Dinner for two [Closed Topic]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Dinner for two [Closed Topic]

Bericht van Aryana Miller op zo nov 18 2018, 20:49

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

Het was eindelijk de dag die ze dagen wellicht zelfs weken lang had voorbereid. Eindelijk was het zover; waardoor het meisje haar enthousiasme nauwelijks in kon houden. Professor Nekrasov had geholpen de ruimte leeg te houden van de andere leraren en de twee betreffende Professoren bezig te houden waardoor Aryana samen met Lilianne de ruimte omgetoverd. De oudere student had voor kaarsen en andere gezellige spullen gezorgd. Een roos stond in het midden van de tafel en het licht was zacht en gezellig. De Ravenclaw studente wist wel wat romantisch was en had even hard gewerkt als Aryana zelf. Het koken was ook een aardige opdracht geweest maar uiteindelijk hadden ze een paar gerechten samengesteld voor de twee Professoren die deze date cadeau zouden krijgen.

Als eerste hadden de twee studenten toestemmig moeten krijgen in de keuken te werken. Wat gelukkig was gelukt, waarna ze hadden besloten een eenvoudige maar lekkere tomatensoep te maken. Een die Aryana ook voorzichtig had geproeft om er zeker van ze zijn dat hij niet te zuur of zout was. Hij werd goed warm gehouden op een laag vuurtje waarna ze de andere gerechten hadden gemaakt.
Spaghetti werd het hoofdgerecht en als nagerecht konden ze stracciatella ijs met een chocoladesaus krijgen. Zodra de spaghetti bijna klaar was besloot Aryana dat het tijd was de leraren erbij te halen.

Professor Nekrasov had haar verteld waar ze Alison en Nyx kon vinden waardoor ze al huppelend de lerarenkamer verliet en in de richting van hun lokalen stapte. Als eerste ging ze naar het Potions lokaal waarna ze vrolijk op de deur klopte. Daar was de vrouw waarschijnlijk bezig met de opdracht of vraag van Professor Nekrasov. Wat betekende dat ze de lerarenkamer nog niet had gezien. "Hallo Professor Winter!" Sprak ze zacht waarna ze onschuldig in de deuropening bleef staan. Ze keek het Slytherin hoofd aan zonder ook maar een woord los te laten over de reden waarom ze haar op was komen zoeken. "Zou u mee kunnen komen?" Begon het meisje op een zacht toon; die duidelijk aangaf dat het belangrijk was dat ze mee kwam. Zodra het duidelijk was dat de vrouw haar volgde stapte ze in de richting van Professor Nekrasov's lokaal. Waar hij waarschijnlijk met Professor Xiaoyu in gesprek was. Het meisje klopte op de deur terwijl ze de donkerharige man een veelbetekende blik gunde. Waarmee ze hem vertelde dat het plan in actie kon worden gebracht.

"Professor Winter en Professor Xiaoyu, zouden jullie met Professor Nekrasov mee kunnen komen naar beneden?" Vroeg het meisje waarna ze zich om draaide en zonder antwoord af te wachtten in de richting van de lerarenkamer liep. Haar passen waren snel en vrolijk, terwijl ze af en toe een kleine speelse glimlach naar de man schoot waarna ze de deur opende en naar binnen glipte. Waar Lilianne alles al klaar had gezet; het eerste gerecht kon geserveerd worden. "Welkom op jullie date," Sprak het meisje terwijl ze naar het gezellige tafeltje wees waar de tomatensoep al op de twee vrouwen wachtte hierna liep ze even vrolijk op Lilianne af en gaf ze haar een high five. Nu nog afwachtten wat de twee Professoren ervan vonden.


@Lev, Lilianne, Alison & Nyx|| words: 524Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
225

Posts :
249

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Dinner for two [Closed Topic]

Bericht van Lilianne Shertick op zo nov 18 2018, 20:59

Lilianne had geen nee kunnen zeggen toen Aryana haar had gevraagd om mee te helpen met haar plan. En wat voor een plan. Ze vond het ontzettend schattig - en dat was dus de reden dat ze hier nu de tafel stond te dekken, de laatste puntjes op de i aan het zetten was voor Aryana terug zou komen met de desbetreffende tortelduifjes. Ze greens tegen zichzelf terwijl ze nog eens keek of alles goed was. Perfect. Een romantisch dinner voor twee - ze hadden er alles aan gedaan om het goed te doen. De vierdejaars schonk twee borden van hun heerlijke tomatensoep uit - speciaal geproefd door Aryana om er zeker van te zijn dat hij perfect was. Ze draaide zich om toen de eerstejaars weer binnenkwam, professor Xiaoyu en professor Winter in haar kielzog. Ze beantwoordde Aryana's highfive en maakte de fles wijn alvast open.


Lilianne Shertick
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
124

Posts :
143

Name :
Bunny


Hogwarts ID
Year: Fourth year
Age: 15 years
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Dinner for two [Closed Topic]

Bericht van Alison Winter op do nov 22 2018, 17:19

Lev had haar gevraagd om nog ergens naar te kijken, dus zat ze nu nadat de leerlingen klaar waren nog in haar lokaal. Ze had eerst haar eigen werk afgemaakt, dus de tijd was ze inmiddels een beetje uit het oog verloren. Pas toen haar mag begon te knorren wierp ze een blik naar buiten en realiseerde ze zich dat het al een tijdje donker aan het worden was. Hm. Niet erg, ze zag Lev toch wel als een vriend en deed dit graag voor hem, en zodra ze klaar was kon ze naar de Great Hall om nog een hapje te eten en dan had ze daarna de avond vrij om met Nyx door te brengen.

Op dat moment werd er op de deur geklopt en stak een eerstejaars Hufflepuff haar hoofd de hoek om. "Hallo miss Miller." antwoordde ze, ze gaf het meisje les en kende haar naam dus wel. Ze twijfelde of ze mee moest gaan, wilde eigenlijk antwoorden dat ze druk was op het moment, maar er klonk zo'n sterk aandringen door in de stem van het meisje dat ze wel mee moest. Wat als er iets ernstigs aan de hand was? Dus stond ze maar op om haar te volgen, God mocht weten waar heen.

Dit bleek uiteindelijk richting het lokaal van Lev te zijn, wat... enigszins verwarrend was. Ze wilde vragen wat dit allemaal betekende, maar zag toen dat haar vrouw er ook was. "Professor Winter en Professor Xiaoyu, zouden jullie met Professor Nekrasov mee kunnen komen naar beneden?" Ze knikte iets verbouwereerd en wendde zich tot Nyx. "Snap jij iets van wat er gaande is?" fluisterde ze. Ze had het gevoel dat er niet veel anders op zat dan de eerstejaars maar gewoon te volgen, waarbij ze haast automatisch Nyx haar hand vastpakte.

Het bleek dat hun eindbestemming de lerarenkamer was, wat het geheel niet veel duidelijker maakte. Dit werd het pas toen de deur geopend was. Een van de tafels was helemaal gedekt met bovenop twee kommen soep. "Welkom op jullie date," zei Aryana. Date...? Toen pas viel het kwartje. Oh. Daarom was ze zo geheimzinnig geweest over waar ze naartoe gingen. Ongelovend keek ze eerst naar haar vrouw, daarna naar Aryana, en vervolgens naar Lilianne die ook in de ruimte aanwezig was. "Hebben jullie dit allemaal gedaan?" vroeg ze verbaasd. Zo ja, dan kon ze echt complimenten geven voor hun voorbereiding. Ze had geen idee gehad.
are you afraid to fall
""Some say the world will end in fire. Some say in ice.
From what I've tasted of desire I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice, I think I know enough of hate to say that,
for destruction, ice is also great and would suffice.""

Alison Winter
Potions professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
35

Posts :
68

Name :
Cat


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 28
Species: Wizard


Potions professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Dinner for two [Closed Topic]

Bericht van Lev Nekrasov op do nov 22 2018, 18:25

- lev nekrasov -
Lekker ongemakkelijk moest hij Nyx bezig houden in het lokaal tot Aryana hun zou komen ophalen. Lev liet een opgeluchte zucht over zijn lippen rollen zodra hij het kinderstemmetje hoorde. "Professor Winter en Professor Xiaoyu, zouden jullie met Professor Nekrasov mee kunnen komen naar beneden?" De jonge man stond op en liep achter het gezelschap aan naar beneden. Leuk en al dit plan maar het was voor hem toch wel aardig vermoeiend om het allemaal te regelen. Eerst Alison afleiden en zorgen dat ze ergens naar moest kijken. Vervolgens Nyx lang genoeg bezig houden zodat ze genoeg tijd hadden om alles klaar te zetten. "Welkom op jullie date," sprak Aryana zodra ze bij het gebeuren aan waren gekomen. Zo te zien had Lilianne er ook bij geholpen. Lev besloot ergens, een stuk van de tafel verwijderd voor wat privacy, tegen een muur te gaan staan. Hij had hier immers geen eer aan, die lag bij de twee jonge meisjes.


Up on the mountain I see down below

It's easy to lose yourself I know
Lev Nekrasov
Defence Against the Dark Arts Professor
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
131

Posts :
219

Name :
Anouk


Hogwarts ID
Year: N/A
Age: 27 years old
Species: Wizard


Defence Against the Dark Arts Professor

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Dinner for two [Closed Topic]

Bericht van Nyx Xiaoyu op di nov 27 2018, 23:41

De quidditch coach had uitgekeken naar haar vrije middag die ze graag met haar vrouw wilde spenderen, maar op een of andere manier zat ze nu gevangen in Lev's lokaal. De professor leek zijn uiterste best te doen haar binnen te houden, maar net toen ze het wel gezien had en er vandoor wilde gaan stapte er een bekend figuur naar binnen. Naast haar stond een jonge Hufflepuff studente die haar vaag bekend voorkwam. "Professor Winter en Professor Xiaoyu, zouden jullie met Professor Nekrasov mee kunnen komen naar beneden?" Vroeg ze hen voor Nyx nog maar een vraag had kunnen stellen. Haar verwarde blik gleed van Lev naar haar vrouw, waarna ze iedereen toch maar naar beneden volgde. "Snap jij iets van wat er gaande is?" Fluisterde Alison. Als antwoord haalde ze haar schouders op. Ze had werkelijk geen flauw idee, maar het verklaarde wel Lev's vreemde gedrag.

De groep kwam uiteindelijk terecht bij de lerarenkamer, wat echter nog meer vragen opriep. Hier wilde ze nou graag juist niet zijn in haar vrije uren. Al snel leek de situatie zichzelf uit te leggen toen de deuren van de lerarenkamer opende. "Welkom op jullie date," Sprak de Hufflepuff studente enthousiast. In de lerarenkamer bevond zich nu een net gedekte tafel met twee kommen soep, inclusief kaarsjes en een roos. Niet zo goed wetend wat te zeggen staarde ze stilletjes de kamer in, tot ze terug in de realiteit werd getrokken door de stem van haar geliefde Alison. "Hebben jullie dit allemaal gedaan?" Vroeg ze de studente haast net zo verbaasd als dat ze zelf was. Dat vroeg zij zich inderdaad ook af. Was dit speciaal voor hen? Welke reden schuilde daar achter?
notes
<3"You think by now, that I would have learned
Not to play with fire If I don't wanna get burned"


"But I'm a pyromaniac and your veins are full of gas
You're burning higher, higher I'm storming this wildfire"

Nyx Xiaoyu
Flying professor & Quidditch Coach
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
9

Posts :
104

Name :
Jules


Hogwarts ID
Year: Graduate
Age: 27 y/o (17-09)
Species: Wizard


Flying professor & Quidditch Coach

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Dinner for two [Closed Topic]

Bericht van Aryana Miller op wo nov 28 2018, 17:53

No one ever finds life worth living - one has to make it worth living


   

De Potions Professor leek druk te zijn met het werk dat de jonge man haar had voorgeschoteld. Immers moest de jonge vrouw in haar lokaal blijven zitten, of in ieder geval niet naar de lerarenkamer toe komen totdat alles geregeld was. Waardoor de verrassing verpest zou worden, het jonge meisje had behoorlijk wat moeite gedaan om het stil te houden; wat betekende dat ze liever geen misstap maakte. Immers was het toch veel leuker de verbazing op de gezichten te zien van de twee volwassene waarvoor deze verrassing was geregeld. Lilianne was aardig genoeg haar te helpen, waardoor ze haar achter kon laten bij de tafels en de drie docenten kon gaan halen. Rustig en voorzichtig had Aryana op de deur geklopt van het Potion’s lokaal, waarna ze deze opende. Zachtjes en vrolijk begroette ze de lerares die achter een stapel papierwerk zat. "Hallo miss Miller." antwoordde de Professor waarna ze haar best deed deze over te halen haar te volgen. Iets dat zonder al te veel problemen ook lukte, natuurlijk was het vreemd dat een eerstejaars Professor Winter kwam halen; maar ze hoopte dat de vragen nog niet geformuleerd zou worden. Anders dan zou ze de waarheid achter moeten houden.
Uiteindelijk kwam ze aan bij het lokaal van Professor Nekrasov, de eerste stop om hem van zijn taak in dit alles te verlichtten. Immers kon het bezig houden van een ander best lastig zijn, zeker als het gedurende een langere periode het geval was. Zonder dat het al te veel op zou vallen, natuurlijk. Ze wist wel bijna zeker dat de Flying Professor al vraagtekens zou zetten bij het gedrag van de donkerharige man. Die duidelijk opgelucht was bij de aanwezigheid van het jonge meisje met de wederhelft van Professor Xiaoyu. Zonder ook maar enige woorden vuil te maken aan de reden dat ze de drie mee wou nemen, sprak ze hen goed gemanierd aan, waarna ze in de richting van de lerarenkamer stapte. Professor Winter leek ietwat verward en wellicht zelfs verbouwereerd, als ze de zachte woorden die ze tegen de andere lerares sprak, goed verstaan had.
Bij de eindbestemming aangekomen opende Aryana de deur, waarna ze op relatief luide toon verkondigde dat de twee leraressen op een date terecht waren gekomen. Professor Xiaoyu staarde een tikkeltje verrast de ruimte in, en leek geen woorden te kunnen vinden voor de situatie. Boos of teleurgesteld was ze niet, zoveel was wel duidelijk. De reactie van Professor Winter was wat duidelijker, ze keek van het ene meisje naar het andere waarna ze op een verbaasde toon hen aansprak. In de tussentijd was Professor Nekrasov al de lerarenkamer in gelopen, en had hij zich wat afwezig opgesteld. ”Hebben jullie dit allemaal gedaan?” Vroeg de lichtharige lerares verbaasd, waardoor Aryana meteen knikte. Terwijl ze op haar jeugdige manier Lilianne een high five gaf. De ouderejaars studente pakte op dat moment een fles wijn erbij om die te openen voor de twee tortelduifjes waardoor het meisje de korte uitleg begon. ”Professor Nekrasov en ik hadden laatst een kort gesprek, waarin jullie relatie kort op een positieve manier besproken werd. Ik weet dat jullie het altijd druk hebben, waardoor jullie niet altijd veel tijd samen hebben waardoor ik besloot een date voor jullie te regelen.” Sprak ze op een ietwat verlegen toon terwijl ze de twee vrouwen een zachte blik wierp. ”Toen mama dood was, had pap altijd spijt dat hij minder niet veel met haar gedaan had, ik wens niet hetzelfde voor jullie.” vervolgde ze op een zwakke toon waarna ze glimlachte. ”Dus welkom op jullie date?” Met een verwelkomend gebaar naar de tafel toe hoopte ze dat de twee leraressen eindelijk in staat zouden zijn zich naar de tafel te verplaatsen. De soep zou anders koud worden. ”Professor Nekrasov en Liilianne besloten mij te helpen, want alleen kan ik dit niet regelen natuurlijk,” legde het meisje de aanwezigheid van de docent en Ravenclaw leerlinge uit.@Lev, Lilianne, Alison & Nyx|| words: 653Aryana Miller
Hufflepuff student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
225

Posts :
249

Name :
Butter


Hogwarts ID
Year: First year
Age: 11 years
Species: Wizard


Hufflepuff student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Dinner for two [Closed Topic]

Bericht van Lilianne Shertick op do nov 29 2018, 18:57

Lilianne hield zich op de achtergrond terwijl Aryana uitlegde waarom ze dit deden. Ze had een grote glimlach op haar gezicht. "Het was allemaal haar idee.", voegde de vierdejaars er nog snel aan toe nadat Aryana klaar was, waarna ze even naar de eerstejaars gebaarde. Ze was wel blij dat ze had mogen helpen. Toen de leraren allebei waren gaan zitten liep ze op hen af met de fles wijn, waarop ze de fles aan hen beiden aanbood. "Wijn, dames?"


Lilianne Shertick
Ravenclaw student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
124

Posts :
143

Name :
Bunny


Hogwarts ID
Year: Fourth year
Age: 15 years
Species: Wizard


Ravenclaw student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Dinner for two [Closed Topic]

Bericht van Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum