IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Deel|

With a book in my hands and my thoughts in a cage

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 23
IC posts : 5

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16 years old-21/06
Partner:

BerichtOnderwerp: With a book in my hands and my thoughts in a cage zo jan 22, 2017 4:06 pm

Het boek in haar handen was zwaar en koud, alsof het al een tijdje niet aangeraakt was en de kou van de winter zich thuis had gemaakt in de kaft ondanks de milde temperatuur die rond de bieb heerste. Het boek was oud en was duidelijk al vaak geopend, toch was het nog in goede staat. Het boek had haar aandacht getrokken toen dat ze eerder in de dag in de bieb aan het rondhangen was, en na wat gestuntel had ze het eindelijk met enige moeite het boek van de hoge plank af gekregen waar het eenzaam alleen had gestaan. Dit was echter al een paar uur geleden en ondertussen is het avondmaal al geweest en waren de meeste mensen op hun kamers of in de common room van hun huis. Dit was dan ook waar Iga zich bevond, op en bank in de common room. Met haar rug tegen de leuning en haar benen onder haar lichaam gevouwen maakte het meisje zich comfortabel voordat ze het boek open deed met een zachte zucht. Haar omgeving vervaagde en haar focus richtte zich honderd procent op de woorden in het boek.

[Melody Angels]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 60
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: With a book in my hands and my thoughts in a cage zo jan 22, 2017 4:21 pm

Melody had na een lange dag hard studeren, behoefte aan warmte en een goed glas warme chocolademelk. Ze voelde zich eenzaam nu ze alles wat er de afgelopen dagen was gebeurd. ze pakte een huiswerk boek en liep ermee naar de commmon room en plaatste zich in een stoel bij de open haard. de warmte deed haar iets goed en ze zag dat er naast haar ook een meisje was die aan het lezen was. ze had haar wel een paar keer gezien,maar daar hield het wel mee op. ze keek even ernaar en besloot het er op te wagen. "wat ben je aan het lezen?" vroeg ze


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 23
IC posts : 5

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16 years old-21/06
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: With a book in my hands and my thoughts in a cage zo jan 22, 2017 5:47 pm

Vanaf het eerste woord was haar aandacht volledig op de woorden die de licht gele pagina’s vulde gefocust, niets anders bestond. Er was geen geluid, geen beweging, geen gevoel om haar heen. Alles in de achtergrond was weggevaagd totdat niets meer bestond behalve Iga en het boek. Dit was niet de eerste keer dat het gebeurde, eigenlijk, dit was iets dat erg vaak voorkwam. Altijd wanneer Iga met iets bezig was kon ze de buitenwereld bijna honderd procent buitensluiten. Ze kon een spreuk oefenen en niets anders bestond behalve zijzelf, haar staf en de spreuk. Of ze kon iets zitten tekenen in haar schetsboek en ze zou zo gefocust zijn dat ze niet eens door had dat ze naar de les zou moeten, of zou moeten gaan slapen omdat het al na middernacht is. Of ze kon, zoals nu, een boek lezen en het belangrijkste in de wereld waren de woorden op de pagina’s. Iga wist niet hoe ze dat kon of waarom, misschien was het omdat ze altijd alleen was, misschien was het omdat van kleins af aan er momenten waren waarin ze alles buitensloot om te kunnen overleven, misschien was het simpel haar ambitie en commitment samenhangend met haar streef naar perfectie? Of het kon simpelweg een combinatie van alle drie zijn. Veel maakte het niet uit wat het was. Het punt was dat ze meestal erg gefocust was op wat ze deed en bijna niets haar eruit kon krijgen. Maar een paar dingen konden Iga uit zo een trans van focus breken, dit keer waren het woorden die een vreemde tegen haar sprak. Een beetje geschrokken en uit haar doen rukte Iga haar blik weg van de woorden en keek ze op naar de persoon die tegen haar had gesproken. Het was iemand die ze al een paar keer hier en daar had gezien maar nooit mee had gesproken en dus ook niet wist hoe ze eigenlijk noemde. Niet dat dat een wonder was, Iga kende zowat niemand hier. Vier jaar op deze school en ze kende maar een handvol van leerlingen bij hun naam, en dat was van algemene informatie die rond de school ging. No way had ze tegen die mensen gesproken. Nee, Iga was niet bepaald wat je ‘sociaal’ zou kunnen noemen. Het duurde een seconde of twee voordat ze de woorden had verwerkt en uit haar verbaasde shock kwam. Knipperend met haar ogen keek ze weg van het meisje en weer naar het boek in haar handen. “Uh…Mysterious creatures from the 1800’s..” Antwoordde ze uiteindelijk in een zachte toon, een lichte trilling in haar stem.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 60
IC posts : 50

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: With a book in my hands and my thoughts in a cage zo jan 22, 2017 7:17 pm

Zelf was ze ook met magische wezens bezig, maar ze kwam er niet uit. al was het wel een super leer boek. "is het wat? we moeten dat na ons huidige boek lezen en leren." zei ze weer zacht. zelf was ze dol op alle wezens die is met magie te maken hadden en ze was zeker geïnteresseerd om ze eens op te zoeken op bepaalde plekken, maar dat was voor later. ze keek het meisje weer aan


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 23
IC posts : 5

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16 years old-21/06
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: With a book in my hands and my thoughts in a cage zo jan 22, 2017 10:00 pm

Zachtjes liet ze haar wijsvinger over de rand van de bladzijde glijden. Te zacht om zichzelf te snijden maar hard genoeg om het papier te voelen. Misschien zou het meisje nu weg gaan? Iga had haar vraag beantwoord, misschien zou het meisje haar nu met rust laten? Ze wist het niet, al dat ze wist was dat ze geen idee had wat te doen nu dat iemand tegen haar had begonnen te praten. In de plaats van weg te gaan bleef het meisje echter praten en Iga was niet zeker of ze hier blij mee was of niet, dit was allemaal gewoon heel erg ongemakkelijk voor haar. In de plaats van met woorden te antwoorden liet ze een klein knikje tonen. Wat ze tot nu toe had gelezen was interessant geweest.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: With a book in my hands and my thoughts in a cage

Terug naar boven Ga naar beneden
With a book in my hands and my thoughts in a cage
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Book of the Darned
» Water Magic Les: All Hands On Deck
» Warrior Cats verzamelingen
» Give thy thoughts no tongue - [Dean]
» Thoughts. [&ICECLOUD]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: common rooms :: gryffindor-
Ga naar: