IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

And We're Off

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
New memberNew member

Aantal berichten : 3
IC posts : 1

Hogwarts ID
Schooljaar: First year
Leeftijd: 13
Partner: My rat Kurt is my true soulmate

BerichtOnderwerp: And We're Off za apr 15, 2017 3:12 am


Ongeloofelijk. Hier stond ze dan. Normale eerstejaars stonden er bij de start van het schooljaar zo hulpeloos bij, niet halverwege het schooljaar. Met zware voeten wandelde Lilach Quiviger de immense gang af. In haar ene hand hield ze haar reiskoffer stevig geklemd. Links en rechts bleef ze een paar tellen staan om de schilderijen te bekijken, niet lettend op de voorbijgangers. De schilderijen bewogen, of beter gezegd de figuren erin bewogen, kwamen tot leven. Ze leken zo levensecht… de intense kleuren en dan die beschaduwing… "Hé, wat sta je te gapen!" snoof een knorrige man haar toe vanuit een middelgroot schilderij. Onder de indruk haalde Lilach haar wenkbrauwen op. Ze draaide om haar as en liep de andere kant op. Over haar schouder keek ze terug naar het schilderij met de boze man. Echter sloeg hij geen acht meer op haar. Met een zucht liet ze zich tegen de muur zaken en blies een lok uit haar gezicht. Wat zou een Portkey nu van pas komen!

{ FEEL FREE TO JOIN! C: }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
And We're Off
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: floors-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: