IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Seen It All Before

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Seen It All Before wo sep 14, 2016 7:28 pmI wait in intermission

i remove inhibitionDit was zo ongeveer al het zesde jaar dat hij hier op school zat en nog nooit had hij de beruchte gigantische inktvis gezien die volgens de verhaaltjes in dit meer zou moeten rond dobberen. Het was nu niet dat hij een inktvis expert was, maar die beesten moesten toch ooit een keer ademen? Dus waarom kwam hij dan nooit aan het oppervlak. Hah, kijk, alweer een mysterie opgelost. Of niet. Eigenlijk boeide het hem niet zo heel erg, het was gewoon dat al de rest nog veel minder interessant was op dit moment. Het was zaterdag namiddag en hij was lang niet de enige die naar het meer was gegaan. Sommigen om te zwemmen, maar daar deed hij niet aan mee.

Momenteel lag hij op zijn rug in het gras, zijn hoofd ondersteund door zijn opgevouwen sweater. Beter zaten er geen grasvlekken op straks. Hij zou momenteel een moord begaan voor een peuk, maar helaas. Zijn longen zouden hem misschien ook wel dankbaar zijn straks. Om zichzelf wat bezig te houden, draaide hij zijn toverstaf rond in zijn hand. Het hout voelde vertrouwd, ruw misschien, maar dat vond hij niet erg. Wat hij wel erg vond, was het feit dat er ineens iemand in zijn zon was gestaan. Verbaasd opende hij zijn ogen, kwam overeind op zijn elleboog en keek toen toch wel vriendelijk (al was het gewoon zijn perfecte toneeltje weer) in het gezicht van de witharige knul voor zich.
&Dmitri
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 24
IC posts : 3

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Seen It All Before wo sep 14, 2016 9:45 pm

De lessen waren gedaan, maar het was ook nog te warm om effectief binnen wat te doen. De warmte hing daar nog steeds en buiten was het dan toch aangenamer. Voor zolang dat de zon er was, wilde de jongen er ook van kunnen genieten. Omwille van die reden liep Dmitri met zijn mantel over zijn arm geslagen en enkele boeken uit de bieb buiten rond. Eigenlijk wilde hij een plekje zoeken in de schaduw waar hij de boeken zou kunnen bekijken. Niet dat hij steeds met zijn neus in de boeken zat en een genie was, maar het was wel leuk om zo nu en dan eens door boeken te bladeren. Men wist namelijk nooit wat voor interessante dingen je erin kon vinden.

Een goede plek leek niet zo makkelijk om te vinden. Veel mensen leken hetzelfde idee te hebben en een deel daarvan zat zelfs in het water van het Great Lake. Daar stelde Dmitri zich toch vragen bij, want als de verhalen geloofd konden worden, was het niet zo een veilige plek om te zwemmen. Maar mensen deden wat ze wilde, niemand buiten de schoolhoofden die ze tegen gingen houden.

Het was nooit Dmitri zijn bedoeling geweest om bij iemand tot stilstand te komen en een gesprek aan te gaan. Toch gebeurden het. Hij wandelde voorbij iemand en die bewoog wanneer de jongen iets te lang bleef staan, enkel om even naar het meer te kijken en dat was het.
Vanuit zijn ooghoeken richten Dmitri zijn blik op de jongen die daar gelegen had en wat rechter kwam. Er werd duidelijk naar hem gekeken, maar niks werd er gezegd. ‘Is er wat?’ vroeg hij enkel even kalm terwijl hij terug keek. Een duidelijk accent was te horen in zijn stem, één die hij onmogelijk kon verbergen. Het was niet meteen dat hij wat verkeerd deed, of toch niet dat hij door had.
 No notes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Re: Seen It All Before wo sep 14, 2016 11:32 pmI wait in intermission

i remove inhibitionNu hij de witharige wat beter aan kon kijken, herkende hij hem als Dmitri (bijna onmogelijk uit te spreken, als je ’t hem vroeg). Hij zat ook in Slytherin, al kon iedereen dat weten aan de kleren die hij droeg. Maar ze zaten ook voor een paar vakken samen in klas. Vaak was Romeo zelf niet echt met de les bezig, meer met het in de gaten houden van zijn omgeving. Het constant analyseren en opslaan van nieuwe informatie. Nuttige informatie. Waar anderen het prettig vonden om dingen bij te leren over magie en spreuken en wat nog meer, vond hij het fijn om dingen bij te leren over de mensen in zijn omgeving.

Het gaf hem een veilig gevoel, het gevoel dat hij de situatie in de hand had. Iets wat hij hier wel even dreigde te verliezen toen Dmitri een opmerking maakte. ‘Is er wat?’ Vroeg die kalm, een zwaar accent klonk door, maar hij kon het niet echt plaatsen. Romeo toverde een halve glimlach om zijn lippen. Het was altijd beter om eerst vriendelijk te zijn, wie weet kon hij deze knul nog voor iets gebruiken. Een slechte eerste indruk zou hij sowieso niet kunnen fixen. ”Nee, dat niet”, Stelde hij de jongen gerust. ”Je viel me gewoon op doordat je in het zonlicht kwam staan”, Vervolgde hij. Heel smooth zorgde hij er toen voor dat Dmitri niet zomaar weg kon lopen. ”Hé, jij zit bij mij in klas, toch?” Informeerde hij onschuldig, al wist hij het antwoord al lang. Het was gewoon een manier, zijn manier, om er voor te zorgen dat de jongen met hem in gesprek zou blijven..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 24
IC posts : 3

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Seen It All Before do sep 15, 2016 6:53 pm

De jongen waartegen hij was beginnen spreken kende hij, maar enkel omdat ze in dezelfde klas zaten. Iedereen die in de klas zat herkende hij vast wel en van vele wist hij ook de naam. Zo ook van Romeo. Het was een unieke verschijning en Dmitri wist vaak niet wat hij van de andere moest denken, mede omdat hij moeilijker was te lezen als andere mensen. Toch was er iets aan de jongen, maar wat het precies was, daar kon hij geen antwoord op geven. Het was ook niet zo dat de twee verschrikkelijk veel contact hadden met elkaar. Tijdens de lessen zaten ze niet steeds bij elkaar, maar misschien hadden ze wel eens woorden uitgewisseld. Vast dan gewoon iets over de les. Daarbij hield Dmitri zich er daar ook niet mee bezig. Wat maakten het hem uit wat voor iemand het was? Zolang hij gewoon vriendelijk tegen hem deed was er geen probleem.

De reden dat hij werd aangesproken was omdat hij de zon blokkeerde voor de jongen. Door één simpele stap naar opzij te zetten zorgde hij ervoor dat hij geen schaduw meer veroorzaakten. ‘Het was me niet opgevallen,’ zei Dmitri. Het kon opgevat worden als een verontschuldiging, maar niet met zoveel woorden. Echt iets verkeerd had hij ook niet gedaan, dus noodzakelijk was het niet.
Vervolgens lwerd er gevraagd of ze bij elkaar in de klas zaten, waarop Dmitri even kort knikten. ‘Dat klopt,’ sprak hij en zijn mantel legde hij over één van zijn armen, zodat hij één hand vrij had. Die bleke had stak hij uit naar de andere. ‘Dmitri Wellick moest je het nog niet weten,’ zei hij beleefd. Het was wel zo goed al beide personen wisten tegen wie dat ze precies bezig waren. ‘Ik denk niet dat we echt al veel contact hebben gehad,’ zei hij. Als dat wel zo was, dan kon de jongen het niet meer herinneren. De klas was ook gewoon redelijk groot wat het bijna onmogelijk maakten om echt met iedereen vriend te zijn en of iedereen van naam te kennen. Dat laatste lukte Dmitri wel redelijk goed, maar ook hij kon wel eens de mist in gaan.
 No notes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
SlytherinSlytherin

Aantal berichten : 402
IC posts : 187

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17
Partner: bad idea

BerichtOnderwerp: Re: Seen It All Before do sep 15, 2016 10:28 pmI wait in intermission

i remove inhibitionWat hij zich nog kon herinneren van Dmitri, was dat de jongen best een stil type was. Maar wel heel slim, al liep hij er ook niet mee te koop. Waarom hij zo was, wist hij niet, maar dat vond hij dan minder belangrijke info. Tot nu toe had de jongen hem niet echt kunnen interesseren, dat was misschien grof gezegd, maar dat was nu eenmaal hoe Romeo dacht. Als je niks voor hem kon betekenen, kon je evengoed niet bestaan. Nu goed, uiteindelijk ging dat soms ook vervelen, en dit was ook zo’n uitgelezen moment om een beetje meer te leren over wie Dmitri nu eigenlijk echt was. Als het hem zou lukken hem aan de praat te krijgen.

Gelukkig was hij nog altijd goed in het manipuleren van mensen. De knul knikte op zijn vraag. ‘Dat klopt,’ Zei hij, stak zijn hand naar hem uit. ‘Dmitri Wellick moest je het nog niet weten,’ Stelde hij zich voor. Romeo nam zijn hand aan en schudde die kort maar krachtig. "Ik had een vermoeden, maar goed, aangenaam. Ik ben Romeo Haris", Reageerde hij met nog steeds een vriendelijk glimlachje en een zachte uitdrukking in zijn blik. Uitnodigend. ‘Ik denk niet dat we echt al veel contact hebben gehad,’ Merkte Dmitri scherp op. Romeo lachte geamuseerd. "Nee klopt, maar is het ook gek, het hele 'je moet stil zijn in de les' gedoe houd wel veel vriendschappen tegen", Lachte hij, gebruikte de term vriendschappen expres om te insinueren dat hij er wel voor open stond, al viel dat allemaal nog te zien of Dmitri daar speciaal genoeg voor was om zijn tijd in te investeren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Seen It All Before

Terug naar boven Ga naar beneden
Seen It All Before
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: the great lake-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: