey de leerlingen van Hogwards kennende zou ze er in niet eens opvallen. Er was altijd wel iemand met riskantere kleding.

In een rustig pasje wandelde Alix naar de plaats waar ze met haar date had afgesproken. Ze kende hem amper maar niemand anders had haar gevraagd en hij leek er nogal serieus over te zijn. En ach waarom nog meer zieltjes pletten dan dat ze al deed? Ze had afgesproken met de jongen, die inmiddels al vijf minuten te laat was. Vijf werd tien en uiteindelijk werd tien vijftien. Nu was ze het meer dan zat. Geïrriteerd ijsbeerde ze door de hal. Oh die jongen was nog lang niet jarig. Hij moest maar blij zijn dat ze haar staf nu niet bij had anders was het problemen geweest. Boos balde Alix haar handen tot vuisten.

Date: Gonna die any time soon
Tag: Isaiah
Dress:
 


Alix Carve
So if you wanna go downtown, fool around, I'm with it
We can turn it up loud, start the engine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The Yule Ball!

Terug naar boven Ga naar beneden
[EVENT] The Yule Ball!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 5Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Soortgelijke onderwerpen
-
» Halloween Event; Waltz-muziek Gemaskerde Bal
» Het Rozenbal [Valentijns Event]
» [EVENT] Kerstbal
» [EVENT] Kerstborrel
» [RC Event] You have an question?

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: great hall-
Nieuw onderwerp plaatsenDit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.Ga naar: