IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

Wrong house

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 145
IC posts : 57

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Wrong house ma sep 26, 2016 5:25 pm

Natuurlijk was Jane dol op Hogwarts, maar waarom was alles toch altijd zo ingewikkeld? Op haar weg naar boven richting de ingang van de Ravenclaw Tower, waren de trappen tot twee keer toe veranderd terwijl zij erop stond. Half vloekend klemde ze zich dan aan de leuning vast, omdat ze doodsbang was te vallen. Ze had een probleem met hoogte, en die verdiepingen omhoog hielpen daar niet bij. Eindelijk liep ze de laatste trap op, naar de ingang van Ravenclaw Tower. Het raadsel van de Adelaar had ze vaak binnen een paar minuten of minder opgelost. Het was niet zo heel makkelijk, de illusie werd gegeven dat het de meest ingewikkelde raadsels waren. Voor iemand uit Ravenclaw zou het makkelijk moeten zijn. Toch had ze als eerste jaars leerling geregeld een kwartier voor de dichte deur gestaan. Klaar voor een warme douche en een beker thee, nam ze de laatste stappen op de treden om door te lopen naar de Adelaar. Maar ze zag de verkeerde kleur gewaad. Een aantal jongens, gehuld in het rode gewaad van Gryffindor, stonden voor de Ravenclaw Adelaar te klooien. Een flits van gedachten ging door haar heen dat ze misschien verkeerd was gelopen, per ongeluk bij Gryffindor was beland. Maar zij zaten verkeerd. Jane nam een aantal stappen dichterbij om het gejoel van de Gryffindors te ontcijferen. Ze probeerden het raadsel op te lossen, zodat ze de common room binnen konden komen. Wat wilden ze daarmee bewijzen? Dat Gryffindors net zo slim waren? Dat hun afdeling beter was? Arrogante haantjes. 'Ik denk dat jullie hier verkeerd zitten', zei ze op geïrriteerde toon tegen de jongens.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 94
IC posts : 19

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 17 years old
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Wrong house ma sep 26, 2016 6:05 pm

Hoe het opeens kwam dat ze aan de Ravenclaw common room waren aangestrand? Een afgelopen Quidditch training en een interessant gesprek met de Captain van het Gryffindor team was de oorzaak. Verdiept in een gesprek over de nieuwe samenstelling van het Quidditchteam van Ireland en de nieuwste bezems waarvan ze al in het bezit waren. Pas toen het standbeeld van een enorme adelaar opdook kwamen zowel Torrance als Charlie en nog enkele jongens van het team die bij hen waren tot stilstand. Een onwillekeurige grijns verscheen op zijn gezicht en hij keek opzij naar Charlie. ’Wagen we het erop?’ vroeg hij out of the blue, liet heel het Quidditch gesprek zijn voor wat het was. Achter hen gniffelden enkele jongere studenten die in het team zaten en Torrance wierp een brede, slightly evil grijns achterom. Het zou hen waarschijnlijk niet lukken, om het raadsel van de Adelaar op te lossen, maar het was wel iets wat op -dacht hij toch- iedereen zijn bucketlist stond om op zijn minst één keer te proberen. Bleek dat de Adelaar het raadsel aan iedereen stelde, zowel Ravenclaw als non-Ravenclaw. Torrance haalde zijn brede schouders op en toverde een heilige glimlach op zijn gezicht, als het kon was er een aureooltje boven zijn hoofd verschenen. Zelfzeker deed hij een stap naar voren, kwam zo voor de Adelaar deurknop te staan. Na nog een blik achterom te werpen vouwde hij zijn hand om de hendel en klopte ermee aan op de deur. Meteen weerklonk een diepe, haast melodieuze stem. De Adelaar. Torrance deed weer een stap naar achteren en luisterde naar het raadsel dat de Adelaar stelde. ’Which came first, the phoenix or the flame?’ Meteen rolde een lach over zijn lippen. ’Ehhhhm.’ bracht hij uit en voegde zich weer bij de rest van de Gryffindor Quidditch spelers. ’The flame?’’Wrong.’ Hij bracht zijn mondhoeken naar beneden en haalde zijn schouders op, keek naar Charlie en spoorde hem op die manier aan om het andere antwoord te proberen.

'Ik denk dat jullie hier verkeerd zitten.' Een tweede stem weerklonk van achter hen, en de jongens draaide gelijktijdig hun hoofd om. Torrance bekeek het meisje dat was verschenen van kop tot teen, van haar roskleurige haar tot de schoenen die ze aan haar voeten droeg. ’Is dat ook een Ravenclaw raadsel?’ vroeg hij met een onderdrukte grijns en liet zijn hoofd in een klein knikje opzij zakken terwijl hij het meisje bleef aanstaren. Echt schuldbewust of betrapt voelde hij zich niet. Er stond nergens in de regels dat ze hier niet mochten zijn, dat ze geen raadsel aan de Adelaar mochten vragen. Anders zou hij hen überhaupt toch ook geen raadsel stellen? Maar hij moest toegeven dat ze wel lef had, om zo te spreken tegen een hele groep jongens. Niet dat ze haar kwaad zouden doen -ze waren Slytherin niet- maar toch, het vroeg heel wat durf. Met een geamuseerde grijns bleef hij haar aankijken, wachtende op een reactie van zijn kameraden of van haar.

Plotting
♦:
 Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
quidditch captainquidditch captain

Aantal berichten : 312
IC posts : 135

Hogwarts ID
Schooljaar: Seventh year
Leeftijd: 17
Partner: Carpe Diem!

BerichtOnderwerp: Re: Wrong house di sep 27, 2016 4:05 pm


De route was anders gegaan dan normaal, zoveel was wel duidelijk toen ze eenmaal voor de grote vogel stonden en elkaar grijnzend aankeken. Het lag allemaal aan Torrance, als hij niet een interessant gesprek over Quidditch teams en de samenstelling van een van de beste teams ter wereld was begonnen, dan waren ze nu in Gryffindor en was er nooit een mogelijkheid tot het binnengaan van de Ravenclaw Common Room geweest. Nu deed die mogelijkheid zich wel voor, en wie was hij om niet mee te gaan in de dare van zijn Quidditch mate? Juist ja, helemaal niemand. Vandaar dat hij grinnikend toekeek hoe Torrance met z'n heilige gezicht naar de Adelaar toeliep, de vraag aanhoorde, en toen compleet verkeerd antwoord gaf. Meteen barstte Charlie in lachen uit, en liep al naar voren om smug het andere antwoord te geven, toen er plots een stem weerklonk.

Op zijn hakken draaide hij zich om, en keek met opgetrokken wenkbrauwen opzij naar Torrance. Even grinnikte hij om diens reactie, en bekeek het meisje toen eens goed. Ravenclaw - obviously - niet zo oud, en een fikse durfal om deze jongenssquad aan te spreken. Oké, ze liepen in de vuurrode Quidditch gewaden en iedereen wist dat Gryffindor jongens de beste waren om te hebben, maar dit? Het bleef gewaagd. "Wel jammer dat jij ons niet twee opties geeft," Viel hij Torrance bij, en glimlachte jongensachtig.


Oh Captain, my Captain;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
RavenclawRavenclaw

Aantal berichten : 145
IC posts : 57

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Wrong house di sep 27, 2016 4:50 pm

Jane bekeek de jongens even stuk voor stuk, maar haar ogen bleven plakken op de twee die het voortouw namen en tegen haar spraken. De jongens waren lang en torende boven haar uit. Toch rechtte ze haar rug en hief haar hoofd, zij liet niet zich niet zo makkelijk intimideren. Natuurlijk kende ze de jongens. Ze was een groot liefhebber van Quidditch, ook hier op school. Door haar angst voor hoogte zou ze het zelf nooit kunnen spelen, maar ze hield ervan om naar te kijken. Ze kende de teams van alle afdelingen. Hun namen en hun posities. Het team van Gryffindor was erg goed en had vele bewonderaars van andere afdelingen, maar zij was nooit echt fan geweest. Ze waren duidelijk ontzettende kleuters. Over het algemeen trok ze niet zo op met Gryffindor. 'Het draagt rood en het gedraagt zich net zoals de slangen op deze school. Waar heb ik het over?' vroeg ze met een lieve glimlach aan de jongens terwijl ze haar handen in haar zij plantte. Deels geamuseerd en lichtelijk geïrriteerd was ze door de toon waarop de jongens tegen haar spraken. Jane snapte de nieuwsgierigheid naar de common rooms van andere afdelingen en de raadsels van de Adelaar waren voor andere afdelingen waarschijnlijk erg interessant, maar ze had nog nooit iemand van andere afdelingen daadwerkelijk zien raden. Als ze eerlijk was begonnen de raadsels na verloop van tijd aardig te vervelen. Als je in de avond terug kwam van het eten en vermoeid was van de hele dag les, was het niet altijd fijn te moeten wachten op een eerste jaar leerling die het antwoord niet kon raden. 'Als jullie het raden geef ik jullie twee opties; weggaan of weggaan.'


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

BerichtOnderwerp: Re: Wrong house

Terug naar boven Ga naar beneden
Wrong house
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» But I'm weak, and what's wrong with that?
» In the house of Jayjay
» What the hell is wrong with you?
» The wrong timing for a sick game~
» [Boeken][Serie] House Of Night

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogwarts :: floors-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: