IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Deel|

I've been here all night.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: I've been here all night. zo jan 01, 2017 10:22 pm

Het liefste wilde ze gewoon schreeuwen op dit vervloekte huiswerk. Geërgerd zijnde keek ze naar de woorden die het boek beschreven en las ze het nog een keer door, maar ze kon het precies niet opnemen op de één of andere manier. Kwaad zijnde schoof ze het boek weg zodat het op de grond viel. Met een zucht stond ze op en raapte het boek op waarna ze het in de richting van de trap naar de meisjesslaapkamers gooide. Daar keek ze straks wel naar. Het was twee uur ’s nachts, dus ze dacht niet dat er nu nog iemand naar beneden zou komen om te klagen over een boek die beneden aan de trap lag. En als diegene dat wel zou doen, zou ze echt kwaad worden. Door de stress sliep ze al weer een paar nachten slecht en droomde ze weer constant over Stilio. Er zat niet één rustige nacht voor haar bij en het leek steeds erger te worden. Vooral nu de feesten voorbij waren. Ze was deze kerstvakantie één dag naar haar moeder gegaan zonder dat Alix het doorhad. Haar moeder had Alix er expres buiten gelaten. Cheryl had de ouders van Stilio nogmaals ontmoet en Stilio had er ook bij gezeten. Hoewel hij heel rustig op haar reageerde en kalmpjes naast haar was komen zitten, had ze de haat gevoeld. En toen was het moment gekomen dat ze alleen naar haar kamer hadden moeten gaan. Cheryl knipperde haar tranen weg. Verdorie. Nee. Ze mocht er nu niet aan denken. Ze zuchtte en keek naar het haardvuur. Waarom was haar leven zo moeilijk? Waarom kon ze heel dat stomme huwelijk niet gewoon afblazen? Misschien moest ze toch maar naar Fred gaan. Misschien moest ze hem toch maar alles vertellen. Dan kon hij het huwelijk misschien wel afblazen. Ze had geen idee. Ze had geen idee wat ze moest gaan doen of hoe ze, als het allemaal zou lukken en ze zou haar moeder en verloofde nooit meer zien, zichzelf weer kon binden aan iemand anders. Misschien was alleen blijven wel een beter ding voor haar. Een beetje mismoedig zat ze naar het vuur te kijken en had niet in de gaten dat in de common room verscheen.


+ Eerste post voor Lev Nekov
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 46
IC posts : 9

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17 years
Partner: There's no one to love you when you build your walls too high

BerichtOnderwerp: Re: I've been here all night. do jan 05, 2017 2:40 pm

Met een wat wazige blik in zijn ogen kwam de bruinharige jongen de common room in gelopen. Hoe laat zou het zijn? Een uur of twee, misschien drie, waarschijnlijk? Reizen was nooit echt zijn ding geweest en dat bewees zich nu weer met het feit dat hij nog met een halve jetlag rond liep op dag nummer drie. Hoeveel scheelde het ook al weer met Rusland? Een uur of drie, vier als hij het goed had. Dat bewees dan wel dat hij nu nog wakker was. Tot zijn verassing was hij echter niet de enige die nog wakker was. Er stond een blond meisje bij een van de tafels. Door het licht van de haard zag hij haar ogen glimmen. "Vse v poryadke?" vroeg Lev op een voorzichtige toon vanuit de deuropening. Wacht. Sukkel. Hij was niet in Rusland. Een gebrek aan slaap hielp niet echt bij het helder nadenken. "Ehm ik bedoel, gaat het een beetje?" Een onhandige glimlach verscheen op zijn gezicht terwijl hij de kamer in stapte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: I've been here all night. vr jan 06, 2017 10:27 pm

Cheryl was zo ingespannen aan het kijken dat niet alleen haar ogen zeer begonnen te doen van het vuur, maar dat ze zichzelf ook een ongeluk schrok toen ze een stem achter zich hoorde. Ze had niet begrepen wat hij zei en vroeg zich af of het aan haar lag, maar toen herkende ze de jongen als Levon. Het was niet moeilijk om iemand te herkennen als ze het in de common room constant over de nieuwkomer hadden. Schijnbaar was hij afkomstig uit Rusland. Cheryl vond het taaltje eerlijk gezegd wel mooi en grappig klinken en als ze zich wat beter had gevoeld had ze er ook zeker een grappige opmerking over gemaakt, maar nu voelde ze daar niet veel voor. Zijn vraag deed haar kaken hard op elkaar bijten om niet als een klein kind te gaan huilen en snel richtte ze haar blik naar beneden. Het vervelende met zo’n vragen was dat als je jezelf groot probeerde te houden en dat als iemand je dat dan kwam vragen dat je altijd de neiging had om heel hard beginnen te huilen en te roepen dat het helemaal niet met je ging. Maar één dit was een wildvreemde die ze niet kende omdat hij nog maar pas hier op school zat en twee het was twee uur ’s nachts. De kans dat ze het haar in dank af gingen nemen was vrij klein. ‘Het gaat wel,’ bracht ze uit en ze slikte, maar haar stem ging over. Fuck. Ze kuchte en schraapte haar keel zodat het leek alsof het daar aan lag, knipperde met haar ogen tot ze zeker was dat de glimmende tranen verdwenen waren en richtte haar blik weer op Levon. ‘En met jou? Kun je niet slapen? Het moet vast vreemd zijn om opeens op zo’n nieuwe school aan te komen. Tenzij ik echt heel blind ben geweest de afgelopen jaren en je hier toevallig toch rondgelopen heb.’ Het klonk al iets meer aan de luchtigere kant en er was zelfs een kleine glimlach om haar lippen te zien. Dat ging al beter!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 46
IC posts : 9

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17 years
Partner: There's no one to love you when you build your walls too high

BerichtOnderwerp: Re: I've been here all night. vr jan 27, 2017 5:51 pm

Op zijn vraag draaide het meisje haar blik richting de grond. Oh, dat was ook niet helemaal de bedoeling geweest. Had hij het zojuist erger gemaakt? Het zou wel weer precies iets zijn dat hem zou overkomen. ‘Het gaat wel,’ beantwoorde het meisje zijn vraag met een overslaande stem. Niet dus. Waarom probeerde mensen dat altijd te verbergen? Ja okay, ze kende elkaar totaal niet maar dat nam niet weg dat hij haar niet zou willen helpen. Hij was immers een vrij behulpzaam persoon. ‘En met jou? Kun je niet slapen? Het moet vast vreemd zijn om opeens op zo’n nieuwe school aan te komen. Tenzij ik echt heel blind ben geweest de afgelopen jaren en je hier toevallig toch rondgelopen heb.’ Lev zuchtte op de luchtige toon en de glimlach van het meisje. Met zijn rechter had wreef hij even over zijn hoofd voor hij een paar passen verder de kamer in liep. "Mijn jetlag is minder belangrijk dan de reden dat jij moest huilen." Over een jetlag kwam je namelijk met genoeg rust wel weer overheen, na een paar dagen was dat weg. Maar hij was er zo'n honderd procent zeker van dat iemand niet zonder reden huilde in de commonroom om deze tijd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: I've been here all night.

Terug naar boven Ga naar beneden
I've been here all night.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» In the night, the stormy night away she'd fly...[&MinWoo]
» Black night, Shining stars
» {Verhaallijn} One Stormy Night
» Snowflake night[+Shinto]
» [Boeken][Serie] House Of Night

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: common rooms :: gryffindor-
Ga naar: