Itsy Bitsy Spider [Evan]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden

Itsy Bitsy Spider [Evan]

Bericht van Adrian Parker op wo jan 09 2019, 12:44

It matters not what someone is born, but what they grow to be


De regen zou zachtjes tegen de ramen tikken, moest de Slytherin dorms bovengronds hebben gezeten in plaats van in de kelder. Regen, sneeuw en wind konden hen niet deren. Niemand kon er last van hebben. Als zij uit hun ramen keken, zagen ze enkel het groen van de Great Lake. Met wat geluk zagen ze eens een onwaterwezen zoals de Giant Squid. In hun eerste jaar moesten de meeste Slytherins wennen aan hun niet bestaande uitzicht. Ze kwamen terecht in een kasteel maar werden verbannen naar de kelders. Sommigen, waaronder Adrian, hadden dit in eerste instantie verafschuwd. Het leek dat de reputatie van 'evil people' hen bleef achtervolgen omdat ze nu eenmaal Slytherin waren. Die mindset veranderde echter snel wanneer ze leerden wat een Slytherin zijn nu echt was. Daarnaast was hun ligging en uitzicht vrij uniek. Weinig andere studenten konden communiceren met de Giant Squid door hun ramen.


Adrian zat in kleermakerszit met zijn rug naar hun raam. Voor hem lag zijn boek Transfiguration die hij aandachtig doornam. Er was maar één vak waarvoor de jongen extra zou oefenen dan gevraagd en dat was Transfiguration. Ze hadden hun les the spider conjuring spell er net op zitten. Hij was niet tevreden geweest over zijn prestatie in de les en had besloten verder te oefenen op zijn kamer. Angel, zijn kat, wreef tegen zijn benen, vragend om aandacht. Maar de jongen duwde haar zachtjes weg terwijl hij met een frons bleef lezen. Geagiteerd liep de kat weg en nestelde haar op zijn bed.


Wanneer hij dacht alles te hebben gelezen verzette hij zich, schoof zijn boek wat aan de kanten en haalde zijn wand uit. In zijn hoofd overliep hij nogmaals de stappen voordat hij de spreuk uitprobeerde. Een enorme lichtflits verblindde hem. Zijn ogen moesten niet lang wennen om te weten dat hij een fout was begaan. Voor hem lag een enorme, lelijke spin die de helft van de kamer in beslag nam. Het had miniatuur pootjes die komisch in de lucht rondspartelen. Zijn kop keek ietwat argwanend naar de jongen. De zesdejaars had willen lachen maar zijn grijns kon amper op zijn gezicht verschijnen toen de deur van de kamer openging en Evan binnenkwam. Schaapachtig zwaaide hij naar zijn kamergenoot, "Wat vind je van ons nieuw huisdier?".


MONTY
Aesthetic:
Adrian Parker
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
79

Posts :
92

Name :
Kellogs


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Itsy Bitsy Spider [Evan]

Bericht van Evan Castle op za jan 12 2019, 19:57

Evan trok één wenkbrauw op naar het meisje dat giechelend met haar elleboog haar vriendinnen aanstootte en vervolgens niet al te subtiel in zijn richting keek. Hij was het niet gewend om vrouwelijke aandacht te hebben. Of nou ja, hij was al wel wat blikken gewend, maar hij had nog nooit meegemaakt dat iemand het zo erg kon hebben. Deze chick was hem nu al enkele dagen aan het begluren. Evan had haar nooit eerder gezien, dus hij vermoedde dat ze dit jaar pas was overgezet naar Hogwarts. Ze was jonger dan hem, hij vermoedde een derdejaars of iets in die trant. En gelukkig zat ze in Hufflepuff en niet in Slytherin. Hij dacht niet dat hij het aan zou kunnen om de hele tijd met zo’n giechelend huppeltrutje opgescheept te zitten. Hij stak een sigaret op en liet de rook langzaam over zijn lippen gaan terwijl hij met samengeknepen ogen in de richting van het meisje bleef kijken. Hij dacht dat het feit dat hij rookte en dat hij haar zo aankeek haar wel zou afschrikken, maar in plaats daarvan beet ze op haar onderlip in iets van verleidelijk over moest komen en gaf hem een knipoog. Dit gebeurde niet. Er was niet één of andere veertienjarige aan het proberen om hem op te winden door rare gezichten te trekken. Toch? Jawel. Opeens kwam ze in zijn richting en inwendig kreunde hij. Tijd om te gaan. Hij liet zich van het muurtje zakken waar hij op had gezeten en keek haar met een koude blik aan toen ze voor zijn neus stond. “Nee,” zei hij al bot tegen haar en hij blies nogmaals wat rook uit, maar deze keer recht in haar gezicht. Daarna liep hij al snuivend weg, in de richting van zijn dorm. Hij had wel weer genoeg ellende gehad voor vandaag. Hij beende snel naar zijn common room toe, liep de trap op naar boven… en keek vervolgens recht tegen het verfomfaaide lijf van een spin aan. “Cool man,” antwoordde hij droog op de woorden van Adrian. Adrian was wellicht bijna de enige die hem genoeg kon luchten om een kamer met hem te delen en om eerlijk te zijn, vond Evan Adrian ook wel een chille gast. Hilarisch soms, zelfs. “Man, jij suckt echt in Transfiguration. Het verbaast me dat je zelf nog niet naar de Hospital Wing bent moeten gaan omdat je een spreuk op jezelf probeerde uit te testen.”
Evan Castle
Slytherin Student
avatar
icon + karakterkaart :

IC :
56

Posts :
100

Name :
Freedje


Hogwarts ID
Year: Sixth year
Age: 17 y/o
Species: Wizard


Slytherin Student

Terug naar boven Ga naar beneden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum