IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Wanderer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Wanderer wo sep 14, 2016 6:23 pmI awaken with the thunder

a bold statement to end my slumberTot zo ver ging alles goed. Het nieuwe schooljaar was begonnen, de leerlingen waren terug naar school verhuisd en tot nu toe had hij al een paar bekenden gesproken. Voordeel aan niet de newbie zijn, natuurlijk. Waarschijnlijk was hij niet de enige, maar het voelde wel vreemd; Romeo was zowaar blij dat hij terug was. Eigenlijk was hij vooral blij dat hij niet meer thuis hoefde te zitten. Het voelde alsof de zomer twee jaar had geduurd in plaats van twee maanden. Onder de vrije tijd door had hij zich zo goed mogelijk proberen te redden met de middelen die hij had, zijn moeder proberen te ontlopen voor zover dat lukte. En hij moest zichzelf even een schouderklopje geven: het lukte beter en beter, al zei hij het zelf.

Eigenlijk hoorde hij er niet trots op te zijn. Hij loog en manipuleerde zich een weg door het leven, al zou hij niet weten hoe het anders moest. Nu goed, hier kon hij zich enigszins ontspannen. Toch hield hij zijn muren hoog en zijn masker bleef staalhard; niemand had waarschijnlijk maar het minste vermoeden wat voor een verdraaide ziel hij eigenlijk had. Niet dat hij dat vond van zichzelf, of eigenlijk wel. Het maakte hem niet veel uit. Momenteel liep hij richting de deur naar buiten, er waren geen lessen meer en het duurde nog wel even voor het avondeten opgediend werd. Flinke studenten zaten nu huiswerk te maken, maar hé, wat was daar nu leuk aan.

Al werd zijn plannetje ineens gedwarsboomd door een bekende grijze en vooral pluizige gestalte, die voor zijn voeten op dook. Een klagelijke miauw verliet de keel van de grote kater. "Scratch, dude, what the..", Snel keek hij in het rond, er was momenteel niet echt veel volk, maar dat kon natuurlijk altijd veranderen. En het gigantische beest onder zijn shirt verstoppen zoals sommigen dat met hun ratten of padden deden, kon hij niet echt. "We hebben het hier al over gehad, eerlijk, ik raak echt in de problemen door jou hoor", Bromde hij, terwijl hij zich bukte en het toch niet kon laten om de kat even achter zijn oor te krabben. "Hop, terug, voor iemand je..", Hij was nog niet half uitgesproken of hij ving de blik van een toeschouwer, die gelukkig wel in zijn house zat, maar toch..
&Sawyer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
New memberNew member

Aantal berichten : 14
IC posts : 1

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16 years
Partner: i can't wait to kiss you

BerichtOnderwerp: Re: Wanderer zo sep 18, 2016 8:55 pm

thoughts could leave deeper scarring than almost anything else

Uitputtend, dat waren de lessen nu al. De muffe geur en saaie, langdradige uitspraken van de docenten waren niet echt een goed tijdsvermaak voor Sawyer. Gapend en met haar hoofd steunend in haar handpalmen zat ze met een slaperige blik het lokaal rond te staren. Kon ze niet gewoon eventjes haar ogen dichtdoen? Niemand die het merkte, toch? Nee dus. "Mrs. Hale, zijn mijn lessen niet interessant genoeg voor jou?" In een flits opende het Slytherin meisje haar grijze ogen, terwijl de docent spottend en geïrriteerd haar aankeek. Langzaam kleurde haar hoofd knalrood, en ze schudde haar hoofd. "Uh-" Begon ze, maar de docent onderbrak haar. "Eruit, meld je maar om 4 uur in de middag en we zullen zien wat we kunnen bijspijkeren." Snel raapte ze al haar spullen bij elkaar, en liep vlug het lokaal uit, om daar een jongen te zien staan; gebogen over een abnormaal grote grijze kat. "What the..." Mompelde ze verbijsterd, niet doordringend dat katten eigenlijk niet toegestaan zijn in de gangen maar om de grootte ervan.ooc: dit is echt flut, sorry


                

her soul was to deep to explore by those who aways swam in the shallow end
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Re: Wanderer zo sep 18, 2016 11:47 pmI awaken with the thunder

a bold statement to end my slumberErgens was hij bijna zeker dat de grote grumpy kater dit gewoon expres deed. Hij wist goed genoeg dat hij tijdens de lessen op de kamer moest blijven, het was nu ook niet de eerste keer dat hij hier kwam. Maar dat was het probleem net, hij kende waarschijnlijk beter zijn weg door de school dan Romeo zelf. Wist precies waar hij niet mocht komen, om daar dan lekker droog heen te lopen. En het was nu niet dat een kat van zijn grootte makkelijk te overzien was. Hij was bijna zo groot als een vos, en maakte daarbij ook nog eens redelijk wat lawaai. Vooral als iets hem niet aan stond. Zoals nu, al kon Romeo natuurlijk niet weten wat Scratch nu weer nodig had. Waarschijnlijk aandacht, anders zou hij nooit hier naartoe zijn gekomen. Op de kamer was genoeg eten en water om tot de avond toe te komen.

Om het allemaal nog erger te maken, kwam er net iemand het lokaal uit waar hij voor stond. Ze bleef verbaasd staan, keek met grote ogen naar het grijze beest. "What the..." Bracht ze uit, en snel keek hij over haar schouder het lokaal binnen. Docent, natuurlijk. "Sssht", Maande hij haar aan tot stilte. "Doe de deur dicht", Zei hij zachtjes, terwijl hij subtiel voor de kater was gaan staan. "Hij is ontsnapt", Zei hij vervolgens tegen Sawyer, alsof het nog niet obvious was.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Wanderer

Terug naar boven Ga naar beneden
Wanderer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: floors-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: