IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
important
topics & links
Head
boys & girls

Chloe
Gryffindor
Fred
Gryffindor
Alison
Slytherin
Leo
Slytherin
Camilla
Ravenclaw
Cid
Ravenclaw
Olivia
Hufflepuff
Nathan
Hufflepuff
house
points
30 points
0 points
-10 points
50 points
Credits
& Sister sites


Wil je buttons ruilen? Stuur dan een PM met jou button en de link van je forum naar Nyx. Jou button zal tussen onze buttons komen te staan met een link naar jou site. In ruil hiervoor verwachten wij ook dat onze button op jou site komt te staan.
---------------
Expecto Patronum staat onder leiding van het team, de layout is gemaakt door Nyx Xiaoyu. Harry Potter zelf behoort toe aan J.K Rowling. Karakters en dergelijke dienen niet zonder toestemming gebruikt te worden. Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op dit forum behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren. De punten tellers komen van Savage Themes op tumblr.

Nieuw onderwerp plaatsenReageren Deel|

[Open] Shards bring luck?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 98
IC posts : 32

Hogwarts ID
Schooljaar: Sixth year
Leeftijd: 16years
Partner: Love is just another kind of magic that I have not yet mastered.

BerichtOnderwerp: [Open] Shards bring luck? di okt 04, 2016 11:35 pm

Vandaag was Claire er in haar eentje op uit getrokken, dat deed ze de laatste tijd wel vaker. Normaal was ze altijd bij Mason, maar hem gaf ze nu wat meer ruimte. Ze waren beste vrienden, en dat zou ook zo blijven, maar ze moesten elkaar wat meer los laten. Nu was dat sowieso omdat het zesde jaar hier niet gemakkelijk was en omdat Claire ook wat meer mensen wilde leren kennen. Ze kende de mensen wel van ziens, maar had amper tegen hen gesproken. Nu strompelde ze in haar ééntje door één van de magische winkeltjes in het dorp. Er waren hier altijd wel leuke dingen. het werd tijd dat ze nog eens iets nieuws kocht, want de laatste keer dat ze hier iets gekocht had, was met Kerst vorige jaar. Dat was al even geleden. Ze liep een tijdje door de gangen, maar had geen succes bij het vinden van iets nuttigs, wat wel tegen viel voor Claire. Er waren nog een paar andere mensen in de winkel, waarvan één iemand een potje opende waaruit een luid geluid kwam. Claire draaide zich, half geschrokken, om en stootte daarbij een potje van zijn schap af. Haar ogen werden iets groter toen ze zag dat het potje richting de grond ging. Ohnee.

Open!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
avatar
GryffindorGryffindor

Aantal berichten : 25
IC posts : 16

Hogwarts ID
Schooljaar: Fifth year
Leeftijd: 16
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [Open] Shards bring luck? wo okt 05, 2016 11:58 pm

Tot zover hield James zich keurig aan zijn eigen belofte om de eerste dagen zo veel mogelijk door Zweinstein en omstreken te dwalen. Hogwarts leek echt in niets op Ilvermony. Het was niet beter of slechter, het was anders. Het enige wat slechter was, was dat vervloekte Britse Engels. Niet dat hij het niet gewoon was om het te horen, nee, hij had zijn vakanties altijd al in Engeland doorgebracht. Het grote probleem was dat hij absoluut niet Brits klonk. Dus hoe hard hij ook probeerde om zich zo snel mogelijk te integreren, zodra hij zijn mond opende, wist iedereen dat hij uit de VS kwam. En dan mocht hij voor de zoveelste keer zijn verhaal doen.

Vandaag ging hij voor het eerst naar Zweinsveld. Dat moest weeral een record zijn dat sneuvelde. Een vijfdejaars die nog nooit naar Zweinsveld geweest was. Moest er een Hall of Fame voor nutteloze records bestaan, dan had hij bij deze zeker een plaatsje verdiend.

In elke winkel die hij tot nu toe was tegengekomen, liep hij eens binnen en meestal sloeg hij er ook met iemand een praatje. Hij deed zijn uiterste best om een beetje opgewekt te kijken, iets wat hem niet altijd even goed afging. En zo belandde hij uiteindelijk ook bij Dervish en Banges. De winkel trok meteen zijn aandacht. Al die vreemde toestellen in de etalage, dat moest hij eens van dichterbij bekijken.

Er waren maar een paar mensen in de zaak, maar veel volk had hij hier ook niet verwacht. Dit was zo een van die winkels die iedereen wel kende, maar waar je normaal gezien alleen kwam als je iets specifieks nodig had. Hij was net bezig met een slot te bekijken dat rood begon te gloeien telkens hij het wilde aanraken, toen hij een luid geluid hoorde uit een kant van de winkel. Meteen daarna zag hij een klein potje, op nog geen halve meter van hem naar de grond vliegen.

Hoe hij het deed, dat was een raadsel. Maar op de een of andere manier slaagde James erin om het potje uit de lucht te grissen, net voordat het de grond raakte. Hij stelde zich recht en schrok toen hij ontdekte hoe dicht hij op het meisje stond. Meteen zetten hij een stap achteruit om haar haar plaats te gunnen. Ze moest echt vlak achter hem gestaan hebben toen het geluid afging.

Nadat hij van de schok bekomen was, verscheen er een triomfantelijke grijns op zijn gezicht. "Ik veronderstel dat dit van jou is?" Hij hield het potje losjes in zijn ene hand en wachtte op een reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Open] Shards bring luck?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1
Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
 :: In game :: Hogsmeade :: dervish and banges-
Nieuw onderwerp plaatsenReagerenGa naar: