IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Deel|

A year long{Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 20
IC posts : 3

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 11
Partner: Single

BerichtOnderwerp: A year long{Open} zo sep 11, 2016 9:53 pm

Als je drie maanden geleden nog tegen haar had gezegd dat ze een heks was, had ze je voor gek geklaard en zich afgevraagd of je niet een dokter moest zien. Dat haar moeder een heks was, dat kon Caroline niet weten, gezien haar beschermende moeder dat elf jaar had verborgen voor haar. Vader wist het wel, al vanaf het begin dat ze elkaar hadden ontmoet. Caroline was eigenlijk best wel kwaad geweest toen ze de brief ontving, ze dacht dat iemand een stomme grap met haar uithaalde, iemand met een goed handschrift. Haar ouders waren daarin tegen ontzettend blij toen ze thuiskwamen van werk en haar boos tegenkwamen met de brief in haar hand. Toen was Caroline boos geweest op hun, wat eigenlijk een record was voor haar, zo lang boos blijven. Boos omdat ze het niet verteld hadden. Natuurlijk was ze weer snel afgekoeld en kon ze luisteren naar de verhalen van haar ouders en dan vooral haar moeder. Ze toverde voor het eerst bij het bijzijn van haar dochter. Caroline was op slag verliefd met de toverwereld waarvan Jennifer een klein stukje liet zien in hun huis. Het duurde even voordat ze besefte dat de brief betekende dat ze een heks was. Daarna verliep alles te langzaam, maar uiteindelijk toch best wel snel. En nu zat ze aan tafel te lezen in de beste tovenaarsschool van Engeland. In een boek geschreven door een heks. Het was net een sprookjesboek, al was het eigenlijk haar geschiedenis boek. Geschiedenis van tovenarij om precies te zijn. Voor haar lag een half opgerold perkament, ze had nog geprobeerd om hem recht te krijgen, maar dat mocht niet baten. Nu schreef ze steeds terwijl ze met haar arm het stuk tegenhield waarop ze schreef. Dit was gelukkig het laatste van haar huiswerk. Het begon al laat te worden en de meeste andere eerstejaars en tweedejaars waren al naar bed gegaan. De oudere jaars hingen nog lekker rond of waren ook bezig met hun huiswerk. Zij hadden veel meer, maar Caroline was er een beetje laat mee begonnen. Eerst had ze het nauwelijks gemaakt, maar toen merkte ze wat hier bedoeld werd met punten aftrekken. Haar klasgenoten van Gryffindor waren niet zo blij geweest daarmee. Nu deed ze haar huiswerk dus wel, alleen niet echt op tijd. Hades lag waarschijnlijk al op haar bed. De zwarte en brutale rat was ze tegengekomen in een dierenwinkel in de Diagon Ally. Haar ouders wouden haar liever een uil geven, maar Caroline was zo dol op de rat dat die het werd. Bovendien, bedachten haar ouders, kon ze altijd nog de uilen van de school zelf gebruiken om briefen te sturen. Niet dat ze dat al gedaan had, ze was eigenlijk nog niet eens in die hele toren geweest.

Toen ze de laatste vraag had beantwoordt haalde ze haar hand van het papier af, wat in een keer oprolde. Ze liet een blije zucht horen en zakte wat naar beneden in de houten stoel. Een gaap werd ondergedrukt en ze luisterde naar de gesprekken van de anderen. Roddels, vragen over huiswerk en besprekingen. Spreuken met de raarste namen, waarvan Caroline zich afvroeg of ze die ooit kon uitspreken. De gesprekken begonnen holler te worden als ze langzaam in slaap viel op de stoel. Totdat aankomende voetstappen haar weer wakker maakte en ze geschrokt opkeek. Ze veerde naar voren en keek naar haar dichtgeslagen boek. Was ze daar klaar mee? Ja toch? Anders had ze hem vast niet dichtgeslagen. Ja, ze was klaar. Caroline besefte opeens dat er iemand naast haar stond en keek opzij. Moest iemand erbij?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} ma sep 12, 2016 9:07 pm


Hij had een vast ritme met vaste plaatsen om te zijn. De tijden konden verschillen, de plaatsen iets minder. Het punt was namelijk dat in alle tijd dat hij hier was, Charlie de beste plekjes op alle plekken had ontdekt. De bank in de grote hal, de beste hal in general, de leukste lokalen, én de beste stoel in de Common Room. Omgedoopt tot 'Nuwanda's Nest' vanwege zijn bijnaam en omdat het cool klonk. Over het algemeen was de stoel leeg, wee degene die er in zou zitten wanneer hij dat wilde. Wee dat kleine meisje daar.

Zonder waarschuwing tilde hij haar op, ogenschijnlijk zonder moeite, en legde haar op de bank. Niet per se zachtzinnig, niet per se ruw, gewoon als een soort taak. Daarna nam hij plaats in de stoel en pakte de krant die ernaast lag. Het haardvuur knapperde zachtjes terwijl hij hem opensloeg. Ritme, belangrijkste van allemaal. Een vast ritme.


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 20
IC posts : 3

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 11
Partner: Single

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} ma sep 12, 2016 9:13 pm

Toen ze opeens werd opgetild door een veel grotere jongen, van het zevende jaar, was ze echter nog verbaasder. Wat gebeurde er nu weer? Was dit normaal hier, mochten leerlingen elkaar optillen. Ze was zo verbaasd hierover dat ze het maar liet gebeuren, pas op de bank kwam ze weer wat bij zinnen. Meteen sprong ze er weer af en liep terug naar de stoel waar de jongen inmiddels plaats had genomen. Kon hij het gewoon niet vragen. Maar goed, Caroline werd niet snel boos. Ze pakte haar spullen en keek naar de achterkant van de krant die de jongen open had geslagen. De bewegende foto's bleven nog altijd wennen, maar dat had ze met veel hier. Daarna liep ze weer weg, geen idee hebbend waar de krant toch over ging. Ze ontdekte liever eerst deze school, dat was al moeite genoeg. Toch, ondeugend als ze was op haar leeftijd, kon ze het toch niet laten om de krant opeens uit zijn handen te grissen en op de bank te gooien.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} wo sep 14, 2016 10:06 pm


Er leek hem niets verweten te worden. Gelukkig maar want anders zou hij zich met de widget witch, aka widget, moeten gaan bemoeien. Er was niet veel waar Charlie minder zin in had, dus liet hij haar starende blik voor wat het was, en las verder in het artikel over het ministerie. No way dat hij ooit zou laten blijken aan zijn vader dat hij zich ervoor interesseerde, maar hij kon het niet laten de stukken te volgen. Voor de clue echter duidelijk werd, was zijn krant verdwenen.

Verbaasd keek hij op, en met een verslagen zucht zag hij dat het meisje de dader was. Ze had zijn krant op de bank gegooid. Even overwoog Charlie om zijn staf te pakken en het ding terug te toveren, maar erg veel zin had hij niet. Ook opstaan was teveel moeite. Dus hij wierp nog eens een dodelijke blik naar het meisje, en pakte toen het volgende leesvoer van de stapel. Een girls magazine, party.


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 11
IC posts : 4

Hogwarts ID
Schooljaar: Fourth year
Leeftijd: 15
Partner: U wot m8?

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} zo sep 18, 2016 12:35 pm

Savannah was diep in concentratie bezig met haar huiswerk. Toverdranken was zó niet haar favoriete vak, maar het moest toch gebeuren. Toen ze beweging zag in d'r ooghoeken keek ze op met een frons, maar moest lachen om wat er voor haar gebeurde. Het was onderhand welbekend dat dat Charlie zijn favoriete stoel was. Savannah wist nog niet wie het meisje is die in de stoel zat, maar toen ze de krant door de lucht zag vliegen moest ze nog harder lachen. Zij durft.

Ze schudde even met d'r hoofd en vestigde toen d'r aandacht weer op haar huiswerk. Het is al laat maar het huiswerk moet toch echt gebeuren. Uit haar ooghoeken zag ze dat Charlie de krant niet terughaalde, maar dat hij wat anders pakte om te lezen. Een meidenmagazine. Savannah kon een zachte lach niet onderdrukken voor ze zich weer op d'r huiswerk stortte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} zo sep 18, 2016 3:02 pm


Hij was serieus aan het lezen, toen hij de blik van een andere Gryffindor opving en haar zag lachen. Meteen trok hij zijn wenkbrauw op, en gooide het tijdschrift door de kamer heen op haar hoofd. Hij was een quidditch speler, hij kon gooien. Bovendien was het te leuk om te reageren op dramatische reacties van andere mensen.


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 11
IC posts : 4

Hogwarts ID
Schooljaar: Fourth year
Leeftijd: 15
Partner: U wot m8?

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} zo sep 18, 2016 4:36 pm

Toen Savannah het tijdschrift tegen haar hoofd voelde komen keek ze verontwaardigd op. Wat dacht hij wel niet? "Zeg, als je zo brutaal gaat doen, mag je me best helpen met m'n huiswerk" zegt ze met een opgetrokken wenkbrauw. Op deze manier ging ze het huiswerk nóóit af krijgen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} zo sep 18, 2016 6:17 pm


Even kon hij tevreden kijken hoe het ding haar raakte, en maakte de gast er een show van om zijn vuist in de lucht te steken en "Score!" Te roepen waardoor iedereen zijn pracht van een worp kon aanschouwen. Dat het met een damestijdschrift was maakte niet heel veel uit.

Daarna echter kreeg mevrouw praatjes, en werd hij bevolen haar te helpen met het huiswerk. Hoe subtiel. Toch was hij niet per se in een kwade bui, en zuchtte enkel verslagen. "Goed goed, waar gaat het over?" Hij was de kwaadste niet, tegen mede-gryffindor mensen dan.


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 11
IC posts : 4

Hogwarts ID
Schooljaar: Fourth year
Leeftijd: 15
Partner: U wot m8?

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} zo sep 18, 2016 10:32 pm

Savannah grijnsde breed toen hij nog instemde ook, om te helpen met haar huiswerk. "Ik ben bezig met potions. Ik moet een opstel schrijven over wisseldrank en ik snap er vrij weinig van..." Verzucht ze en ze schuift haar boek naar hem toe. "Trouwens, mijn naam is Savannah. Geen idee of je dat wist..." Savannah grijnst ongemakkelijk. Ze is zo slecht in dit soort situaties...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} ma sep 19, 2016 3:11 pm


Right, het bleek wisseldrank te zijn wat ze niet snapte, en haar blik maakte hem wel duidelijk dat het inmiddels wel op het punt 'oh my word dit wordt m'n dood' zat. Vandaar dat hij opstond uit zijn stoel om die in te ruilen voor de - veel minder comfy - stoel bij de tafel, en het boek aanpakte. Ondertussen stelde het meisje zich voor, en al lezend knikte Charlie. "Weet ik, je bent oke in vliegen," Naar zijn mening dan, en het was best een tijdje geleden dat hij het had gezien dus misschien was ze nu heel slecht, of juist heel goed.

Na even snel doorgelezen te hebben legde hij het boek neer en keek Savannah aan. "Dus, wat moet je precies in het opstel zetten, denk je?" Waarschijnlijk had de leraar dit niet laten vallen, maar misschien had ze zelf een idee. Hij ging natuurlijk niet alles voorkauwen.


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 11
IC posts : 4

Hogwarts ID
Schooljaar: Fourth year
Leeftijd: 15
Partner: U wot m8?

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} vr sep 23, 2016 10:37 am

Savannah begon te stralen toen Charlie zei dat ze goed kon vliegen. Het was iets wat ze graag deed. Right. Potions. Ze zuchtte eens diep. "Right, het punt is dus dat ik een opstel moet schrijven over de werking maar vooral wat er gebeurd als het misgaat... Maar ik weet niet wat er gebeurd als het misgaat. Als wat misgaat?" De wanhoop was haar echt nabij, haar docent zou haar slachten als ze wéér haar huiswerk niet af had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open} za sep 24, 2016 7:28 pm


De meid leek blij te zijn toen hij melde dat ze prima kon vliegen, en hij kon het haar niet per se kwalijk nemen want complimentjes waren leuk om te krijgen, en bovendien gaf Charlie ze sporadisch weg. Dit was dan ook meer een feit dan compliment geweest, maar dat was een detail.

Inmiddels had ze hem verteld wat er zoal in het ding moest, en had hij geknikt dat hij het begreep. "Nou, het is zoals de naam al zegt wisseldrank," Begon hij, en rekte zich eens uit. Het zitten in zijn stoel had hem stijf gemaakt. "Als in, wisselen van het ene persoon naar het andere, en daar kan best wel wat in misgaan, denk je niet?" Hij keek haar verwachtingsvol aan, zij mocht voorbeelden noemen want anders zei ie teveel voor.


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: A year long{Open}

Terug naar boven Ga naar beneden
A year long{Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» [Open voor iedereen!] The first foodfight of the year
» I see the shadows long beneath the mountain top
» [OPEN] i'm gonna make it through this year if it kills me
» Woud spreuken opzoeken.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: common rooms :: gryffindor-
Ga naar: