IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Is this a bad idea? [&DASHIELL PETIT]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Is this a bad idea? [&DASHIELL PETIT] vr sep 16, 2016 11:29 am

Weekend! Eindelijk! Dat betekende geen gewaad en geen huiswerk! Oké, het betekende wél huiswerk, maar ze had geen zin om huiswerk te maken. Ze zou het wel naar vanavond verschuiven. Ze had ’s avonds toch geen vrienden waarmee ze af kon spreken of zo, snik snik. Ze moest zich eens wat meer over de Gryffindors bekommeren, maar daar had ze geen zin in. Ze keek gewoon elke dag wie ze tegenkwam en hoe die ontmoeting verliep, hoewel ze de laatste tijd meer mensen van Slytherin tegenkwam dan mensen van haar eigen afdeling. Net alsof heel Gyffindor haar meed of zo. Ze grinnikte alleen al door het idee en liep vervolgens de trappen af naar beneden. Ze had een lange jeansbroek aan en een net shirtje. Of… dat leek maar zo. Onder haar jeansbroek had ze een kort shortje met een uil op de voorkant aan en onder haar shirt had ze haar bikinitopje aan. Onder haar kort shortje had ze trouwens ook haar bikinibroekje aan, maar dit was beter. Ze wist niet wat de regels waren omtrent kledij, maar rondlopen in een bikini door de school werd nog altijd niet getolereerd en ze had nu ook weer geen zin in strafwerk maken. En dus racete ze door de school tot ze buiten stond en naar the great lake kon gaan. Het was niet de eerste keer dat ze er was gaan zwemmen, maar ’s avonds terwijl de schemering viel had toch wel iets. Nadat ze over haar schouder had gekeken om te zien of niemand haar toevallig gevolgd had liet ze haar broek zakken en deed ze haar shirt uit zodat ze in haar short en bikinitopje stond. Hé, ze had nooit regels gekregen dat dit niet mocht… ook al woonde er volgens geruchten een levensgrote inktvis op de bodem van the great lake. Ach, niet haar probleem. Ze had haar wand bij, dus… Cheryl liet zich op de grond zakken en liet haar benen in het water glijden terwijl ze zo min mogelijk probeerde te denken aan het feit dat het grote litteken op haar schouder zichtbaar was, maar probeer in plaats daarvan te denken aan het grote kompas dat zich op haar andere schouder bevond (tattoo). Ze rilde toen ze het koude water voelde en meende ook iets te horen. Ze haalde haar schouders op en sloot haar ogen waarna zij ze weer opende en glimlachend naar de schemering keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 28
IC posts : 3

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Is this a bad idea? [&DASHIELL PETIT] za sep 17, 2016 1:19 am


we're all mad here

Mensen die hem echt kenden, zouden zeggen dat de gele kleur wel bij hem paste. Mensen die hem vaag kenden zouden zeggen van niet en de mensen die hem helemaal niet kenden, hadden geen idee. De glimlach die momenteel op zijn gezicht stond, zou hem zo bij Hufflepuff plaatsen, maar de glans in zijn ogen vertelden dan weer een ander verhaal. Het was dat mensen hem niet zo vaak recht aankeken en als ze dat wel deden hadden ze reden om te rennen. Hufflepuff was dan misschien wel het ‘zwakke’ house volgens een heleboel mensen, maar dat wilde niet zeggen dat er alleen maar zwakke mensen inzaten. Dashiell was iemand die heel goed van zich af kon bijten en de mensen die hem al hadden proberen te treiteren wisten dat. Zijn lengte had er altijd al wel voor gezorgd dat hij het slachtoffer werd van pranks en getreiter. Hij was nu zestien jaar oud en had zijn groeispurt nog altijd niet gehad. Hij bleef mooi zitten met die 1.50m, maar dat maakte hij dan weer goed met zijn grote mond.

”Stevie, misschien moet je eens normale kleren aandoen, zo gaat Madeline nooit op je vallen!” De glimlach op zijn gezicht veranderde langzaam in een grijns op het moment dat het gezicht van de hufflepuffer rood werd en de meisjes in de buurt zachtjes begonnen te giechelen. Zoals eerder gezegd, hij maakte het nadeel dat zijn lengte gaf goed met een grote mond. Hij klopte even zachtjes op de rug van de jongen wiens hoofd ondertussen zo rood als een tomaat was (waarbij hij op zijn tenen moest gaan staan, de meeste mensen uit zijn jaar waren nu eenmaal groter dan hem) voordat hij de common room uitwandelde. Het was weekend en hij was niet van plan om een heel weekend in de common room door te brengen. Daarbij was dit het perfecte moment om even naar buiten te gaan. Dashiell mocht dan iemand zijn die van aandacht hield, maar zelfs hij moest er zo nu en dan eens tussenuit.

Een tevreden zuchtje verliet zijn lippen toen hij de wind over zijn gezicht voelde strelen van zodra hij buiten was. Zonder echt te weten waar hij heen wilde, begon de jongen te lopen en het was zo dat hij bij the great lake uitkwam. Hij was naar buiten gekomen om even alleen te zijn en toch krulde er een grijns om zijn lippen toen hij het meisje aan de rand van het meer opmerkte. Hij was tijdens zijn wandeling een paar minuutjes alleen geweest, nu kon hij wel weer wat aandacht gebruiken. Zo stil mogelijk liep hij naar haar toe, hield zelfs zijn adem in zodat de kans iets kleiner werd dat ze hem hoorde aankomen. Eenmaal achter haar, zakte hij wat door zijn hurken en bracht zijn gezicht wat dichter naar haar oor toe. Het was op dat moment dat hij zijn adem uitblies en terug inademde voordat hij zachtjes begon te fluisteren: “zorg er maar voor dat je er niet in valt, anders zou de inktvis je nog te pakken krijgen.”

512 words
cheryl carve
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: Is this a bad idea? [&DASHIELL PETIT] za sep 17, 2016 9:30 pm

Het was mooi om te zien hoe de schemering Hogwarts omhulde. Als ze hier zat kon ze het prachtige kasteel bezichtigen vanaf de onderkant gezien. Anders kon ze het alleen maar vanaf de voorkant zien, maar hier had ze een kans om hem in zijn geheel te zijn. De kleuren van de lucht maakten het nog mooier om ernaar te kijken en gefascineerd zijnde staarde ze er even naar. Het waren wel echter dit soort momenten dat haar gedachten wel eens af durfden te dwalen. Ze dacht aan haar leven voor Hogwarts, aan die keer toen ze vakantie hadden en zij naar huis had mogen gaan. Aan die keer dat ze de royal family ontmoet hadden die haar leven zou verwoesten. Aan die keer dat ze verliefd werd op hém, dat hij haar mee naar boven nam en dat ze ruzie hadden gekregen na een lange periode van verliefdheid en sensatie. Oké, sensatie bedoelde ze niet in de zin van dat ze veel intiem waren – ze was nog nooit echt intiem geweest op zoenen en wat strelen na en wilde dat, zeker na wat er gebeurd was, wel nog even zo houden – maar eerder sensatie als in dat hij haar gevaarlijke spreuken probeerde te leren. Ze was jong en naïef geweest. Vijftien, bijna zestien jaar oud was ze geweest. Het was in de zomervakantie gebeurd nog voordat ze het vorige jaar aan Hogwarts was begonnen. Dat hele jaar had ze erover gezwegen en had ze niks verteld aan haar zus. Natuurlijk hadden ze het grote litteken wel opgemerkt, maar Cheryl had verzonnen dat het om een spreuk ging dat mis was gegaan. Haar moeder was echt kwaad op haar geweest omdat ze haar dochters ten strengste verbood om buiten Hogwarts te toveren, maar had het haar uiteindelijk vergeven toen ze merkte hoe erg het litteken haar dochter wel niet lastigviel. Het jeukte en deed soms nog steeds zeer, alsof de vloek die hij op haar had gebruikt haar er altijd aan zou laten herinneren wat er was gebeurd. Cheryl knipperde met haar ogen en merkte dat er een brok in haar keel was gekomen, maar schrok op toen ze plotseling een stem in haar oor hoorde. Bijna was ze haar evenwicht verloren en in het water gekieperd, maar in plaats daarvan draaide ze haar hoofd om zodat ze kon zien wie haar had laten schrikken. ‘Zorg jij maar dat je genoeg afstand van me houdt zodat mijn vuist niet tussen je benen vliegt de volgende keer dat je dat nog eens probeert,’ zei ze met een grijns tegen hem. Ze was zich er van bewust dat hij haar litteken in de schemering waarschijnlijk kon zien, maar de grote tatoeage van het kompas op haar andere schouder trok véél meer de aandacht. Het pijltje dat naar het noorden stond liet haar herinneren dat ze altijd vooruit moest blijven kijken. Inspirerend, non? ‘Maar dat terzijde,’ zei ze rustig, ‘kom erbij zitten. Het water is nog zalig.’ En ze klopte op het plekje naast haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
HufflepuffHufflepuff

Aantal berichten : 28
IC posts : 3

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Is this a bad idea? [&DASHIELL PETIT] zo sep 18, 2016 6:26 pm


we're all mad here

Hij had het gewoon niet kunnen laten. Ieder ander zou waarschijnlijk wel het verstand gehad hebben om het meisje met rust te laten want stel je voor dat ze met haar klikken en haar klakken in het meer gevallen was? Wat zou er dan gebeurd zijn? Dashiell dacht wel na over zo’n dingen, de waarheid was dat het hem gewoon niets kon schelen. Als ze in het water gesukkeld was, zou ze er ook wel uit zijn geraakt als ze een beetje moeite deed. Desnoods was hij zelf wel een leraar ofzo gaan halen om haar eruit te vissen moest het echt niet lukken. Of hij erachteraan zou duiken om haar er eigenhandig uit te trekken? Nee. Ten eerste kon hij niet zwemmen en ten tweede zou ze hen waarschijnlijk allebei onder water trekken. Dashiell was nu niet echt groot te noemen en zo moeilijk zou het niet zijn om hem onder water te trekken en te houden als je jezelf probeerde te redden.
De jongen pruilde lichtjes toen het meisje even leek te wankelen, maar haar evenwicht toch terug kon hervinden voordat ze kon vallen. Tja, volgende keer beter. ”Oef, zou dat niet een beetje ‘ard zijn? Ik wilde je alleen maar laten schrikken.” In een automatische beweging had hij zijn handen voor zijn vriendje geschoven nadat hij weer rechtop was gaan staan. Het was misschien maar een simpele bedreiging, maar die zorgde er wel voor dat er een rilling over zijn rug gleed. Heel even kneep hij zijn ogen tot spleetjes toen er gezegd werd dat hij ernaast mocht gaan zitten. Meende ze het of zat er een addertje onder het gras. Dashiell besloot haar toch het voordeel van de twijfel te geven en ging in kleermakerszit naast haar zitten. ”Leuke tattoo op je rug, heeft hij een betekenis?” Over het litteken ernaast besloot hij maar te zwijgen. Hij had zelf overal littekens en daar wilde hij ook niet over praten. Zijn vader had echt heel zijn lichaam bewerkt, behalve zijn gezicht. Als je goed keek zag je er zelfs eentje over de zijkant van zijn nek lopen op de plaats waar zijn vader in een dronken bui zijn mes over gehaald had. Misschien was dat wel de reden dat hij zelf graag met scherpe dingen speelde, dan voelde hij zich machtig. Niet dat hij nu iets scherps bij had.
”Mijn naam is Dashiell by the way, volgens mij ‘ebben we nog nooit echt met elkaar gesproken.” Het Franse accent viel altijd hard op vanaf het moment dat er een woordje met een ‘h’ in voorkwam. Hij woonde misschien al een tijdje in England, maar de ‘h’ kon hij toch nog altijd niet uitspreken. En zijn naam, natuurlijk moest zijn naam in het Frans uitgesproken worden aangezien het echt op niks trok als je het met een Engels accent uitsprak.
472 words
cheryl carve
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 658
IC posts : 258

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: I'm not into that.

BerichtOnderwerp: Re: Is this a bad idea? [&DASHIELL PETIT] zo sep 18, 2016 9:44 pm

Cheryl grijnsde toen ze zag dat haar woorden het gewenste effect hadden. Automatisch hield hij zijn hand al voor zijn kleine – of grote, maar ze was niet zo erg happig om daarachter te komen – vriend te houden en haar aan te kijken. Toen hij echter begon met spreken fronste ze haar wenkbrauwen even. Hij was zeker geen Engelsman. Waar had ze dat soort accenten eerder gehoord..? Ze begon diep na te denken. Ze had genoeg royal families ontmoet van buitenlandse origine om dit land er uit te plukken. Ze dacht aan de royal family die drie jaar geleden op bezoek was gekomen en die de ‘h’ ook niet uit konden spreken. En ook de rest van hun zin had niet echt Engels geklonken, maar eerder met een Frans accent. Cheryl had het wel grappig gevonden, maar eerlijk gezegd ook wel mooi. Ze zou de taal zelf echter nooit kunnen leren of willen leren. Ze had gehoord dat als je het schreef dat er heel veel uitzonderingen waren, ook al zei iedereen dat de Engelse tijden de moeilijksten waren om te studeren. En plotseling besefte zij zich dat ze net precies had gedacht wat zijn accent waarschijnlijk ook was: Frans! ‘Zou het ook niet een beetje ‘ard zijn geweest als ik gevallen was door jouw actie?’ kaatste ze terug, expres zijn accent kopiërend, maar wetend dat ze daar volledig in faalde en ze knipoogde op een plagerige wijze naar hem. Oké, dat was de laatste keer dat ze een Frans accent probeerde te kopiëren. Het trok echt nergens op. Ze hield zich maar aan het vertrouwde al even mooie Engels, de taal waarmee ze was opgegroeid. ‘Het betekent dat ik altijd vooruit moet kijken en niet meer terug,’ sprak ze. 'Dus altijd naar de toekomst en niet meer naar het verleden.' Ze deed haar best om haar stem normaal te houden. Ze begreep dat de jongen dacht dat het op haar rug zat omdat het zich zo ver uitspreidde richting haar rug, maar het was toch echt de bedoeling dat het een schoudertatoeage zou worden, hoor. Maar goed, meer mensen maakten die fout, dus ze nam het hem niet kwalijk. 'Ik zou graag dat van jouw tatoeages ook willen weten, maar dan zijn we nog wel even bezig,' plaagde ze hem om het effect van haar tatoeage een beetje te beperken. Toen hij zich voorstelde werd ze er van verzekerd dat hij een Fransman was en ze glimlachte. ‘Mijn naam is Cheryl,’ sprak ze. ‘En ik denk het ook niet, nee. Maar ja… Hogwarts is groot, hè. Zou raar zijn als je iedereen direct zou kennen.’ Was hij dit jaar pas gestart of zat hij hier al langer? Voor zover ze wist had niemand in Gryffindor gesproken over een jongen met een grappig Frans accent. Of zij was de enige die het grappig vond, dat kon ook natuurlijk. ‘Was dat niet vreselijk moeilijk om de Engelse taal te leren?’ kon ze toch niet laten om te vragen. ‘Ik bedoel… ik zou het niet kunnen met dat Frans. Hoewel je me wel een paar woorden mag leren als je wilt.’ Ze glimlachte naar hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Is this a bad idea? [&DASHIELL PETIT]

Terug naar boven Ga naar beneden
Is this a bad idea? [&DASHIELL PETIT]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» [Birthday] Coffee + Alcohol + Ice = Great idea
» Best idea ever (Embersong)

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: hogwarts grounds :: the great lake-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: