Stargazing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Stargazing

Bericht van Lilianne Shertick op za nov 03 2018, 19:42

Het was donker buiten, maar dat betekende niet dat niemand buiten was. Integendeel zelfs. Het grasveld was vol studenten, voornamelijk ravenclawers, wiens blik gericht was op de lucht. Het was een mooie dag geweest vandaag, niet te veel wolken - perfect weer om naar de sterren te kijken, met andere woorden. Ook Lilianne zat op een dekentje op het grasveld, haar blauw gestreepte sjaal stevig om haar nek gewikkeld in de hoop de kilte van de nacht buiten te houden. Haar hand was verkleumd maar haar pen had ze toch nog goed vast. Ze had handschoenen aan kunnen doen, maar met handschoenen kon ze niet schrijven en dat was nu net het punt van vandaag buiten te zitten natuurlijk. Even richtte ze haar blik weer naar beneden om haar astronomy boek open te doen, om te zien wat ze nog moest doen.

+Ellana eerst


Lilianne Shertick
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
124

Posts :
143

Name :
Bunny


Hogwarts ID
Year: Fourth year
Age: 15 years
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Stargazing

Bericht van Ellana Delacroix op za nov 03 2018, 20:21

tags Lilianne // 346 //
Hoewel het nog niet super laat in de avond was, en de jonge student nog niet in bed hoefde te liggen, was het al we donker buiten. Ze had zonder morren de laatste lessen gevolgd, al miste ze natuurlijk haar tweelingzus die in Ravenclaw zat behoorlijk. Van een van haar huisgenoten had ze gehoord dat een deel van dat House vanavond buiten zou komen om te ontspannen en wellicht wat te leren. Het kon nooit kwaad om het over de stof te hebben samen met haar identieke zus. De meeste hadden er moeite mee de twee uit elkaar te houden, al was het nu wel relatief makkelijk. Immers hadden ze beide een ander uniform aan. Zijzelf vond dat ze er goed uit zag in rood, al kon ze hetzelfde zeggen van haar zus in blauw. Haar onschuldige gezicht stond ontspannen terwijl ze het grasveld op liep. Daar ergens zou wellicht Ellena al zijn, dat was nog zo iets. De tweeling had bijna gelijke namen, waardoor ze al gauw Ella en Ellie genoemd werden. Niet alleen het uiterlijk was bijna het zelfde, maar ook het gevoel van humor was bij de tweeling aanwezig. Iets waar de andere studenten vanzelf achter zouden komen. Zelf had ze wel een boek mee genomen om in te kunnen kijken terwijl ze de sterren bekeek. Hoewel het druk was, hoorde ze nergens gelach. Als het aan haar lag zou dat nog wel eens veranderen, maar eerst maar in de menigte van blauw en brons een bepaald persoon zien te vinden. Als die er al was. Het kon ook nog zijn dat haar zus had besloten dat ze de nachthemel niet hoefde te zien. Uiteindelijk zag ze een Ravenclaw studente die ouder was dan haarzelf en haar zus op een kleedje zitten, helemaal alleen. Sociaal als ze was stapte ze op haar af. "Goede avond," sprak ze met een vriendeljik glimlachje, terwijl ze een onschuldige houding behield. "heb je mijn zus gezien? Ze ziet er net zo uit als ik, draagt enkel de kleuren van Ravenclaw," Sprak ze op een luchtige geïnteresseerde toon.


Ellana Delacroix
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
11

Posts :
14

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: ♛11 years
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Stargazing

Bericht van Lilianne Shertick op za nov 03 2018, 20:29

Lilianne keek op toen iemand haar aansprak. Een frons verscheen op haar gezicht toen ze zag wie haar aansprak. Ze herkende haar als een eerstejaarsstudente van haar afdeling, maar dit meisje had een gryffindoruniform aan? Dat was raar. De vraag van de eerstejaars maakte echter alles duidelijk. Aha, een een-eiige tweeling. Verwarrend en sowieso zou ze hen nog voor elkaar aanzien. Lilianne keek om zich heen om te zien of ze de andere helft van de tweeling zag. "Euhm, ik weet niet of ze mee naar buiten is gegaan.", antwoordde ze uiteindelijk, waarna ze haar blik weer richtte op haar boek en naar de juiste pagina bladerde. Uiteindelijk had ze haar pagina gevonden en keek ze weer op. "Hoe komt het dat een identieke tweeling niet bij hetzelfde house zit?", vroeg ze aan het meisje, toch wel geïntrigeerd. Ze had altijd gedacht dat tweelingen, zeker identieke, in hetzelfde house zouden belanden; maar misschien was hun innerlijk meer verschillend dan hun uiterlijk.


Lilianne Shertick
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
124

Posts :
143

Name :
Bunny


Hogwarts ID
Year: Fourth year
Age: 15 years
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Stargazing

Bericht van Ellana Delacroix op za nov 03 2018, 22:04

tags Lilianne  // 296 //
De blonde Ravenclawer keek op toen ze haar aansprak. Ze kon de verwarring op het gezicht van de oudere leerling zien. Immers was het niet dagelijks dat iemand een een-eiige tweeling tegen kwam. Als ze het uniform van haar zus had aangedaan had de ander vast niet opgemerkt dat het meisje een ander persoon was. Zelfs met verschillende uniforms, zouden mensen moeite hebben met hun namen en gezichten. Iets dat de tweeling af en toe wel gebruikte in hun grappen; het was lastig iemand te straffen als niemand wist wie ze voor hen hadden. Ellie of Ella. De ander keek even om zich heen alsof ze de andere helft van de tweeling zocht tussen haar mede House genoten. "Euhm, ik weet niet of ze mee naar buiten id gegaan.", antwoordde de blondine uiteindelijk. Waardoor Ella langzaam en nadenkend knikte. Wellicht had haar zus besloten haar huiswerk in de Common Room te maken. De blik van de oudere studente haar blik weer op het boek richtte waarin ze bladerde. Uiteindelijk leek ze de bladzijde te hebben gevonden die ze nodig had en keek ze weer op naar het jongere meisje. Die naast haar was gaan zitten, ondanks het feit dat ze de oudere student de ruimte gaf. "Hoe komt het dat een identieke tweeling niet bij hetzelfde house zit?", vroeg de nog onbekende Ravenclawer waarschijnlijk geïntrigeerd. Waarschijnlijk had iedereen verwacht de tweeling in hetzelfde House gesorteerd zou worden. "We zijn niet overal hetzelfde in. Ik ben meer onhandig en een durfal en mijn zus is slim en meestal wat handiger," Legde ze uit. Ze leken in andere opzichten wel weer op elkaar. Zoals het feit dat ze er onschuldig en poeslief uit zag maar een behoorlijke hoeveelheid grappen uit kon halen. Onschuld was soms ook een wapen.


Ellana Delacroix
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
11

Posts :
14

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: ♛11 years
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Stargazing

Bericht van Ellena Delacroix op za nov 03 2018, 23:27

Ellie

Het was een mooie avond. Een prachtige avond. De meeste Ravenclawers liepen allemaal naar buiten met hun boeken. Astronomie. Zijzelf had dat vak nog niet, maar nieuwsgierig als ze was had ze een soortgelijk boek geleend van de Library. Met het dikke boek onder haar oksel, perkament, veer en inktpotje liep ze naar buiten. Het was koud en ze was blij dat ze een jas had aangedaan. Hij was van fake bont. Iets dat mama altijd haatte aan die jas, maar het deed zijn dienst. Ook had ze haar sjaal gewikkeld rond haar nekje. Aargh, hoe ging ze het uithouden zonder handschoenen? Haar handen vertrokken nu al van de kou. Ellena keek op naar de sterren. De hemel was extreem helder vandaag. Prachtig! Ze wilde eigenlijk net in kleermakerszit gaan zitten toen ze een zwart en rood gewaad zag. Het was haar zusje. Ze was aan het praten met een oudere student. Nieuwsgierig ging ze achter haar staan. “Rood staat je geweldig Ella!” Haar groene blik ging naar het boek van de andere. “Oeh! Wat ben je aan het leren? Ik heb dit boek, maar het is nogal crappy,” sprak ze terwijl ze het dikke schrift liet zien aan Lilianne.
I opened my eyes to see the world as beautiful


ELLENA PIXIE DELACROIX

Well you look like yourself. But you're somebody else. Only it ain't on the surface. Well you talk like yourself. No, I hear someone else though. Now you're making me nervous
Ellena Delacroix
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
3

Posts :
8

Name :
Doc


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Stargazing

Bericht van Lilianne Shertick op ma nov 05 2018, 09:56

De eerstejaars legde uit hoe ze niet overal hetzelfde in waren; hoe zij onhandiger was en haar zus slimmer. Lilianne knikte begrijpend. Dat klonk inderdaad logisch. Plotseling leek ze wel dubbel te zien. De vierdejaars knipperde even verbaasd met haar ogen. De tweelingzus was plots achter de gryffindoreerstejaars opgedoken - en als het niet was voor de kleur van hun uniform, had ze zeker gedacht dat iemand iets in haar drankje had gedaan. "Ik neem aan dat jij de zus bent waarnaar ze op zoek was?", zei Lilianne droogjes. De ravenclawer vroeg haar welk boek ze had en ze hield het omhoog als antwoord. "Het verplichte boek voor vierdejaars astronomie.", zei ze zachtjes, waarna ze het zware boek weer met een plofje op het dekentje liet vallen.


Lilianne Shertick
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
124

Posts :
143

Name :
Bunny


Hogwarts ID
Year: Fourth year
Age: 15 years
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Stargazing

Bericht van Ellana Delacroix op di nov 06 2018, 20:03

tags Lilianne & Ellie  // 478 //
Lang hoefde ze zich niet af te vragen of haar tweelingzus erbij zou komen. Haar zus hield van boeken en nieuwe kennis opdoen dus hoe kon ze dat niet? Het was dan ook geen wonder dat ze met een dikke pil kwam aangelopen, ingepakt in een warme jas van nepbont. Iets dat hun moeder altijd een probleem had gevonden, maar waar Ellana geen problemen mee had. Het kwam niet van een echt dier en het was heerlijk warm. Zelf had ze ook een extra jas aan gedaan en een rode sjaal omgeslagen zodat ze tegen de koude bestand was. Al voelde ze haar handen wel onaangenaam trekken. Het had vast iets te maken met het feit dat het toch wat fris buiten was, en haar lichaam er aan moest wennen. Handschoenen waren wellicht beter geweest. Ze was net klaar met het uitleggen van het feit dat beide in een ander House ingedeeld waren toen ze ineens een stem achter zich hoorde. Haar zus Ellena. “Rood staat je geweldig Ella!” Klonk er waardoor Ellana zich meteen omdraaide en met een grote glimlach naar Ellena keek. ”Blauw staat je ook top Ellie!” Sprak ze vol overtuiging waarna haar groene blik die van haar zus volgde. “Oeh! Wat ben je aan het leren? Ik heb dit boek, maar het is nogal crappy,” vroeg haar zus aan de oudere Ravenclaw leerling waardoor Ellana een wenkbrauw optrok. Ze wist dat haar zus van nieuwe kennis hield, maar dit was wel erg duidelijk. Toch wist ze ergens ook wel dat zij een beetje dezelfde neiging had. Hoe kon ze anders beter worden in hetgeen waarvoor ze op school kwamen. Het gebruik van magie, alleen ze had een andere aanpak dan haar zus, vaak minder doordacht. Al werkte het wel. ”Ik neem aan dat jij de zus bent waarnaar ze op zoek was?" Klonk er wat droogjes, terwijl de oudere student beide zussen in zich op nam. Waarschijnlijk had ze het al net zo lastig als de rest, ondanks het feit dat ze andere kleuren droegen. Een tikkeltje geamuseerd keek Ellana dan ook naar haar zus terwijl ze daarna het gesprek volgde. "Het verplichte boek voor vierdejaars astronomie.", verklaarde ze terwijl ze het boek liet zien, waarna ze het met een plofje op het dekentje liet vallen. Ellana keek er voorzichtig naar terwijl ze het boek dat haar zus vast hield in zich op nam. ”Hoe heb je dat boek gevonden Ellie? Ik heb nog gezocht maar ik werd al duizelig van de grootte van de bibliotheek,” Grinnikte ze zachtjes terwijl ze met een soort bewondering haar zus aan keek. Haar groene ogen stonden vriendelijk en warm, ze was altijd al beschermend geweest naar haar zus. Als haar ouders vervelend deden over de sortering zou ze haar zus zonder twijfel bijstaan. Het leven was veel leuker met een zus aan haar zijde.


Ellana Delacroix
Gryffindor student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
11

Posts :
14

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: ♛11 years
Species: Wizard


Gryffindor student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Stargazing

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum