IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Once upon a time, there was a flying book...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 358
IC posts : 147

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16 years old || 01/08
Partner: How 'bout no?

BerichtOnderwerp: Once upon a time, there was a flying book... vr jan 06, 2017 3:08 pm

Ugh. Je zou het altijd weer zien dat als je bijna het eerste trimester achter de rug had van school, dat je er achter kwam dat één van de afwezige leerkrachten opnieuw beschikbaar was waardoor je je boek toch weer moest gaan kopen. Eigenlijk had er in zijn lijstje gestaan dat hij het boek sowieso moest kopen omdat ze toch wel een vervanger zouden vinden, maar Evan had daar natuurlijk weer niet naar geluisterd. Het was om die reden dat hij zijn lijstje steeds netjes voor zijn moeder verborgen hield. Ze geloofde hem dan ook op zijn woord als hij zei wat hij allemaal nodig had. Ehem. Niet dus. Ze wist dat hij laks was in dit soort gevallen en wilde het lijstje altijd zien, maar zelfs zij was het ermee eens geweest dat hij zijn geld beter kon besteden dan aan een boek die hij waarschijnlijk niet eens nodig ging hebben. Nu mocht hij haar de komende vakantie vertellen dat hij het dus wél nodig had. En dan zou hij expres doen alsof het allemaal haar schuld was. Haha. Nee, nee. Hij hield van zijn moeder en dat soort dingen zou hij niet flikken bij haar, maar een grapje uithalen kon altijd. Maar goed, hier stond hij dus weer in de winkel te zoeken naar een boek die waarschijnlijk uitverkocht was. Hij rolde zijn ogen toen hij een paar Slytherins passeerde die druk aan het praten waren en opgewonden wezen naar de nieuwe Hasjakamaka 3000. Of hoe dat ding ook heette. Hij vond de naam wel mooi. Als er een bezem uitkwam met die naam, zou hij hem direct kopen. Maar goed, één van hun besloot dus wel dat het lollig was om ‘Accio’ te gebruiken op één van de spullen. Echter kwam het met zo’n rotvaart aangezet dat ze het ontweken en Evan nog net kon duiken naar de grond zodat hij het ook ontweek. Een persoon achter hem had minder geluk en Evan klemde zijn kaken op elkaar en keek de persoon die geraakt was zo neutraal mogelijk aan terwijl hij met zijn duim over zijn schouder naar de daders wees. Alleen was er één probleem: die stonden er allang niet meer.


+ Eerste post voor Sem Porter
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Once upon a time, there was a flying book...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Slapeloosheid :3
» Book of the Darned
» This time I'm nog leaving without you
» [Training Session] It's time to learn, my dear Apprentice.
» Now the time has come to learn..

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogsmeade :: dervish and banges-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: