IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

New York Minute

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
Slytherin Head GirlSlytherin Head Girl

Aantal berichten : 826
IC posts : 238

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 (july 28)
Partner: oh baby girl you know we're gonna be legends

BerichtOnderwerp: New York Minute do dec 29, 2016 10:10 pm


Sommige mensen waren relaxed. Die konden alles op een rustig tempo doen, door de gang sloffen alsof ze alle tijd van de wereld hadden en zonder problemen voor iedereens voeten lopen. Hartstikke leuk allemaal. Alison was echter niet zo'n persoon. Als zij ergens moest zijn ging ze er heen, haar schema was te druk om te lopen lanterfanten. Dit betekende niet dat ze iedereen aan de kant duwde of dat ze niet aanspreekbaar was, het moest gewoon op haar tempo gaan. Daarom irriteerde ze zich ook altijd dood aan eerstejaars die opeens voor haar voeten stilstonden. Het was niet heel moeilijk om links langzaam te lopen zodat mensen die wel wat te doen hadden in hun leven rechts in konden halen, maar goed. Daar zou ze op dit moment toch niks aan kunnen doen.

Waar ze wél wat aan kon doen was zo snel mogelijk van A naar B komen. Dus zigzagde ze maar zo goed en zo kwaad als het ging om die godvergeten langzame eerstejaars. Dit ging een tijdje goed, ze had dan ook al heel wat ervaring met dit soort gedoe, maar op een gegeven moment botste ze toch tegen iemand aan, waarbij een stapel perkamenten die ze in haar handen had op de grond viel. Nog voor ze deze eventueel op zou rapen draaide ze zich geïrriteerd om naar de persoon waar ze tegenaan gebotst was. "Kijk uit waar je loopt!" snauwde ze.

Eerste post voor Wiske!       
:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
New York Minute
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» [Rpg] New york city
» Streets of New York [RPG]

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: floors-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: